1.617 job matcher din søgning 1.617 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Langeland KommunePsykolog til beskæftigelses- og sygefraværsindsats i Langeland Kommune

Langeland Kommune

Som psykolog i Jobcenter Langeland vil du have en todelt funktion.

I beskæftigelsesindsatserne vil du komme til at arbejde med borgere der har andre udfordringer ud over ledighed. Borgere med emotionelle, relationelle og/eller adfærdsmæssige vanskeligheder der gør, at de ikke har kunnet varetage et arbejde eller uddannelse i kortere eller længere perioder af deres liv. Det kan være borgere med angst, depression, belastningsreaktioner eller andre udfordringer.

I indsatsteamet vil du skulle arbejde tæt sammen med en kollega med sundhedsfaglig viden indenfor adfærd, implementering og den fysiske sundhed. Her vil du skulle bidrage med kulturanalyse af de forskellige enheder, løsningsforslag til at forbedre, forebygge og/eller behandle psykiske overbelastningsreaktioner relateret til arbejdspladsen.

OK-Fonden
5 gode grunde at søge stillingen som sygeplejerske hos OK-Fonden Gurli-Vibeke

OK-Fonden, Odense

Inden du suser videre, så læs lige med her! Der er nemlig mindst 5 gode grunde til, at du skal søge stillingen hos Gurli-Vibeke.

OK-Fonden Gurli-Vibeke er et hjem for 26 mennesker med demens. Som sygeplejerske får du en blændende mulighed for at blive udfordret og udvikle dig både fagligt og menneskeligt.

Hverdagen på Gurli-Vibeke er sygeplejefagligt komplekst. Beboerne har sammensatte sygdomsforløb, hvor alle dine kompetencer, erfaringer og evner bliver sat i spil blandt andet som tovholder ved multisygdom, palliative og terminale forløb.

Som sygeplejerske arbejder du rehabiliterende, forebyggende og har det kliniske blik for tidligt at identificere, planlægge og udføre sygeplejen i ofte meget uforudsigelige og komplekse forløb.

Aurora Nordic Cannabis A/S
Cleaning specialist til spændende stilling

Aurora Nordic Cannabis A/S, Bellinge, Odense

Motiveres du af at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø, hvor du sammen med dine kolleger vil være med til at sikre et højt kvalitetsniveau af vores produkter?

Du kan se frem til en alsidig stilling inden for en helt ny branche med gode muligheder for at bruge dine kompetencer og erfaring som cleaning specialist.

Aurora Nordic Cannabis A/S er en virksomhed, som er i fuld gang med at opbygge Europas største produktion af medicinsk cannabis. Vores vision er at tilbyde Europas patienter medicinske cannabisprodukter af høj kvalitet som en effektiv behandling for en bred vifte af medicinske tilstande.

Aurora Nordic Cannabis A/S
Stål & Plast A/SCAD/CAM-tekniker

Stål & Plast A/S, Ringe

Da vores nuværende CAD/CAM-tekniker har søgt nye udfordringer, søger vi med øjeblikkelig tiltrædelse en dygtig CAD/CAM-tekniker til tegning/konstruktion af vakuumforme værktøjer i SolidWorks og efterfølgende bearbejdning af disse på vores 5-aksede CMS Ares CNC-bearbejdningscenter.

CAD/CAM-teknikeren får endvidere ansvar for produktionsforberedelse/specifikation mht. formopbygning.

Ud over ovenstående opgaver skal du, når tiden tillader det, hjælpe til med div. opgaver i vores vedligeholdelsesafdeling, som pt. består af to rutinerede og dygtige medarbejdere.

Arbejdet vil normalvis bestå af 50% konstruktion og 50% arbejde ved maskinen eller på værkstedet.

FoodCareer.dkProject Engineers

FoodCareer.dk søger for Kerry Ingredients i Glamsbjerg

Motiveres du af at udvikle projektplaner for optimering af eksisterende maskinpark og implementere nye maskiner og udstyr? Her får du stor frihed til at planlægge din hverdag med work life balance og fleksibel mødetid, så det passer dig.

Ansvarsområder og opgaver

 • Sikre at leverandører har korrekte helse- og sikkerhedsdokumentationer.
 • Teste, analysere og sammenligne produkter samt ændringer i nye produkter.
 • Sikre at nye projekter indfrier krav til ydeevne, funktionalitet og energiforbrug, fødevarer sikkerhed og overholder lovmæssige krav.

Teknisk afdeling er kendetegnet ved en moderne og direkte ledelsesstil, hvor forbedringer findes i dialog. Her taler man med kollegaen i en uformel, ordentlig og typisk humoristisk tone. Samarbejdet er baseret på åbenhed og tillid

Ivoclar Vivadent
Clinical Product Specialist, Danmark

Ivoclar Vivadent

Vi leder efter dig, der er klar til en ny udfordring inden for professionelt og fagligt salg til tandlæger.

Rollen inkluderer salgsansvar for Danmark af hele vores velrenommerede og eftertragtede kliniske produktportefølje, rettet mod tandlæger.
Ivoclar Vivadent har desuden en yderst professionel produktportefølje udviklet til Dental Teknikere/Dental Laboratorier, og i øvrigt en spændende pallette af løsninger indenfor Digital Dentistry.

Rollen som produktkonsulent indbefatter:

 • Sælge og understøtte Ivoclar Vivadents produkter i Danmark, i samarbejde med vores etablerede forhandlernet
 • Pleje eksisterende kontakter og give dem løsninger skræddersyet til deres behov
 • Øge salg og markedsandel ved at foretage markedsanalyser, skabe muligheder og nå nye kunder
Ivoclar Vivadent
Jobindex A/S
Regnskabsassistent

Jobindex A/S søger for Senmatic A/S i Søndersø

Er du klar til at sætte din skarpe debet- og kreditforståelse i spil hos en virksomhed, hvor dine gode idéer både bliver efterspurgt – og implementeret?

Bliv en del af en mindre økonomiafdeling, hvor du får det fulde ansvar for kreditordelen af bogholderiet. Her har vi det rart og er gode til at grine sammen – og så arbejder vi tæt sammen om løse opgaverne i det daglige.

Nysgerrig?

Læs mere her.

Jobindex A/S
Auto Centrum Fruens Bøge ApSDYGTIG AUTOMEKANIKER SØGES!

Auto Centrum Fruens Bøge ApS, Odense

Du kan nu blive en del af Auto Centrums værkstedsteam, vi er en familievirksomhed som danner rødder helt tilbage til 60’erne. Vi er autoriseret Subaru forhandler, og udover det har vi specialiseret os i at hente import biler typisk i Premium segmentet.

Vi bestræber os hver dag på at yde branchens mest kompetente service. Vi investerer derfor mange ressourcer i viden og moderne værktøjer, så du og teamet har de bedste forudsætninger for at løfte alle opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af fejlsøgning, tekniske problemløsninger, service og reparationer af biler. På værkstedet løfter vi i flok, så du vil altid kunne sparre med dine dygtige og positive kollegaer.

Uponor Infra A/SLagermedarbejder til brancheledende virksomhed i Middelfart

Uponor Infra A/S

Er du en haj til at køre truck og har du lyst til at blive del af et velfungerende team med gode kollegaer? Så har du muligheden nu. Vi mangler en erfaren medarbejder til vores lager på fabrikken i Middelfart.

Arbejdsopgaver:

 • Truckkørsel med gaffeltruck og stabler
 • Ordreekspedition, pakning samt læsning af varer
 • Varemodtagelse, registrering og opdatering i ERP-system
 • Intern ekspedition af ordrer til produktionen
 • Kontakt til salgsafdeling og øvrige Uponor afdelinger
Uponor Infra A/S
Nordfyns Bank
Kunderådgiver til Skibhus filial

Nordfyns Bank

Brænder du for at rådgive kunder? Så har vi jobbet til dig.

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Vi bor i en moderniseret ejendom lige i hjertet af Skibhus, hvor der er super gode rammer og faciliteter.

Da vi udvider vores rådgiverhold, er der tale om en ny stilling, hvor du både vil få en portefølje fra start og samtidig have plads til at tage imod de mange nye kunder, der kigger vores vej. Du får dermed i høj grad mulighed for selv at bygge en fuld portefølje op.
Nordfyns Bank
EnvasesSales Coordinator

Envases, Odense

Brænder du for kundepleje, samarbejde og følger du opgaverne til dørs? Har du gode sproglige kompetencer, indgående kendskab til SAP og er du en struktureret holdspiller?

Som salgskoordinator får du et selvstændigt job i et dynamisk miljø med reference til Head of Sales Support og dit arbejdssted vil være på vores lokation i Odense.

Du vil få ansvaret for en række kunder helt fra ordremodtagelsen til den endelige afsendelse af varer og du skal sikre, at kunden føler sig i gode hænder igennem hele processen. For at sikre, at du kan holde, hvad vi lover kunden, skal du arbejde tæt sammen med produktionen og planlægningen, ligesom du er backoffice support for vores eksterne sælgere.

Ejendomsvirke A/S
Ejendomsvirke har travlt og søger derfor en ejendomsfunktionær/forvalter

Ejendomsvirke A/S

Til Ejendomsvirkes bolig- og erhvervskunder, hovedsageligt på Fyn – søger vi en ejendomsforvalter.

Grundlæggende har vores forvaltere det direkte ansvar for den daglige drift af ejendommene. Herunder at vedligeholdelsesniveauet lever op til det aftalte, samt at økonomiske dispositioner sker indenfor aftalte rammer. Det er derfor vigtigt, at du tager ejerskab i dit arbejde, hvor det at være proaktiv kommer som en selvfølge.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre at ejendommene er præsentable og velfungerende
 • Tilsyn og kontrol af tekniske anlæg
 • Opretholde et passende renhold
Ejendomsvirke A/S
GLS Denmark A/S
Depotmedarbejder til Depot Odense – Weekend

GLS Denmark A/S

Mangler du et godt studiejob, og trives du med natarbejde, så se med her

Du kommer til GLS på det måske mest spændende tidspunkt. I GLS udvikler vi os med stor hastighed og det samme gør vores fokus på kvalitet, effektivitet og trivsel.

Vi har rigtig travlt og søger p.t. 5 depotmedarbejdere til primært lørdagsarbejde.

Jobbet i overskrifter:

 • Sortering af pakker
 • Tømning fra trailer
 • Scanning af pakker
GLS Denmark A/S
FTZ Autodele & Værktøj A/SBusiness Analyst

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Forretnings- og udviklingsorienteret Business Analyst med solidt kendskab til Power BI

FTZ leverer autodele, værktøj og digitale løsninger til flere 1000 værkstedskunder over hele landet. Som markedsledende virksomhed og med vores mange år i branchen er vi i besiddelse af en stor mængde data, som skal omsættes til viden, der kan understøtte vores fortsatte vækst og udvikling.

I denne nyoprettede stilling skal du sammen med en kollega være med til at opbygge et nyt BI center, som kommer til at være en del af økonomiafdelingen med reference til CFO. BI centeret udarbejder analyser, rapporter og dashboards til konkrete beslutningsoplæg og yder support til hele forretningen, hvorfor der er berøring tværorganisatorisk og igennem hele værdikæden – lige fra de største internationale leverandører til slutkunder.

fakta a/s
Salgselev, Fakta Nyborg

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

fakta a/s
KMD A/SManagement Consultant with focus on Data Science & AI

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

Jobbet er en unik mulighed for at kombinere IT og forretningsforståelse med et personligt drive for at gøre en forskel. Du vil arbejde med data fra et af KMD’s vigtigste produkter KMD OPUS ERP, som er bygget på en SAP-platform og din vigtigste opgave bliver at skabe værdi for kunderne ved at udvikle, effektivisere og rådgive om KMD’s løsninger. KMD A/S

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • At udvikle og kode modeller på toppen af KMD’s mangeartede IT-systemer i samarbejde med dine kollegaer
 • Du vil kunne arbejde inden for områderne; Finance, Payroll og Fraud.
KMD A/S
BMS A/SKonduktør med flair for projektledelse

BMS A/S, Odense

Vi har forrygende travlt og søger derfor en udadvendt konduktør, som kan være med til at gøre en forskel for vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være følgende:

 • Assistere projektledere på udvalgte projekter i Syddanmark. Det er hensigten at man selv skal lede projekter på sigt.
 • Udarbejde APV, risikovurdering og anden nødvendig dokumentation på projekterne.
 • Udføre opsøgende og vedligeholdende salg.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Et spændende job med masser af udfordringer og hvor dagene sjældent ligner hinanden.
 • Gode og fagligt dygtige kolleger.
Blue Ocean Robotics ApSExperienced Project Manager for Blue Ocean Robotics

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

Blue Ocean Robotics – a Robot Venture Factory in Odense, Denmark – develops, produces and sells professional service robots primarily in healthcare, hospitality, construction and agriculture.

Blue Ocean Robotics develops the robots from problem, idea and design to development, commercialization, and all the way to exit. Each robot is moved into its own subsidiary-venture company, making Blue Ocean Robotics the world’s first Robot Venture Factory. Blue Ocean Robotics supplies all our venture companies, who are selling the service robots, with high quality robots on-time in a volume that is scaling dramatically.

The ideal candidate is a strong manager, who has the ability to work independently with a great sense of responsibility and ownership.

ALDI Danmark1. assistent - Odense havn

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp