1.089 job matcher din søgning 1.089 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.089 resultater.
Frederikshavn KommuneDistriktsleder til Skoledistrikt Nord

Frederikshavn Kommune, Aalbæk

Vil du være leder for Frederikshavn Kommunes nordligste skoledistrikt?

Du bliver leder af et distrikt med høj grad af inklusion af alle distriktets børn. Der er fokus på, at alle børnene er hjemmehørende i Skoledistrikt Nord, og at alle børn skal kunne tilbydes et inkluderende skoletilbud inden for eget distrikt. Det er ligeledes et distrikt, hvor kompetenceudvikling af medarbejdere står i højsædet til gavn for elevernes faglige undervisning.

Skoledistrikt Nord består af Skagen Skoleafdeling, Strandby Skoleafdeling og Aalbæk Skoleafdeling. I distriktet er der 1040 elever og ca. 105 medarbejdere.

Som distriktsleder får du ansvar for 5 afdelingsledere, der varetager den daglige ledelse af skoleafdelingerne, samt ansvar for den overordnede ledelse af Skoledistrikt Nord.

Space Inventor ApSMekanikingeniør søges til innovativ dansk satellitproducent

Space Inventor ApS, Aalborg

Hos Space Inventor søger vi en selvdrevet og alsidig mekanikingeniør til intern produktudvikling såvel som udvikling til kundeprojekter. Er du et kreativt mekanik-geni med opfindermentalitet, der formår at føre dine ideer fra koncept til færdigt produkt, og kunne du tænke dig et job inden for rumbranchen og være med til at sætte standarden for moderne rumteknologi, så vil vi gerne høre fra dig.

Som vores mekanikingeniør vil du blive virksomhedens primus motor for alle mekanik-relaterede opgaver både på platform- og komponentniveau. Du vil i samarbejde med vores øvrige eksperter være med til at drive udviklingen af systemer i vores standardproduktsortiment, være lead på mekanikopgaver til kundeprojekter og samarbejde med projektledere samt supportere salgsafdelingen med teknisk sparring.

Frederikshavn KommuneKonsulent til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en konsulent til en allround stilling på sundheds- og ældreområdet med flair for koordination, mundtlig og skriftlig kommunikation.

Sekretariatet løser en lang række forskellige administrative opgaver for hele Center for Sundhed og Pleje. Centret dækker over både hjemme- og sygepleje, plejeboliger, rehabilitering, aktivitets-, sundheds- og træningscentre. Arbejdsdagen er travl og varieret, idet opgaverne spænder bredt lige fra udvikling og driftsopgaver til sagsfremstilling til politiske udvalg, betjening af chefer, ledere m.v.

Opgaverne består bl.a. af:

 • Koordinering og facilitering af processer omkring opgaver og sagsfremstillinger til det politiske niveau - i øjeblikket på aktivitets-, sundheds- og træningsområdet
 • Sekretærfunktion for Kommunalt Lægeligt Udvalg
 • Fonds- og puljeansøgninger
MERKUR ANDELSKASSEInvesteringsrådgiver

MERKUR ANDELSKASSE, Aalborg

Har du lyst til at bidrage til at udbrede kendskabet til Danmarks mest ambitiøse bæredygtige investeringsunivers? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Som investeringsrådgiver vil du varetage den personlige rådgivning af de kunder, der er tilknyttet Investeringsafdelingen. Det indbefatter:

 • Investeringsrådgivning af egen portefølje, hvor fokus er på etisk investering og de helt unikke investeringsprodukter, som Merkur tilbyder
 • Rådgivning om pension og skat i naturlig forlængelse af investeringsrådgivningen
 • Opsøgende salg til potentielle kunder
Peak Rekruttering
Økonomiansvarlig med fokus på drift, controlling, rapportering, optimering mv.

Peak Rekruttering søger for Telco A/S i Brovst

Vil du være en økonomisk nøgleperson i Telcos kommende generationsskifte? Kan du lide at tage økonomisk ansvar, og mestre du at håndtere flere referencepersoner? Trives du i en bred specialistrolle med mange forskelligartede faglige opgaver? Kan du se dig selv i spændfeltet mellem bogholderi, optimeringsprocesser og controlling? Så er det måske dig Telco A/S søger, således regnskabs-funktionen også i fremtiden bidrager positivt til den øvrige forretning.

Du vil få en meget bred faglig stilling med flere referenceforhold. Ift. den daglige økonomidrift og diverse produktionsrelaterede controlleropgaver vil du referere til virksomhedens direktør i Brovst. Du vil også håndtere opgaver og være økonomisk rådgiver for virksomhedens ejere, som er bosiddende i Portugal/Spanien.

Peak Rekruttering
Frederikshavn KommuneSocialrådgiver eller socialformidler med viden inden for arbejdet med udsatte børn og familier

Frederikshavn Kommune, Sæby

Vi leder efter dig, der har erfaring med udsatte børn og familier evt. fra en praktik eller anden ansættelse i det kommunale. Her har du fået kendskab til og erfaring med de komplekse socialfaglige opgaver inden for familiemyndighed og viden om servicelovens bestemmelser vedr. afgørelser uden samtykke.

Det er afgørende, at du er et følelsesmæssigt modent menneske, gerne med en god portion livserfaring og kan håndtere at arbejde i modstand.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • At lave børnefaglige undersøgelser, handleplaner og indstillinger til Børn og Ungeudvalget
 • At varetage den efterfølgende sagsbehandling: opfølgning på anbringelsen og samarbejde med forældre, børn, anbringelsessted, tværfaglige samarbejdspartnere
Plan Organic ApS
Marketingmedarbejder med en skarp pen

Plan Organic ApS, Aalborg

Vi har travlt, og vi søger derfor en marketingmedarbejder, der kan favne bredt og hjælpe til på mange forskellige områder. Du bliver en del af et spændende firma, hvor der er fart over feltet og opgaverne mangeartede.

Udvalgte arbejdsopgaver i denne stilling:

 • Grafisk design og opsætning af salgs- og marketingmateriale
 • Udvikle content til vores sociale medier og ditto tage ansvar for disse
 • Udvikle content til direct mails
Plan Organic ApS
TECHCOLLEGE
Skolepraktikinstruktør til mekanikeruddannelserne

TECHCOLLEGE, Aalborg

Har du lyst til at oplære elever, der mangler en mester? Vi leder efter en engageret instruktør til vores mekanikerområde, der vil gå op i at lære sit fag fra sig og skabe en faglig hverdag, der ligger så tæt op af erhvervslivet som muligt.

I stillingen som skolepraktikinstruktør inden for mekanikerfaget får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever, så skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, de møder, når de er elever i en virksomhed. Du instruerer og vejleder elever i praktikcenteret i både det praktiske arbejde og den korrekte adfærd på arbejdspladsen. Med til jobbet hører også at varetage den daglige drift af værkstedet og de administrative opgaver, der er forbundet med uddannelserne, kontakt til virksomheder i forbindelse med korte praktikforløb for elever m.m.

TECHCOLLEGE
TelenorSalgskonsulent til Telenors erhvervsbutik i Aalborg

Telenor

Kan du sikre, at vores erhvervskunder kommer godt fra start hos Telenor? Er du enig i, at en verdensklasses kundeoplevelse handler om at sælge den løsning der er bedst for kunden og netop deres behov? Går du glad på arbejde, når du er en del af et stærkt sammenhold med fantastiske kolleger? Og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor din faglige udvikling og fremtidige karriere er i fokus? Så er vi det helt rette match for dig!

I Telenors butikker har vi Danmarks dygtigste medarbejdere. Hver dag møder vi tusindvis af kunder, som vi er med til at give gode oplevelser. Vi lever i en verden, der bliver mere og mere digital. Derfor søger vi en ny kollega, der kan være med til at inspirere vores erhvervskunder til at forstå de mange digitale muligheder og produkter vi tilbyder i Telenor.

CuriaProjektudviklingschef til en af Danmarks største entreprenør- og byudviklingsvirksomheder

Curia søger for A. Enggaard A/S i Svenstrup

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. En familievirksomhed gennem tre generationer, som fokuserer entydigt på ansvarlighed. Er du den nye projektudviklingschef til hovedkontoret i Svenstrup ved Aalborg? Byudvikling og eksekvering

A. Enggaard A/S søger nu en projektudviklingschef til projektudviklingsafdelingen i Aalborg. Projektudviklingsafdelingen er vokset støt de seneste år, og arbejder i dag med store byudviklingsprojekter i hele landet.

Som projektudviklingschef har du et alsidigt job med mange forskelligartede opgaver:

 • Du får det overordnede økonomiske ansvar for udarbejdelse og eksekvering af business cases.
 • Du får ansvar for projekternes fremdrift, og du evner at have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket.
HTH
Salgstrainees

HTH

Drømmer du om en karriere hos et af køkkenbranchens stærkeste brands. Er du klar til at lære alt om køkkensalgets faser og være med til at skabe gode resultater i et godt socialt miljø? Så se her!

Hos HTH søger vi nu trainees til vores salgsuddannelse, her lærer du at gøre vores kunders ønsker og drømme til virkelighed og du bliver klædt på til at blive en succes indenfor salg.

HTH

HTH tilbyder et arbejdsmiljø og socialt sammenhold i verdensklasse. Her er fokus på dig og din trivsel, samtidig med at du bliver fagligt udfordret. Du får gode kollegaer der altid er klar til at hjælpe dig, og vi sørger for god oplæring så du hurtigt vil kunne få ansvaret for dine egne kunder og møder.

HTH
Aalborg UniversitetBI-Konsulent (Back-end BI Lead)

Aalborg Universitet

Vil du være med til at implementere fremtidens BI-landskab på Aalborg Universitet? Forstår du hvad der skal til back-end for at kunne levere solid data front-end? Kan du veksle mellem at arbejde med teknikken og forretningen? Så er det dig, vi mangler!

Du får ansvaret for

 • At sikre overordnet styring af drift og udvikling i EDW
 • At sikre best practice arkitektur og processer i EDW
 • At implementere nye datakilder i EDW
 • At sikkerhed lever op til standard på området

Fremtidige opgaver er bl.a. integration til ny ERP Oracle Cloud, etablering af nyt front-end værktøj på EDW, integration og modellering fra nye interne og eksterne datakilder og evt. etablering af machine learning på EDW.

Storm Group
Har du en influencer i maven og et salgsgen i kroppen?

Storm Group, Aalborg eller Roskilde

Lige nu har du en UNIK MULIGHED for at blive del af et team, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, imens du får relevant erfaring med salg og sociale medier. Bliv SoMe-salgskonsulent i Storm!

Storm Group

Vores SoMe-salgskonsulent er en nyoprettet stilling, og her må du godt være på Facebook i arbejdstiden. Du bliver del af vores salgskampagner for virksomheder i energibranchen, måltidskasser og velgørenhed. Desuden kommer du til at skabe indhold (tekst, billeder, video) til deling på dine egne og Storm Groups Instagram- og Facebook-konto.

Vi leder efter dig, som kan tage billeder/video, se de gode historier i hverdagen, hype et hashtag og få likes på posts. Samtidig vil du gerne have solid erfaring med salg og kommunikation. En helt særlig mulighed for alle med interesse i marketing og sociale medier!

SuperBrugsenSlagterelev, SuperBrugsen, Vodskov

SuperBrugsen

Få det sjovt med andre elever på din egen alder. Lær alt om at skære og tilberede kød. Og få penge for at være eksperten, der sørger for god mad til kunderne.

I SuperBrugsen kommer de lokale hurtigt til at kende dig som eksperten. Og du kommer til at kende dem.

Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab i et team, hvor vi lærer dig et håndværk fra bunden.

 • Du lærer at lave lækre grillretter, slowfood og stegeretter og at anrette dem i butikken.
 • Du lærer at hjælpe vores kunder, så de får en god madoplevelse.

Når du starter, får du en målrettet plan for din elevtid. Du kommer også på korte, fede skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter. Det giver dig nye venner for livet.

Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og venskaber.

MiljøministerietSkovløber til Tranum, Naturstyrelsen Vendsyssel

Miljøministeriet

Har du lyst til at være Naturstyrelsens ansigt udadtil i Tranum Plantage – et spændende og storslået naturområde? Har du lyst til at bringe dine kompetencer inden for naturforvaltning i spil? Kan du se dig selv i en hverdag med stort ansvar og mange forskellige arbejdsopgaver? Så tilbyder Naturstyrelsen Vendsyssel en spændende skovløberstilling med tjenestebolig midt i naturen i Tranum Plantage.

Vi søger en skovløber til Tranum, som i samarbejde med gode kollegaer bl.a. skal forestå den daglige drift samt udviklingen af det store sammenhængende naturområde bestående af skov, klitter, heder og vådområder. I området findes også et af Forsvarets skydeterræner, og på omkringliggende arealer har Forsvaret en del øvelsesaktiviteter. Du vil også skulle deltage i at understøtte friluftslivet og balancere dette med andre interesser.

Jyske Bank
Erhvervspartner, Nationalt Erhverv til Viborg og Mors-Thy erhverv

Jyske Bank

Vi søger en energisk og udadvendt erhvervspartner, der har lyst til at drive og videreudvikle en interessant portefølje af erhvervskunder og aktivt opsøge nye.

Med afsæt i Viborg og Nykøbing Mors driver vi et stort og attraktivt markedsområde. Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition. En væsentlig opgave vil derfor være det opsøgende salg i markedsområdet.

I rollen som erhvervspartner med fokus på nationalt erhverv lever du op til vores målsætning, herunder rådgiver og udfordrer du kunderne strategisk, er synlig i relevante erhvervsnetværk og aktivt opsøger samt tiltrækker nye erhvervskunder. Du omsætter bankens koncepter, således de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

Jyske Bank
CuriaHead of Business Development

Curia recruiting on behalf of aquatherm

Do you have international experience within district heating and cooling?

As part of aquatherm´s growth strategy, a new position as Head of Business Development has been created. aquatherm is a key player within the international piping market, and the company is now investing further to penetrate the district heating and cooling piping market in Europe.

In the first step, the district heating & cooling team will be developed locally under the structure of aquatherm’s daughter companies and partners.

Your tasks include:

 • Responsibility for the entire European market with the flexibility to work from home
 • Responsibility for the complete sales process, including technical presentations as well as establishing a new base of customers
Eurofins VBM Laboratoriet A/SLaboratorieassistent til miljølaboratorium

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Vi søger en energisk og engageret laboratorieassistent til vores miljølaboratorium til snarlig tiltrædelse. Du bliver en del af en højtkvalificeret medarbejderstab med solid erfaring og ekspertise med analyser inden for miljøbranchen.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at modtage jordprøver, og lave prøveforberedelse fra registrering og frem til prøverne sættes på apparater (GC-MS og GC-FID) til analyse. Dette vil foregå sammen med et daghold bestående af en håndfuld andre laboratorieassistenter.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/SLaboratorieassistent til modtagelsen til nathold

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ledende inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter og dermed ydelser inden for jordforurening, indeklima og bygningsscreening, mv. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, rådgivning om prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne.

Vi søger en energisk og engageret laboratorieassistent til modtagelsen, på vores nathold, til snarlig tiltrædelse. Du bliver en del af en højt kvalificeret medarbejderstab med solid erfaring og ekspertise med analyser inden for miljøbranchen. Hos os er der gode muligheder for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder, brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Hansen Toft A/SHR Partner

Hansen Toft A/S søger for Post Danmark i Odense, Aarhus, København eller Aalborg

Udviklingsopgave i en spændende transformationsproces, som udmønter sig i en vækststrategi

PostNord har gennemgået en markant transformation og har de seneste år tilført nye lederkompetencer og organiseret sig ”slankere” og mere konkurrencedygtigt i forhold til et skarpere fokus på marked og kunder. Markedsvilkårene er og har længe været under stærk forandring, og PostNord bliver mødt af nye muligheder og udfordringer, som stiller krav til deres kerneforretning.

Du refererer til chefen for HR Udvikling (HRU), HR Support og Intern kommunikation i PostNord Danmark, og i samarbejde med det resterende dygtige team på to HRU Partnere og to journalister er du medansvarlig for at drive HR-udviklingen i hele PostNord Danmark A/S.

Hansen Toft A/S