7.778 job matcher din søgning 7.778 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tryg Forsikring A/S
Vi søger Danmarks bedste sælgere til Tryg Agentur Salg

Tryg Forsikring A/S

Vi søger netop nu nye sælgere, der kan operere som selvstændig Agentur-indehavere. Vi er i gang med at bygge et nyt salgscenter i Aarhus, så har du et højt drive og ønsker du at være med til at hæve overliggeren for fremtidens forsikringsformidling ser vi frem til at høre fra dig!

Som Agentur-indehaver opererer du med dit eget CVR-nummer og med Tryg som sparrings- og samarbejdspartner. Rent praktisk sidder vi sammen i lokaler i Aarhus og er klar til at hjælpe dig i gang. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til systemer. Du kommer med salgstalentet!

”Bedste salgsjob i Danmark og den bedste karriere-beslutning jeg har taget. Rigtig god indtjening og det helt rigtige job, hvis du er 100% sælger og trives med stor frihed til at planlægge din egen hverdag” – Søren Christensen, Agenturindehaver.

Tryg Forsikring A/S
Frederiksberg KommuneEr du vores nye pædagogmedhjælper i Harmonien?

Frederiksberg Kommune

Vi søger pædagogmedhjælpere, der har lyst (og kompetencer) til at arbejde med rytmik, musik og natur.

Harmonien er en integreret institution på Frederiksberg med 52 vuggestuebørn, 20 børnehavebørn, som er i en småbørnsgruppe (de yngste), samt 48 børnehavebørn i skovbørnehaven i Svaneparken, Birkerød.

Vores værdigrundlag og menneskesyn bygger på, at der er en positiv intention bag enhver adfærd. Derfor arbejder vi med anerkendende relationer, hvor både børn og voksne føler sig værdsat. Vi tror på barnets kompetencer og på, at den voksnes primære rolle er at være forbillede for det, vi ønsker at give børnene. I dagligdagen arbejder vi procesorienteret med børnene. Det betyder, at børnene er aktive medspillere i alle aktiviteter og daglige gøremål så som påklædning og borddækning.

Behandlingsskolerne ApS
Læringskonsulent til skolevægringsenheden Vendepunktet

Behandlingsskolerne ApS, København

Brænder du for helhedsorienterede indsatser og er både effektiv og motiverende?

Vi søger en lærer til vores skolevægringsenhed Vendepunktet, hvor fokus er, at eleverne bryder skolevægringen og igen kan komme i skole.

Behandlingsskolerne

Som lærer i Vendepunktet er du tilknyttet 2-5 elever som har skolevægring i større eller mindre grad. Du er altid i team med en behandlingsansvarlig psykolog. Du arbejder der, hvor det giver mening for eleverne og tilrettelægger selv det meste af din tid. Opgaven går ud på at danne gode, vedvarende relationer med eleverne, øge deres motivation for undervisning og understøtte og varetage elevernes behandlingsplan og interventioner. Du vil være en vigtig brik i elevernes indslusning på skolerne, og vil også være vigtig ift. at hjælpe Vendepunktets 9./10. klasses elever gennem afgangsprøverne.

Behandlingsskolerne ApS
Telenabler ApSEr du engageret, motiveret og tålmodig? Så er det dig, vi søger til vores kundeserviceteam

Telenabler ApS, Birkerød

Hos Telenabler søger vi nye kandidater til vores erfarne Operations Team.

Du bliver del af et meget erfarent og effektivt team med vidt forskellige baggrunde og aldre, du kommer til at arbejde på tværs af opgaverne i teamet og i organisationen. Du vil blive involveret i andre opgaver så du skal have overblik og kunne holde flere bolde i luften på samme tid, samtidig med at du smiler i telefonen.

Dine primære opgaver vil være at besvare kundehenvendelser samt at modtage ordrer fra vores kunder på telefonen samt på mail/tickets. Du vil hjælpe kunder med at komme godt i gang med deres produkter, besvare spørgsmål til abonnementer og løsninger.

Attendo A/S
Attendo hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere i dagvagt eller aftenvagt

Attendo A/S

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund, som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler både dag- og aftenvagter, som vil arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt – aftenvagter arbejder 28 timer pr. uge. Du har et ønske om at være en del af et team, hvor vi spiller hinanden gode. Du trives i en hverdag, som er præget af spændende udfordringer, og hvor dagene ikke er ens.

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler. Du skal sikre, at tildelte ydelser tager hensyn til borgerens ressourcer og sikre rette dokumentation. Du skal arbejde rehabiliterende og ud fra gældende lovgivning, København Kommunes kvalitetsstandarder og serviceniveau.

Attendo A/S
CityCallCenter ApS
Kundeservice-specialist på deltid søges til vores nathold. Er det dig?

CityCallCenter ApS, København

Hos CityCallCenter tilbyder vi professionel telefonpasning for virksomheder 24/7 — 365 dage om året, og derfor søger vi medarbejdere, der er indstillet på at arbejde alle ugens dage.

Måske er du studerende, har sabbatår, er en moden profil som ønsker at arbejde deltid eller noget helt fjerde.

Som ansat på vores nathold skal du elske dit eget selskab, og samtidig holde dig selvmotiveret. Aktivitetsniveauet om natten er lavt, men yderst vigtigt, da vores kunder er afhængige af vores tilgængelighed på denne tid af døgnet.

Du forventes samtidig at kunne udføre administrativt arbejde af forskellig karakter afhængig af kompetencer og interesser. Så lyder det som dig, er du den rette til jobbet til at hjælpe vores virksomheders kunder i telefonen om natten.

Nordic Service Group (NSG)Erfaren regnskabsprofil med flair og interesse for rapportering og controlling

Nordic Service Group (NSG)

Til vores Økonomiafdeling, som dækker alle nordiske aktiviteter, søges en ny kollega, der selvstændigt kan varetage og løfte den finansielle rapportering, controlling og budgettering.

Vi udvider holdet og søger en ny kollega med spidskompetencer indenfor rapportering, controlling og budgettering. Men også med et solidt fagligt afsæt i det regnskabs- og bogføringsmæssige håndværk, så du kan bidrage i løsningen af andre opgaver i afdelingen.

Det er vigtigt for os at vores medarbejdere trives godt. Derfor har vi stor fleksibilitet omkring arbejdsdagens tilrettelæggelse. Vi har også fokus på at fastholde et arbejdsmiljø der styrker og udvikler relationer og fællesskab.

Nordic Service Group (NSG)Sales Manager med flair og interesse for medicoteknisk udstyr

Nordic Service Group (NSG)

Til vores danske salgsafdeling, søges en ny kollega, der selvstændigt kan varetage salget af Fluke og Raysafe testudstyr til den medicotekniske branche. Vi har tilsvarende salgsfunktioner i Norge og Finland, så der vil i jobbet være et nært samspil med kollegerne i disse lande.

Vi søger en ny kollega med erfaring inden for salg af teknisk udstyr og gerne med ambition om at blive vores salgsleder og specialist inden for testudstyr til patientmonitors, ultralyd og røntgen.

Som person motiveres du af at skabe de bedste løsninger for kunderne i samspillet med kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Frem for alt ser du nye udfordringer som en mulighed for trivsel og personlig udvikling.

Babels
Kan du yde verdens bedste kundeservice pr. telefon?

Babels søger for LOXAM A/S i Glostrup

Kunne du tænke dig en spændende rolle i et dynamisk miljø – centralt placeret midt i organisationens hjerte – hvor du skal yde verdens bedste service pr. telefon og være garant for at ”det hele lykkes”.

LOXCALL er LOXAMs centrale kundeserviceafdeling, som servicerer kunder og kollegaer over hele Danmark. LOXCALL sikrer, at LOXAMs kunder både får varen leveret til tiden og får oplevelsen af, at de har fået verdens bedste service.

Du skal håndtere ordre direkte fra kunderne i markedet og, i tæt samarbejde med organisationens sælgere og afdelingschefer, sikre, at kundeloyaliteten og ordretilgangen konstant øges. Du følger ikke kun den enkelte ordre til dørs – du følger simpelthen kunden og kundesamarbejdet til dørs.

Babels
TIPONI ApSIT-ansvarlig med flair for firstline support og erfaring med IT-udvikling

TIPONI ApS, Valby

Vi søger en IT-ansvarlig til at tage ansvar for Tiponis løbende IT-support, IT-sikkerhed og digitale arbejdsplatforme.

Tiponi er midt i en spændende udviklingsproces, hvor vi dels vækster i antal medarbejder, samarbejdspartnere og antal matrikeler. Vi har lige implementeret et nyt sagsstyringssystem, der løbende skal udvikles, og skal til at i gang med at digitalisere flere arbejdsopgaver.

Vi søger en IT-ansvarlig til vores spændende arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver og gode kollegaer. Du skal have fingeren på pulsen og hjælpe vores medarbejdere med at håndtere deres IT-problemer hurtigt og effektivt. Du vil supportere en bred vifte af systemer og services, hvorfor du skal sætte dig ind i flere systemer og arbejde systematisk. Du vil modtage henvendelser via mail og telefon, og skal supportere via telefon, e-mail og personlig tilstedeværelse.

GlobalConnect A/S
Network Implementation Engineer

GlobalConnect A/S, Copenhagen

Do you thrive in delivering services for our customers with a high level of technical knowledge? Are you passionate about network technologies and ready to join a team of high performing individuals, whose main purpose is efficient implementation of network services?

We have a position available, with a lot of learning and development possibilities, as part of the Implementation team in the Delivery organization.

Key responsibilities

  • Design, validate and implement IP/MPLS based services for our customers.
  • Troubleshoot complex network environments and product combinations.
  • Implement and drive changes in customers networks.
GlobalConnect A/S
SF Management ApSAsset Manager til internationale ejendomsinvestorer

SF Management ApS, København

Brænder du for at optimere kunders ejendomsinvesteringer?

SF Management er ledende inden for ejendomsinvesteringer og asset management. Vi er lokaliseret i København og beskæftiger i dag ca. 15 medarbejdere. Vi er vokset væsentligt indenfor de seneste år, og har succesfuldt gennemført en række større transaktioner. Vi søger derfor endnu en dygtig og positiv medarbejder, som har lyst til at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling.

Du sidder som asset manager/erhvervsmægler i dag og servicerer internationale kunder. Du skal være god til at tale med forskellige typer af mennesker, da kundekontakt er en væsentlig del af jobbet.

FGU HovedstadenEn dansk- og en matematiklærer søges – to faste stillinger på deltid

FGU Hovedstaden, København

FGU Hovedstaden søger to almenlærere til faste stillinger på deltid med tiltrædelse hurtigst muligt.

Dansk på FGU Vesterbro: Stillingen er på 29,6 timer om ugen med et fast skema i dansk på en række værkstedslinjer.

Matematik på FGU Amager: Stillingen er på 25,9 timer om ugen med et fast skema i matematik på en række hold.

Det gælder for begge stillinger, at man udover at undervise i sit fag også deltager i arbejdet med de månedlige forløbssamtaler med eleverne og underviser i portfoliecafeen, så eleverne får udarbejdet en portfolie i faget.

Hos os vil du få muligheden for at prøve at være i en spændende stilling i en helt ny organisation, hvor du vil være med til at præge indholdet i den daglige undervisning.

Vikingbus
Ambitiøs forretningsudvikler og direktionsassistent til ledelsen i VIKINGBUS

Vikingbus, København

Fire private busselskaber er fusioneret under navnet VIKINGBUS, hvor kapitalfonden Polaris for nyligt er indtrådt i ejerkredsen som stærk finansiel og strategisk partner. Selskabet er nu i gang med at skabe en førende operatør af bustransport i Danmark og Skandinavien.

Som forretningsudvikler vil du indgå i VIKINGBUS’ ledelsesteam og referere til den administrerende direktør. Foruden den direkte daglige sparring med direktionen, vil dine primære arbejdsopgaver bestå i at supportere og drive den strategiske udvikling af VIKINGBUS og sikre fremdrift og eksekvering af nøgleprojekter, herunder opkøb og mulig internationalisering. Du vil få eksponering mod en bred vifte af strategiske discipliner inklusive salg, operational excellence, synergirealisering og integration af opkøb.

Vikingbus
Zealth ApSMARKETING CONSULTANT (GRADUATE POSITION)

Zealth ApS, Copenhagen

Zealth continues to grow, and we are looking for a Healthcare Consultant. We help pharmaceutical companies create innovative solutions for engaging and communicating with physicians and other healthcare providers.

To succeed in the role, you will focus on developing marketing solutions for our customers. The position is based in our office in Copenhagen and offer the chance to be part of a workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.

The position is a graduate position, and you will start together with our other graduates in Market Access and Health Science. You will have a mentor assigned and be supported to enable you to succeed andgrow. As part of the graduate program, we expect that you want to work cross-functionally, which will allow you to gain experience with all business areas within Zealth.

Zealth ApSHEALTHCARE CONSULTANT (GRADUATE POSITION)

Zealth ApS, Copenhagen

Zealth continues to grow, and we are looking for a Healthcare Consultant. We help pharmaceutical companies create innovative solutions for engaging and communicating with physicians and other healthcare providers.

To succeed in the role, you will develop scientific materials used for medical education and communication, training for internal employees and marketing material for our customers. The position is based in our office in Copenhagen and offer the chance to be part of a workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.

The position is a graduate position. You will have a mentor assigned and be supported to enable you to succeed and grow. As part of the graduate program, we expect that you want to work cross-functionally, which will allow you to gain experience with all business areas within Zealth.

SNIPR Biome ApS
Microbiology Assay Scientist in CRISPR Microbiome company

SNIPR Biome ApS, Copenhagen

Are you a skilled Assay Scientist with strong microbiology skills? Would you like to be part of a dynamic team to help SNIPR BIOME develop new medicines within infectious diseases and other life-threatening diseases? If yes, you have the opportunity to be part of a dynamic and growing team of 45 persons at SNIPR BIOME in the capital of Denmark, Copenhagen.

Our main goal is to engineer microbiomes using CRISPR technology, to treat a number of serious and life-threatening diseases, such as diabetes, infectious diseases and cancer. The working environment is fun, fast-paced, collaborative and outcome focused.

We are looking for an experienced Assay Scientist with strong microbiology skills and a great understanding of drug discovery and biology of infectious diseases.

SNIPR Biome ApS
IntectImplementeringskonsulent

Intect, Herlev

Vil du gøre en forskel og være med i vores spændende udvikling, så søger vi en udadvendt løn-ekvilibrist, der elsker at lære fra sig. Vil du være med til at skabe dygtige og kompetence-Intect-administratorer hos vores kunder gennem et nyt og innovativt implementeringsforløb? Og vil du være med til at definere og udvikle selve processen sideløbende? Så er det dig, vi venter på. Kom og bliv vores nye implementeringsekspert i Intect!

Der er tale om en selvstændig stilling, hvor du får en dynamisk hverdag med fokus på vejledning og uddannelse af vores mange nye større kunder. Implementeringsforløbene gør, at du kommer tæt på de enkelte kunder og får en stærk indsigt i automatisering af lønprocesser og lønkompleksitet i mange brancher og overenskomster. Du bidrager med god energi, faglig sparring og stærke undervisningskompetencer.

Jobindex A/S
Key Account Manager

Jobindex A/S søger for Accurate Products, Manufacturing & Consulting ApS i Rødovre

Med reference til Direktøren bliver du, efter et grundigt onboarding-program, ansvarlig for en række af virksomhedens nøglekunder samt for at opbygge relationer til nye kunder, inden for et eller flere internationale geografiske områder.

Som Key Account Manager vil din arbejdsdag indeholde

  • den bedste og i særdeleshed vedholdende servicering af virksomhedens kunder og samarbejdspartnere
  • opbygning af langvarige relationer til nøglepersoner
  • godt og konstruktivt samarbejde med dine kollegaer

Vi tilbyder en lønpakke bestående af fast månedsløn, pension, sundhedssikring, og IT.

Jobindex A/S
PLAYNye kolleger til vores socialpædagogiske arbejde

PLAY, København

Er din passion at gøre en aktiv forskel for børn, unge og voksne, og er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative idéer? - så er du måske PLAYs nye kollega. I PLAY søger vi ambitiøse, innovative og motiverede kolleger til at udføre socialpædagogisk arbejde i verdensklasse med mennesket i centrum. Vi har opgaver over hele Sjælland.

I PLAY bliver du en del af en innovativ og hastigt voksende startup-virksomhed, der er frontløber på det socialpædagogiske felt. I PLAY arbejder vi med en lang række socialpædagogiske og forebyggende indsatser. Det bliver din primære opgave at arbejde med 1:1 forløb med børn og unge, og bringe deres kompetencer og ressourcer i spil.