5.716 job matcher din søgning 5.716 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.716 resultater.
Jobindex A/S
Facility Manager hos international ejendomsinvestor

Jobindex A/S søger for SG Nordic i København

Vi søger en Facility Manager til en spændende og varierende stilling med fokus på at vedligeholde og videreudvikle vores portefølje af primært butiksejendomme.

Vi har brug for en erfaren og bredt funderet Facility Manager, som har en god teknisk forståelse og kan håndtere dagligdagens små og store problemer, igangsætte samt følge op.

Du vil indgå som en vigtig del af vores Asset Management team, og vil under ledelse af selskabets direktør få ansvar for at varetage og koordinere opgaver, der favner bredt fra bygningsvedligeholdelse til indretning af lejemål, ombygninger og tilpasninger af vores eksisterende ejendomme.

Dine nøgleopgaver vil spænde fra systematisering af processer til eksekvering af projekter og byggeopgaver.

Jobindex A/S
Sundhed.dkInfrastruktur-specialist og IT-udvikler

Sundhed.dk, København

Synes du, at sundheds-it er spændende, er du teknisk funderet og har du lyst til at bringe sundhed.dk til nye højder?

Sundhed.dk søger fem fagligt stærke, tekniske profiler til arbejdet med at stabilisere drift af portal og apps, rette op på teknisk gæld og sikre en robust og moderne platform for videre it-udvikling.

Sundhed.dk søger fem fagligt stærke kolleger til det forestående arbejde med at stabilisere driften og sikre en robust og moderne platform for videre it-udvikling. Der er behov for erfarne profiler, der besidder højt specialiserede kompetencer inden for områderne: It-infrastruktur, -drift og -vedligehold samt it-udvikling – og som har lyst til og evner at arbejde tæt sammen i snitfladen mellem disse områder. Og som brænder for at arbejde med sundheds-it og bidrage til at skabe værdi og sammenhæng i sundhedsdata for borgere og sundhedsfaglige.

DSV
Kickstart din karriere – bliv speditørelev hos DSV

DSV, Hedehusene, Aarhus, Horsens, Aalborg, Esbjerg eller Odense

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt.

DSV

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding.

DSV
nemlig.comWeb Applikation Specialist- til Danmarks største online supermarked

nemlig.com, Brøndby

Vil du være med til at sikre et stabilt, skalerbart og lynhurtigt nemlig.com? Hos os får du det udførende ansvar for at optimere og drifte nemlig.com’s website. I samarbejde med dine tekniske dygtige IT-kolleger på den ene side og hele forretningens behov på den anden side, vil du udover at skabe den optimale performance for sitet, være med til at give gode brugeroplevelse for vores kunder.

Vi er på en spændende vækstrejse og i en interessant transformation, hvor høj oppetid og en stabilt kørende website er en afgørende forudsætning for at realisere vores ambitiøse vækstmål og fastholde vores førende position i markedet. Vi har brug for din ”knowhow” til at være på forkant med de nyeste features på området. Du vil være med til at skabe endnu flere spændende brugeroplevelser og sikre at sitets performance yder maximalt i forhold til datakapacitet, hastighed og tilgang.

DR KoncerthusetChef for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift

DR Koncerthuset

Til en nyoprettet stilling som Chef for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift søger vi en person, som med direkte reference til Koncerthuschefen skal indgå i tæt samarbejde med denne og med repertoirechefen omkring DR Symfoniorkestrets drift og fortsatte udvikling.

Der vil være tale om et tæt, løbende samarbejde og koordinering omkring de mange facetter af en symfonisk orkesters arbejde og drift, herunder rammerne for orkestrets dagligdag, den enkelte musikers udvikling, den korte og den langsigtede planlægning, sparring med og omkring internationale kunstnere mv.

I den nyoprettede stilling vil chefen for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift sammen med repertoirechefen være koncerthuschefens nærmeste team i det kunstneriske arbejde med orkestret. Det overordnede kunstneriske ansvar DR Symfoniorkestret er placeret hos Koncerthuschefen.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
AGC Biologics A/S
Team Leader for Shipping - Role with focus on operations and compliance

AGC Biologics A/S, Søborg

Are you passionate about Supply Chain Management and do you want to be part of building a success story together with an ambitious team? Join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

This is an excellent opportunity for someone truly interested in making a difference. The role is new and you and your team, currently consisting of 2 employees, will be the internal point of contact for planning and execution of all shipments. To succeed in the job, you thrive in a fast-paced environment. You have a strong desire to create a foundation, maintain operational excellence and contribute to the development of the supply chain. You naturally create a positive and inspiring environment around you and lead by being the good example.

AGC Biologics A/S
Würth Danmark A/S
Salgstalent til det offentlige (B2G) marked

Würth Danmark A/S

Salgstalent (København/Nordsjælland) søges til at udvikle og fastholde den vækst vi oplever på salg til det offentlige (B2G) marked.

Unik System Design A/S Du bliver en del af en dedikeret B2G salgsstyrke og med den nuværende SKI rammeaftale (50.62, delaftale 1) på en god del af vores sortiment, har vi en klar strategi for at udvikle os sammen med kundernes krav og ønsker. Derfor er det vigtigt at du som vores nye kollega har forretningsforståelse og kan begå dig, brænde igennem og få ordren på blokken

Nogle af dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Vedligeholde og udvikle det gode og stabile salg vi allerede nu har i distriktet.
 • Selvstændigt identificere og udnytte nye forretningsmuligheder, ved såvel nye som eksisterende kunder.
 • Indgå en strategisk dialog med kunderne og identificere områder hvor Würth kan frigøre ressourcer og tilføre kompetencer til kundens forretning.
Würth Danmark A/S
Liva HealthcareiOS Developer

Liva Healthcare, Copenhagen

Are you a skilled iOS Developer that are interested in working with digital healthcare in order to help thousands of patients with lifestyle diseases, then we may have a dream job for you in Copenhagen.

We are looking for one of Copenhagen's most skilled mobile developers who is dedicated and creative and would want to take part in our mission to improve the life for thousands of people with lifestyle conditions and help change the way we all think about health. We offer you the opportunity to work with some of the fastest moving innovators and developers in town.

You, a passionate iOS(Swift) mobile developer, will join our awesome agile development team in Copenhagen of currently 13 people sharing roles of , backend-, frontend-, devops- and mobile app-developers as well as QA/Testing and UX/Design.

REMONDIS A/S
Elsker du det opsøgende salg – og er du god til det?

REMONDIS A/S, Brøndby

Salgskonsulent (canvas) til verdensomspændende virksomhed i udvikling

Markedet for affaldsressourcehåndtering udvikler sig hastigt over de kommende år. Hos REMONDIS A/S er vi i fuld gang med at tilpasse os de nye muligheder. Vi ønsker at etablere et bredt samarbejde med alle typer af affaldsproducerende virksomheder i Danmark.

Og til det vigtige arbejde søger vi en sælger, der mestrer fagligheden i canvas-salg og, som ønsker at bidrage til vores fælles rejse.

Med udgangspunkt i Regionskontoret for Hovedstaden, beliggende i Brøndby, vil du blandt andet beskæftige dig med:

 • at være frontløber og ansigtet udadtil hos vores kunder
 • en hverdag med opsøgende- og opfølgende salg ude hos kunderne
 • rapportering og opdatering af CRM
REMONDIS A/S
S/I Fritids Center Ydre NørrebroPædagog 30 timer

S/I Fritids Center Ydre Nørrebro, København

Vi søger en uddannet pædagog på 30 timer fra 1.1.21 eller snarest derefter.

Fritidscenter Ydre Nørrebro (FCYN) huser børn og unge, hovedsageligt fra Nørrebro Park Skole og Rådmandsgade Skole samt flere forskellige privatskoler. Vi har medlemmer i alderen 9-17 år, og er normeret til ca. 300 pladser. FCYN består af tre matrikler beliggende på Skodsborggade 6, Baldersgade 10 samt i Nørrebrohallen.

FCYN er et Fritidscenter i en rivende udvikling og har igennem det seneste år arbejdet på en ny struktur. Det forventes, at den implementeres i efteråret. Vi skal fremover arbejde i følgende overordnede teams; Krea og kultur, Natur, udeliv og videnskab, Sport og bevægelse, IT og medier, Gastronomi, Musik og udtryk. Strukturændringen betyder også, at vi kommer til at arbejde med et ’værkstedshus’ i Skodsborggade og et ’lounge-hus’ i Baldersgade.

S/I Fgu HovedstadenBarselsvikariat som skolesekretær

S/I Fgu Hovedstaden, København

Da vores skolesekretær på FGU Østerbro skal på barsel, søger vi en barselsvikar, som kan vikariere fra ultimo februar og knap et år frem.

Som skolesekretær på FGU Østerbro bliver du en central del af hverdagen på skolen, og du får en tæt daglig kontakt til både lærere, ledere, vejledere og elever på skolen. Som sekretær er du med til at sikre den gode service og er med til at skabe den nye fælles identitet, der kendetegner FGU.

Som skolesekretær skal du varetage følgende opgaver:

 • Elevadministration
 • Telefoniske og personlige henvendelser
 • Posthåndtering, bestilling af varer, kontakt med leverandører
Traffic Lab ApSWanted: Talented Head of Media Buying

Traffic Lab ApS, Copenhagen

Are you looking for new challenges within management and media buying in a young and dynamic iGaming company? Do you wish to test your skills in one of the most competitive industries? Do you want to evolve within a company, where experimenting is key?

Traffic Lab is growing, which is why we are looking for a new Head of Media Buying. In that role you will create and execute the strategic marketing plan with the other Heads in the marketing department and continuously manage and develop the media buying team.

The media buying team is part of the marketing department, which besides media buying includes the accounts-, direct marketing- and commercial teams. Together with the other Heads you will put your touch on the overall marketing strategy. You will work with a substantial media buying budget, data analysis of audience target groups, traffic and performance analysis.

Advised by I/SFinance Manager for international production company

Advised by I/S recruiting on behalf of A. Espersen A/S in Copenhagen

Would you like to be part of a successful international company? Do you have a background as Auditor combined with some years of experience from positions as Finance Manager or Financial Controller?

As Finance Manager you will report directly to the CFO and manage the Accounting team in DK consisting of a Financial Controller and a Senior Accountant. You will also have a Finance Manager in Lithuania and Hong Kong reporting directly to you.

Your primary role will be to map, streamline and automate/digitize the processes regarding month and year end closing, consolidated financial statements etc. You will prepare templates, guidelines and internal controls - and be responsible for communicating these across the Group and ensure compliance.

Ingcon A/SExecutive Assistant

Ingcon A/S, Svendborg eller Valby

Ingcon A/S er en mindre virksomhed, som primært beskæftiger sig med projektering og byggestyring af boligbyggeri i hovedstads- og sjællandsområdet. Arbejdsstedet for dette job vil være på afdelingskontoret i Svendborg eller i Valby.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Besvarelse af mails og telefon på vegne af partnere
 • Udarbejdelse af diverse opgørelser
 • Kommunikation med bygningsmyndigheder, arkitekter, ingeniører og lign.
HAUNSTOFT A/SArbejdende malerkonduktør/-formand

HAUNSTOFT A/S, Albertslund

  Har du stadig lyst til at trække i arbejdstøjet og få maling på fingrene, samtidig med at du også tager dig af kontor- og administrativt arbejde? Og har du lyst til en afvekslende hverdag med masser af værkstedshumor og alt derimellem dagen lang?

Forskellige opgaver og god – og dårlig – værkstedshumor
Det bedste ved den her rolle er, at du får en meget alsidig arbejdsdag med praktisk og administrativt arbejde inden for malerfaget. Desuden får du mulighed for at tage et stort fagligt ansvar for opgavernes udførelse ude på pladserne.

Har du hænder og hoved skruet rigtigt på?

 • Du er en erfaren maler, og det er en fordel, hvis du har erfaring med administrative opgaver.
 • Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har erfaring med ledelse af svende.

Er du interesseret?

Ballerup KommuneMatematik- og læringsvejleder til Måløvhøj Skole

Ballerup Kommune

Er du matematikvejleder med høje forventninger til alle elevers læring? Kan du undervise motiverende og engageret i matematik? Og er du velfunderet og stærk didaktiker, der tør lægge ekspertrollen til side og indgå i co-teaching-forløb med kolleger, hvor I i fællesskab finder vejen til motiverende læringsfællesskaber med fokus på alle elevers deltagelse?

Vi søger en matematikvejleder – gerne også med indsigt/uddannelse i læringsvejledning – til vores team af matematikvejledere på den samlede skole. Stillingen er placeret på mellemtrinnet på afd. Måløv, hvor du vil skulle indgå som matematik- og klasselærer på mellemtrinnet, men samtidigt vil stillingen omfatte rollen som matematikvejleder for 5.-9. klassetrin.

Vi har knap 1250 elever fordelt med ca. 600 elever på afdeling Østerhøj og ca. 650 elever på afdeling Måløv. Begge matrikler har elever fra 0.-9. klassetrin.

Maj Isenkram ApSJuniorkonsulent, Distrikt Sjælland og Lolland-Falster

Maj Isenkram ApS

Har du personligheden og evnerne til at skabe salg på baggrund af stærke relationer? Og har du det bedst i en hverdag fyldt med fart, kundekontakt og unikke produkter, der sælges hos mange forskellige detailbutikker? Så er det dig, vi har brug for.

Som kørende juniorkonsulent er det ude hos eksisterende kunder, du skal skabe gode relationer og sælge firmaets produkter.

Ligeledes skal du kunne evne at opsøge nye kunder og udbygge nye kunderelationer i distriktet.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sikre indsalg og eksponering hos vores nuværende kunder samt ved nye kunder.
 • Opbygge og pleje stærke relationer med de butiksansvarlige.
Dansk Sundhedssikring A/S
Sundhedsfaglige rådgivere som brænder for at yde service med høj faglighed og kvalitet

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Dansk Sundhedssikring A/S

Motiveres du af at gøre en forskel for den enkelte, og sætter du en ære i at yde sundhedsfaglig rådgivning og vejledning med høj kvalitet? Kunne du tænke dig at blive en del af et dedikeret og fagligt stærkt sundhedsteam, som hver dag hjælper vores kunder videre til den rette behandling? Så er det netop dig, som vi søger.

I tæt samarbejde med andre erfarne sygeplejersker får du anvaret for at rådgive og vejlede vores kunder videre til den rigtige behandling. Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning og vejledning i fobindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Vigtigst af alt formår du at give den samme gode service til alle kunder uanset skadens omfang eller sygdommens alvor.

Dansk Sundhedssikring A/S