11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
MT Højgaard A/S
Ingeniør- og konstruktørpraktikanter - Nordatlanten

MT Højgaard A/S

Skal du i praktik til efterårs semestret 2020 – og har du lyst til at blive udsendt til enten Færøerne eller Grønland i 100 arbejdsdage, så læs mere her.

Som praktikant i vores Division Nordatlanten i MT Højgaard A/S vil du blive tilknyttet et af vores spændende projekter enten på Færøerne eller i Grønland. Du vil indgå i byggeteamet, og du vil have din daglige gang på byggepladsen. Du får et indblik i de mange forskellige varierede opgaver, der foregår på en byggeplads, og du vil få ansvar fra første dag.

Dine primære arbejdsopgaver som praktikant bliver:

  • Byggeledelse i forbindelse med vores egenproduktion
  • Planlægning og styring af tid og økonomi
  • Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering
BankNordik
Kreditchef

BankNordik, Tórshavn

Vi søger en kompetent og engageret kreditchef til at lede vores Kreditafdeling på hovedkontoret i Tórshavn. Afdelingens hovedopgave er at udarbejde kreditvurderinger i forbindelse med bankens aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne.

I stillingen som kreditchef får du en spændende hverdag med faglige udfordringer og varierede arbejdsopgaver. Udover den daglige ledelse af afdelingens medarbejdere, der håndterer kreditvurderinger og inkassosager, får du ansvaret for bankens nedskrivnings- og kreditsystemer samt solvensbehovsberegning.

Som kreditchef kommer til du at referere til bankens økonomi- og kreditdirektør, og arbejdsstedet vil være på bankens hovedkontor i Tórshavn.

Dansk ArbejdsgiverforeningSæt dine politiske kompetencer i spil som EU-lobbyist

Dansk Arbejdsgiverforening, Bruxelles, Belgien

Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har brug for stærke kræfter til vores EU-team. Der er fart over feltet i vores enhed i Bruxelles, og derfor udvider vi teamet med en ekstra konsulent. Vi leder efter en ny kollega, der – med en række års relevant erfaring i bagagen – kan sætte arbejdsgiverpolitiske temaer på dagsordenen og være med til at sikre danske virksomheders konkurrenceevne i EU.

Du vil blandt andet skulle stå for følgende opgaver:

  • Klassisk lobbyarbejde over for politikere og interessenter i Bruxelles inden for udvalgte sagsområder.
  • Sikre videndeling, samarbejde og kommunikation mellem DA i Bruxelles og DA i Belgien.
  • Repræsentere DA i BusinessEurope og sikre tæt samarbejde med danske og internationale repræsentanter i Bruxelles, herunder DA’s medlemmer, fagbevægelsen, MEP’ere og vores søsterorganisationer.
Landbrug & Fødevarer
PRAKTIKANTER til BRUXELLES

Landbrug & Fødevarer

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

Som praktikant vil dine væsentligste opgaver være at følge og referere møder og høringer i Europa-Parlamentets landbrugs-, forbruger- og miljøudvalg.

Det indebærer at sætte dig ind i aktuelle lovforslag om alt fra økologi og mærkning af fødevarer til biobrændsel og landbrugsstøtte. Med andre ord får du mulighed for at arbejde med mange forskellige emner og få indblik i beslutningsprocessen i EU.

Landbrug & Fødevarer
Venstre i Europa-Parlamentet
Policy-rådgiver – Handel

Venstre i Europa-Parlamentet, Bruxelles

Venstre fik et fantastisk valg til Europa-Parlamentet, og efter et langt år – præget af konstituering og Corona – er parlamentet nu endelig i gang med at fremlægge lovinitiativer på de store dagsordener, herunder det digitale indre marked, samt opfølgning på det amerikanske valg, Brexit m.m.

MEP Morten Løkkegaard søger derfor en motiveret, engageret og erfaren policy-rådgiver til primært fokus på EU’s indre marked og international handel – til tiltrædelse snarest muligt.

Venstres sekretariat i Europa-Parlamentet står for den daglige betjening af Venstres medlemmer af Parlamentet. Betjeningen, som alle medarbejdere deltager i, inkluderer alt fra politisk rådgivning, parlamentarisk forberedelsesarbejde og medieengagement til administrativ og logistisk støtte.

Venstre i Europa-Parlamentet
Senior Software Engineer Machine Learning - Brussels
For Ovizio, an organisation which develops and commercialises unique microscopes that serve the life sciences research and manufacturing...
QTC Recruitment, Belgien
QTC Recruitment
Bráðdepilin på Landssygehuset søger en anæstesiologisk overlæge
En fuldtidsstilling som overlæge i anæstesiologi ved Bráðdepilin (akutcentret) på Landssjúkrahúsið er ledig til besættelse snarest mulig eller efter nærmere aftale.
Landssygehuset Færøerne, Færøerne
Dagens Medicin
Investment Analyst - Ghent
QTC Recruitment, Belgien
QTC Recruitment
Udstationering: Operationsofficer til den nationale militære repræsentant ved SHAPE, Belgien
Forsvaret Har du en solid viden om Forsvarets engagement i NATO og har du arbejdet med militær planlægning på strategisk niveau?
Forsvaret, Belgien
Forsvaret
Ernæringsassistentelev til UCH
Vi bespiser kostelever og kursister og leverer mad ud til alle vores kantiner på forskellige adresser.
Uddannelsescenter Holstebro, Belgien
Jobcenter
På Færøerne opslås 2 introduktionsstillinger i almen medicin med tiltrædelse 1. marts 2021
Introduktionsstillingerne er af seks måneders varighed under forudsætning af, at ansøger har været ansat i mindst ½ år i praksis under KBU-uddannelsen.
Færøerne
Sundhedsjobs.dk