1.780 job matcher din søgning 1.780 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.780 resultater.
Allison A/SProjektkoordinator til Indkøbsafdeling

Allison A/S, Bramming

Er du en effektiv koordinator, der kan sikre den rette emballage til rette kunde? Er du dygtig til at styre koordinering på tværs af afdelinger? Trives du med mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Allison A/S er førende inden for udvikling og produktion af bæredygtige beauty-produkter og produkter til personlig pleje i Skandinavien. Vi leverer private label-produkter til udvalgte detailkæder i og uden for Danmark, og vi producerer eksklusive produkter til førende danske brands.

Som projektkoordinator vil du være det centrale bindeled mellem Allison og Nopa Nordic, hvor dine opgaver er at:

 • Sikre et smidigt samarbejde imellem afdelinger på tværs af Allison og Nopa Nordic
 • Koordinere indkøbsprojekter fra idé til færdigt produkt imellem vores to Salgsafdelinger i Esbjerg og Hobro og vores produktioner samme steder
 • Udregne kostpriser
Lægesekretær med tiltrædelse snarest

Lægehuset Prinsessegade 8, Fredericia

Stillingen er på 35 timer/uge fordelt på 5 dage.

Du vil blive en del af vores team, som udover dig, består af 3 faste læger, 1 sekretær, 2 sygeplejersker, 1 uddannelseslæge og vores blæksprutte/oldfrue.

Som vores ansigt udadtil lægger vi vægt på, at du er smilende, åben, imødekommende, serviceminded og kan bevare overblikket.

Dine primære opgaver:

 • Telefonvisitation, herunder receptfornyelser, tidsbestilling, besvarelse af prøver mv.
 • Besvarelse af mails og korrespondancer
 • Modtagelse af henvendelser ved skranken
 • Passe hjemmeside, praksisskærm mv.
Varde KommuneKonsulent til Børn & Læring, dagtilbudsafdelingen

Varde Kommune

I Børn & Læring søger vi en engageret konsulent til en spændende stilling i vores dagtilbudsafdeling. Du skal både brænde for at være tæt på dagtilbuddene og for at varetage den politiske betjening.

I Børn & Læring lægger vi vægt på at understøtte dagtilbuddene, når der skal udvikles og implementeres nye tiltag på dagtilbudsområdet og på hele børne- og ungeområdet. Lige nu har vi blandt andet rigtig travlt med implementering af den styrkede pædagogiske læreplan, sammenhængende overgange og optakten til, at vi kommer på brugerportalen AULA i starten af 2021. Topaktuelt har vi også en stor opgave i at understøtte vores dagtilbud i håndteringen af covid-19.

Hvis du brænder for at være med til at løse nogle af disse og kommende opgaver, samt præge den pædagogiske udvikling af kvalitet på dagtilbudsområdet i Varde Kommune, så er stillingen måske lige noget for dig

DeZignated ApSProduktansvarlig

DeZignated ApS søger for Betech A/S i Bramming

Trives du med at yde teknisk support og rådgivning af kunder? Har du erfaring med leverandørhåndtering både teknisk og kommercielt? Vil du have ansvaret for den løbende tilpasning og optimering af produkter i vores produktprogram? Har du ambitioner om følge udviklingsprojekter fra de første stadier til den endelige implementering i produktionen?

Du bliver bindeled/supportfunktion mellem salg, indkøb, marketing, service og logistik. Du har kontakt til stort set alle afdelinger i virksomheden og har sammen med salg en del kontakt til vores kunder. Derudover skal du have en god portion salgsindblik, så du kan præsentere og sælge produkterne til vores interne salgsfolk.

Arbejdsopgaver omfatter bl.a.

 • Yde teknisk support
 • Bistå ved salgsindsatser
 • Kontakt til leverandører – finde og udvikle leverandører/produkter
IntensionBogholder med erfaring fra revisionsbranchen

Intension, Aabenraa

Kan du dit bogholderihåndværk til fingerspidserne? Og vil du have en ansvarsfuld rolle, hvor du fx er med til at ensrette vores arbejde med elektronisk bogføring?

Helt konkret, står du for, at:

 • tage imod bilag fra kunderne og samarbejde med de kundeansvarlige revisorer
 • lave bogholderiopgaver fra A-Z – lige fra håndtering af debitor og kreditor til moms og lønkørsel
 • tidsregistrere dit faktureringsarbejde løbende

Og her går vi op i, at du kan være dig selv. Det kan mærkes på vores fleksible arbejdsmiljø, velfungerende samarbejde på tværs og den gode atmosfære, der hersker. For hos os taler vi ikke kun om det. Vi sætter nemlig handling bag vores ”work/life-balance”.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Vattenfall A/SEPC Director for offshore wind farm projects, BU Offshore Wind

Vattenfall A/S, Amsterdam, Hamburg, Kolding or London

Do you want to head the construction of one of our offshore wind farms?

As EPC Director it is your responsibility to deliver the construction project safely on time, budget, scope/quality until handover to O&M, e.g. responsible for preparing the construction project for FID and to manage full manufacturing and construction phase with packages and suppliers.

You will lead a management team of package managers, and take over responsibility of the Construction project before FID, when the products/solutions are launched into the Asset Project Organisation. The products are developed by a TPM together with the Roadmap teams and product managers. During the construction phase you will be responsible for continuously feeding lessons learning back into the Roadmaps. You will be working with both internal and external suppliers.

N1 A/SSenior Strategikonsulent

N1 A/S, Esbjerg

Brænder du for at arbejde med den grønne omstilling som Senior Strategikonsulent?

Motiveres du af at drive forandringer, hvor du arbejder med at udvikle og eksekvere vores strategi for at skabe succesfulde resultater? Er du en stærk facilitator og kommunikator? Kan du implementere vores strategi og skabe værdi på tværs i en af Danmarks førende virksomheder inden for forsyning af el? Så er det lige præcis dig, vi har brug for.

Du skal være med til at sikre, at N1 bliver den førende og bedste virksomhed i branchen. Du får til opgave at få vores strategi til ”at leve” i forretningen med fokus på en stærk forandringskultur. Derudover kommer du til at arbejde på tværs af hele vores virksomhed, hvorfor du også bliver et kendt ansigt med stor mulighed for at præge vores forretning.

N1 A/S
Qubiqa A/SHardware Manager

Qubiqa A/S, Esbjerg

Vi søger en profil, som kan stå i spidsen for Qubiqas elektriske installationer i automationsbranchen. Du vil lede et hardwareteam bestående af p.t. 2 personer, men teamet skal vokse og vil blive bygges op i samarbejde med dig. Desuden vil du få en bred berøringsflade i vores organisation, da dine input vil blive brugt både i salgsafdelingen, i teknisk afdeling samt i vores produktion. Du kommer til at referere til Director of Technology og bliver en del af den tekniske afdeling med lokation på hovedkontoret i Esbjerg.

De overordnede arbejdsopgaver vil bestå i at lede et hardwareteam bestående af el-tekniske tegnere og elektrikere. Det er vigtigt at understrege, at der i stillingen er lagt op til en arbejdende teamleder, da du vil være designeren bag vores elektriske installationer og være den, der foretager indkøb af elektriske komponenter.

Abena
B2B Site Manager

Abena, Aabenraa

Vi har netop lagt fra land på vores eCom-rejse. Er du skarp på content, motiveres du af det digitale univers – og har du et kommercielt mindset? Så er det måske dig, der skal med på vores eCom-rejse, hvor vi lige nu leder efter den, der vil tage ansvaret for vores B2B-platform. Vil du med ombord?

Som Site Manager har du det overordnede ansvar og ejerskab for vores B2B site på tværs af markeder, hvilket inkluderer content udvikling med en kommerciel tilgang og øje for CTA’er, SEO, opfølgning og content creation. Derudover styrer og vedligeholder du de kommercielle aspekter af B2B platformen og site performance.

Du sikrer, at de relevante analyser og rapporter er tilgængelige, så vi kan afrapportere KPI’er og andre performancemålinger. Ligeledes har du fokus på at optimere den overordnede kundeoplevelse, som blandt indebærer at mappe kunderejsen

Abena
Alm. Brand
Transportassurandør til Fyn og Sønderjylland

Alm. Brand

Vil du have stor frihed, de rigtige produkter i tasken og super kolleger? Har du erfaring med at sælge til transportvirksomheder, og har du det bedst, når du har frihed til selv at planlægge?

Grundlæggende handler dit job om at videreudvikle en god portefølje af tilfredse transportkunder, samt indtegne nye kunder i samme segment. Du bruger forventeligt ca. 60% af din tid på nysalg, og 40% på at pleje eksisterende kunder. Herunder skal du regne med at være ude hos kunderne en stor del af din tid.

Du skal:

 • Sælge forsikringer og pensionsløsninger til transportvirksomheder.
 • Booke og afvikle møder - du genererer selv dine leads.
 • Efterbehandle møder og lave opfølgning.
Sweco Danmark A/S
PROJEKTLEDER TIL KYST- OG KLIMATEAM

Sweco Danmark A/S, København, Aarhus og Kolding

Swecos Kyst- og Klimateam er særdeles kompetent indenfor rådgivning på kystbeskyttelses- og klimatilpasningsprojekter i ind- og udland.

Vi løser opgaver inden for projektering, design, udbud og tilsyn af kyst- og offshore konstruktioner og bruger numeriske modeller til brug for beregning af vandstande og bølgehøjder. Vi arbejder helhedsorienteret med integrerede projekter, der både håndterer regn, grundvand, havvand og landskabsarkitektur.

Din profil

 • Du kan påtage dig projektlederens eller evt. seniorprojektlederens rolle inden for kystbeskyttelses- og klimatilpasningsprojekter med særligt fokus på design, projektering og udførelse.
 • Du er samtidig også personen, som har kunderelationerne på plads og aktivt dyrker og bruger dit netværk.
Sweco Danmark A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant til Aminosyre

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Vi søger en laborant til aminosyre-gruppen. Her vil man komme til at arbejde selvstændigt, men samtidigt i tæt samarbejde med sine kolleger til vidensdeling og sparring. Vi er en fleksibel gruppe, som har det godt med hinanden og er glade for en uformel omgangstone.

Den nye kollega, vi søger, vil komme til at arbejde med analyser af aminosyrer og biogene aminer i meget forskellige matricer. Vores afdeling er kendetegnet ved, at kvalitet og faglighed er i højsædet, samtidigt har vi en arbejdsdag, hvor tempoet til tider kan være højt. Det er derfor vigtigt, at man har et skarpt overblik. Vi er på udgik efter en kollega, som både kan bidrage med høj faglighed og god stemning.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
PolyTech A/SQHSE søger Technical Writer

PolyTech A/S, Bramming

PolyTech har brug for en engageret kvalitetsmedarbejder til primært udarbejdelse af kundeinstruktioner til vores spændende produkter. Du bliver en del af vores engagerede team inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af tekniske kundeinstruktioner, som er grundlaget for korrekt installation af vores produkter hos kunder
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af interne procesbeskrivelser efter behov
 • Sikre at teknisk dokumentation, der skal oversættes til et lokalt sprog, bliver sendt til oversættelse
 • Sikre effektiv implementering af instruktioner (globalt)
AKVA group Land Based A/SProject Controller

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Som vores nye Project Controller vil du indgå i vores Finance Team med direkte reference til Business Unit Controller, men du vil tilbringe størstedelen af din tid i vores projektafdeling i tæt samarbejde med Head of Projects, projektledere og resten af projektorganisationen.

Som Project Controller vil du indtage en nøglerolle i projektledelsen af de største Land Based-projekter og understøtte projektledelsen med sparring om projektøkonomien, omkostningskontrol og konsekvensberegninger m.m.

AKVA Group

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvarlig for controlling af større projekter i Land Based-divisionen.
 • Drive og supportere projektrapportering og forecasting samt udfordre projektledelsen på forudsætninger og tidsplaner.
 • Proaktivt identificere risici og tilsikre, at disse bliver imødegået.
Arla Foods
Vedligeholdstekniker, Christiansfeld mejericenter

Arla Foods

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Christiansfeld mejericenter til at køre i højeste gear? så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Christiansfeld mejericenter.

På Christiansfeld mejericenter er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg.

Vi ønsker at have fokus på det vigtige, tage ansvar og være proaktive samtidig med at vi bedriver godt følgeskab. Som vedligeholdstekniker på Christiansfeld mejericenter vil du opleve at få en spændende hverdag, hvor vi sætter fokus på din daglige udvikling.

Arla Foods
Abena
Material Specialist, der motiveres af samarbejde, systematik og service

Abena, Aabenraa

Du har en struktureret tilgang til arbejdet, har erfaring med eller flair for at arbejde med varedata og evner at håndtere forskellige opgaver i tæt samarbejde med kolleger på tværs af vores selskaber i både Danmark og udlandet. Derfor er du et godt bud på vores nye Material Specialist kollega.

I Material Competence Center bliver du en del af et velfungerende team med fem kompetente kolleger. Vi er en global funktion, der er i færd med at sikre central håndtering af alle vareoprettelser i koncernen og styring af varernes tilgængelighed på tværs af selskaberne. Dette gøres via brug af globale løsninger og optimal koordinering/kommunikation med både interne og eksterne leverandører, produktansvarlige, salgsselskaber samt andre interne interessenter.

Abena
HTH
Salgstrainees

HTH

Drømmer du om en karriere hos et af køkkenbranchens stærkeste brands. Er du klar til at lære alt om køkkensalgets faser og være med til at skabe gode resultater i et godt socialt miljø? Så se her!

Hos HTH søger vi nu trainees til vores salgsuddannelse, her lærer du at gøre vores kunders ønsker og drømme til virkelighed og du bliver klædt på til at blive en succes indenfor salg.

HTH

HTH tilbyder et arbejdsmiljø og socialt sammenhold i verdensklasse. Her er fokus på dig og din trivsel, samtidig med at du bliver fagligt udfordret. Du får gode kollegaer der altid er klar til at hjælpe dig, og vi sørger for god oplæring så du hurtigt vil kunne få ansvaret for dine egne kunder og møder.

HTH
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Kundeservicemedarbejder til Skov- & Naturtilskud i Tønder

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Er du god til kunde- og telefonbetjening? Sætter du kunden i centrum? Har du lyst til at besvare henvendelser om alt fra spørgsmål vedr. skovrejsning, rydning, hegning af Natura 2000 arealer mv. Så skynd dig at søge vores ledige stilling i Skov- og Naturtilskud.

I enheden Skov- & Naturtilskud er vores kerneopgave at behandle ansøgninger om tilskud til projekter inden for skov-, natur- og miljøområdet. Vi arbejder benhårdt for, at tilskudsmidlerne hurtigt kan veksles til konkrete initiativer med synlig effekt i naturen til gavn for både samfundet og vores kunder. Området har stor politisk bevågenhed, og projekterne taler direkte ind i dagsordenen om bedre klima, mere natur, renere drikkevand og mindre udledning af kvælstof og fosfor til vandløb og åer.

Ørsted
HVDC Protection Engineer with HVDC experience

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you contribute to the green energy transformation by building transmission systems for our future offshore wind farms.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for the design of the protection system of the transmission system in offshore windfarms around the globe. We offer a position with responsibility, challenges, collaboration and focus on your career aspirations.

You’ll play an important role in:

 • developing and maintaining technical requirements and participating in technical clarifications for sourcing protection systems of AC and HVDC systems, STATCOM, and power electronic-based equipment
 • driving technical development in collaboration with internal and external stakeholders
 • ensuring the quality of the protection system through compliance with our quality processes
Ørsted
føtexDriftsleder - Haderslev

føtex

Har du en stærk lederprofil, masser af struktur og overblik, og kan du tage ansvar for driften i varehuset?

Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.

Dine opgaver og ansvarsområder omfatter, at:

 • du har ansvar for stykregnskab, løbende optællinger og statusoptællinger
 • du skal planlægge planogram-opbygninger i samarbejde med salgschefen
 • du skal kontrollere ind- og udmeldelser i forbindelse med planogram-opbygninger