3.620 job matcher din søgning 3.620 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.620 resultater.
Peak Rekruttering
Systemudvikler til udvikling af Microsofts forretningssoftware

Peak Rekruttering søger for Bredana Axcite A/S i Aarhus

Kunne du tænke dig at arbejde med Microsofts nyeste forretningssoftware og udvikle løsninger, der skaber værdi for slutbrugerne? Vil du være del af et konsulenthus med nogle af landets bedste udviklere inden for deres felt, og stort fokus på arbejdsglæde og work-life balance?

Hos Bredana Axcite udvikler vi forretningsløsninger baseret på Microsofts ERP-software i tæt samspil med vores kunder og konsulenter. Vores kunder er mellemstore og store virksomheder inden for produktion og handel.

Som systemudvikler i Bredana Axcite kommer du til at arbejde med ét af verdens største og mest innovative ERP-systemer, Microsoft Dynamics 365. Microsoft er markedsleder inden for ERP-systemer, og du får mulighed for at arbejde med Visio Studio og de nyeste cloudteknologier, når du skal programmere funktioner og løsninger, der gør en målbar forskel for vores kunder.

Peak Rekruttering
Ikast-Brande Kommune
Kollega til Forebyggelse

Ikast-Brande Kommune

Som medarbejder i Forebyggelse Ikast-Brande Kommune kommer du til at hjælpe udsatte børn, unge og familier med at skabe positive forandringer i deres liv, så de hurtigere bliver selvhjulpne.

Det er en stilling med højt til loftet og med stor faglig frihed til at hjælpe familierne ud fra, hvad der giver værdi for dem. Det er samtidig også en stilling som ikke er færdigdefineret, og du vil derfor have indflydelse på, hvordan din rolle kommer til at udforme sig.

Dine mest gængse opgaver vil blive:

 • Afholdelse af underretningsmøder
 • Samtaler med familierne
 • Råd og vejledning i telefonen
Jobindex A/S
Udbudskonsulent til grønt energiselskab

Jobindex A/S søger for Evida i Viborg

Vil du arbejde med teknisk indkøb og udbudsaftaler i et selskab med en helt central rolle i Danmarks grønne omstilling?

Så bliv en del af Evida – Danmarks nye gasdistributør. I 2023 skal vi have erstattet 30 % af naturgassen med CO2-neutral biogas, og det er du og din nye afdeling med til at understøtte med effektive indkøbs- og udbudsprocesser.

Interesseret? Så læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye kollega.

Jobindex A/S
Jørn Glad A/SServicetekniker

Jørn Glad A/S, Trige

Brænder du for at arbejde med store maskiner?

Vi søger en servicetekniker til vores afdeling i Trige, til at servicere mobile betonpumper, betonbiler og div. andre maskiner til beton.

Som servicetekniker vil dine arbejdsopgaver bestå af at lave fejlsøgning, årlige eftersyn samt div. reparationsopgaver på de forskellige maskintyper. Ikke mindst at servicere kunderne ved evt. driftsstop på maskinerne. Du kommer også til at igangsætte nye maskiner i samarbejde med maskinførerne.

Opgaverne udføres på vores værksted i Trige, men også ude hos vores kunder og på vores øvrige værksteder.

EOS Danmark A/SPhonere (studiejob)

EOS Danmark A/S, Ballerup eller Tilst

Vi tilbyder et job i et spændende og udfordrende miljø med gode og dygtige kolleger. Hos os er der tale om job, der giver dig god mulighed for faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed, mens du er undervejs i dit studie.

 • Telefonisk indgåelse af betalingsordninger, frivillige forlig/skylderkendelser
 • Telefonisk opfølgning på misligeholdte betalingsordninger
 • Diverse ad hoc-opgaver

Hos EOS Danmark er vi overbeviste om, at vore medarbejdere er nøglen til vores succes, hvorfor vi sætter en stor ære i at finde de rigtige folk, som bliver en del af et fantastisk miljø, hvor styrker udvikles og medarbejderne er en vigtig del af et globalt succesfuldt team.

Favrskov KommuneSocialrådgivere søges til Familiegruppen, Familierådgivningen

Favrskov Kommune, Ulstrup

Vi søger nye kolleger til et fantastisk team. Der er tale om en fast stilling og et barselsvikariat. Der er mulighed for timetal på 30-37 timer.

I Familiegruppen bliver du en del af et team på i alt 12 fagligt meget dygtige, energiske og engagerede medarbejdere. I Familiegruppen behandles foranstaltningssager for børn og unge ift. servicelovens bestemmelser. Arbejdet består af iværksættelse af og opfølgning på foranstaltninger og samarbejde og samtaler med de berørte børn, unge og familier.

Vi arbejder i hele Børn og Kultur efter mindsettet tidlig opsporing og indsats, der for Familiegruppen indbefatter tæt og hyppig opfølgning i sagerne. De børnefaglige undersøgelser varetages af Modtagelsen.

Aarstiderne
IT-driftssupporter og systemansvarlig

Aarstiderne, Barrit

Bliv en del af et udviklingsmiljø med en høj faglighed og en forretning med jordforbindelse. I dag er vi et IT-team på 5 dedikerede medarbejdere, som udvikler Aarstiderne.coms online univers og fremtidige forretning.

Der er tale om en selvstændig stilling i vores IT-afdeling, hvor du får ansvar for at løse en mangfoldighed af IT-supportopgaver og bliver ansvarlig for vores driftssystemer. Den daglige brugersupport er outsourcet, så der er tale om mere ”kompliceret” support af IT-driften i Aarstiderne.

 • Du skal sikre at vores centrale systemer, som fx NAV og 3. parts applikationer, altid fungerer problemfrit.
 • I samarbejde med leder og leverandør af IT-infrastruktur, skal du sikre at vi altid har en ”IT-pakke” som matcher behovet i Aarstiderne.
 • Du skal tage ansvar for, at vi altid har det nødvendige niveau af IT-sikkerhed og stå for uddannelse af kollegaer.
Itadel A/S
Developer

Itadel A/S, Viby J

Are you our new Developer?

Would you like to be part of a team where the most important task is to develop systems that support our business? In the role as our new Developer you will have the opportunity to contribute to the development of internal systems and business applications.

You will be responsible for the development of technical solutions that support business processes both internally and externally. This applies to the entire process - from problem description to architecture, design of development to implementation.

Your primary task will be to work with our Micro Service Platform, where you will help with architecture, develop in C# .net Core and Azure DevOps.

Itadel A/S
ISS Facility Services A/S
Barselsvikar med lønerfaring til ISS Technical Services

ISS Facility Services A/S, Aarhus

Du bliver en del af et team på mere end 230 kompetente medarbejdere, som står for at understøtte drift og vedligeholdelse af bygninger og teknisk udstyr på flere end 1200 kundefaciliteter i Danmark. Du kommer til at servicere nogle af de største danske virksomheder, der fungerer som vores tætte samarbejdspartnere.

Dine faste opgaver vil primært koncentrere sig omkring registrering af løn for teknikerne i divisionen, derudover vil du have stor indflydelse på udvikling samt implementering af processer omkring stillingen.

ISS Facility Services A/S
SAWO A/SSalgskonsulent

SAWO A/S

SAWO søger en salgskonsulent til salg af lad og tippelad til varebiler og mindre lastbiler.

Med afsæt i virksomhedens produktprogram og servicekoncepter indeholder din hverdag:

 • Salg af mindre lad og tippelad, samt mindre kraner, centralsmøreanlæg, pumper, motor o.l.
 • Ansvar for opbygning og fastholdelse af langsigtede forretningsrelationer
 • Selvstændig planlægning og gennemførelse af kundebesøg og salgsaktiviteter

Du får udgangspunkt og kontor fra en af vore 15 afdelinger, men en stor del af arbejdet vil være på ”landevejen” ude ved kunderne i hele landet.

Kingo Karlsen A/S
Kontorassistent til administrative opgaver

Kingo Karlsen A/S, Silkeborg

Er du den ansvarsbevidste og strukturerede kontorassistent, som evner at løse og koordinere mange forskellige opgaver? Så er det dig vi mangler.

Du vil blive ansvarlig for at løse nogle af vores mange administrative opgaver, og du vil få en travl og afvekslende hverdag. Vi har et uformelt og hyggeligt arbejdsmiljø som er præget af frihed under ansvar.

Kingo Karlsen A/S

Nedenfor et udsnit af dine opgaver:

 • Kontrol af underentreprenører
 • Håndtering af skadesanmeldelser og forsikringsforhold
 • Administrativ hjælp til værktøjsstyring
Kingo Karlsen A/S
Grundfos A/S
Group Financial Controller – Maternity Cover

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like to join a global finance community and be part of continuous development of optimal financial reporting - making us a true frontrunner of best practices in finance and accounting?

You will be part of a team of 4 colleagues in Bjerringbro, delivering financial insights for the Grundfos Group through the consolidation and reporting of Grundfos Group financials.

As Group Financial controller you will be collaborating with stakeholders across the entire organisation and the group audit team.

About the job

  Grundfos
 • Consolidation of monthly financial reporting from subsidiaries
 • Analysis of financial figures and follow-up on deviations
 • Subject matter expert on Group Inventory elimination and reporting
Grundfos A/S
JKSTeknisk designer søges til KVM Industrimaskiner A/S, Kjellerup

JKS søger for kunde

Er du uddannet teknisk designer, og har du erfaring fra jern- og metalbranchen? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer? Vil du være en del af en international virksomhed med højt til loftet, hvor dine idéer bliver værdsat? Så er det dig, vi søger til KVM Industrimaskiner A/S!

Som teknisk designer hos KVM International A/S får du ansvaret for udarbejdelse af produktionstegninger i 2D. Din rolle er at sikre et godt overlap fra konstruktion til produktion i samarbejde med produktionschefen. Derfor vil det være en fordel, at du har en baggrund fra jern- og metalbranchen, således at du kan omsætte teorien i tegnearbejdet til praksis i produktionen.

SuperBrugsen
Salgsleder Frugt & Grønt, SuperBrugsen Øster Bordingvej, Silkeborg

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik
 • Prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • Præge og udvikle et specifikt fagområde

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • Sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • Sikre drift og økonomi i din afdeling
 • Udvikle afdelingen og præge sortimentet
SuperBrugsen
Vital Petfood Group A/SSales & Customer Service Assistant

Vital Petfood Group A/S, Hasselager

Vital Petfood Group A/S søger en salgsorienteret kundeservicemedarbejder til besættelse snarest muligt

Med reference til Sales & Customer Service Manager søger vi en Sales & Customer Service Assistant til vores hovedkontor i Hasselager.

Primære opgaver:

 • Kundeservice, herunder ordremodtagelse via mail, telefon eller EDI
 • Fakturering og øvrige opgaver i relation til ordrebehandling
 • Opsøgende salg af f.eks. afdisponeringsvarer
Vi tilbyder:
 • Et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder
 • En uformel organisation, hvor der sættes pris på entusiasme og positiv indstilling
 • Løn efter kvalifikationer
Honeycomb Cellpack A/SKontorassistent m. alsidige opgaver

Honeycomb Cellpack A/S, Thorsø

– Forskellige opgaver i mindre virksomhed? Evt. nedsat tid?

Honeycomb Cellpack A/S er en spændende virksomhed i emballagebranchen. Vi designer og producerer emballage i papir-honeycomb, som er både produkt-fikserende og stødabsorberende. Vores produkter er miljørigtige og erstatter ofte brugen af EPS- og/eller bølgepap. Vi er en mindre virksomhed, der er i en positiv udvikling.

Om dig:

 • Du har gerne brede kompetencer fra forskellige opgaver på kontor.
 • Du har f.eks. erfaring med ordrebehandling, indkøb, kvalitetsstyring (ISO) mv.
 • Du har gerne erfaring fra en produktionsvirksomhed, alternativt handelsvirksomhed.
 • Du har lyst og evne til at arbejde i en lille, fleksibel virksomhed med varierende opgaver – og har lyst til at lære nyt og arbejde med en bred vifte af opgaver.
 • Du er en god kollega, fagligt dygtig – og engageret i det, du laver
TDC NETService Delivery Manager

TDC NET, København eller Tranbjerg J

– til leverancer i Danmarks største IP-netværk

Kan du sikre høj kvalitet og professionalisme i vores leveranceproces? Er du klar til at tage ansvar og agere nøgleperson i etablering og fornyelse af IP-netværk over de kommende år? Kan du engagere dig i dit arbejde, og er du god til at samarbejde? – Så har vi en spændende og udfordrende stilling som Service Delivery Manager klar til dig i TDC NET.

Ansvar og opgaver i jobbet:

 • Være ansvarlig for at omsætte strategiske initiativer til virkelighed.
 • Implementeringsansvarlig for nye serviceydelser i organisationen.
 • Styring af større ændringer i netværket end-to-end.
Arla Foods
Vedligeholdstekniker

Arla Foods, Holstebro

Arla Foods

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Holstebro Mejeri til at køre i højeste gear og deltage i forebyggende vedligehold af samme?

På Holstebro Mejeri er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg.

Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Med din baggrund får du speciale indenfor mekanik. Ikke to dage er ens og dine opgaver kan variere meget fra dag til dag. Du skal arbejde i en 8 timers vagt i en 5 dags uge, primært på daghold.

Arla Foods
Favrskov KommuneAdministrativ medarbejder på 33 timer til Adm. Handicap og Psykiatri

Favrskov Kommune

Vi søger en selvstændig, serviceminded, engageret og dygtig medarbejder til Administrationen Handicap og Psykiatri i Favrskov Kommune til at varetage en bred vifte af administrative opgaver.

Administrationen består af 7 medarbejdere og én kontorelev, som løser mange forskellige opgaver på tværs af området. I løbet af det næste år overtager administrationen endvidere receptionsopgaver og øvrige administrative opgaver forbundet med Sundhedscentret i Hadsten.

En del af opgaven består endvidere i receptions- og telefonbetjening, hvor du sammen med kolleger vil få en central rolle i at sikre den bedst mulige betjening. Du skal derfor forvente at være del af et miljø, hvor mange henvendelser og pludseligt opståede behov er med til at gøre dagene uforudsigelige og afvekslende.

Mølholm HR ResursenTeknisk Sales Manager

Mølholm HR Resursen søger for Vestkorn i Holstebro

Vestkorn er en verdensledende producent i Europa af bæredygtige og allergivenlige ingredienser i form af protein, stivelse og fiber fra ærter og bønner. Det er vi først og fremmest på grund af de fantastiske medarbejdere i Vestkorn og vores fælles værdier:

”Vi er forandringsvillige, detaljeorienterede og skaber succes igennem høj kundeservice”

Vestkorn har netop lanceret tekstureret ærte- og fabaproteiner. Derfor har vi brug for at styrke salget med en dygtig teknisk sælger, som skal være med til at gøre Vestkorn verdensledende på tekstureret planteproteiner og bidrage til, at vi spiser sundere og mere bæredygtigt.