14.930 job matcher din søgning 14.930 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.930 resultater.
Stevns Kommune
2 nye byggesagsbehandlere til ønskejob i Teknik & Miljø

Stevns Kommune, Store Heddinge

Der er godt gang i byggeriet i Stevns Kommune og vi oplever stor tilgang i sagsmængden. Derfor udvider vi nu vores byggesagsteam med en ekstra kollega.

Jobbet vil give dig mulighed for faglig og personlig udvikling i en super afdeling, med god faglig sparring på tværs af Centret, stor hjælpsomhed og en god omgangstone. Teamet har i de forgangne år arbejdet målrettet på at reducere sagsbehandlingstiden bl.a. via procesoptimering og LEAN. Mulighed for efteruddannelse prioriteres højt og vi har et godt arbejdsmiljø med medindflydelse, stor frihedsgrad og fleksible arbejdsforhold.

Vi søger to ny kollegaer der har styr på bygningsreglementet og planlovens regler. Har du lyst til at levere gode bygge- og planafgørelser i et borgerrettet fokus, hvor det er vigtigt, at der bliver lyttet til borgernes ønsker, men også at lovens anvisninger følges, så er det dig vi søger!

Stevns Kommune
Egedal Kommune
Køkkenassistent/ernæringsassistent til Børnehuset Jordbærvangen

Egedal Kommune, Smørum

Vi søger en køkkenassistent eller ernæringsassistent i vikariat med start fra 1. april eller snarest herefter på 25,00 timer ugentligt – med eventuel mulighed for at supplere med vikartimer på stuerne.

I Jordbærvangen er køkkenet en stor del af husets hjerte. Du vil få din daglige gang i husets centrum og skal derfor have lyst til, at være en synlig og aktiv del af husets fællesskab.

Dine primære opgaver bliver forplejning til 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe. Dele af frokostmenuen vil komme delvist færdiglavet fra leverandør – men der vil være rig mulighed for, at sætte dit eget præg på menuerne eller udskifte med egne retter. Derudover skal der bages brød til husets børn til eftermiddagsmaden.

Egedal Kommune
Ballerup KommuneSekretær til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Træning og Aktivitet i Ballerup Kommune søger en erfaren sekretær til at give borgere, samarbejdspartnere og kollegaer en super service. Vi lægger vægt på, at du er professionel og har ordenssans. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og holde overblik over flere opgaver på en gang.

Kollegaerne i Træning og Aktivitet er primært fysioterapeuter og ergoterapeuter. Vi har base i Sundhedshuset, Gl. Rådhusvej 13 i Ballerup, hvor langt de fleste træningsaktiviteter afvikles. Der kommer mange borgere i huset hver dag.

Arbejdsopgaver

 • Administrative opgaver vedrørende personale – herunder i forbindelse med rekruttering
 • Kontrol af og betaling af fakturaer
 • Refundere udlæg
JC VVS TEKNIK ApS
VVS’ere med hang til det rigtig gode håndværk

JC VVS TEKNIK ApS

”Hvis du er drevet af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde, og du har det bedst, når du er alene ude på opgaverne, så er det her lige stedet. Og så længe du udfører dit arbejde, er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen,” fortæller din kommende kollega, VVS-montør Louis.

 • Vil du udføre VVS-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og forsikringsselskaber i Hillerød, hele Nordsjælland og Storkøbenhavn?
 • Og har du det bedst som din egen herre, samtidig med at du er i tæt kontakt med dine kolleger?

Ny bil, nyt værktøj, masser af frihed og værkstedshumor
Som montør løser du både store og små opgaver, og du kommer hele vejen rundt om dit fag. Vi tilbyder ny, veludrustet servicebil og fri kl. 14.30 om fredagen.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

JC VVS TEKNIK ApS
Egedal Kommune
Sagsbehandler til myndighedsopgaver på vejområdet

Egedal Kommune, Ølstykke

Interesserer du dig for trafikale løsninger og vejlovgivning? Har du erfaring med myndighedsbehandling af vejlovssager, og lyst til koordinering og samarbejde om trafikale løsninger i Egedal Kommune? Og har du samtidig mod på at skabe gode relationer til borgere om svære trafikale problemstillinger, så er denne stilling måske noget for dig.

Dine arbejdsopgaver

 • Myndighedsbehandling på vejområdet, herunder afgørelser om istandsættelse af vej, adgangstilladelser, rådighedstilladelser og godkendelser af vejprojekter.
 • Dialog med politiet om trafikale løsninger.
 • Tværfaglige projekter om byudvikling.
Egedal Kommune
Ringsted KommuneIldsjæl med gåpåmod og lyst til at udvikle automatiseringsløsninger

Ringsted Kommune

Til at styrke vores RPA-team, søger Ringsted Kommune, pr. 1. maj eller hurtigst muligt, en ambitiøs RPA-udvikler, der drives af at automatisere og effektivisere kommunens processer.

Vil du være med til at sætte standarden og retningen for, hvordan vi arbejder med at automatisere processer? Automatisering af processer (RPA) er en forholdsvis ny funktion i Ringsted Kommune, så du kan som vores nye RPA-udvikler være med til at forme den måde, vi arbejder med RPA i Ringsted Kommune.

Opgaven med at automatisere kommunens processer i organisationen er placeret i snitfladen mellem Digitalisering, IT og forretningen. Dine arbejdsopgaver med at udvikle, konfigurere og vedligeholde robotter løses i tæt dialog med dine kolleger i Digitalisering og IT.

Monstrum ApSIngeniør/designer

Monstrum ApS, Brøndby

Hos MONSTRUM får du muligheden for at bygge ikoniske og unikke legepladser til hele verden i samarbejde med vores arkitekter. Vi designer og producerer tematiske legepladser med fokus på kunstnerisk kvalitet.

Vi er en atypisk og uhøjtidelig tegnestue og produktionsvirksomhed, hvor du vil få ansvar for at vores skæve konstruktioner lever op til gældende krav i det specifikke land de er solgt til.

Som ingeniør/designer er dine arbejdsopgaver at:

 • Tegne elegante bærende konstruktioner i samarbejde med projektarkitekten
 • Beregne konstruktioner i stål og træ ud fra lokale normer ihht. projektets geografiske placering
 • Lave detaljetegninger i Solid Works til produktion
VAR2 Pharmaceuticals ApSProject Coordinator

VAR2 Pharmaceuticals ApS, Copenhagen

If you like to work in the international biotech business and become a significant contributor to the building of a young Danish company, this might be the job for you!

As Project Coordinator you will work closely with the management team and project groups. In this role you will primarily work with project management tools to support the entire organisation in both the planning and execution of the development projects as well as implementation and follow-up of management tasks and processes.

The company is young and you will join a team of skilled and ambitious scientists located in Copenhagen and in Vancouver, Canada. Although we still are highly research focused, we have now started to build the organisation and prepare ourselves for the exciting transition from research to development of our first projects.

We hope you will be the one that can help us with this!

Sengekompagniet ApS
Chauffører/montører

Sengekompagniet ApS, Søborg

 • Kan du slukke en brand uden at være brandmand?
 • Kan du gribe mange bolde uden af være jonglør?
 • Kan du sno dig i trafikken uden at hedde Jan Magnussen?
 • Kan du løfte tungt uden at hedde Arnold Schwarzenegger?

Så kan vi godt bruge dig!

Vi har en helt ny varevogn stående som søger 2 friske chauffører til leveringer og monteringer af senge.

De primære arbejdsopgaver vil være leveringer og monteringer af senge. Men i andre perioder kan afløsning på lager forekomme.

Arbejdstiden vil primært være 37 timer, dog kan overarbejde forekomme + weekendarbejde ved messer, hvor nedtagning og opsætning kan ske.

Sengekompagniet ApS
LB Forsikring
Teknisk tester

LB Forsikring, København

Med vores nye purpose ”Sammen gør vi forsikring overflødig” har vi sat kursen for vores fremtidige rejse, og som teknisk tester bliver du en del af et team, der har ansvaret for at sikre, at vi konstant leverer løsninger af høj kvalitet til vores medlemmer.

LB Forsikring

Du bliver en del af Core Services, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores Forsikringskernesystem.

Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede tests der løbende udvikles. Dine ansvarsområder bliver desuden:

 • Udarbejdelse af test planer i samarbejde med Test Manager
 • Oplæring af andre medarbejdere i test automatisering
 • Monitorere og dokumentere testresultater
LB Forsikring
Solrød KommuneVi mangler dig – social- og sundhedshjælper

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere med tilknytning til hjemmeplejen, og er du uddannet social- og sundhedshjælper, så er du måske vores nye medarbejder i hjemmeplejen i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

Vi arbejder rehabiliterende med en målrettet indsats til den enkelte borger. Dokumentation er en stor og vigtig del af din arbejdsdag, så vi sikrer et godt borgerforløb og en opdateret borgerjournal. Vores dokumentationssystem er CURA. Vi samarbejder på tværs af vores fagligheder i hele kommunen, hvor vi hele tiden har lyst til at lære nyt og lære fra os. Udvikling er nemlig vigtig for os i hjemmeplejen, hvor kurser, efteruddannelse og læring bliver prioriteret højt.

Solrød KommuneVi mangler dig – social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere med tilknytning til hjemmeplejen, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske vores nye medarbejder i hjemmeplejen i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

Vi arbejder rehabiliterende med en målrettet indsats til den enkelte borger. TOBS (tidlig opsporing af sygdomstegn) er dit arbejdsredskab i dagligdagen, og hos borgeren har du fokus på, at give borgeren den hjælp, den enkelte har brug for.

Hjemmeplejen har et tæt samarbejde med sygeplejen, så du som social- og sundhedsassistent vil opleve, at dine faglige kompetencer vil blive sat i spil. Sygeplejen uddelegere SUL (sundhedslovsydelser) til hjemmeplejen.

Futurum ApSSOLID EJENDOMSADMINISTRATOR MED INTERESSE FOR MARKETING OG PROJEKTUDLEJNING

Futurum ApS, Middelfart

Er du grundig, udadvendt og trives du med den administrationstekniske opgave i et mindre ejendomsselskab? Har du derudover lyst til at deltage i opgaveløsningen indenfor projektudlejning?

Så har vi måske jobbet for dig!

Vi er på en spændende udviklingsrejse, hvilket betyder, at du bliver en del af en dynamisk virksomhed på otte medarbejdere, der har solid erfaring i ejendomsbranchen, hvor tingene går hurtigt og ambitionerne er høje. Vi har fokus på en uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet.

Er du interesseret i følgende arbejdsopgaver:

 • Deltage i udlejning af nyopførte boligprojekter.
 • Fremvisninger og Åbent hus-arrangementer på både hverdage og weekender.
 • Varetage henvendelser fra lejere, både personligt, telefonisk og på mail.
PopulosLeder til afdeling for Metode og Effektivisering

Populos søger for kunde i Fredericia

Kan du sikre Operation Excellence og kontinuerligt løfte organisationen til næste niveau?

Velkommen til en moderne IT-virksomhed med flere hundrede medarbejdere, der udvikler og drifter IT-løsninger til vores kunder og ejere, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

I rollen som afdelingsleder refererer du til direktøren for Forretningskoncepter, og du bliver ansvarlig for at lede og udvikle afdelingens 4 agile coaches og 4 proceskonsulenter. På baggrund af behovsafdækning i de respektive forretningsområder skaber du – i tæt samarbejde med teamet – fundamentet for afdelingens leverancer i form af et servicekatalog. Det bliver både dit ansvar at implementere og institutionalisere introduktionen af vores procesportal, ligesom du sikrer, at procesejere er uddannet i forhold til beskrevne roller og ansvar; og at arbejdet med de agile principper vedligeholdes.

Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 15 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
LinkmediaFinancial Controller

Linkmedia, København

Vi søger en kvalificeret financial controller, som skal stå for bogholderiet for hele vores danske koncern. Målet er at sikre integritet i regnskabsoplysningerne ved at registrere, verificere, konsolidere, analysere og rapportere transaktioner. Det bliver dit ansvar at sikre nøjagtighed og effektivitet i alle vores regnskabsmæssige opgaver.

Vi leder efter en teamspiller, som er struktureret, detaljeorienteret og selvdreven og i stand til at bevare overblikket. Du kan arbejde selvstændigt uden tilsyn, og du er ikke bange for at træffe beslutninger.

Du får ansvaret for at:

 • implementere et nyt regnskabssystem
 • forberede månedlige rapporter (driftsregnskab, statusopgørelse, likviditet) og sørge for variansanalyse på disse
 • udarbejde og godkende månedlige afstemninger på statusopgørelser og få bekræftelse fra andre afdelinger omkring posteringer i vores regnskabsbøger samt validere disse
Jobindex A/S
Finance Assistant - Barselsvikariat

Jobindex A/S søger for Sofacompany i Ringsted

Sofacompany's koncern-regnskabsafdeling i Ringsted, søger efter en kvalitetsbevidst og dedikeret allround bogholder, der kan lide at have stor bredde i sit arbejde, er struktureret og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden.

Stillingen er et barselsvikariat frem til 1. marts 2021 på 37 timer ugentligt, dog med mulighed for 30-32 timer, hvis ønsket.

De primære arbejdsopgaver:

 • Bogføring af omkostningsfakturaer for både danske og udenlandske selskaber
 • Kreditorrelaterede opgaver
 • Bogføring af omkostningsbilag og udlæg
Jobindex A/S
Jobindex A/S
Servicetekniker med B og C kørekort

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug dine evner i en velkonsolideret virksomhed, hvor du verificerer udleveringsmængder på brændstofstandere på tankstationer i dit område.

Her bliver du en del af et godt, erfarent team på i alt 35-40 teknikere i hele landet, hvor du med base hjemmefra og i firmabil kører ud til forskellige lokationer og hjælper kunderne.

Arbejdet omhandler kontrol af mængdeleverancer og mindre vedligeholdelse samt fejlfinding på pumper og målere. Afhængig af hvilket udstyr der skal foretages kontrol af benyttes køretøj derefter, hvorfor det er vigtigt, at du er i besiddelse af et lastbilkørekort.

Jobindex A/S
Sani Nudge ApSArea Sales Manager

Sani Nudge ApS, Taastrup

We are searching for two Area Sales Managers to drive the market development in key markets. The Area Sales Managers are key positions in the execution of Sani nudge’s realization of the strategic business targets in the markets for hospitals. The Area Sales Managers will refer to the CCO.

Responsibilities & tasks:

 • Identifying and negotiating contracts with potential distributors in new markets
 • Planning, execution and follow-up on commercial activities
 • Developing and supporting the positioning of Sani nudge’s brands through targeted sales and marketing activities
 • Maximizing sales and profitability through effective negotiation with customers
Sydbank
Cater/smørrebrødsassistent

Sydbank, Aabenraa

Til vores køkken i Sydbanks hovedsæde søger vi en Cater/Smørrebrødsassistent.

En spændende stilling hvor du får mulighed for at præge køkkenets udvikling og det kulinariske niveau. Et uformelt og godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar.

Om jobbet

 • deltage i det daglige arbejde i køkkenet,
 • styrke den kulinariske begejstring blandt dine kolleger,
 • løbende tilføre nye kulinariske oplevelser til dine kolleger, kunder og gæster videreudvikle din høje faglighed
Sydbank