14.372 job matcher din søgning 14.372 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.372 resultater.
Jobindex A/S
Facility Manager hos international ejendomsinvestor

Jobindex A/S søger for SG Nordic i København

Vi søger en Facility Manager til en spændende og varierende stilling med fokus på at vedligeholde og videreudvikle vores portefølje af primært butiksejendomme.

Vi har brug for en erfaren og bredt funderet Facility Manager, som har en god teknisk forståelse og kan håndtere dagligdagens små og store problemer, igangsætte samt følge op.

Du vil indgå som en vigtig del af vores Asset Management team, og vil under ledelse af selskabets direktør få ansvar for at varetage og koordinere opgaver, der favner bredt fra bygningsvedligeholdelse til indretning af lejemål, ombygninger og tilpasninger af vores eksisterende ejendomme.

Dine nøgleopgaver vil spænde fra systematisering af processer til eksekvering af projekter og byggeopgaver.

Jobindex A/S
Ferdinand Medical ApsSalgskonsulent til kirurgisk udstyr til Jylland/Fyn

Ferdinand Medical Aps

Kan du skabe trygge kunderelationer? Og vil du bruge din viden om kirurgisk udstyr til at højne sikkerheden på operationsstuerne på de danske sygehuse?

Måske er du sygeplejerske med lyst til at prøve kræfter med salg, eller måske er du allerede salgskonsulent med erfaring fra branchen. Under alle omstændigheder er dette jobbet for dig, der kunne tænke dig en hverdag, du helt selv kan planlægge.

Du planlægger selv din tid – dog skal du regne med at bruge omtrent 4 dage om ugen ude hos kunderne, som du kører ud til fra dit hjemmekontor. Det betyder, at du:

 • løbende er i kontakt med kirurgiske operationsafdelinger i Region Nord, Midt og Syd
 • yder service på udstyret
 • underviser og guider kirurger og sundhedspersonale i brugen af udstyret, dvs. at du også er til stede under operationer
Sundhed.dkInfrastruktur-specialist og IT-udvikler

Sundhed.dk, København

Synes du, at sundheds-it er spændende, er du teknisk funderet og har du lyst til at bringe sundhed.dk til nye højder?

Sundhed.dk søger fem fagligt stærke, tekniske profiler til arbejdet med at stabilisere drift af portal og apps, rette op på teknisk gæld og sikre en robust og moderne platform for videre it-udvikling.

Sundhed.dk søger fem fagligt stærke kolleger til det forestående arbejde med at stabilisere driften og sikre en robust og moderne platform for videre it-udvikling. Der er behov for erfarne profiler, der besidder højt specialiserede kompetencer inden for områderne: It-infrastruktur, -drift og -vedligehold samt it-udvikling – og som har lyst til og evner at arbejde tæt sammen i snitfladen mellem disse områder. Og som brænder for at arbejde med sundheds-it og bidrage til at skabe værdi og sammenhæng i sundhedsdata for borgere og sundhedsfaglige.

Læge Ida GjessingLægepraksis i Aabenraa søger lægesekretær/sosu-assistent

Læge Ida Gjessing

Vi søger en udadvendt og dynamisk sundhedsfagligt uddannet person med godt humør til at arbejde i receptionen. 20 timer om ugen (kl. 08-12).

Vi er en lægepraksis med 1 fast læge, 1 sygeplejerske og 1 uddannelseslæge.

Receptionsarbejdet består bl.a. i;

 • visitation og sundhedsfaglig første rådgivning
 • modtagelse af patienter
 • recepthåndtering
 • urinprøver
 • andre praktiske opgaver
DSV
Kickstart din karriere – bliv speditørelev hos DSV

DSV, Hedehusene, Aarhus, Horsens, Aalborg, Esbjerg eller Odense

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt.

DSV

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding.

DSV
nemlig.comWeb Applikation Specialist- til Danmarks største online supermarked

nemlig.com, Brøndby

Vil du være med til at sikre et stabilt, skalerbart og lynhurtigt nemlig.com? Hos os får du det udførende ansvar for at optimere og drifte nemlig.com’s website. I samarbejde med dine tekniske dygtige IT-kolleger på den ene side og hele forretningens behov på den anden side, vil du udover at skabe den optimale performance for sitet, være med til at give gode brugeroplevelse for vores kunder.

Vi er på en spændende vækstrejse og i en interessant transformation, hvor høj oppetid og en stabilt kørende website er en afgørende forudsætning for at realisere vores ambitiøse vækstmål og fastholde vores førende position i markedet. Vi har brug for din ”knowhow” til at være på forkant med de nyeste features på området. Du vil være med til at skabe endnu flere spændende brugeroplevelser og sikre at sitets performance yder maximalt i forhold til datakapacitet, hastighed og tilgang.

DR KoncerthusetChef for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift

DR Koncerthuset

Til en nyoprettet stilling som Chef for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift søger vi en person, som med direkte reference til Koncerthuschefen skal indgå i tæt samarbejde med denne og med repertoirechefen omkring DR Symfoniorkestrets drift og fortsatte udvikling.

Der vil være tale om et tæt, løbende samarbejde og koordinering omkring de mange facetter af en symfonisk orkesters arbejde og drift, herunder rammerne for orkestrets dagligdag, den enkelte musikers udvikling, den korte og den langsigtede planlægning, sparring med og omkring internationale kunstnere mv.

I den nyoprettede stilling vil chefen for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift sammen med repertoirechefen være koncerthuschefens nærmeste team i det kunstneriske arbejde med orkestret. Det overordnede kunstneriske ansvar DR Symfoniorkestret er placeret hos Koncerthuschefen.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Professionshøjskolen Absalon
Centerchef til Center for Pædagogik

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vil du være med til at udvikle uddannelsen for nogle af samfundets vigtigste fagprofessionelle? Og kan du understøtte, at de studerende får et højt læringsudbytte? Absalon har brug for dig, der kan gå forrest og sætte kursen for Center for Pædagogik.

Som centerchef bliver du en væsentlig aktør i udviklingen af pædagoguddannelsen. Du er centrets ansigt udadtil, og du kommer til at indgå i et tæt nationalt samarbejde om at udvikle og styrke uddannelsen bredt i sektoren.

Som ny centerchef får du en væsentlig ledelsesopgave, der kræver, at du er målrettet og engagerende i din ledelsesstil. Center for Pædagogik er et komplekst center med stor geografisk spredning, der kalder på administrativ tæft, en evne til kompleksitetsreduktion og stærke samarbejdskompetencer i det tværgående samarbejde med Absalons andre centre og fællesfunktioner.

Brøndum A/SServiceleder til Brøndums serviceafdeling i Randers

Brøndum A/S

Vil du være med til at sætte dit præg på Brøndums serviceafdeling i Randers? Vi er i en positiv udvikling og søger derfor nu en serviceleder, der kan bidrage til afdelingens fortsatte vækst.

Du kommer til at få et tæt samarbejde med servicechefen samt servicekoordinatoren lokalt i Randers, ligesom du samtidig kommer til at bidrage med din viden og sparring på tværs af Brøndums afdelinger. På den måde kan vi sammen styrke den samlede serviceforretning. Vi har afdelinger i Viborg, Aarhus, Kolding, Herning og Hvidovre.

Dine vigtigste opgaver er bl.a.:

 • Koordinering og planlægning (dag til dag) af arbejdsopgaver og ressourcer i samarbejde med servicekoordinator
 • Udvikling af den eksisterende kundeportefølje samt opdyrkning af nye kunder
 • Beregning samt udarbejdelse af og opfølgning på tilbud
AGC Biologics A/S
Team Leader for Shipping - Role with focus on operations and compliance

AGC Biologics A/S, Søborg

Are you passionate about Supply Chain Management and do you want to be part of building a success story together with an ambitious team? Join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

This is an excellent opportunity for someone truly interested in making a difference. The role is new and you and your team, currently consisting of 2 employees, will be the internal point of contact for planning and execution of all shipments. To succeed in the job, you thrive in a fast-paced environment. You have a strong desire to create a foundation, maintain operational excellence and contribute to the development of the supply chain. You naturally create a positive and inspiring environment around you and lead by being the good example.

AGC Biologics A/S
Systematic A/S
IT Project Manager for Next Generation Mobile Products

Systematic A/S, Aarhus

Would you like to lead projects delivering world class Command and Control (C4I) mobile products in a team of ambitious colleagues? Do you have the skills to deliver excellent leadership, grow teams and become part of a growing international company?

You will assume a project management role and lead 2-3 scrum teams, delivering new product functionality to customers around the world. You will work in an agile development environment following the scrum process, while continuously improving the way we work and delivering high quality products. You will:

 • Responsible for delivering half-yearly projects according to cost, schedule and quality
 • Drive the implemented strategic initiatives and continuously improve development speed and product quality
Systematic A/S
Itadel A/S
Major Incident Manager

Itadel A/S, Viby J.

Ved du hvordan, du skal tage styringen? Kan du kommunikere klart og præcist i pressede situationer? Og kan du få de skarpeste tekniske profiler til arbejde effektivt sammen? Så er du måske den Major Incident Manager vi leder efter.

Itadel er en ung organisation med en afslappet og uformel ledelsesstil. Du bliver en del af Major Incident Management (MIM), som er et mindre team, der varetager koordinering samt intern og ekstern kommunikation i forbindelse med Major Incidents.

Du vil udover din rolle som Major Incident Manager arbejde med Problem og Change Management. Dette vil primært være efter Major Incidents, hvor du vil arbejde aktivt med at afdække årsagen til nedbruddet og iværksætte varige forbedringer og implementere disse ændringer.

Itadel A/S
BUPL FynKonsulent til ledermedlemmer

BUPL Fyn, Odense

Vil du være vores nye kollega, som skal sikre ledermedlemmerne gode løn, ansættelses- og arbejdsvilkår? Og kan du samtidig varetage og understøtte fagforeningens opgaver på ledelsesområdet? Så har vi jobbet til dig.

Dine opgaver vil være:

 • At varetage forhandlingsopgaver vedrørende ledernes løn og ansættelsesvilkår. Det skal være i samarbejde med vores ledertillidsrepræsentanter og ledere i de 10 kommuner, vi dækker.
 • Du vil have ansvaret for at planlægge, koordinere og udvikle BUPL Fyns indsats og aktiviteter for bedre løn og vilkår på ledelsesområdet samt bistå husets politikere, den lokale lederbestyrelse og ledertillidsrepræsentanter i det lokale medlemsarbejde.
 • Det vil også være din opgave at varetage forhandlingerne for pædagoger indenfor det forebyggende og dagbehandlende område på Fyn.
Würth Danmark A/S
Salgstalent til det offentlige (B2G) marked

Würth Danmark A/S

Salgstalent (København/Nordsjælland) søges til at udvikle og fastholde den vækst vi oplever på salg til det offentlige (B2G) marked.

Unik System Design A/S Du bliver en del af en dedikeret B2G salgsstyrke og med den nuværende SKI rammeaftale (50.62, delaftale 1) på en god del af vores sortiment, har vi en klar strategi for at udvikle os sammen med kundernes krav og ønsker. Derfor er det vigtigt at du som vores nye kollega har forretningsforståelse og kan begå dig, brænde igennem og få ordren på blokken

Nogle af dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Vedligeholde og udvikle det gode og stabile salg vi allerede nu har i distriktet.
 • Selvstændigt identificere og udnytte nye forretningsmuligheder, ved såvel nye som eksisterende kunder.
 • Indgå en strategisk dialog med kunderne og identificere områder hvor Würth kan frigøre ressourcer og tilføre kompetencer til kundens forretning.
Würth Danmark A/S
Liva HealthcareiOS Developer

Liva Healthcare, Copenhagen

Are you a skilled iOS Developer that are interested in working with digital healthcare in order to help thousands of patients with lifestyle diseases, then we may have a dream job for you in Copenhagen.

We are looking for one of Copenhagen's most skilled mobile developers who is dedicated and creative and would want to take part in our mission to improve the life for thousands of people with lifestyle conditions and help change the way we all think about health. We offer you the opportunity to work with some of the fastest moving innovators and developers in town.

You, a passionate iOS(Swift) mobile developer, will join our awesome agile development team in Copenhagen of currently 13 people sharing roles of , backend-, frontend-, devops- and mobile app-developers as well as QA/Testing and UX/Design.

Hartmanns A/SProjektleder med speciale i glas- og alu til Tarpgaard i Fredericia

Hartmanns A/S søger for kunde, Fredericia

Er du serviceminded til fingerspidserne, ordholdende og sætter en ære i at udøve branchens bedste rådgivning, så kan det meget vel være dig, vi leder efter hos Tarpgaard!

Du får en bred kontaktflade, hvor du internt kommer til at danne et naturligt samlingspunkt for den operationelle projektafvikling og eksternt bliver du et naturligt bindeled både i forhold til kunder, håndværkere og underleverandører.

Der er tale om et selvstændigt job med varierende opgaver og et højt aktivitetsniveau. Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø med store frihedsgrader og skal således trives med at tage ansvar og drive projekterne i mål. Der er tale om et job, hvor man i høj grad ønsker at udvikle dig og dit potentiale i virksomheden.

Sebra Interiør ApS
Superkreativ emballage/grafisk designer

Sebra Interiør ApS, Esbjerg

Kan du udarbejde fængende, kreative og bæredygtige emballageløsninger, og mestrer du tværfaglige discipliner inden for emballagedesign og grafisk kommunikation? Har du illustrationsfærdigheder i både pixel- og vektorbaseret software og er layoutdesign, typografi og doodling dit speciale samtidig med, at du har en god materialeforståelse, herunder viden om universelle tekniske emballage- og tryktermer - så er det lige dig, vi står og mangler.

Vi søger nemlig en emballage/grafisk designer til vores kontor i Esbjerg.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Udvikling af emballage og hang tags, herunder die-cuts. Du skal kunne mestre alt fra avancerede prototyper, skitser og 1:1 mockups
 • Udvikling og vedligeholdelse af carelabels i henhold til gældende standarder og certificeringer
 • Illustrationer og grafisk design til emballage
Sebra Interiør ApS
KAR+CO
Franchisetagere til nye butikker i Aarhus-området

KAR+CO søger for Flügger A/S til Aarhus

Succes som selvstændig?

Drømmer du om at få foden under eget bord – uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager for Flügger farver i Aarhus og omegn.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Flügger farver har vækstplaner, og der er flere bydele i Aarhus, hvor der ikke findes en Flügger farver-butik i dag. Der er derfor gode muligheder for en franchisetager, der har lyst til og mod på at drive én, to eller flere butikker i områder i Aarhus, hvor der ikke allerede ligger en Flügger farver i dag.

KAR+CO