22.491 job matcher din søgning 22.491 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Røntgenklinikken AarhusLægesekretær – ”fjernskriver”

Røntgenklinikken Aarhus, Aarhus

Har du lyst til at arbejde hjemmefra?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau.

Røntgenklinikken tilbyder

 • Muligheden for at arbejde hjemmefra, som ”fjernskriver”.
 • Jobbet består udelukkende i at skrive beskrivelser.
 • Sekretærstilling på 16-18 timer om ugen, hovedsagelig beliggende om formiddagen.
easyTableBooking Danmark ApSNorsktalende sælger søges til easyTableBooking Agentursalg i København

easyTableBooking Danmark ApS

Hos easyTableBooking søger vi Danmarks skarpeste sælger, som vil være med på en uforglemmelig vækstrejse.

Kan du sælge et produkt som koster halvdelen i forhold til dine konkurrenter, men kan levere det dobbelte? Vil du planlægge din egen hverdag? Have en høj provision uden loft?

Du kommer til at have en arbejdsgang, hvor ikke en arbejdsdag er ens. Du styrer strategien, tager kontakt til restauratøren, afholder et enten fysisk eller online møde, sælger easyTableBooking og afslutter handlen. Det er canvas i sin fineste form, kombineret med en fantastisk relationsopbygning.

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S
Selvstændig og udadvendt bygningskonstruktør til projektering og projekteringsledelse

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S, Odense

Du bliver en del af vores interne tegnestue, der spænder vidt, lige fra projektudvikling, over projektering, til opfølgning på byggepladsen sammen med vores byggeledere.

Din primære opgave bliver projektering med afsæt i et godkendt skitseprojekt, over myndighedsprojekt, til et fuldt færdigt hovedprojekt i tæt samarbejde med dine kollegaer og vores eksterne rådgivere.

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S
CAD Kompagniet A/S
Ready Bathroom søger to tekniske designere

CAD Kompagniet A/S søger for kunde i Løsning og Vedbæk

Har du lyst til at omsætte familiers boligdrømme til virkelighed i en virksomhed i rivende udvikling? Så er du måske den, vi leder efter.

Ready Bathroom er i vækst og udvider den tekniske afdeling med to tekniske designere. En til hver af vores afdelinger i Løsning og Vedbæk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Projektering af præfabrikerede badeværelser
 • Projektledelse
 • Kundekontakt
 • Kontakt til produktion som ligger i Polen (korrespondance på engelsk)
CAD Kompagniet A/S
Danmarks Restauranter & CaféerJurist med speciale inden for ansættelsesret til barselsvikariat

Danmarks Restauranter & Caféer, København

Har du lyst til at blive en del af en dynamisk, nytænkende og progressiv organisation, hører vi meget gerne fra dig.

Som jurist i DRC kommer du til at servicere DRC’s medlemsvirksomheder inden for det ansættelsesretlige og overenskomstmæssige område. Opgaverne i DRC er mange og spænder lige fra fagretlige forhandlinger, retssager til telefonisk og skriftlig rådgivning. En del af jobbet indebærer også undervisning af DRC’s medlemmer samt deltagelse i relevante presse -og politiske sager. Der er tale om et barselsvikariat, men med mulighed for permanent ansættelse.

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne brancheforening beliggende centralt i København, hvor arbejdet med samfundsansvar, herunder menneskerettigheder, er grundstenen i det værdigrundlag, DRC bygger på.

Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

KPMG P/S
Initiativrige LargeCap-revisorer

KPMG P/S, København

Brænder du for revision og rådgivning af store virksomheder?

Hos os vil du arbejde i forskellige teams på tværs af niveauer og kundetyper. Du vil have ansvar for en varieret kundeportefølje med diverse kunder, primært med fokus på Top500-virksomheder, herunder børsnoterede virksomheder og datterselskaber af større udenlandske koncerner, PCAOB m.v.

Du vil have rig mulighed for udvikling ved at arbejde med varierende opgaver såsom at:

KPMG P/S
 • Planlægge, koordinere og udføre revision
 • Revidere og gennemgå forretningsprocesser og kontroller
 • Forberede rapportering både efter IFRS og ÅRL
KPMG P/S
Alm. Brand
Leder af Front Office Support & Underwriting, Privat

Alm. Brand, København

Jobbet er todelt. Du vil tage lederskab af to individuelle teams: Front Office Support og Underwriting.

Du vil referere ind til lederen af Kvalitet og Support i privatorganisationen. Du vil sammen med din ledergruppe arbejde fokuseret på at afdelingen opererer i tråd med Fundament, Mission og Vision. Du vil som leder gå forrest i det strategiske samarbejde med ledelsen i kundecentret og assurandørkanalen. Du har som leder ansvaret for at:

 • Sætte det rigtige teams
 • Delegere og levere gennem andre
 • Coache og udvikle dine medarbejdere.
Alm. Brand
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye floorhost til kunde i Hellerup?

ISS Facility Services A/S

Har du et stærkt servicegen, og kan du godt lide at have god kontakt med vores kunde? Så er det dig, vi søger netop nu.

ISS søger en floorhost til vores attraktive kunde i Hellerup. Du vil blive en del af et team bestående af 2 receptionister og 1 floorhost. Stillingen byder på en dag med masser af forskellige opgaver, hvor du som floorhost vil skulle levere god service til kunden.

Du vil komme til at arbejde 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er mellem kl. 07:30 og 15:30 med forbehold. Der kan være bytning af vagter ved evt. sygdom.

DINE ARBEJDSOPGAVER SOM FLOORHOST BESTÅR AF:
Ad hoc-opgaver, servicering af køkkenerne samt ekspedering af receptionen – herunder:

 • Modtagelse og udlevering af post
 • Udlevering og oprettelse af adgangs- og medarbejderkort
 • Telefonbetjening og omstilling via Competella.
ISS Facility Services A/S
Ingeniørforeningen, IDA
Forsikringsrådgivere til IDA Forsikring

Ingeniørforeningen, IDA, København

Vil du yde professionel rådgivning og servicere IDAs mange medlemmer via telefonen med både ind- og udgående kald? Vil du være en del af et socialt og fagligt kompetent team? Og kunne du tænke dig at bruge din forsikringsfaglighed med tæt medlemskontakt? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye kollega får du – i tæt samarbejde med erfarne kollegaer – ansvar for at servicere og rådgive vores medlemmer. Med medlemsoplevelser i fokus bliver din primære rolle, med telefonen som redskab, at besvare spørgsmål fra medlemmerne, udarbejde forsikringstilbud, ændre policer, oprette forsikringer, følge op på tilbud med udgående kald samt andre service- og loyalitetsskabende aktiviteter.

Ingeniørforeningen, IDA
PII HeadhuntingProjektledelse og rådgivning hos Nordens største

PII Headhunting søger for DS Stålkonstruktion A/S i hobro

Få central rolle i en af dansk byggebranches mest succesfulde virksomheder – projektansvar fra start til slut

Sverige er et vigtigt marked for DS Stålkonstruktion. Du bliver en del af en stærk afdeling med erfarne kolleger, som er rigtig gode til at sparre med hinanden. I stillingen udarbejder du tilbud, rådgiver kunder og bygherrer (pr. distance) samt driver dine egne sager fra projektering til aflevering i samspil med statik, fabrik, o.a. Du er både rådgiver og projektleder.

Projekterne varierer meget. Det kan være alt fra maskinhuse til landbrug til industri med lager og kontor i flere etager.

WhiteawayGroup
IT Coordinator

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du en ægte IT-generalist, og brænder du for at knække koden for dine kollegaer, når det gælder IT-problemer? Og trives du i et job, der indebærer en bred rolle med alsidige opgaver i et dynamisk miljø? Så er du vores nye IT Coordinator på vores hovedkontor i Aarhus.

Vi søger en dygtig IT Coordinator, som kan indtage den 7. stol i vores IT Operations & Support-team. Du vil få en central rolle i den daglige drift, udvikling og support. Som team supporterer vi dagligt 260 WhiteAway Group-kollegaer på vores nordiske kontorer samt 80+ butikker i Norden.

Vi søger en medspiller, som kan levere i en bred rolle med alsidige opgaver i et varieret teknologilandskab. Som IT Coordinator bliver du del af en moderne, højteknologisk koncern, hvor digitalisering og innovative arbejdsmetoder er en del af den daglige arbejdsgang.

Whiteaway Group A/S
Vestjyske Net Service A/S
Vi søger ny kollega

Vestjyske Net Service A/S

Vi vokser og tilbyder nu attraktive ansættelser i en veldrevet og konsolideret virksomhed præget af specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi en dygtig entreprenør med erfaring og lyst til at arbejde med udbygning og vedligehold af El-forsyningsnettet.

Vi søger en montør til vores anlægsafdeling, der varetager en række opgaver på transmissionsnettet.

Som montør vil du bl.a. arbejde med kabellægninger, fundamentsarbejde, kabelkanaler på transformerstationerne, stålmontage og meget andet.

Arbejdet foregår i teams på vekslende arbejdssteder, hovedsageligt i Jylland.

WhiteawayGroup
IT Supporter

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du serviceminded og får energi af at hjælpe andre? Er du nysgerrig på at arbejde i en vækstvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Hos WhiteAway Group har vi travlt med at udvide vores forretning og søger derfor en selvstændig IT Supporter til vores hovedkontor i Aarhus.

Udover de daglige support-opgaver i hverdagen er der også plads til andre spændende opgaver, som du efter interesse og kompetencer kan få opgaver inden for. Det kan f.eks. være indkøb af IT-udstyr, undervisning af brugere, eller deltagelse i nogle af de andre udviklingsopgaver, vi har foran os i teamet.

Jobbet

 • Serviceorienteret IT-support til kollegaer i Aarhus og vores butikker på tværs af lande
 • Installation, opsætning og support af Windows PC'ere og applikationer som eksempelvis Navision og Office365 samt hardware som dankortterminaler, skærme og printere
 • Administration af brugere og licenser i bl.a. AD, Office365 og egenudviklede løsninger
Whiteaway Group A/S
PKA
Studentermedhjælper til skattefunktionen i PKA

PKA, Hellerup

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af skatterelaterede opgaver? Så kan du nu blive studentermedhjælper i en af Danmarks største pensionskasser.

Som vores nye studentermedhjælper i skattefunktionen i PKA bliver du en del af økonomiafdelingen, som hører under Finans. Finansafdelingen består af 18 medarbejdere, som er ansvarlige for blandt andet fondsadministration, risikostyring, compliance og økonomi, herunder skat.

Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med gensidig respekt, en uformel omgangstone og en høj grad af eksekveringskraft. Du får mange forskellige typer opgaver, som fx vil være:

PKA
 • Overvåge ændringer og udviklingen i: skattelovgivningen i Danmark og udlandet, EU-retlig regulering, dobbeltbeskatningsoverenskomster, Skattestyrelsens Juridiske Vejledning og retspraksis, administrativpraksis m.v.
 • Udarbejde og opdatere strukturdiagrammer
 • Bistå med udenlandske selvangivelser
PKA
N&K Spedition A/S
Regnskabsassistent

N&K Spedition A/S, Esbjerg

Dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorstyring søges snarest muligt.

 N&K Spedition A/S

Kan du se dig selv i en levende og innovativ transportvirksomhed, og har du erfaring med debitorstyring, så er det måske dig, vi søger til vores økonomiafdeling på hovedkontoret i Esbjerg.

Du bliver en del af vores velfungerende økonomiafdeling, som består af 6 engagerede og hjælpsomme kollegaer, som beskæftiger sig med vores danske og udenlandske selskaber. Der er en god og uformel tone i afdelingen, hvor der løftes i flok, når der er run på.

Virksomheden er kendt for en positiv ånd, hvor alle er indstillet på at hjælpe hinanden i takt med udviklingen i organisationen. Der er en god tone i virksomheden, og der udvises og forventes gensidig respekt og sympati.

N&K Spedition A/S
Grædstrup Stål A/SPROJEKTLEDER/TEGNER SØGES

Grædstrup Stål A/S

Grædstrup Stål A/S er i en rivende udvikling med en høj ordrebeholdning. Derfor søger vi en bygningskonstruktør eller en Teknisk designer.

Er du en person, som kan arbejde både selvstændigt og i teams, som er ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og kan holde hovedet koldt i en presset situation? Så har vi måske et job til dig. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest.

VI TILBYDER

 • En spændende hverdag
 • Løn efter kvalifikationer
 • Godt arbejdsmiljø
Anker Andersen A/SMedarbejder til vores mekaniske produktionsafsnit

Anker Andersen A/S, Tørring

Spændende og særdeles afvekslende stilling i en projektdrevet produktionsvirksomhed

Vi ønsker at styrke vores mekaniske produktionsafsnit grundet travlhed.

På den baggrund søger vi efter en ny kollega, der med et stort engagement samt evnen til at altid at levere arbejde i højeste kvalitet, vil kunne styrke teamet og derved hjælpe os videre på vores vækstrejse.

Den ideelle kandidat har erfaring med følgende:

 • Hjælp med mekanisk montage af maskinmoduler (med udgangspunkt i 3D tegningsdokumentation).
 • Diverse produktionsprocesser såsom: opsavning af stålprofiler, flowdrilling, elektrobejdsning m.m.
 • Ad hoc-opgaver i vores produktion
KARSBERG – rekruttering og headhuntingLøsningsorienteret salgsingeniør

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for L&S INNOTEK i Kolding

L&S INNOTEK er førende inden for udviklingen af styretavler, automationsløsninger, samt komplette procesanlæg og maskinanlæg.

Som salgsingeniør får du reference til Salgs- & afdelingschef Automatik i L&S INNOTEK og du bliver en del af en flad organisation, hvor der er fokus på at skabe vækst og resultater opnås ved at finde de bedste løsninger for kunderne.

Med udgangspunkt fra kontoret i Kolding er du bindeleddet mellem virksomheden og kunden. Du driver selvstændigt dit marked gennem en vedholdende bearbejdning af både eksisterende kunder og opsøgende salg til nye. Dine opgaver består af:

 • Selvstændig planlægning af kundebesøg.
 • Aktiv deltagelse i forbindelse med udstillinger.
 • Udarbejdelse specifikationer og tilbud.
 • Supportere eksisterende kunder.
Tornbjerg Schou ApS
Technical Support

Tornbjerg Schou ApS søger for Triax A/S i Hornsyld

Er du en dygtig supporter med solid teknisk ballast? Trives du med intern teknisk support i spændingsfeltet mellem kunder, teknikere og R&D? Kan du holde hovedet koldt i en travl hverdag, og trives du med stort ansvar? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til virksomhedens R&D Director, får du en alsidig hverdag, hvor omdrejningspunktet er teknisk 2. og 3. level support af kunder og kolleger i hele verden. Du bliver bindeled mellem kunden og R&D, og opgaverne spænder bredt, hvilket kræver, at dine kompetencer gør det samme.