1.344 job matcher din søgning 1.344 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.344 resultater.
Halsnæs KommuneSSP-koordinator

Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune søger en SSP-koordinator pr. 1. jan. 2021, som skal varetage koordinering og formidling af viden og dertil hørende indsatser i det kriminalpræventive samarbejde på tværs i organisationen.

Som koordinator vil du være en central aktør i det eksisterende ssp-netværk. Du vil bevæge dig i mange forskellige arenaer. Du vil være primus motor for indsamling og videreformidling af viden omkring risikoadfærd og ungdomskriminalitet blandt børn og unge i Halsnæs.

Koordinatoropgaven vil bestå af mange alsidige opgaver, såsom at;

 • Koordinere og facilitere netværksmøder på tværs i SSP-strukturen.
 • Koordinere Gadeteamets-aktiviteter i forhold til netværkets analyse af, hvor der er behov for en aktiv gadeplans indsats.
 • Understøtte at skolerne byder ind med workshops, foredrag og temaforløb for elever.
Spilhuset
Butiksassistent til spillebutik (8 timer om ugen)

Spilhuset, Helsinge

Spilhuset i Helsinge, der udbyder automatspil og sportsbetting, søger en butiksassistent til gennemsnitlig 8 timer om ugen.

Din vigtigste opgave, er at sørge for at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til finderspidserne, og god til at tale med mennesker. Du vil blive en del af et team på i alt fire medarbejdere. Din vigtigste opgave sammen teamets tre øvrige medarbejdere vil være at gøre spiloplevelsen for vores kunder til noget helt særligt.

Du vil således være Spilhusets ansigt ud af til, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Servicering og overvågning af spillekunder
 • Betjening af sportsbetting-terminaler.
 • Oprydning og rengøring af butikken.
Spilhuset
NLMK DanSteel A/S
Projektingeniør/projektleder med erfaring inden for el og automation

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette strukturerede personlighed til at drive og styre både store og små projekter i et internationalt miljø, så er du måske vores nye projektingeniør/projektleder i vores tekniske PMO-afdeling.

Vi har mange spændende og udfordrende projekter i gang og på vej. Hos NLMK DanSteel kommer du til at arbejde med en kombination af de nyeste teknologier og nogle af de største anlæg til stålbearbejdning i Danmark.

Som projektingeniør/projektleder kommer du til at deltage i alle projektfaser som f.eks.:

 • Afdækning af behov i samarbejde med produktionsafdelingen og vedligeholdelsesafdelingen.
 • Specifikationer til nye anlæg og ombygninger.
 • Deltagelse i leverandør- og referencebesøg i ind- og udland.
Maj Isenkram ApSJuniorkonsulent, Distrikt Sjælland og Lolland-Falster

Maj Isenkram ApS

Har du personligheden og evnerne til at skabe salg på baggrund af stærke relationer? Og har du det bedst i en hverdag fyldt med fart, kundekontakt og unikke produkter, der sælges hos mange forskellige detailbutikker? Så er det dig, vi har brug for.

Som kørende juniorkonsulent er det ude hos eksisterende kunder, du skal skabe gode relationer og sælge firmaets produkter.

Ligeledes skal du kunne evne at opsøge nye kunder og udbygge nye kunderelationer i distriktet.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sikre indsalg og eksponering hos vores nuværende kunder samt ved nye kunder.
 • Opbygge og pleje stærke relationer med de butiksansvarlige.
Halsnæs KommuneSundhedsfagligt personale

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Sundhedsfagligt personale søges til Frederiksværk Plejecenter.

Vi søger en ny kollega, som trives med at tage ansvar for at yde omsorg og pleje til beboerne på Arresøparken, som i stigende grad har behov for medarbejdere med en høj faglighed – med fokus på helheden.

Vi har gensidig respekt og med udgangspunkt i beboernes behov, ønsker og vaner, inddrages den enkelte beboers selvbestemmelse og medindflydelse i tilrettelæggelsen af de daglige gøremål. Dette gør vi ved hjælp af personcentreret omsorg, hvor vi sætter fokus på aktiviteter, ture og de sociale relationer.

Vi vægter samarbejde med pårørende højt og tager udgangspunkt i beboernes ressourcer, behov og muligheder - ligesom det er vigtig at kende til beboernes livshistorie.

Egedal Kommune
Genopslag: Kompetencecenter Smørum søger en uddannet dansklærer til børnemiljøet

Egedal Kommune

Pr. 1. februar 2021 søger vi lærer med linjefag i dansk til vores børnemiljø i gruppeordningen for børn med autismespektrumforstyrrelser.

Kompetencecenter Smørum er en del af Balsmoseskolen, som er en velfungerende skole med en fantastisk personalegruppe, søde og dygtige elever samt engagerede forældre.

På vores skole er der særlig fokus på udeskole i naturfag samt kulturfag, skak i skolen, musicals samt inkluderende læringsfællesskaber. Midt på dagen undervises alle eleverne enten enkeltvis eller på hold i vores 30 minutters uuv-bånd.

Alle lærere er tilknyttet ét team, der mødes ugentligt på afdelingen, og er derudover tilknyttet fagteam, der arbejder lokalt og på tværs i distriktsskolen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagogisk personale med specialviden søges til Kompetencecenter Smørum på Balsmoseskolen pr. 1. februar 2021

Egedal Kommune

Kompetencecenter Smørum er en del af Balsmoseskolen, som er en velfungerende skole/SFO med en fantastisk personalegruppe, søde og dygtige elever samt engagerede forældre.

Kompetencecenter Smørum er en gruppeordning for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser.

Vi søger:

 • Pædagogisk personale med særlig viden og gerne erfaring inden for arbejdet med børn og unge med autismespektrumforstyrrelser – både til vores børnemiljø og ungemiljø (0.-4. klasse og 5.-9. klasse).
 • Vi søger også personale til vores mestringsgruppe for unge. Mestringsgruppen er en speciel pædagogisk indsats forankret i Kompentencecenter Smørum. I Mestringsgruppen arbejder vi ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor det overordnede mål er at få eleven motiveret til at komme tilbage i skole.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Lærer med almen og eventuelt specialpædagogisk erfaring søges til Flyverkorpset – og til vores 10 skoler

Egedal Kommune, Ølstykke

I Egedal ønsker vi at skabe verdens bedste hverdag for børn og unge. Er du en dygtig lærer med tasken fuld af redskaber? Er du klar på at “flyve ud” og understøtte praksisudviklingen af skolerne i Egedal, når de har brug for ekstra hjælp?

Center for Skole og Dagtilbud søger lærere til Flyverkorpset. Flyverkorpset bor på Egedal Rådhus, men drager ud og er tæt på skolerne i særlige opgaver/indsatser i og omkring klasser og teams. Korpset består af to læreruddannede flyvere til skolerne (inkl. dig) og tre pædagoguddannede flyvere til institutionerne.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Observationer af praksis mhp. vejledning og justering heraf – særligt med blik for fællesskabet
 • Vejledning og sparring en til en, med teams, med ledelser og med forældre
 • Understøtte implementering og evaluering af kommunalt besluttede udviklingsprojekter
Egedal Kommune
Recover Nordic ApS
Driftsleder til Hillerød

Recover Nordic ApS

 • Er du en stærk leder, der kan skabe det store overblik?
 • Er du kundeorienteret, og formår at sikre stærke og vedvarende relationer?
 • Har du flair for at sikre en god og motiverende kultur på arbejdspladsen?

Så er det måske dig, der er vores nye driftsleder i Hillerød!

Recover tilbyder lige nu en stilling som driftsleder Hillerød. Her vil du få ansvar for den daglige drift og ledelse på centeret, hvor du bl.a. vil arbejde med opgaver inden for 3 følgende kerneområder:

Recover Nordic ApS

 • Ledelse
 • Den daglige drift
 • Kontakt med kunderne
Kinnan A/STekniker til varmepumper

Kinnan A/S

Vi har travlt og søger derfor en dygtig tekniker til at hjælpe vores kunder med support, opsætning og indregulering.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Telefonsupport til vores kunder
 • Opsætnings- og indkøringshjælp af varmepumper
 • Ad hoc-opgaver
Egedal Kommune
Daglig leder til Veksø Fritids- & Ungdomsklub

Egedal Kommune

Veksø Fritids- & Ungdomsklub, en del af Klub Egedal, er en klub i hyggelige fysiske rammer, og med ca. 100 medlemmer i fritidsklubben (10-14 år) og en tilhørende ungdomsklub for aldersgruppen 14-18 år.

Brænder du for at udvikle attraktive rammer og tilbud for børn og unge. Er du en troværdig og engageret leder, der ved at klubbens medarbejdere er den største ressource. Falder det dig naturligt at stræbe efter resultater og vilkår ud over det sædvanlige?

Vi søger en moderne klubleder, der både strategisk og visionært kan lede klubben ind i fremtiden. Dette skal være med øje for den nye skolereform og i samarbejde med skole, SFO og lokalmiljø. Du vil i samarbejde med det øvrige ledelsesteam i Klub Egedal, være med til at forme den fortsatte implementering af skolereformen og udviklingen af klubområdet i Egedal Kommune.

Egedal Kommune
DHIInternal Communications Partner

DHI, Hørsholm

Are you passionate about developing great communication content and creating an amazing employee experience? Do you enjoy providing strong and adequate change communication that is engaging and timely? And are you a strong networker with a structured working style? If yes, we can offer you a challenging position, great colleagues and the opportunity to shape and develop your job in a truly global company – engaged in solving the world’s challenges in water environments.

Your main responsibilities are:

 • Create an internal communications strategy that underpins the company vision, strategy and overall purpose
 • Lead and plan internal communications that ensure delivering a clear and consistent message
 • Develop, execute, coordinate and formulate communication initiatives, that help drive employee experience and strengthen the engagement and pride in the company’s purpose and cultural values
 • >/ul>
Lindevangshjemmets FondGartner til Lindevangs beskæftigelsesteam

Lindevangshjemmets Fond, Helsingør

Vi er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud som søger en gartner til beskæftigelsesteamet per 1. februar 2021.

Som gartner skal du vedligeholde vores udendørs områder og materiel, samt være med til at skabe jobs på til beboerne på Lindevang, som et led i deres recovery-proces.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig fordelt i dag- og aftentimer. Ved akut opståede situationer, uden for normal arbejdstid, skal du kunne tilkaldes og om nødvendigt møde ind.

Kappelskov Revision - Godkendt RevisionsaktieselskabRevisor/revisorassistent

Kappelskov Revision - Godkendt Revisionsaktieselskab, Hillerød

Vi gennemgår i øjeblikket en rivende udvikling med tilgang af mange nye spændende kunder. Derfor søger vi en revisor/revisorassistent. Du vil få ansvar for din egen portefølje af kunder, der hovedsagelig består af mindre anparts- og aktieselskaber samt personligt drevne virksomheder.

Du kommer til, udover at arbejde med at løse de regnskabs- og skattemæssige opgaver, der følger med serviceringen af dine kunder, at have den løbende kontakt til kunderne og skulle forestå med relevant rådgivning af disse mindre og mellemstore ejerledede selskaber i et attraktivt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der under din faglige udvikling også tilgodeses en personlig udvikling.

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaArbejdende værkfører til smedeværksted

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgård

Vi søger en arbejdende værkfører for 6 dygtige smede.

Du har en hands-on-ledelsesstil, hvor du selv i starten går forrest og tager din del af arbejdet i produktionen. Da Mark & Wedell forventer at vækste smedeaktiviteterne, bliver det efterhånden i mindre grad.

Du er disciplineret, god til at engagere og skabe en god holdånd blandt smedene.

Ligeledes er du god til at samarbejde med de andre faggrupper såsom elektrikere, maskinteknikere og ingeniører.

Der er tale om en virksomhed i hastig udvikling, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt og hvor du også har god mulighed for at blive hørt, idet vi er meget åbne over for input til forbedringer og gode idéer.

Danmarks Tekniske UniversitetServicemedarbejder (barselsvikar)

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi søger en ansvarsbevidst, pligtopfyldende og serviceminded person til at varetage jobbet som servicemedarbejder (barselsvikar) på DTU Fysik. Vi er ca. 300 medarbejdere fra mange forskellige dele af verden, og det er derfor en klar fordel at kunne tale og forstå engelsk.

Arbejdet vil hovedsagelig bestå i:

 • Løbende oprydning af køkkener i løbet af dagen – 3 køkkener
 • Fylde og tømme opvaskere 3-4 gange om dagen – 5 opvaskemaskiner
 • Håndtering af post og pakker
 • Mødeservice - herunder kaffe samt opdækning og afrydning ved møder
Rudersdal KommuneSagsbehandler til fleksløntilskud

Rudersdal Kommune, Holte

Trives du som sagsbehandler og kan du lide kombinationen af administrativt arbejde og kontakten med borgerne? Er du derudover dygtig til at læse og forstå lønudbetalinger, e-indkomst m.m., så du naturligt undrer dig, når noget ser lidt underligt ud? Og er du den, der bidrager med positiv energi og godt humør med fokus på samarbejde, så er du måske netop den kollega, vi har vi brug for.

Du kommer til at beregne og udbetale fleksløntilskud til borgere, der er i fleksjob samt udbetale ledighedsydelse til disse borgere, når de ikke er i fleksjob. Det er vores opgave, at borgerne modtager det korrekte tilskud til deres fleksjob, så de stadig kan bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet på trods af de begrænser, de er ramt af.

Grant Thornton
Erfaren revisor til Hillerød

Grant Thornton

Har du mellem 2 til 6 års erfaring inden for revisionsbranchen, og er du klar til et jobskifte – så se her!

Til vores afdeling i Hillerød søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal være med til at afdække kundens behov.

Grant Thornton

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning for mellemstore og større ejerledede selskaber og koncerner, inden for et bredt spektrum af brancher. Du vil referere direkte til en partner og arbejde med af et team revisorer på hver deres uddannelsestrin.

Grant Thornton
Tech Data Denmark ApS
Business Development Manager – Microsoft Dynamics 365

Tech Data Denmark ApS, Birkerød

Vi vækster, og du får nu en unik mulighed for at søge en spændende nyoprettet stilling hos Tech Data som Business Development Manager inden for Microsoft Dynamics 365. Brænder du for at arbejde med Microsoft Dynamics 365, er kommerciel og vil være en del af en organisation på en spændende digital rejse? Så har vi jobbet til dig.

Som Business Development Manager med fokus på Microsoft Dynamics 365 vil du blive ekspert og go-to-person inden for Microsoft Dynamics 365.

Du kommer til at gøre en en forskel for danske virksomheder og forhandlere, og du vil samtidig blive en del af det førende Dynamics 365-team i Europa. Vi hjælper virksomheder og forhandlere med at transformere deres forretningssystemer til de nyeste ERP- og CRM-apps i skyen.” – Klaus Gregersen, Commercial Lead Dynamics 365, Tech Data Europe

Tech Data Denmark ApS
TillexErfaren bogholder/blæksprutte til vores kontor i Vedbæk til snarlig tiltrædelse

Tillex

Spændende familieejet produktionsvirksomhed i Vedbæk søger en kompetent og selvstændig bogholder/blæksprutte til snarlig tiltrædelse. Du skal være parat til at rykke med til vores nye lokaler i Ringsted i løbet af efteråret 2021.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en central kollega i samarbejde med de andre kollegaer på kontoret og i produktionen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Daglig kunde- og leverandørkontakt
 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Administration af ind- og udbetalinger