1.344 job matcher din søgning 1.344 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.344 resultater.
Egedal Kommune
Køkkenassistent/ernæringsassistent til Børnehuset Jordbærvangen

Egedal Kommune, Smørum

Vi søger en køkkenassistent eller ernæringsassistent i vikariat med start fra 1. april eller snarest herefter på 25,00 timer ugentligt – med eventuel mulighed for at supplere med vikartimer på stuerne.

I Jordbærvangen er køkkenet en stor del af husets hjerte. Du vil få din daglige gang i husets centrum og skal derfor have lyst til, at være en synlig og aktiv del af husets fællesskab.

Dine primære opgaver bliver forplejning til 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe. Dele af frokostmenuen vil komme delvist færdiglavet fra leverandør – men der vil være rig mulighed for, at sætte dit eget præg på menuerne eller udskifte med egne retter. Derudover skal der bages brød til husets børn til eftermiddagsmaden.

Egedal Kommune
JC VVS TEKNIK ApS
VVS’ere med hang til det rigtig gode håndværk

JC VVS TEKNIK ApS

”Hvis du er drevet af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde, og du har det bedst, når du er alene ude på opgaverne, så er det her lige stedet. Og så længe du udfører dit arbejde, er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen,” fortæller din kommende kollega, VVS-montør Louis.

 • Vil du udføre VVS-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og forsikringsselskaber i Hillerød, hele Nordsjælland og Storkøbenhavn?
 • Og har du det bedst som din egen herre, samtidig med at du er i tæt kontakt med dine kolleger?

Ny bil, nyt værktøj, masser af frihed og værkstedshumor
Som montør løser du både store og små opgaver, og du kommer hele vejen rundt om dit fag. Vi tilbyder ny, veludrustet servicebil og fri kl. 14.30 om fredagen.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

JC VVS TEKNIK ApS
Egedal Kommune
Sagsbehandler til myndighedsopgaver på vejområdet

Egedal Kommune, Ølstykke

Interesserer du dig for trafikale løsninger og vejlovgivning? Har du erfaring med myndighedsbehandling af vejlovssager, og lyst til koordinering og samarbejde om trafikale løsninger i Egedal Kommune? Og har du samtidig mod på at skabe gode relationer til borgere om svære trafikale problemstillinger, så er denne stilling måske noget for dig.

Dine arbejdsopgaver

 • Myndighedsbehandling på vejområdet, herunder afgørelser om istandsættelse af vej, adgangstilladelser, rådighedstilladelser og godkendelser af vejprojekter.
 • Dialog med politiet om trafikale løsninger.
 • Tværfaglige projekter om byudvikling.
Egedal Kommune
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 15 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Hillerød KommuneNeurooptometrist/optiker til Kommunikationscentret i Hillerød - genopslag

Hillerød Kommune

Vores ene optiker skal på barsel. Vi søger derfor en optiker til vores synsteam, der har lyst og interesse for svagsynsområdet og gerne erfaring med samsynstræning, til en stilling 37 timer ugentligt i barselsperioden fra 14. april.

Vi modtager borgere med behov for afprøvning og tilpasning af specialoptik, inkl. filterbriller, lupbriller og kikkertbriller, samt borgere med samsynsproblematikker. Desuden vurderer vores optiker ansøgninger på optik/briller til borgere fra private optikere for kommunerne.

Vi tilbyder

 • oplæring af vores optikere og tæt samarbejde med optikerteamet
 • samarbejde med konsulenter fra både synsteamet og andre fagteams i huset i borgernes sager
 • en arbejdsdag med varierede og udfordrende opgaver
Frederikssund Kommune
Pædagogmedhjælper til Børnehuset Højvang

Frederikssund Kommune

Pædagogmedhjælper på 25 timer søges til Børnehuset Højvang pr. 1. april.

Børnehuset Højvang er et integreret børnehus, som ligger placeret i Græse Bakkeby. Vores børnehus er fordelt på fire grupper, to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper. Stillingen er til vores ene vuggestuegruppe, hvor du vil være i team sammen med en pædagog og en medhjælper.

Vi er et udadvendt og aktivt hus, som har fokus på at arbejde med en omsorgsfuld, inkluderende og imødekommende tilgang. Vi arbejder med at skabe en hverdag, som tager afsæt i det enkelte barn samt den samlede børnegruppe, hvor vi arbejder med at rammesætte et pædagogisk læringsmiljø.

Fredensborg Kommune
3 skolepædagoger til Langebjergskolen i Humlebæk

Fredensborg Kommune

På Langebjergskolen har vi en vision om at skabe en skole og SFO/klub, som eleverne ikke vil hjem fra. En skole og SFO/klub som giver vores elever mod på livet, og hvor de mærker, at de udvikler sig - bl.a. fordi de har oplevelsen af at kunne noget i dag, som de ikke kunne i går. Vi vil skabe en skole og en SFO/klub, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag.

Vi søger hhv. to skolepædagoger - én fast fuldtidsstilling og én tidsbegrænset fuldtidsstilling samt en (skole)støttepædagog i en tidsbegrænset fuldtidsstilling. De tidsbegrænsede stillinger er gældende fra 1.5.20 – 30.6.21.

For alle tre stillinger ønsker vi os kandidater, der

 • har stærke fagligheder
 • er imødekommende, tålmodige, tillidsfulde og tryghedsskabende
 • har fokus på læring og inklusion med øje for børns deltagelsesmuligheder
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Numerical Framework for All-Optical Reservoir Computing

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The Machine Learning in Photonic Systems group at DTU Fotonik seeks a candidate for a PhD project on numerically investigating all-optical hardware implementations of reservoir computing. The 3-year PhD position is funded by the Villum Foundation through the Villum Young Investigator Programme: ‘OPTIC-AI – Optical processing unit for high-speed AI applications’.

Current digital implementation of machine learning algorithms are limited in speed and energy consumption by the electronics hardware platform they are implemented on. Moving towards all-optical implementations can overcome these challenges. Therefore the key objective of the OPTIC-AI project is to develop a new optical processing unit for implementing reservoir computing, and machine learning in general, on a photonic hardware platform.

Danmarks Tekniske UniversitetMicrosoft Dynamics CRM-udvikler

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Har du overblikket og evnerne til at omsætte kundens forretningsønsker og krav til integrerede, dynamiske og brugervenlige forretningsapplikationer baseret på Microsoft Dynamics CRM?

Du bliver medlem af et ambitiøst og voksende team af CRM-specialister i sektionen for Koncern-IT, KIT. Vi leverer IT med mennesket i fokus. Vi mener, at IT-implementeringer kun lykkes, hvis mennesker involveres - både dem, der bruger vores services og dem, der leverer dem.

Som CRM-udvikler i Koncern IT har du bl.a. følgende opgaver:

 • Udvikling af nye CRM-/xRM-løsninger samt videreudvikling på eksisterende løsninger
 • Deltage i kravspecifikationsarbejde med kunderne og projektledere
 • Holde dig opdateret om udvikling inden for CRM og relaterede teknologier
TrackMan A/S
Logistik- & Shipping-koordinator

TrackMan A/S, Vedbæk

Er du klar til at sørge for at vores radarsystemer sendes til tiden, og på bedst mulig vis? Er du struktureret og på udkig efter et job hvor ikke to dage er ens, og hvor du sørger for at alle detaljer er i orden lige fra salgsordren til færdig shipment? Så læs videre her!

Væksten fortsætter, og vi søger derfor en Logistik- & Shipping-medarbejder til at styrke vores interne logistikteam. Du får mulighed for at lære en hel masse i en spændende virksomhed i fortsat vækst, og du får en stor intern berøringsflade.

Dine primære opgaver

 • Vedligeholde eksisterende transportaftaler og oprette nye aftaler når det er nødvendigt.
 • Bestilling af varer hos nuværende leverandører.
 • Allokering af Trackman-enheder i Navision.
TrackMan A/S
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent til socialpsykiatriske botilbud Fabianhus

Gribskov Kommune, Græsted

Er du social- og sundhedsassistent, og vil du arbejde i et udviklende miljø med en blandet personalegruppe, som arbejder narrativt og recovery-orienteret samt benytter feedback informed treatment i samarbejde med beboerne? Så er det dig, vi søger.

Fabianhus er et socialpsykiatrisk botilbud med døgndækning efter lov om social service § 107 og § 108. Formålet med ophold på Fabianhus er at træne borgeren til udflytning til mindre indgribende boformer, typisk bofællesskab eller egen bolig med tilknyttet støtte-kontaktperson.

Som medarbejder på Fabianhus forventes du at deltage aktivt i alle opgaver og funktioner, såvel sociale, praktiske, pædagogiske og/eller den sundhedsfaglige indsats. Som medarbejder er man kontaktperson for mellem to til tre beboere.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Trongården søger en ny kollega i aftenvagt til vores hyggelige plejecenter.

Opgaverne som social- og sundhedshjælper er mangeartede, men overordnet kan nævnes:

 • Pleje og omsorg af centerets beboere.
 • Delegerede komplekse opgaver.
 • Test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing.
 • Medvirker i triage af afdelingens beboere.

Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitets- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver og vægter faglig sparring højt for hele tiden at være i trit med udviklingen.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Socialrådgiver/formidler til Familierådgivningen

Gribskov Kommune, Gilleleje

Gribskov Kommune ønsker at arbejde efter "Sveriges-modellen" på børne- og ungeområdet. Et tættere samarbejde med familierne - har du lyst til at være med?

Vi søger 1 socialrådgiver/formidler til Familierådgivningen (Børn og Familier) i Gribskov Kommune til vores ene distriktteam, da en af vores dygtige rådgivere har fået tilbudt en stilling som fremskudt rådgiver her i Gribskov Kommune.

Familierådgivningen er fordelt på 4 mindre teams (2 distrikter, handicap og dagvagt), hvor vi primært arbejder med børn og unge mellem 0-13 år samt anbringelser 0-18 år.

Stillingen til det ene distriktteam beskæftiger sig hovedsageligt med sagsbehandlingen inden for rammerne af Lov om Social Service med fokus på §§ 50, 52 – heri består arbejdet af at behandle underretninger i igangværende sager, udarbejde undersøgelser, handleplaner og opfølgning på foranstaltninger med børn og unge som har behov for særlig støtte.

Gribskov Kommune
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Hyperpolarization of Water for Angiography and Perfusion

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The PhD project is part of a EU FET Open funded consortium targeting alternatives to conventional Gadolinium based MR contrast agents for angiography and perfusion imaging. The consortium pursues several approaches, but this PhD project specifically aims to develop and study hyperpolarized water by dissolution Dynamic Nuclear Polarization for perfusion and angiography.

You will be responsible for developing formulations that extend the T1 of the water protons and are well-tolerated, e.g. by additives, emulsifiers or containers. High degree of incorporation of the hyperpolarized water and preservation of nuclear spin polarization are key parameters.

Danmarks Tekniske UniversitetIT-supportelever

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby, Roskilde og Ballerup

Afdelingen for IT-service søger tre it-supportelever med start ca. 1. april 2020. Som it-supportelev på DTU bliver du en del af et spændende og moderne universitetsmiljø. Her møder du studerende og forskere fra mange forskellige lande og kommer til at arbejde sammen med dit team, om at sikre optimale rammer for deres uddannelse og forskning.

Dit elevforløb gennemføres som et rotationsforløb med flere it-supportelever, hvilket betyder, at du kommer rundt i forskellige sektioner og får prøvet kræfter med en masse forskellige opgaver inden for it.

Det kan du regne med at få hos os:

 • En høj faglig uddannelse
 • Engagerede og kompetente uddannelsesvejledere
 • Stor fokus på din kompetenceudvikling - både fagligt og personligt
Telia DanmarkDELTIDSRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I FREDERIKSSUND

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Frederikssund.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Frederikssund består af 5 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

Telia DanmarkRådgiver til Telias butik i Lyngby Storcenter

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Lyngby.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia-butik i Lyngby består af 7 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtigt for os.

fakta a/s
Salgselev, fakta, Værløse

fakta a/s

fakta søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid, og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og at tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer. Du bliver en del at et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

fakta a/s
Lyngby-Taarbæk Kommune
Familiecentret for børn, unge og familier i Lyngby-Taarbæk Kommune søger 2 medarbejdere til familiearbejde 1. maj og 1. juni 2020 – der er både mulighed for fuldtid- og deltidsansættelse, og 1 stilling vil være et barselsvikariat

Lyngby-Taarbæk Kommune

Du kan være uddannet psykolog, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver m.m. og have relevant efteruddannelse og erfaring inden for området.

Vi søger medarbejdere med en psykisk solid personlighed og et ydmygt sindelag, som har lyst til at være i et arbejdsfelt med opgaver af skiftende karakter og gerne med bredt metodekendskab.

Centret varetager opgaver inden for arbejdet med børn, unge og deres familier i forhold til Servicelovens forebyggende foranstaltninger og arbejdet vil bl.a. omfatte funktionerne:

 • Familiebehandlingsforløb med kombination af samtaler, familieaktiviteter og netværksarbejde ud fra en helhedsforståelse af familiedynamik.
 • Praktisk, pædagogisk støtte i hjemmet til børn, unge og deres familier.
De 5 Stjerner A/SHotel cleaning assistant/Housekeeping

De 5 Stjerner A/S

De 5 Stjerner is looking for many energetic and motivated cleaning assistants.

Your main responsibility will be to clean and keep the guests' hotel rooms and public areas tidy.

We offer part-time positions with min. 80-140 hours per month/or part-time weekend contracts.

You speak and understand English.

You like the contact with clients and colleagues.

No previous experience needed.