3.516 job matcher din søgning 3.516 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.516 resultater.
Blå Kors Danmark
Kan du hjælpe med større projekter, løn og ansættelsesaftaler?

Blå Kors Danmark, Silkeborg

Vi søger en medarbejder til vores Løn & Personale-team på vores administrationskontor i Silkeborg, som kan hjælpe os med en række større projekter, som skal implementeres i hele vores organisation. Stillingen er tidsbegrænset til et år.

Vi forventer, at du har kendskab til lønopgaverne i en virksomhed. Du kan lide at arbejde med projekter, som kræver vedholdenhed og overblik; og måske har du endda erfaring med Lessors lønsystem.

Hvis du kan lide at arbejde i en organisation, hvor der er fokus på udvikling, og har du lyst til at være en del af implementeringen af et nyt vagtplansystem i samspil med de selvejende institutioner i Blå Kors og dine kollegaer på kontoret? Så er det måske lige dig, vi søger.

Dine opgaver vil hovedsagelig bestå af implementeringen af et nyt vagtplansystem på vores selvejende institutioner samt tidsregistreringssystem i den øvrige organisation.

Blå Kors Danmark
Ikast-Brande Kommune
Østervang søger SSA aftenvagtskollega med interesse og engagement inden for demensområdet pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er på 30 timer. Der arbejdes fortrinsvis i aftenvagt, og der vil være enkelte dagvagter. Vi arbejder hver 3. weekend samt en weekend ekstra på et 12-ugers rulleplan. Dog kan man arbejde hver 2. weekend, såfremt dette er et ønske.

På Østervang arbejder vi ud fra Ikast-Brande Kommunes DNA og værdier. Det betyder, vi er arbejdsomme og entreprenante. Vi handler, hjælper hinanden og står sammen. Vi løfter i flok og finder løsninger. Vi er ukuelige og ikke bange for at lære af vores fejl. Vi samarbejder på tværs uden at skele til titler og fagområder. Vi arbejder ud fra værdierne tillid, dialog og ansvarlighed.

Verdo
Fjernvarmemontør

Verdo, Randers

Vi søger en erfaren og dygtig fjernvarmemontør, som sætter en ære i god kundeservice.

Verdo A/S

Som montør i vores afdeling i Randers kommer du til at arbejde i et fagligt orienteret miljø, hvor tonen er uformel og humoristisk. Der er høj grad af selvstændighed, og du får mulighed for en solid faglig udvikling.

Hvem er du:

 • Du er VVS’er eller har anden relevant uddannelse
 • Du har en stærk kundeorienteret personlighed
 • Du sætter det helt rigtige serviceniveau
Verdo
Ikast-Brande Kommune
Østervang søger SSH eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse, en aftenvagtskollega med interesse og engagement inden for demensområdet pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er på 30 timer. Der arbejdes fortrinsvis i aftenvagt, og der vil være enkelte dagvagter/nattevagter. Vi arbejder hver 3. weekend samt en weekend ekstra på et 12-ugers rulleplan. Dog kan man arbejde hver 2. weekend, såfremt dette er et ønske.

På Østervang arbejder vi ud fra Ikast-Brande Kommunes DNA og værdier. Det betyder, vi er arbejdsomme og entreprenante. Vi handler, hjælper hinanden og står sammen. Vi løfter i flok og finder løsninger. Vi er ukuelige og ikke bange for at lære af vores fejl. Vi samarbejder på tværs uden at skele til titler og fagområder. Vi arbejder ud fra værdierne tillid, dialog og ansvarlighed.

Experts 4 Experts
Dynamisk Operations Manager - Road - Skandinavien

Experts 4 Experts søger for kunde

På vegne af kunde søges Operations Manager til en nyoprettet stilling i speditionsfirmaets Skandinavien-afdeling. Afdelingen er centralt placeret i det østjyske område.

I samarbejde med et stærkt team, får den nye Operations Manager ansvaret for at sikre en optimal planlægning og effektiv drift af trafikker til og fra Sverige.

Du bliver en vigtig funktion i en flad organisation og får stor indflydelse og medbestemmelse på udviklingen og er dermed også selv med til at sætte dagsordenen i samarbejde med et stærkt hold.

Experts 4 Experts
NSH Nordic A/SLager- og logistikmedarbejder

NSH Nordic A/S, Brædstrup

- Vil du være en del af et stærkt lagerteam?

NSH NORDIC A/S er i en positiv udvikling og står overfor en udvidelse af vores lagerfaciliteter. Vi søger derfor en engageret lager- og logistikmedarbejder til vores dygtige lagerteam i Brædstrup. Du bliver en del af en dynamisk og solid grossistvirksomhed, som har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø.

Med reference til vores teamleder skal du være med til at sikre at vores kunder, leverandører og transportører får den bedst mulige oplevelse af et højt serviceniveau.

De primære opgaver er:

 • Varemodtagelse og indgangskontrol
 • Ordrebehandling, plukning og pakning
 • Oprettelse af forsendelse
Volvo Danmark A/S
Reservedelselever til Taastrup, Hillerød, Randers, Viborg og Århus

Volvo Danmark A/S

Vi ved ikke præcis, hvor du er i livet, men måske kunne en 2-årig uddannelse hos et af de aller største mærker inden for lastbiler og busser være en idé?

”Det er det bedste valg, jeg har taget og de to år går lynhurtigt. Du arbejder med de største lastbiler, varevogne og busser som Volvo og Renault har. Det er megafedt,” fortæller reservedelsekspedient Mark.

Hos Volvo er vi vant til at tage os af nye elever og tilpasse dine opgaver til netop dine styrker og interesser. I løbet af elevuddannelsens 2 år deltager du i 6 skoleophold af 2 ugers varighed på fagskolen – Mommark – på Als.

”Jeg vidste ingenting om hestekræfter eller bremseklodser, men skoleforløbene klædte mig rigtig godt på,” fortæller reservedelsekspedient Anne.

Vi kan sikkert bruge lige netop dig
Du behøver ikke at elske biler, så længe du har lyst til en hverdag med fart på, så skal du nok lære det hele.

Er du klar?

Volvo Danmark A/S
Dansk Maskincenter A/S
ERFAREN SERVICEMONTØR TIL LANDBRUGSMASKINER

Dansk Maskincenter A/S, Videbæk

Vi mangler en kollega til vores serviceteam i Rimmerhus.

Vi udfører serviceopgaver af enhver slags på alle typer landbrugsmaskiner. Vi er autoriserede full line Massey Ferguson-forhandler.

I stillingen modtager du kunden i vores værksted, du får derfor meget kundekontakt. Opgaverne løses på værkstedet, men også hjemme ved kunden. Med udgangspunkt i produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning. Du medvirker til at planlægge din dag i en vis udstrækning.

Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor, og håber du bidrager hertil.

Blå Kors Danmark
Leder til Blå Kors Egåhus

Blå Kors Danmark

Vi søger en leder, der via ledelse brænder for at gøre en stor forskel for hjemløse borgere med mangeartede problemer.

Har du en særlig evne til at skabe faglig og organisatorisk udvikling og for at sikre godt arbejdsmiljø, og er du god til at opsøge og indgå i det tværsektorielle samarbejde? Så er du måske vores nye leder.

Som leder af Egåhus er du drifts- og personaleansvarlig, ligesom du sikrer den socialfaglige indsats og udvikling. Du indgår i samarbejdet med tværorganisatoriske samarbejdspartnere og er herved talerør for hjemløse. Du samarbejder tæt med Blå Kors Danmark om at sikre sammenhæng mellem Egåhus og Blå Kors’ værdisæt og faglige retning.

Blå Kors Danmark
IntensionBogholder med erfaring fra revisionsbranchen

Intension, Aabenraa

Kan du dit bogholderihåndværk til fingerspidserne? Og vil du have en ansvarsfuld rolle, hvor du fx er med til at ensrette vores arbejde med elektronisk bogføring?

Helt konkret, står du for, at:

 • tage imod bilag fra kunderne og samarbejde med de kundeansvarlige revisorer
 • lave bogholderiopgaver fra A-Z – lige fra håndtering af debitor og kreditor til moms og lønkørsel
 • tidsregistrere dit faktureringsarbejde løbende

Og her går vi op i, at du kan være dig selv. Det kan mærkes på vores fleksible arbejdsmiljø, velfungerende samarbejde på tværs og den gode atmosfære, der hersker. For hos os taler vi ikke kun om det. Vi sætter nemlig handling bag vores ”work/life-balance”.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

WhiteawayGroup
Digital Designer

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du en visuel feinschmecker, en kreativ sjæl og en dygtig grafisk håndværker? Har du øje for at gøre design levende gennem motion graphics og animationer? Interesserer du dig for kunderejser og brugercentreret design - og vil du arbejde på tværs af digitale platforme og brands? Så kan det være dig, der er vores kommende Digital Designer.

Customer First er Whiteaway Groups strategiske pejlemærke. Som Digital Designer medvirker du i at skabe kundeoplevelser i verdensklasse for forbrugere i hele Norden. På vores hovedkontor i Aarhus bliver du en del af en stor tech-afdeling med internationalt udsyn. Dit nye team hedder Digital Product.

Jobbet:

 • Produktdesign; du tænker i både overordnede kreative koncepter og konkrete digitale features
 • Grafisk design; du styrker vores visuelle online tilstedeværelse gennem digitalt design
 • Moderne og levende design; du inddrager mikrointeraktioner, transitioner og animationer i dit arbejde
Whiteaway Group A/S
Favrskov KommuneSocial- eller sundhedsfaglig medarbejder søges til Projekt Liv uden Tvang 25 timer pr. uge

Favrskov Kommune, Hammel

Social- og sundhedsfaglig projektmedarbejder søges til tværsektorielt team til nedbringelse af tvang i psykiatrien med ansættelse 25 timer pr. uge

Det drejer sig om en tidsbegrænset stilling fra snarest muligt og frem til den 31. december 2021.

I projektet deltager mennesker med psykisk sygdom inden for det affektive område, som har været tvangsindlagt, heraf mange med svær selvskadende adfærd og som oplever tvangsindlæggelse for allerførste gang. Det er borgere bosiddende i Aarhus og Favrskov Kommuner.

Teamets opgaver er

 • indgå i tæt samarbejde med borgeren og andre samarbejdsparter omkring borgeren
 • koordination af den samlede indsats
 • afsøge og afprøve konkrete sundhedsfaglige og socialfaglige indsatser
TeamvikarenGulvsliber søges til Aarhus

Teamvikaren søger for kunde

Jobbet vil primært bestå i slibning af trægulve, samt efter behandling, og det er du selvfølgelig hardcore i.

For at komme i betragtning til stillingen forventer vi følgende:

Faglig profil:

 • Du er faglært
 • Du har gerne flere års erfaring indenfor faget

Vi tilbyder :

 • God løn
 • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø
 • Firmabil
TeamvikarenTagdækker søges til Aarhus

Teamvikaren søger for kunde

Jobbet vil bestå i pålægning af tagpap, samt efter behandling, og det er du selvfølgelig hardcore i.

For at komme i betragtning til stillingen forventer vi følgende:

Faglig profil:

 • Du er faglært
 • Du har gerne flere års erfaring indenfor faget

Vi tilbyder :

 • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø
Clearhaus A/SIT-Supporter med stort servicegen

Clearhaus A/S, Aarhus

Clearhaus leder efter en kollega med flair for IT, der kan yde support på højt niveau.

Clearhaus er et betalingsinstitut, der blev grundlagt i 2011. Vi er specialiserede i at tilbyde betalingsløsninger til online virksomheder i hele Europa. Vi er teknologidrevne og kundecentriske. Vi stræber efter at tilbyde den mest bekvemme måde for webshop-ejere at modtage online- og mobilbetalinger på.

Du vil hovedsageligt arbejde med IT-relaterede opgaver, hvor du samtidig vil indgå i vores supportafdeling. Arbejdsopgaverne består af blandt andet af:

 • Teknisk support til partnere og større kunder, herunder hjælp til API-dokumentation.
 • Behandling af tungere tekniske supportsager.
 • Administration og support af Zendesk, HubSpot og øvrige IT-systemer benyttet i supporten.
Terma A/S
Testingeniør/testtekniker, Lystrup

Terma A/S

Til Terma Space i Lystrup søger vi testingeniører eller teknikere til test af komplicerede og højteknologiske rumfartsprodukter.

Space udvikler, kvalificerer og tester komplekse elektronikprodukter til videnskabelige og kommercielle satellitter. Vores produkter anvendes i missionskritiske applikationer, og vi har stor ekspertise indenfor fremstilling af højeffektive strømforsyninger, stjernekameraer og komplekse analoge enheder.

Du vil indgå som en del af et projektteam, og opgaverne vil omfatte test og fejlfinding samt opbygning af testudstyr i tæt samarbejde med afdelingens udviklingsingeniører. Desuden deltager du i miljøtest såsom chok, vibration, termisk cykling i vakuum samt EMC-test.

Som en del af opgaverne skal du desuden bidrage til dokumentationen. Al test og fejlfinding sker i nøje overensstemmelse med procedurer indeholdende krav til metoder og kvalitet.

Terma A/S
Skomø A/SProduktionsmedarbejder til fuldtidsstilling

Skomø A/S, Ebeltoft

Arbejdet består af betjening af diverse maskiner herunder serigrafimaskiner samt skæreborde. Du involveres i hele produktionsprocessen med både klargøring, produktion samt færdigbehandling. Jobbet indebærer en del fysisk aktivitet, så en god fysik er et must.

Når du starter hos os, vil du hurtigt opleve, at kulturen er kendetegnet ved humor, en ordentlig tone, samt en praktisk tilgang til dagligdagen. Vi lærer dig grundigt op og der er altid nogen, du kan spørge til råds.

Jyske Bank
Erhvervspartner, Nationalt Erhverv til Viborg og Mors-Thy erhverv

Jyske Bank

Vi søger en energisk og udadvendt erhvervspartner, der har lyst til at drive og videreudvikle en interessant portefølje af erhvervskunder og aktivt opsøge nye.

Med afsæt i Viborg og Nykøbing Mors driver vi et stort og attraktivt markedsområde. Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition. En væsentlig opgave vil derfor være det opsøgende salg i markedsområdet.

I rollen som erhvervspartner med fokus på nationalt erhverv lever du op til vores målsætning, herunder rådgiver og udfordrer du kunderne strategisk, er synlig i relevante erhvervsnetværk og aktivt opsøger samt tiltrækker nye erhvervskunder. Du omsætter bankens koncepter, således de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

Jyske Bank
HR navigatorProjektleder. Tæt-lav byggeri og etagebyggeri. Østjylland.

HR navigator søger for kunde

Vores kunde er i en vedvarende udvikling og vokser kontrolleret. Derfor er vi på jagt efter en erfaren og engageret projektleder.

Vi søger dig der virkelig forstår at levere en effektiv projektledelse med fokus på samarbejde, tid, kvalitet og økonomi.

Virksomheden bygger hovedsagelig tæt/tav byggeri og etagebyggeri i fag- eller hovedentreprise, og gør brug af både egenproduktion og underleverandører. Med reference til projektchefen, får du et selvstændigt projektansvar, der bliver defineret ud fra det projekt, du lander på. Dine opgaver er alsidige, hvor du bliver en vigtig del af processen, lige fra de indledende forberedelser i forbindelse med projektopstart, herunder opstart af byggeplads, til entrepriseindkøb efterfulgt af en løbende tæt byggestyring og kvalitetssikring, indtil aflevering af det færdige byggeri.

Favrskov KommuneØstervangskolen i Hadsten søger kompetent inklusionsmedarbejder

Favrskov Kommune

Udvikling af den inkluderende praksis og målrettede virksomme inklusionsindsatser har igennem flere år haft en høj prioritering på Østervangskolen. Vi har skabt et stærkt fundament og er nu klar til at tage næste skridt i udviklingsprocessen.

Vi søger derfor en fagligt velfunderet og rodfæstet inklusionsmedarbejder, som har stærke specialpædagogiske kompetencer, og som brænder for at undervise elever, der er udfordrede eller udfordrer.

Vores nye undervisningstilbud er i støbeskeen, og du skal, i samarbejde med skolens fagligt højt kvalificerede pædagogiske vejlederteam, være med til at udvikle og drive et fleksibelt tilbud, som løbende justeres efter den aktuelle målgruppes behov. Et tilbud, som supplerer elevernes undervisning i klassesammenhæng.