509 job matcher din søgning 509 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 509 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Meeqqerivik Nukariit søger støtteperson/job-nr. 93/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Meeqqqerivik Nuukariit er en hel ny daginstitution med plads til 128 børn.

Institutionen har flotte og nye fysiske rammer med masser af natur rundt omkring og er beliggende i Nuuks nye bydel Qinngorput ved atuarfik Hans Lynge aqq 5.

Vi forventer at

 • Du er en god rollemodel både i forhold til kollegaer og i forhold til børn.
 • Du vil møde børn, personale og forældre med en anerkendende tilgang.
 • Du er positiv og rummelig i forhold til dine omgivelser.
Kommuneqarfik Sermersooq
Agilent Technologies Denmark
Field Application Consultant- Pathology (12 month FTC)

Agilent Technologies Denmark, London

As Field Application Consultant Expert in EMEAI Sales, Diagnostics & Genomics group you support that journey helping our customers in the Pathology laboratories. You will be responsible for supporting the distributors/partners in EMEAI for training, troubleshooting, demo, installations within the Agilent Pathology solutions, reagents and instruments. Working closely with the EMEAI IDO team and distributors of EMEAI Pathology to support sales growth and execution of strategies to achieve company targets in the role of Field Application Consultant.

We offer:

 • Training and development opportunities.
 • A commitment to work/life balance.
 • An independent job among good colleagues, in a growth orientated conglomerate. You will become part of a caring and demanding environment, built on integrity, information and trust.
Agilent Technologies Denmark
DANISH CROWN A/S
Vertriebsassistenz (m/w/d) in Vollzeit

DANISH CROWN A/S

Die Danish Crown GmbH mit Sitz in Flensburg ist ein Unternehmen der Danish Crown Group. Danish Crown ist einer der weltweit größten Schweinefleischexporteure und einer der größten Schweinefleischproduzenten Europas. Wir haben Produktionsstandorte in Dänemark, Deutschland, anderen europäischen Ländern und China, und haben Marktzugang zu mehr als 130 Ländern auf der ganzen Welt.

Der Standort in Flensburg konzentriert sich auf den Vertrieb von Schweinefleisch frisch und gefroren für Deutschland, Österreich, Belgien und den Niederlanden.

Für unseren Standort in Flensburg suchen wir zum nächstmöglichen Termin eine

Vertriebsassistenz (m/w/d) in Vollzeit

Ihre Aufgaben:

 • Verantwortung für die Auftragserfassung und Bearbeitung in SAP
 • Behandlung von Kundenanfragen
 • Bearbeitung von Kundenreklamationen
DANISH CROWN A/S
Jobindex A/S
Projektleder

Jobindex A/S søger for TELE-POST i Nuuk

Har du styr på projektledelse? Og vil du have et job, hvor du går forrest, når vi skal udvikle vores netværksinfrastruktur?

”Det er en unik mulighed for at gøre det, du er bedst til – nemlig at få ting til at ske og samtidig blive en del af en televirksomhed, hvor det, vi arbejder med, gør en direkte forskel for det grønlandske folk.” – Afdelingsleder Thomas

Hvis du er klar på nye oplevelser og har lyst til at tage hul på et nyt kapitel i Grønland, så læs mere her.

Jobindex A/S
Selectors ConsultingArea Sales Manager – Europa

Selectors Consulting søger for kunde

Kan du videreudvikle vores kundes gode markedsposition, og er du vant til at sælge produkter i et nichemarked i hele Europa?

Vores kunde leverer en række spændende produkter til det medicinske marked og sælger sine produkter i hele Europa. Virksomheden udvikler og producerer i Danmark, og afsætningen sker primært direkte til brugerne som projektsalg.

Som salgsansvarlig for en række europæiske lande, hvor især DACH-området vil fylde en del, forventer vi, at du har en stærk track record med eksportsalg og har god forståelse for handelskultur, samt gerne salg af medicinsk udstyr. Der er tale om længerevarende projektforløb, så det er et krav, at du gennem din salgskarriere kan dokumentere gode resultater med lignende opgaver.

Kommuneqarfik Sermersooq
Køkkenassistent søges til integreret institution Sikkersoq/job-nr. 116/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Integreret daginstitution Sikkersoq søger en køkkenassistent med tiltrædelse pr. 1. juni 2020 eller efter aftale.

Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguup Atuarfia og i rolige omgivelser. Det er 40 ugentlige arbejdstimer fra kl. 7:30-15:30. Sikkersoq har åbent i dagtimerne mellem kl. 07.00-17.00.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet køkkenassistent eller har en tilsvarende uddannelse
 • er god til at planlægning (madplaner og arbejdsopgaver)
 • er stabil og har gode samarbejdsevner
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Sagsbehandler til Bygningsmyndigheden/job-nr. 104/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vi søger en engageret ingeniør, konstruktør, arkitekt eller med anden relevant teknisk uddannelse til styrkelse af vores allerede velfungerende byggesagsteam, som består af 3 kollegaer. Formålet er at understøtte sagsbehandlingen indenfor byggeområdet, og du vil blive en del af Bygningsmyndigheden.

Din kerneopgave vil være byggesagsbehandling i henhold til Bygningsreglement 2006 og borgerbetjening inden for området.

Om den profil, vi søger:

 • Det vil være en fordel, at du har erfaring med byggesagsbehandling – dvs. kendskab til byggeloven og bygningsreglement, gerne Bygningsreglement 2006.
 • Du er god til at arbejde med digitale systemer og platforme.
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
En studentermedarbejder søges til Kampagnen om Naturens Superhelte

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departementet for Natur og Miljø, afdelingen for Service, Økonomi og Personale, søger en dygtig og engageret studentermedarbejder til at løse opgaver inden for kampagner, hvor du vil komme til at arbejde med kampagnen Naturens Superhelte, hvor målgruppen er børn og unge.

Formålet med kampagnen om Naturens Superhelte er at motivere borgerne, især børn og unge, til at tænke bæredygtigt og passe godt på Grønlands natur og miljø.

Studenterjobbet er på 10-15 timer om ugen fordelt efter aftale. Vi er fleksible omkring eksamensperioder.

Du kan forvente en hverdag præget af forskellige former for spændende opgaver, såsom at hjælpe med at skrive indhold til Pinngortitap Paasisuis hjemmeside www.inua.gl og Facebookside.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
To behandlere søges til Allorfik i Qaqortoq

Grønlands Selvstyre

Allorfik Kujalleq har brug for flere behandlere til rusmiddel- og spilafhængige borgere per 1. maj 2020 eller efter aftale. Vi ønsker os et bredere ansøgerfelt, som kan bidrage til/supplere behandlernes arbejde.

Vi forventer, at du har en mellemlang videregående uddannelse. Det er ønskeligt men er ikke et krav, at du har en sygeplejefaglig grunduddannelse og dermed kan varetage vurderingen af eventuel fysisk eller psykisk komorbiditet og vurdering og behandling af abstinenser, men du kan også være fx lærer, pædagog eller socialrådgiver.

Som behandler skal du bl.a.:

 • Motivere til behandling med Motivational Interviewing
 • Behandle og vejlede borgere med problemer med alkohol, hash og spil
 • Efterbehandle og undervise pårørende
Grønlands Selvstyre
Universitetet i Stavanger
Dekan ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Universitetet i Stavanger

Dekan er leder for den samlede virksomheten ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Universitetet søker en utviklingsorientert dekan som assosierer seg med våre verdier (uavhengig, involverende og skapende), og som kan bidra til at universitetet utvikler seg i tråd med vårt mål om å ha attraktive og fremtidsrettede utdanninger som møter samfunnets utfordringer, være en attraktiv forskningspartner som følge av kritisk og uavhengig forskning med høy internasjonal kvalitet og være en profilert kompetanse- og formidlingsinstitusjon som gjennom samarbeid skaper verdier og ny kunnskap til nytte for individ og samfunn.

Som del av universitetets ledergruppe skal dekan bidra til ledelse på tvers av institutt og fakultet innenfor utdanning, forskning, formidling og innovasjon.

Universitetet i Stavanger
Grønlands Selvstyre
Akademisk fuldmægtig til Skattestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en akademisk fuldmægtig til at bistå styrelseschefen i en travl hverdag.

Der er tale om en generaliststilling med stort G, som vil være det koordinerende bindeled mellem direktion og styrelse, samt styrelse og departement. Vi søger dig, der trives med en travl hverdag i højt tempo med mange frister og korte varsler.

Der er tale om en stabsfunktion med en bred opgaveportefølje med fokus på koordination af en travl og alsidig hverdag, herunder:

 • Udarbejdelse af notater og andet skriftligt analysemateriale inden for Skattestyrelsens sagsområder, herunder bl.a. besvarelse af § 37 spørgsmål samt materiale i forbindelse med Inatsisartutsamlinger.
 • Tovholder i indhentelse af fagligt input fra øvrige enheder, såvel internt i styrelsen som fra eksterne parter.
Grønlands Selvstyre
Webhelp Nordic
Site Manager at Webhelp Malaga!

Webhelp Nordic

Are you a strong leader who wants to make an impact? Would you like to be a part of an innovative and exciting journey with the goal to shape our future? Then Webhelp Malaga might be the one for you!

Webhelp Nordic

As a Site Manager at Webhelp Malaga, you work in one of our most critical leadership roles where you are responsible for efficient operational delivery in multiple projects. You will work closely with the Managing Director of Webhelp Malaga to ensure key objectives and priorities are met as well as always striving to deliver best practice.

Your general duties and key responsibilities....

 • Support Managing Director onboard and implement new business when required.
 • Analyze project results and take correct actions to optimize results so contractual objectives are achieved.
Webhelp Nordic
Danfoss A/SSenior Consultant – Digital Asset Management (ID 20419BR)

Danfoss A/S, Nordborg, Copenhagen, Neumünster, Ljubljana

In this role, you will be building specialist knowledge and become the technical specialist in our CELUM based Digital Asset Management solution, and you will be the go-to person when it comes to DAM solution Architecture. You will work in close cooperation with both internal partners at Danfoss and external third parties.

We will rely on you to solve tasks independently and to communicate progress and knowledge to the entire team of stakeholders. With your talent for breaking down complex customer requirements into simple and robust solutions, you will help develop a platform that is ready for future features and easy to maintain. Timing is perfect, as you will be joining our team in the last phase of the implementation of our new DAM solution.

Danske BankSenior Compliance Officer

Danske Bank., Copenhagen, Finland, Oslo, or Stockholm

Are you a professional with high integrity and energy? Are you ready to participate in making good conduct a visible and integrated part of Danske Bank’s businesses?

We are looking for a Senior Compliance Officer, who will be a significant contributor to executing the work of the Conduct team. With a mandate to achieve change, you will support the development and implementation of the Conduct framework across the Group.

As Senior Compliance Officer, you will advise Group businesses on conduct risk and measures to identify and prevent misconduct. You will own the advisory relationship for one of Danske Bank’s three lines of business and focus on its activities.

Kommuneqarfik Sermersooq
Aktivitetscenter på Ippiarsuk søger enæringsassistent/job-nr. 95/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuussuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret ernæringsassistent til køkkenet på Ippiarsuk.

Ippiarsuk er et plejehjem med plads til 45 beboere og et aktivitetscenter med 35 dagbrugere. Beboerne er fordelt på 4 afdelinger, med 10-10-12 beboere på hver afdeling.

Der laves dagligt ca. 120 portioner hovedmåltider, samt smørrebrød og mellemmåltider til beboerne, disse sælges også i cafeen i dagtimerne til både vores personale og brugere i aktivitetscenter. Ligeledes er der bestillinger fra afdelingerne og resten af huset på forplejning til fødselsdage, møder og andre aktiviteter i huset. Der drives også kiosksalg i cafeen.

Arbejdstiden er sædvanligvis fra 7-15 men rummer også skiftende delevagter fra 9-17, endvidere skal der påregnes arbejde hver anden weekend samt på en del af årets helligdage.

Kommuneqarfik Sermersooq
Ørsted Wind Power – EPC
(Senior) Array Cable Project Lead for offshore wind farm projects

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or London

Would you like to take up the package management of the array cable supply and termination scopes in an exciting and fast-growing industry?

Ørsted

Join us and become (Senior) Array Cable Project Lead in our Array Cable Managers department where you’ll be responsible for the supply and termination work on high-voltage inter-array cables.

You’ll oversee the cable supply and termination scope, have a unique opportunity to lead a team of experienced engineers, and you’ll be cooperating closely with colleagues across Europe, the US and APAC.

Ørsted Wind Power – EPC
Vestas Wind Systems A/S
Lead Technician, Special Task & Blades Nordic

Vestas Wind Systems A/S, Skjern

Do you have experience with blade repair? Are you flexible and will thrive with travel work in Denmark and the Nordic countries? If you want a job of high importance contributing to a more sustainable future, you may be the right person to join our skilled team of travel technicians!

As Lead Technician, your primary areas of responsibility are to:

 • Execute and document activities related to the blades maintenance processes in order to assure service level agreements and minimize service costs
 • Inspect the operational level of the blades assessed; register results on maintenance information systems in order to assure reliability of the information gathered and compliance of information procedures
 • Carry out a diversity of check-ups, repairs and replacement activities of turbine components
Vestas Wind Systems A/S
Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/SOrkla Confectionery & Snacks VP Operations

Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S

By strengthening the Business Area (BA) teams, the aim is to enable a more efficient organization with faster decision processes and implementation of initiatives to improve local competitiveness, drive initiatives across Business Units and identify/implement larger structural moves.

Moving the Operations team from Orkla Group Operations to reporting to the BA Chief Operations Office (COO) is a key initiative to focus the operations agenda in the BAs. The BA Operations team is the key stakeholder to achieve significant cost improvements and improved supply chain efficiency. Furthermore, the team will drive projects (including factory footprint) and associated action plans to realize ambitious BA cost targets.

Bureau Veritas
Jobkoordinator

Bureau Veritas, København eller Gøteborg

Brænder du for at gøre verden til et mere sikkert sted og sætte dit aftryk i den verden, vi lever i?

Bureau Veritas

Er du mester i at samle brikkerne og få det hele til at spille? Motiveres du af at koordinere og servicere interne som eksterne interessenter? Så har vores Marine & Offshore-enhed jobbet til dig.

Planlægningsteamet er en mindre gruppe, der planlægger opgaver for Norden og arbejder tæt sammen med vores andre afdelinger. Vi er ca. 70 passionerede medarbejdere i Marine & Offshore fordelt i forskellige lande. Du arbejder med udgangspunkt fra vores kontor i København eller Gøteborg.

Bureau Veritas
Arla Foods
IT Security and Risk Assessment Specialist – Aarhus, Gdansk

Arla Foods

Are you looking for an opportunity to hold an IT Security and Risk Assessment Specialist role with high impact across our global organization? Arla Foods

As our new IT Security and Risk Assessment Specialist, you will join Arla IT Security Team, where 7 new colleagues are waiting for you. In close collaboration with Arla’s other IT specialists, managers, architects and vendors, you will work with operational security architecture and security solutions across all systems. You will be guiding your colleagues on computer security on systems, networks, applications and processes.

Your focus will be on:

 • IT Security at an operational level
 • Contributing to the ever ongoing development in IT environments e.g. Cloud solutions and Hybrid solutions
 • Contributing to determining the daily direction and future direction of the security infrastructure
Arla Foods