5.706 job matcher din søgning 5.706 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.706 resultater.
Ballerup KommuneSekretær til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Træning og Aktivitet i Ballerup Kommune søger en erfaren sekretær til at give borgere, samarbejdspartnere og kollegaer en super service. Vi lægger vægt på, at du er professionel og har ordenssans. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og holde overblik over flere opgaver på en gang.

Kollegaerne i Træning og Aktivitet er primært fysioterapeuter og ergoterapeuter. Vi har base i Sundhedshuset, Gl. Rådhusvej 13 i Ballerup, hvor langt de fleste træningsaktiviteter afvikles. Der kommer mange borgere i huset hver dag.

Arbejdsopgaver

 • Administrative opgaver vedrørende personale – herunder i forbindelse med rekruttering
 • Kontrol af og betaling af fakturaer
 • Refundere udlæg
JC VVS TEKNIK ApS
VVS’ere med hang til det rigtig gode håndværk

JC VVS TEKNIK ApS

”Hvis du er drevet af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde, og du har det bedst, når du er alene ude på opgaverne, så er det her lige stedet. Og så længe du udfører dit arbejde, er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen,” fortæller din kommende kollega, VVS-montør Louis.

 • Vil du udføre VVS-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og forsikringsselskaber i Hillerød, hele Nordsjælland og Storkøbenhavn?
 • Og har du det bedst som din egen herre, samtidig med at du er i tæt kontakt med dine kolleger?

Ny bil, nyt værktøj, masser af frihed og værkstedshumor
Som montør løser du både store og små opgaver, og du kommer hele vejen rundt om dit fag. Vi tilbyder ny, veludrustet servicebil og fri kl. 14.30 om fredagen.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

JC VVS TEKNIK ApS
Monstrum ApSIngeniør/designer

Monstrum ApS, Brøndby

Hos MONSTRUM får du muligheden for at bygge ikoniske og unikke legepladser til hele verden i samarbejde med vores arkitekter. Vi designer og producerer tematiske legepladser med fokus på kunstnerisk kvalitet.

Vi er en atypisk og uhøjtidelig tegnestue og produktionsvirksomhed, hvor du vil få ansvar for at vores skæve konstruktioner lever op til gældende krav i det specifikke land de er solgt til.

Som ingeniør/designer er dine arbejdsopgaver at:

 • Tegne elegante bærende konstruktioner i samarbejde med projektarkitekten
 • Beregne konstruktioner i stål og træ ud fra lokale normer ihht. projektets geografiske placering
 • Lave detaljetegninger i Solid Works til produktion
VAR2 Pharmaceuticals ApSProject Coordinator

VAR2 Pharmaceuticals ApS, Copenhagen

If you like to work in the international biotech business and become a significant contributor to the building of a young Danish company, this might be the job for you!

As Project Coordinator you will work closely with the management team and project groups. In this role you will primarily work with project management tools to support the entire organisation in both the planning and execution of the development projects as well as implementation and follow-up of management tasks and processes.

The company is young and you will join a team of skilled and ambitious scientists located in Copenhagen and in Vancouver, Canada. Although we still are highly research focused, we have now started to build the organisation and prepare ourselves for the exciting transition from research to development of our first projects.

We hope you will be the one that can help us with this!

Sengekompagniet ApS
Chauffører/montører

Sengekompagniet ApS, Søborg

 • Kan du slukke en brand uden at være brandmand?
 • Kan du gribe mange bolde uden af være jonglør?
 • Kan du sno dig i trafikken uden at hedde Jan Magnussen?
 • Kan du løfte tungt uden at hedde Arnold Schwarzenegger?

Så kan vi godt bruge dig!

Vi har en helt ny varevogn stående som søger 2 friske chauffører til leveringer og monteringer af senge.

De primære arbejdsopgaver vil være leveringer og monteringer af senge. Men i andre perioder kan afløsning på lager forekomme.

Arbejdstiden vil primært være 37 timer, dog kan overarbejde forekomme + weekendarbejde ved messer, hvor nedtagning og opsætning kan ske.

Sengekompagniet ApS
LB Forsikring
Teknisk tester

LB Forsikring, København

Med vores nye purpose ”Sammen gør vi forsikring overflødig” har vi sat kursen for vores fremtidige rejse, og som teknisk tester bliver du en del af et team, der har ansvaret for at sikre, at vi konstant leverer løsninger af høj kvalitet til vores medlemmer.

LB Forsikring

Du bliver en del af Core Services, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores Forsikringskernesystem.

Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede tests der løbende udvikles. Dine ansvarsområder bliver desuden:

 • Udarbejdelse af test planer i samarbejde med Test Manager
 • Oplæring af andre medarbejdere i test automatisering
 • Monitorere og dokumentere testresultater
LB Forsikring
LinkmediaFinancial Controller

Linkmedia, København

Vi søger en kvalificeret financial controller, som skal stå for bogholderiet for hele vores danske koncern. Målet er at sikre integritet i regnskabsoplysningerne ved at registrere, verificere, konsolidere, analysere og rapportere transaktioner. Det bliver dit ansvar at sikre nøjagtighed og effektivitet i alle vores regnskabsmæssige opgaver.

Vi leder efter en teamspiller, som er struktureret, detaljeorienteret og selvdreven og i stand til at bevare overblikket. Du kan arbejde selvstændigt uden tilsyn, og du er ikke bange for at træffe beslutninger.

Du får ansvaret for at:

 • implementere et nyt regnskabssystem
 • forberede månedlige rapporter (driftsregnskab, statusopgørelse, likviditet) og sørge for variansanalyse på disse
 • udarbejde og godkende månedlige afstemninger på statusopgørelser og få bekræftelse fra andre afdelinger omkring posteringer i vores regnskabsbøger samt validere disse
Sani Nudge ApSArea Sales Manager

Sani Nudge ApS, Taastrup

We are searching for two Area Sales Managers to drive the market development in key markets. The Area Sales Managers are key positions in the execution of Sani nudge’s realization of the strategic business targets in the markets for hospitals. The Area Sales Managers will refer to the CCO.

Responsibilities & tasks:

 • Identifying and negotiating contracts with potential distributors in new markets
 • Planning, execution and follow-up on commercial activities
 • Developing and supporting the positioning of Sani nudge’s brands through targeted sales and marketing activities
 • Maximizing sales and profitability through effective negotiation with customers
Danske BankSenior Analyst in Non-Financial Risk

Danske Bank, Høje Taastrup

Would you like to join a team that has direct influence on how we serve our clients by reducing the risk of the bank in our products, and processes?

In this role, you will be a subject matter expert on non-financial risk. You will be responsible for overseeing business units, challenging new products and evaluating new initiatives, in order to prevent losses, unsatisfied customers or a harmed reputation of the bank.

Your tasks:

 • Understand and challenge the non-financial risks for C&I or WM associated with their business model, activities and organisation
 • Support and challenge the risks on products approvals and change initiatives
 • Challenge control environments and mitigation actions
Visma e-conomic a/s
Administrativ blæksprutte til Vismas ERP-team (20-25 timer)

Visma e-conomic a/s, København

Brænder du for at opbygge strukturer og stabile administrative processer? Er det bedste du ved, at have styr på tingene og tjekke ting af på en liste? Har du erfaringer med ERP-systemer og flair for IT-systemer? Så har vi jobbet til dig!

Som Administrativ blæksprutte er du ansvarlig for at give den bedst mulige behandling til de partnere, som forhandler ERP-teamets produktlinjer. Du skal ekspedere ordrer på nye licenser og sørge for vores ERP-system er opdateret med diverse oplysninger såsom korrekt stamdata, priser og faktureringsdatoer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Daglig kontakt pr. mail og pr. telefon til partnere og kunder.
 • Koordinere og have overblik over opgaver med tværorganisatoriske spillere.
 • Opdatering og ajourføring af kunde- og partnerdata i diverse systemer herunder bl.a. licens- og regnskabsprogram.
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Tåstrup City 2

ONLY

Til vores ONLY-butik i Tåstrup City 2 søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med medarbejdere
NuudayEr du vores nye Servicerådgiver?

Nuuday

Hos Relatel er missionen klar: Vi vil levere kundeservice på et exceptionelt højt niveau, hver gang vi taler med en kunde. Derfor har vi brug for din hjælp!

Vores kontor ligger på Østerbro og er fyldt med kreativitet, høj arbejdsmoral og gode kollegaer, der alle kæmper for at skabe de gladeste kunder i Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Du kommer til at tage telefonen og hjælpe med kundehenvendelser.
 • Du skal besvare chatbeskeder og mails fra nye og eksisterende kunder.
 • Du skal behandle diverse administrationssager – herunder nummeflytninger.
DLA Piper
IT- Infrastructure Architect i København, der kan sikre effektiv og kompetent udvikling og administration af vores IT-systemer

DLA Piper

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og IT-værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark? Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og uformelt arbejdsmiljø og tilsammen supporterer vores to kontorer.

Som IT-operation specialist vil du få en alsidig hverdag med opgaver af forskellig karakter, herunder:

 • Vedligeholde og administrere servere og netværksarkitektur
 • Ansvarlig for systemadministration, hvor vi blandt andet arbejder med Active Directory, Group Policy, DNS, DHCP, Exchange, SQL, Skype for Business, SCCM, Intune, Azure, O365, ERP og ESDH-system
DLA Piper
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Numerical Framework for All-Optical Reservoir Computing

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The Machine Learning in Photonic Systems group at DTU Fotonik seeks a candidate for a PhD project on numerically investigating all-optical hardware implementations of reservoir computing. The 3-year PhD position is funded by the Villum Foundation through the Villum Young Investigator Programme: ‘OPTIC-AI – Optical processing unit for high-speed AI applications’.

Current digital implementation of machine learning algorithms are limited in speed and energy consumption by the electronics hardware platform they are implemented on. Moving towards all-optical implementations can overcome these challenges. Therefore the key objective of the OPTIC-AI project is to develop a new optical processing unit for implementing reservoir computing, and machine learning in general, on a photonic hardware platform.

UPS Danmark A/SLastvognsmekaniker

UPS Danmark A/S, Glostrup

Med reference til Team Leader og i samarbejde med 5 dygtige kollegaer, vil du få del i ansvaret for vedligeholdelse af vores nordiske bilflåde, som består af både lastbiler, trailere samt varevogne.

Vi søger aktivt at få det bedste ud af vores medarbejdere, og der er derfor gode udviklingsmuligheder for ansatte i UPS.

Stillingen er på fuldtid, 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er placeret i tidsrummet mandag-fredag mellem kl. 06:00 og kl. 24:00, turnusordning med to ugers dagsarbejde og en uges aftenarbejde.

TDC NETLogistikkoordinator Nord-/Vestsjælland

TDC NET, København

Vil du være med til at sikre logistikken spiller hos TDC NET og for Danmarks bedste netværk?

Din primære funktion bliver, i samarbejde med kollegaer, at sikre en optimal og rettidig materialeforsyning (bl.a. kabler og hardware) til interne og eksterne kunder. Du tilbydes en afvekslende arbejdsdag, hvor opgaverne vil bestå af både fysisk varehåndtering, administrative logistikopgaver og supportfunktion. Du får ansvaret for eget geografisk område med et antal tilknyttede lokallagre, men du skal være indstillet på at hjælpe/afløse dine kolleger i andre områder ved travle perioder. Vi tilbyder bil til kørsel.

I stillingen tilbydes du stor medbestemmelse og frihed under ansvar. Der er ligeledes stor fleksibilitet, som forventes at gå begge veje.

Danmarks Tekniske UniversitetMicrosoft Dynamics CRM-udvikler

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Har du overblikket og evnerne til at omsætte kundens forretningsønsker og krav til integrerede, dynamiske og brugervenlige forretningsapplikationer baseret på Microsoft Dynamics CRM?

Du bliver medlem af et ambitiøst og voksende team af CRM-specialister i sektionen for Koncern-IT, KIT. Vi leverer IT med mennesket i fokus. Vi mener, at IT-implementeringer kun lykkes, hvis mennesker involveres - både dem, der bruger vores services og dem, der leverer dem.

Som CRM-udvikler i Koncern IT har du bl.a. følgende opgaver:

 • Udvikling af nye CRM-/xRM-løsninger samt videreudvikling på eksisterende løsninger
 • Deltage i kravspecifikationsarbejde med kunderne og projektledere
 • Holde dig opdateret om udvikling inden for CRM og relaterede teknologier
TrackMan A/S
Logistik- & Shipping-koordinator

TrackMan A/S, Vedbæk

Er du klar til at sørge for at vores radarsystemer sendes til tiden, og på bedst mulig vis? Er du struktureret og på udkig efter et job hvor ikke to dage er ens, og hvor du sørger for at alle detaljer er i orden lige fra salgsordren til færdig shipment? Så læs videre her!

Væksten fortsætter, og vi søger derfor en Logistik- & Shipping-medarbejder til at styrke vores interne logistikteam. Du får mulighed for at lære en hel masse i en spændende virksomhed i fortsat vækst, og du får en stor intern berøringsflade.

Dine primære opgaver

 • Vedligeholde eksisterende transportaftaler og oprette nye aftaler når det er nødvendigt.
 • Bestilling af varer hos nuværende leverandører.
 • Allokering af Trackman-enheder i Navision.
TrackMan A/S
Dansk FlygtningehjælpTolkeformidler til kundeserviceafdelingen

Dansk Flygtningehjælp, København

Elsker du kundeservice og trives du med travlhed og administrative opgaver? Så er du måske den nye tolkeformidler i Dansk Flygtningehjælp Tolkeservice – et af Danmarks førende tolkebureauer.

Vi har mere end 800 tolke tilknyttet. Vi formidler tolkning ved fremmøde, video- og telefontolkning på timebasis samt skriftlige oversættelser på mere end 90 forskellige sprog og dialekter til vores kunder i hele landet. Vores ambition er at være den bedste Tolkeservice i Danmark. Vi har travlt og søger nu en frisk, glad og mødestabil kundeservicemedarbejder.

Du vil få ansvar for mange forskellige opgaver, herunder:

 • Servicering og besvarelse af kunde- og tolkehenvendelser på telefon og mail.
 • Elektronisk booking og administration via elektronisk bookingsystem.
 • Håndtering af skriftlig oversættelse, videotolkning samt prisudregning.
Ledernes Hovedorganisation
Banker dit hjerte for privatforsikringer? Så vil vi gerne høre fra dig

Ledernes Hovedorganisation, København

Brænder du for at sælge forsikringer, og er du tillige en dygtig sælger, der kan yde kundeservice i topklasse? Så skynd dig at søge stillingen som forsikringsrådgiver i Ledernes Hovedorganisation.

I Ledernes Hovedorganisation søger vi en motiveret og engageret forsikringsrådgiver med passion for salg, stærke samtalekompetencer og inspirerende vindermentalitet.

Sammen med vores forsikringspartner, Gjensidige, har vi udviklet unikke forsikringstilbud, hvilke du vil få en grundig oplæring i. Sideløbende med produkttræningen deltager du i et introforløb, så du er godt klædt på, når du skal rådgive vores medlemmer. Vi har en høj medlemstilfredshed og bliver gang på gang kåret som ’Bedst i test’ for vores produkter og service.

Ledernes Hovedorganisation