2.014 job matcher din søgning 2.014 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.014 resultater.
Rødkilde GymnasiumKantinemedarbejder

Rødkilde Gymnasium, Vejle

Rødkilde Gymnasium søger en humørfyldt og energisk medarbejder til en udfordrende og spændende stilling. Der er rige muligheder for at udfolde sig kreativt og selvstændigt, men det forventes også, at du kan indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med dine kolleger.

Vi har kig på dig, fordi du

 • er dygtig
 • er flittig
 • kan samarbejde.

Din arbejdstid er overvejende i hverdagene i tidsrummet 7.00-15.00, men du vil også kunne forvente weekend- og aftenarbejde. Du ansættes på deltid med et timetal svarende til 1200 timer (200 dage af 6 timer) i forhold til en fuldtidsstilling på 1676. Dvs. at du arbejder 30 timer om ugen i 40 uger, men får løn for ca. 26,5 hele året, hvilket betyder, at du holder fri i alle skoleferier.

Arctiko A/SSupport til vores serviceafdeling

Arctiko A/S, Esbjerg

ARCTIKO A/S er en nichevirksomhed i rivende udvikling. Vi producerer specialprodukter inden for køl & frys til medico & lifescience-sektoren samt kundetilpassede køle/fryseanlæg. Vi eksporterer i dag til over 100 lande og eksporten udgør 99 % af omsætningen.

Som medarbejder i vores serviceteam deltager du i de daglige rutiner omkring service-/kundesupport.

Dine primære opgaver bliver:

 • Daglig kundesupport (99% af ekstern kommunikationen foregår på engelsk)
 • Registrering og håndtering af reklamationer
 • Salg af reservedele, tilbud og ordrebehandling, herunder pakning og forsendelse
 • Undervisning af teknikere, internt i Esbjerg eller hos kunden.
DGI
Leder af nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness

DGI, Bredsten

Vil du være med til noget stort, hvor du sammen med det danske foreningsliv får flere danskere til at dyrke fitness i foreningsregi?

Den nuværende leder skifter job, hvorfor en ny leder søges til at stå i spidsen for fitnessteamet, hvor koordineret rådgivning, fælles markedsføring og stor gennemslagskraft overfor foreninger med fitness er nogle af nøgleordene. Du skal i tæt samarbejde med styregruppen, dine medarbejdere samt frivillige og medarbejdere i de to organisationer gennemføre det vedtagne projekt.

Lidt om fitness-samarbejdet:

 • Teamet arbejder med opstart af nye foreninger samt udvikling af eksisterende, herunder sparring med foreningerne på synlighed af deres fitnesstilbud.
 • Teamet forestår national markedsføring, nationale events, konsulentbistand til foreninger samt udvikling af fitnessuddannelser og kurser.
DGI
TORMAX Danmark A/SProduktionsmedarbejder

TORMAX Danmark A/S, Give

Vi søger en dygtig medarbejder til vores produktion i Give.

TORMAX producerer, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske døre. Vi producerer på vores egen fabrik i Give.

Vi tilbyder:

 • Alsidige arbejdsopgaver i en travl hverdag
 • Et team af dygtige og engagerede kollegaer
 • Gode personaleforhold i moderne omgivelser
 • Løn efter kvalifikationer
Bygma
Sælger

Bygma, Aabenraa

I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi går op i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Og vi er godt klædt på til at give dem solid rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for arbejdstøj og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
AudiTilbehørsansvarlig til Audi Fredericia

Audi

Har du lyst til at blive en del af vores team i et af Danmarks flotteste bilhuse? Har du flair for salg og brænder for den gode kundeoplevelse? Så er du måske vores nye kollega.

Vi sælger reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og vores faciliteter svarer selvfølgelig hertil. Du får ansvar for vores tilbehør og skal varetage opgaver vedrørende accessories og merchandise samt lokal markedsføring af disse.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Ekspedition af reservedele og tilbehør til eksterne kunder, ved disk og telefonisk
 • Markedsføring af tilbehør på online medier samt i vores showroom
 • Supportere vores sælgere med viden omkring Audi-tilbehør
 • Salg af udstyr i samarbejde med salgsafdelingen ud fra kundernes individuelle behov
Coor Service Management A/S
Kok til vores FOOD By Coor-kantine i Esbjerg

Coor Service Management A/S

Til kantinen, hos vores kunde i Esbjerg, søger vi nu en kreativ og fagligt dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad, og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag og ønsker at være del af en nordisk Facility Management-virksomhed i vækst, så er DU måske vores nye kok.

I kantinen produceres der hver dag måltider til 160 bespisende gæster. Du bliver del af et stærkt og dynamisk team på 3 kokke og køkkenassistenter, som alle brænder for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse – hver gang! Sammen med teamet vil det være din fornemmeste opgave at lave velsmagende og varieret mad.

Stillingen er på 37 timer pr. uge, mandag til fredag kl. 07.00-15.00. Der kan forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer.

Coor Service Management A/S
Kvickly
Salgsleder nonfood, Kvickly Sønderborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for nonfood og samtidig være mellemleder for 5 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
Kvickly
Danfoss A/SProduktionsingeniør/Projektleder (ID 20497BR)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions søger en Produktionsingeniør/Projektleder, som kan skabe og vedligeholde samarbejdet mellem produktion på den ene side og udvikling, kvalitet, logistik og indkøb på den anden side og samtidig være med til at forme fremtidens fabrik.

For at fastholde og styrke vores position som den foretrukne leverandør globalt arbejder vi løbende med udvikling, der fokuserer på at skabe world-class løsninger for produkter, produktion og supply chain. Vi arbejder med et højt fagligt niveau med montage- og bearbejdningsprocesser, Industry 4.0-koncepter, digitalisering m.m.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • Deltage som produktionens repræsentant i produktudviklingsopgaver.
 • Deltage i udarbejdelse af supply chain-løsninger.
 • Udarbejde specifikationer af digitale løsninger til produktion.
GML-HR A/SCOO

GML-HR A/S recruiting on behalf of Skyways Technics A/S in Sønderborg

Skyways Technics has since its start in 2012 grown considerably. The position as COO is new to the organization and is created to ensure an optimal value chain and further growth. You will play the key role in consolidating and preparing your organization for the next strategic initiatives.

Your Management Team consists of seven Managers and +100 indirect reports (blue collar and white collar) within operations. A key responsibility is to ensure that aircraft maintenance and workshop production are carried out to meet the regulations set by the relevant authorities while securing a profitable margin.

Your responsibilities will include:

 • Leading multiple sites
 • Strategy execution
 • Efficient and profitable operations
GML-HR A/S
PolyTech A/SQuality Specialist

PolyTech A/S, Bramming

PolyTech er en virksomhed indenfor vindindustrien i kraftig vækst, og vi mangler derfor flere hænder. Vi har brug for endnu en engageret medarbejder med stor kvalitetsmæssig indsigt og erfaring til en stilling som Quality Specialist. Du vil blive en del af vores engagerede QHSE-Team indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Du skal primært arbejde med sikring af vores produktkvalitet vha. effektive kvalitetsværktøjer, så vi imødekommer vores kunders høje kvalitetsforventninger, og du bliver således en særdeles vigtig del af PolyTech’s organisation.

Dine arbejdsopgaver bliver

 • Udarbejdelse, vedligeholdelse og implementering af Procesflows, PFMEA samt kontrolplaner for nye og eksisterende produkter
 • Udarbejdelse af diverse analyser i forbindelse med PPAP/APQP4Wind
 • Håndtering og forståelse af kvalitetsmæssige produkt- og kundekrav.
Viktech P/SSælger/Salgskonsulent søges – Erfaring er ikke et krav

Viktech P/S, Taastrup, Aalborg, Aarhus og Fredericia

Vil du have stor indflydelse på din egen løn, mulighed for at planlægge din arbejdsdag med frihed under ansvar? Er du handlekraftig og selvkørende og god til at overbevise andre?

Viktech søger initiativrige, skarpe sælgere, der har modet på at springe ud i en afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger og masser af kunde- og medarbejder kontakt.

Hverdagen er præget af højt tempo, mange bolde i luften og du kommer til at tage mange hurtige beslutninger. Du vil typisk starte dagen med opstart af medarbejdere ude hos dine kunder. Herefter vil dagen være en blanding af at:

 • Opsøge og vedligeholde relationer til bestående og nye kunder
 • Planlægge, gennemføre og følge op på dine salgsbesøg
Flexbelt A/SDygtig produktionsmedarbejder

Flexbelt A/S, Vejle

Har du erfaring fra produktion, hænderne skruet rigtig på og øje for kvalitet?

Vi søger en dygtig, robust og stabil produktionsmedarbejder til specialopgaver i vores tandremsafdeling.

Du vil komme til at fræse, slibe, belægge/lime, dreje og skære i plast- og gummimaterialer.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt, med flere opgaver i gang samtidigt.

Jobbet vil være fuldtid, og du behøver ikke at være faglært. Vi sørger for oplæring i afdelingen.

Sydbank
Cash Manager til Sydbanks markedsområde Kolding og Østjylland

Sydbank

Har du lyst til at være en vigtig partner for Sydbanks gode erhvervskunder, og brænder du for Cash Management? Så har vi jobbet til dig i vores Cash Management-team.

Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs organisation, der løbende forandres for at tilpasse sig kunderne, og hvor der er plads til både personlig og faglig udvikling. Du vil få base i vores områdekontor i Kolding, hvorfra du vil servicere vores største erhvervskunder i markedsområde Kolding og Østjylland, primært via fysiske møder ude hos kunderne.

Som Cash Manager er du en vigtig del af teamet omkring erhvervskunden, hvor du er medansvarlig for at skabe den bedste kundetilfredshed. Dette sker i tæt samarbejde med bankens seniorerhvervsrådgivere samt øvrige specialister.

CK-Teknik A/S
Konstruktør til automationsvirksomhed

CK-Teknik A/S, Grindsted

Vi er i CK Teknik A/S superspecialister inden for vores branche, og vi er ekstremt stærke i Automation & Teknologi. Det betyder at du får dig, ikke kun engagerede kolleger, men også en stærk sparring når du designer nye innovative løsninger.

Jobbet:

 • Konstruktion af maskiner & anlæg i Inventor 3D CAD, samt produktionsgrundlag og BOM
 • Teknisk projektledelse på små og store projekter
 • Besøg hos kunder i forbindelse med nye projekter & anlægsoptimering

Du vil selv være ansvarlig for Indkøb af eksternt producerede dele til dine projekter og supportere produktionen ved intern fremstilling. Du bliver en vigtig spiller i forhold til Innovation og fortsat udvikling af vore produkter, bl.a. ved at omforme inputs fra vores installation og salgs team til opgradering af vore løsninger.

CK-Teknik A/S
Jyske Bank
Erhvervspartner til Landbrug Syd

Jyske Bank, Vejle

Du tilbydes et attraktivt job, hvor din primære opgave er dialog og partnerskab med vores kunder. Fleksibiliteten angående hvor og hvornår du arbejder, er høj, da vi dækker en stor geografi. Modsat stiller det store krav til din selvstændighed og ansvarlighed. Du planlægger selv hverdagen, og i afdelingen finder du et stærkt fagligt miljø og godt kollegaskab.

Den daglige og den strategiske rådgivning af landbrugsvirksomheder bliver dit ansvar. Her rådgiver du om finansiering og eksempelvis generationsskifte i tæt samarbejde med kunden og dennes øvrige rådgivere. Du skal kunne kreditvurdere en virksomhed, og såvel internt som eksternt kunne tage dialogen om, hvilke muligheder/udfordringer kunderne har.

Jyske Bank
HARALD P/SController med ambitioner

HARALD P/S, Kolding

Vi søger en ambitiøs controller til vores hovedkontor i Kolding. Som controller, med direkte reference til den adm. direktør, får du en central rolle i opbygningen af en fælles økonomifunktion i selskabet. Du vil få en stor intern kontaktflade, og for den rette kandidat kan der være store udviklingsmuligheder.

Økonomifunktionen er i dag outsourcet, og der er derfor tale om en nyoprettet stilling, hvor der vil være god mulighed for at sætte dit eget præg.

Arbejdsopgaver hørende til stillingen, men ikke begrænset til:

 • Ansvar for den overordnede økonomifunktion
 • Ensrette procedurerne på klinik- samt selskabsniveau
 • Udføre finansielle analyser af rentabilitet, likviditet og soliditet
DANISH CROWN A/S
Graduate Programme

DANISH CROWN A/S

Do you want to become a future leader and drive Danish Crown towards a more sustainable future for food?

Then kick-start your career as a Danish Crown Graduate and become part of an ambitious, informal and result-oriented culture with global career opportunities. Arla Foods

”You get all the experience you need to go out into the world and take on the challenges that the modern food industry has.” Thomas, first-year graduate

Find out what you will gain from our 2-year graduate programme, here.

DANISH CROWN A/S
Varde KommuneStærk til regnskab? – Så er du måske lige den, vi søger

Varde Kommune

Til Varde Kommunes regnskabsgruppe søger vi en konsulent, der kan være tovholder på regnskabsarbejdet samt være sparringspartner for de øvrige kollegaer i temaet.

I økonomiafdelingen i Varde Kommune forsøger vi hele tiden at finde nye løsninger og optimere vores arbejdsopgaver bl.a. gennem digitaliseringer og robotteknologi – dette skal du have blik for og være med til at drive.

Som konsulent/tovholder er du en del af Økonomiafdelingens Regnskabsgruppe, hvor du er primæransvarlig for kommunens regnskabsarbejde og derudover kan være en god sparringspartner for de øvrige kollegaer på de mangeartede opgaver, der findes i en kommunal regnskabsgruppe.

Nordic Bogføring ApS
Bogholder søges til virksomhed i vækst

Nordic Bogføring ApS, Rødekro

Motiveres du af at skabe resultater, og har du lysten og drivet til at styrke en virksomhed i vækst med dine faglige kompetencer? Så er det måske dig vi søger.

Vi søger en dygtig bogholder til vores kontor i Rødekro, som har lyst til at være en del af et ungt dynamisk team. Som person arbejder du selvstændigt og struktureret, evner at holde overblik, trives i travle perioder samtidig med at du altid overholder din deadlines.

Dine arbejdsopgaver:

 • Finansbogholderi samt lønadministration for virksomheder i flere forskellige brancher
 • Debitor- og kreditorstyring, herunder betalinger, fakturering og afstemninger
 • Løbende regnskabsstyring
 • Måneds- og kvartalsrapportering inkl. perioderegnskaber