1.309 job matcher din søgning 1.309 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.309 resultater.
Aalborg KatedralskoleSkema- og eksamensplanlægger til barselsvikariat

Aalborg Katedralskole

Dygtig akademisk administrativ medarbejder søges til barselsvikariat ca. 1. maj 2020. Opgaverne er som udgangspunkt planlægningsmæssige og logistiske.

Har du et godt overblik, en struktureret arbejdsgang samt sans for detaljer – både store som små og sidst men ikke mindst lyst til at lægge komplicerede puslespil i Lectio? Så er det måske dig, vi leder efter.

De primære arbejdsopgaver:

 • Skemalægning i Lectio i tæt samarbejde med ledelsen samt dag-til-dag-rettelser i skemaet.
 • Eksamens- og prøveplanlægning samt afviklingen af de skriftlige eksaminer.
 • Diverse ad hoc-opgaver, da vi er en lille administration, som er fælles om den samlede opgaveløsning.
Jysk RekrutteringS&OP Specialist - kom med på vores vækstrejse!

Jysk Rekruttering søger for DESMI Pumping Technology A/S i Nørresundby

DESMI vækster markant i disse år bl.a. grundet markante markedsandele inden for scrubber pumper samt ballastvandsbehandling. Det har skabt et øget tryk på virksomhedens forsyningskæde og dermed også på vores Global Planning-funktion.

Teamet står derfor midt i en meget spændende og travl tid, hvor vi har brug for at styrke de overordnede rammer for forsyningskæden såsom planlægning af lagerniveauer, forbedre kvaliteten af logistik-masterdata, sikre en høj leveringsevne og reducere leveringstiden på kundeordrer for at kunne imødekomme skærpede markedskrav.

Derudover ønsker vi at udvikle og optimere processerne omkring planlægning globalt set.

Hjørring Kommune
Familiehuset Kløvergården søger psykolog til barselsvikariat

Hjørring Kommune

Familiehuset Kløvergården er en del af Center for Børn, Unge og Familier og hører organisatorisk under Børne- og Familieområdet ved Hjørring Kommune.

Familiehuset Kløvergården danner rammerne for en bred vifte af Hjørring Kommunes tilbud til familier med børn og unge i alderen 0-18 år.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Forældrekompetenceundersøgelser
 • Børnepsykologiske undersøgelser
 • Tilknytningsundersøgelser
Hjørring Kommune
Frederikshavn KommuneAdministrationsleder Jobcenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at drive, videreudvikle og kvalitetsikre den økonomiske og produktionsmæssige styring i Jobcenter Frederikshavn? Vi søger en afdelingsleder med fokus på at udvikle datadrevet ledelsesinformation, som kan understøtte ledelsens mulighed for at følge og forudse udviklingen.

Afdelingslederen af administrationen skal fungere som tæt sparringspartner med jobcenterchefen, Center for Økonomi og Personale og de øvrige afdelingsledere i jobcentret i arbejdet med at sikre den økonomiske og administrative styring.

Et særligt fokuspunkt i 2020 bliver at holde fokus på økonomi- og budgetstyring således, at der igennem hele året er synlighed og gennemsigtighed for såvel jobcentret som det politiske udvalg i forhold til økonomiudviklingen.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælperelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Har du lyst til en elevplads, hvor du kan få indflydelse på dine mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedshjælper være noget for dig.

Når du starter på din uddannelse får du udleveret en uddannelsesplan, som indeholder mål for praktikken. Uddannelsesplanen er din og din praktikvejleders fælles redskab i praktikperioden. Vores praktikansvarlige har alle en akademisk uddannelse og vil støtte op om dig under din uddannelse.

Under din uddannelse vil du løbende få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, som du kan udvikle dig gennem. Du vil gradvist indgå på lige fod med dine øvrige kolleger.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistentelev med mulighed for fastansættelse

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til og mod på at yde pleje og omsorg for andre mennesker i Frederikshavn Kommune, og kunne du tænke dig at tage en uddannelse, hvor du får løn samtidig? Hvor du kan have indflydelse på mødeplaner, praktikplads og planlægning. Så kan en erhvervsuddannelse som social- og sundhedsassistent være noget for dig.

I løbet af din skoleperiode på SOSU Nord i Hjørring, vil du blive undervist i fag, hvor der er fokus på:

 • Social- og sundhedsassistentens rolle
 • Din rolle hvor du skal være med til at sikre et sammenhængende forløb for borgerne i mødet med sundhedssektoren
 • Arbejdet med grundlægende sygepleje og rehabilitering, pleje og omsorg for den enkelte borger
DHL Global Forwarding
Speditør luftfragt

DHL Global Forwarding, Aalborg

Til vores luftfragt eksportafdeling i Aalborg søger vi en luftfragtspeditør med flair for kundeservice og spedition, der har lyst til at være en del af en innovativ og travl virksomhed.

Du vil indgå i et dynamisk team af dedikerede kollegaer, hvor du er ansvarlig for at håndtere mange forskellige typer speditionsopgaver for virksomhedens eksportkunder.

DHL kan tilbyde dig en spændende og afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø, hvor dit engagement og din arbejdsindsats mødes med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

DHL Global Forwarding
FlexDanmarkForretningsorienteret HR, der brænder for processer og kvalitet

FlexDanmark, Aalborg

Hos FlexDanmark har vi fokus på HR og kvalitetsledelse. HR-opgaven består i at understøtte vores organisation og medarbejdere, så vi kan levere drift og udvikling af services inden for kollektiv mobilitet af høj kvalitet til glæde for vores ejeres kunder og samarbejdspartnere.

På dit ene ben vil du få ansvaret for vores interne kompetenceudvikling, onboarding af nye medarbejdere, MUS-koncept, proces for lønforhandling, MED-udvalg, vedligeholdelse af personalepolitik, fortolkning af overenskomster, APV/trivsel, personalearrangementer, offboarding mv.

På dit andet ben vil du få ansvaret for at beskrive og sikre den fornødne kvalitet af vores processer, således at vi har et solidt fundament for at udøve kvalitetsledelse og skabe kontinuerlig læring og udvikling. Dette indebærer også dokumentation af kompetencer.

Advokatfirmaet Himmerland ApS
Advokat

Advokatfirmaet Himmerland ApS, Aars

Er du advokat, og brænder du for, at din juridiske rådgivning skal spænde bredt med mange forskellige kunder og interesser? Så er det dig, vi mangler.
Vi forsøger at have en rimelig arbejdsbyrde, og man kommer langt med 40 timer om ugen.

Advokatfirmaet er central rådgiver for virksomheder i et stort opland med mange for- skellige typer virksomheder, industrier, landbrug og håndværkere som kunder. Vi har en del inkasso og insolvensbehandling. Vi repræsenterer lokale pengeinstitutter og to kreditforeninger.

Din stilling vil have et bredt sagsområde, der passer til en almen praksis og gode muligheder for at udvikle egne kerneområder. Du vil få mulighed for at præge dit eget jobindhold med et eller flere specielle områder, som du måtte ønske.

Overgaard & Dyrman ApS
SALES & MARKETING COORDINATOR

Overgaard & Dyrman ApS, Nørresundby

With a strong passion for traditional craftsmanship and refined details, Overgaard & Dyrman is a contemporary furniture maker and design brand located in Nørresundby in Northern Jutland.

Overgaard & Dyrman is looking for a Sales and Marketing Coordinator to join our team. The position is to begin with a maternity leave cover running until the 30th of June 2021, but if you succeed in your job, the position can develop into a permanent employment.

Main focus areas:

 • Primary point of contact for our customers and business partners. You will be responsible for coordinating sales and supporting both Danish and international customers daily through ongoing dialogue.
 • Handling internal and external communication and coordination on product knowledge, lead time and order inquiries per mail and phone.
 • Raising quotes and orders, invoicing and maintaining customer accounts.
Overgaard & Dyrman ApS
Nilfisk A/S
Servicekoordinator

Nilfisk A/S, Hadsund

Vi søger en ny teamplayer til vores danske Service team, og er derfor på udkig efter en ny Servicekoordinator til vores lokation i Hadsund.

Med udgangspunkt fra vores lokation i Hadsund, får du sammen med serviceteamet ansvar for at være i dialog med vores mange kunder samt kollegaer, for at få hverdagen til at køre så optimalt som muligt. Du skal både kunne arbejde i teams samt selvstændigt, og agere som en professionel sparringspartner for vores kunder og kollegaer. Du er desuden en person med en smittende personlighed med et glad og åbent sind. Du skal udover dette besidde evnen til konstruktivt at kunne kommunikere på alle niveauer.

Arbejdsopgaver:

 • Modtage vores kunder telefonisk/pr. mail, identificering af behov samt afhjælpning af issue.
 • Oprettelse af tilkald/maskiner/kunder mv. til vores teknikere.
 • Planlægning af besøg hos vores kunder.
Nilfisk A/S
STARK
STARK søger Handelselever til trælast eller håndværkerbutik

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der...

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Antalis A/S
Account Manager Packaging

Antalis A/S

Falder salg og rådgivning dig naturligt, og brænder du for at skabe dig en karriere inden for dette i en international handelsvirksomhed? Så er du måske vores nye Account Manager Packaging.

Antalis A/S

Ud fra vores Packaging-strategi er hovedopgaven er at udbygge og udvikle salget af Packaging-produkter til eksisterende og nye kunder i Jylland samt at udarbejde rentabilitetsanalyser, tilbud og kundeproduktlister, rapportere i CRM samt samarbejde med eksterne partnere, f.eks. leverandører.

Du er resultatorienteret, selvstændig og ansvarsfuld, og du arbejder vedholdende med dine opgaver. Du har et højt energi- og aktivitetsniveau og samtidig en struktur, der gør det muligt for dig at bevare overblikket og prioritere dine opgaver. Du kender salgsprocessen fra A-Z, og du er vant til at arbejde i CRM-systemer.

Antalis A/S
BAUHAUS
Salgselever til BAUHAUS

BAUHAUS

Ønsker du at starte din salgskarriere i en international virksomhed i vækst? Er du engageret, serviceminded, og kan du lide at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, vi leder efter som ny salgselev i branchens bedste byggemarkedskæde.

Under din uddannelse i BAUHAUS vil du møde masser af udfordringer samt muligheder for at lære alt om salg, kundeservice og godt købmandskab. Du vil komme til at arbejde med alle de områder, der er afgørende for at blive en dygtig sælger, eksempelvis kunde- og markedsanalyser, markedsføring, vareeksponering, salgsoptimering, salgets faser samt præsentationsteknik. Du vil få et indgående kendskab til vores brede varesortiment, og du vil dagligt have kontakt til mange forskellige mennesker, både private gør-det-selv-kunder og professionelle erhvervskunder.

Kvickly
Bager mestersvend, Kvickly, Hjørring

Kvickly

Du bliver en del af en butik med i alt 70 medarbejdere.

Vi tilbyder.

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet.
 • Vi bager det meste fra bunden af, så der er rig mulighed for at lave det, man brænder for som bager i hverdagen.
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Du vil blive en del af et hold med 4 bagere og 1 pakker. Du sikrer sammen med teamet at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for, at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Kvickly
AS3 Work&CareFREELANCE FYSIOTERAPEUT - Aalborg

AS3 Work&Care

Med tilknytning til AS3's Center i Aalborg søger vi en fysioterapeut på freelancebasis, som brænder for beskæftigelsesområdet.

Med reference til områdechefen og sparring med den faglige leder er dit mål, at optimere kandidaternes fysiske og mentale helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne.

Din hverdag vil i varierende grad bestå af at:

 • Afholde individuelle opstartssamtaler evt. med sagsbehandler
 • Udføre individuelle forløb med træningsprogramlægning eller behandling samt koordinere indsatser
SAWO A/SSalgskonsulent

SAWO A/S

SAWO søger en salgskonsulent til salg af lad og tippelad til varebiler og mindre lastbiler.

Med afsæt i virksomhedens produktprogram og servicekoncepter indeholder din hverdag:

 • Salg af mindre lad og tippelad, samt mindre kraner, centralsmøreanlæg, pumper, motor o.l.
 • Ansvar for opbygning og fastholdelse af langsigtede forretningsrelationer
 • Selvstændig planlægning og gennemførelse af kundebesøg og salgsaktiviteter

Du får udgangspunkt og kontor fra en af vore 15 afdelinger, men en stor del af arbejdet vil være på ”landevejen” ude ved kunderne i hele landet.

Vattenfall A/SOperation and Maintenance Managers for Onshore Wind DK

Vattenfall A/S, Esbjerg or Aalborg

At the moment we are looking for two O&M Managers for our O&M Delivery organization .

One in DK North, which is under a Ramp Up to full inhouse service and maintenance setup. One in DK South , where we operate sites and where we also are looking into Full Service contracts for some sites.

The O&M Manager is part of the DK O&M organisation and reports to the Vattenfall Onshore O&M Country Manager.

Your responsibilities as an Operations and Maintenance Manager:

 • Monitor, analyse and manage the operational and HSE performance of DK North and South wind farms including the performance of our contractors.
 • Responsible for planning long-term site maintenance, scheduled inspections and internal/external resources.
 • Responsibility for contract management with suppliers.
THISTED KOMMUNE
Medarbejder til Kontrolgruppen, Borgerservice

THISTED KOMMUNE

Kontrolgruppen søger en dygtig og dedikeret kollega, der skal være med til at forebygge, forhindre og afdække snyd med offentlige ydelser. Kontroltruppen er organisatorisk placeret i Borgerservice, som er en del af Center for IT, Digitalisering og Borgerservice.

Kontrolgruppen består af 3 medarbejdere, som har et afvekslende og udadvendt arbejde, hvor der er stor selvstændighed til at planlægge arbejdsopgaverne. Det er en arbejdsplads med fokus på service, kvalitet og fællesskab, også når der er travlt.

Som medarbejder i Kontrolgruppen samarbejder du dels med dine nærmeste kolleger, men også med den øvrige organisation i Thisted Kommune og eksterne samarbejdspartnere; fx Udbetaling Danmark, Skattestyrelsen, politi og STAR.

THISTED KOMMUNE
Erfaren kommunikationskonsulent med en skarp pen

THISTED KOMMUNE

Telefonen ringer, det er den lokale avis. De har brug for en kommentar – den skaffer du! Senere er det omvendt; du ringer til tv-stationen og får pitchet en god historie fra hverdagen i Thy. Sidst på dagen skal der samles op på en borger-sag, hvor der skal leveres en udmelding til pressen.

Drømmer du om en hverdag, som lyder lidt i stil med dette, så har Thisted Kommune brug for lige netop dig.

Her skal du være med til at styrke den strategiske kommunikation og fortælling om Thy. Du skal bidrage til at styrke de daglige kommunikationsopgaver både internt og eksternt, så historierne bliver husket, og budskabet sætter sig fast. Alt sammen i en spændende kommune med store ambitioner, hvor der er kort vej fra idé til handling, og hvor du har rig mulighed for indflydelse.