14.317 job matcher din søgning 14.317 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.317 resultater.
LavukPædagog søges 32,5 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling til Sports- og Friluftslinjen i perioden 1.12.2020-31.12.2021

Lavuk, København

Fritids- og Ungdomsklubben LAVUK er en selvejende institution. Klubben er et tilbud til børn og unge i alderen 13-26 år med varig nedsat fysisk/psykisk funktionsevne, som gennem livet har brug for særlig pædagogisk hjælp og vejledning.

I Sports- og Friluftsafdelingen vægter vi at skabe en aktiv og overskuelig hverdag for vores medlemmer. Vi er et team på 6 pædagoger og har en medlemsgruppe på 30 skønne unge mennesker. Vores kerneopgave er at skabe et indholdsrigt og meningsfuldt ungdoms- og fritidsliv for vores medlemmer. Herunder at skabe en gennemsigtig hverdag, med gode aktiviteter som er med til at hjælpe de unge til at danne relationer og venskaber.

Vi kan tilbyde dig

 • Engagerede og dygtige kollegaer, som går til opgaven med stor entusiasme.
 • Indflydelse på udvikling af aktiviteter og struktur.
 • En spændende, varm og alsidig arbejdsplads.
Hansens Flødeis ApSMejerist/procesoperatør til mælkebehandling og isproduktion

Hansens Flødeis ApS, Jægerspris

Har du uddannelse og erfaring med fødevarer - og gerne med mælk - så tilbyder Hansens Flødeis job på familieejet isfabrik i Jægerspris.

Hansens Flødeis er en familieejet virksomhed i 4. generation. På den lille isfabrik i Jægerspris fremstiller vi ispinde og isvafler, literis, iscreme og islagkager efter de oprindelige principper fra 1922. Vi er en sæsonpræget virksomhed, hvor der om sommeren er travlt med at producere is til sommerlandet. Om vinteren er der også tid til at organisere og udføre vedligeholdelsesopgaver, så alt i alt er det en meget afvekslende hverdag.

Der er både faste og afvekslende arbejdsopgaver, og som ny allround-medarbejder vil du blive oplært i følgende arbejdsfunktioner:

 • Mælkebehandling, pasteurisering og filtrering
 • Blanding af iscreme
 • Fremstilling af is
COMACO A/SLogistikkoordinator med et stort overblik

COMACO A/S, Gjern

COMACO er en sund virksomhed i en rivende udvikling. Vi har vundet Børsens Gazelle-pris i 2018 og 2019 og sætter næsen op efter endnu én i 2020.

Vi søger derfor en ny kollega i logistikafdelingen, som er klar på udfordringer og en hverdag krydret med forskelligartede opgaver.

Når du bliver ansat i jobbet, vil du bidrage med følgende:

 • Være ansvarlig for koordinering af fragt til og fra lageret, indland og udland på sø, luft og vejfragt
  • Du skal have forståelse for supply chain og kunne kommunikere med danske og udenlandske fragtførere.
 • Styring af lagerkapacitet og vareflow i samarbejde med indkøb
  • Du har sans for orden, har et godt overblik og er god til at koordinere samt optimere.
  • Du har en god logisk sans og er i stand til at finde enkle løsninger.
Tvis Køkkener Næstved ApS
Køkkenkonsulent

Tvis Køkkener Næstved ApS

Hos Tvis Køkkener Næstved har vi forrygende travlt. Derfor søger vi en skarp køkkenkonsulent til privat salg. Du må meget gerne have erfaring fra køkkenbranchen og kendskab til tegneprogrammet Winner, men det vigtigste er, at du har lyst til at sælge.

Har du evnerne og er den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Tvis Køkkener er inde i en meget positiv vækst.

Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle detaljerne.

Sundhed.dkServicemindede supportere til sundhed.dk

Sundhed.dk, København

Vil du være med til at hjælpe brugerne af sundhed.dk med at få mest ud af vores it-løsninger? Du kommer til at arbejde med danskernes foretrukne sundhedsportal, der hver måned har over 5 millioner brugere. Danskerne bruger sundhed.dk mere og mere, og det er vi glade for. Men stigningen i vores besøgstal gør, at vi oplever et øget pres på supportafdelingen. Derfor har vi brug for flere hænder til at give brugerne den bedst mulige hjælp. Til det søger vi nye supportmedarbejdere, gerne med start snarest muligt.

Stillingen omfatter opgaver som:

 • First level-support af portal, løsninger og Content Management System (CMS)
 • Direkte dialog med brugere via telefon og mail
 • Vejledninger til brugere af forskellige kommunikationskanaler
Ballerup KommuneEngageret og robust kommunikationskonsulent søges til tidsbegrænset stilling

Ballerup Kommune

Er du god til at formidle politiske beslutninger, fortælle den gode historie og skrive fængende om både stort og småt? Kan du holde hovedet koldt og formidle klart i krisesituationer? Kan du rådgive andre om, hvordan man kommunikerer godt? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en dygtig og selvkørende kommunikationskonsulent, som gerne vil være med til at sætte sit kommunikative fingeraftryk i en kommune, der er både visionær og ambitiøs. Du skal kunne lidt af det hele inden for kommunikation, og du skal synes, det er sjovt med en varieret og af og til uforudsigelig arbejdsdag i en politisk styret organisation.

Dine opgaver vil spænde bredt, og du vil både skulle arbejde med krisekommunikation i forbindelse med håndteringen af covid-19, produktion af artikler, nyheder og pressemeddelelser, medieovervågning samt lokale kampagner og mere langsigtet strategisk kommunikation.

Danske RegionerTeamleder til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng

Danske Regioner, København

Vil du være med til at sætte dagsordenen på sundhedsområdet og skabe et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Brænder du for politik, sundhed og interessevaretagelse? Og har du talent for eller erfaring med ledelse? Så kan vi tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder i Danske Regioner.

Teamet bidrager til Danske Regioners politik ift. styring og udvikling af sundhedsområdet, og det sker i et løbende og tæt samarbejde og dialog med de mange interessenter på sundhedsområdet.

Som teamleder for Team Styring og Sammenhæng står du i spidsen for et team på 4 personer. Du vil skulle bidrage til den strategiske udvikling af teamets portefølje, udforme udspil og mødematerialer til vores politikere og sagsfremstillinger til diverse politiker- og direktørkredse, samt arrangere og afholde møder med diverse interessenter m.fl.

Danske RegionerErfaren konsulent til Danske Regioner i Team Styring og Sammenhæng

Danske Regioner, København

Vil du være med til at sætte dagsordenen på sundhedsområdet og skabe et mere nært og sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Brænder du for politik, sundhed og interessevaretagelse? Så kan vi tilbyde et spændende job med gode udviklingsmuligheder i Danske Regioner.

Du og dit team har ansvar for at varetage regionernes interesser, når det handler om et sammenhængende og nært sundhedsvæsen. Teamet bidrager til Danske Regioners politik indenfor styring og udvikling af sundhedsområdet og det sker i et løbende og tæt samarbejde og dialog med de mange interessenter på sundhedsområdet.

Du vil skulle bidrage til den strategiske udvikling af teamets portefølje, udforme udspil og mødematerialer til vores politikere og sagsfremstillinger til diverse politiker- og direktørkredse, samt arrangere og afholde møder med diverse interessenter m.fl.

Dansk Transport Kompagni A/S
Financial Controller til virksomhed i vækst

Dansk Transport Kompagni A/S, Padborg

Vi udvider inden for flere forretningsområder og vækster fortsat, hvorfor vi søger en Financial Controller til økonomifunktionen i Padborg.

Du vil indgå i et dynamisk finance-team på ni dygtige kollegaer, der servicerer alle selskaber i DTK Group. Du vil indgå i et tæt samarbejde med hele teamet, hvor vi har det sjovt imens dagligdagens opgaver løses og vi effektiviserer forretningen. Stillingen refererer direkte til koncernens CFO og har dagligt arbejdssted i Padborg.

Du vil primært komme til at arbejde med controlling-opgaver, men du vil også være backup på øvrige områder i finance-funktionen i forbindelse med spidsbelastning, ferie og andet fravær.

Du vil konkret komme til at arbejde med nedenstående opgaver:

 • Klargøring og kvalitetssikring af månedsafslutning og rapportering
 • Klargøring og kvalitetssikring af årsregnskaber til revisionen
Dansk Transport Kompagni A/S
Logis A/STeknisk supporter

Logis A/S, Nærum

Vi søger en teknisk supporter, som er uddannet datamatiker eller lignende teknisk uddannelse, med flair for at arbejde med komplekse IT-systemer. Du vil som teknisk supporter indgå i vores tekniske supportteam og vil komme til at have en travl og spændende hverdag, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.

Vi tilbyder et job med:

 • En krævende, men afvekslende arbejdsdag, hvor du arbejder med få, men typisk komplekse supportopgaver, i tæt samarbejde med vores kunders superbrugere.
 • Ansvar for en gruppe af kunder, hvor du sikrer at kundens installation fungerer optimalt og at den løbende bliver opdateret og vedligeholdt.
 • Planlægning og gennemførsel af installation og opdatering af vores softwareløsninger på egne og kunders systemer.
H+ARKITEKTERFINANCE MANAGER

H+ARKITEKTER, København

I et kreativt miljø med mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder

Vi er en tegnestue i vækst. Vi arbejder med mange spændende og varierende opgaver, og kvalitetsniveauet er højt inden for vores 5 kerneområder; arkitektur, indretning, byggeledelse, bygningssyn og kulturarv.

I jobbet som Finance Manager bliver det din rolle at sikre effektiv økonomistyring, afrapportering samt udvikling og optimering af forretningsgange og -systemer.

Du forventes at være dybt nede i data samtidig med at du formår at omsætte din viden til afrapportering på forskellige niveauer i organisationen.

Arbejdet består desuden i alt fra styring/varetagelse af bogholderi, løn, fakturering, opgørelse af igangværende arbejder, klargøring af materiale til revisor mv.

Ballerup KommuneSkovvejens Skole i Ballerup søger to dygtige naturvidenskabelige lærere til udskolingen

Ballerup Kommune

Er du fagligt dygtig? Har du en naturvidenskabelig profil? Har du mod på nye udfordringer?

I Ballerup er folkeskolen prioriteret højt på den politiske dagsorden. Her er der ressourcer og gode arbejdsvilkår for skolerne. Hvis det vækker din interesse, så læs videre. Vi søger nemlig to dygtige lærere til at varetage nogle spændende opgaver i vores udskoling.

I den ene stilling skal man dække fagene idræt og matematik. Der er mulighed for at have to hold i fysik/kemi. Det er ikke nødvendigt at have undervisningskompetence i fysik/kemi for at komme i betragtning til stillingen. Dette er en fast stilling.

I den anden stilling skal man dække matematik, biologi og idræt. Stillingen indeholder også ressourcetimer og kontaktlærerfunktion. Der er også undervisningslektioner i faget ”Science og sundhed”. Som udgangspunkt er stillingen et barselsvikariat.

Frederikshavn KommuneProjektstilling som klinisk tandtekniker

Frederikshavn Kommune

Den Kommunale Tandpleje søger pr. 01.11.20 en klinisk tandtekniker til en tidsbegrænset projektstilling på 30 timer ugentligt.

Projektstillingen indebærer gennem det næste år en oparbejdelse af et tilbud, som skal bidrage til at understøtte og binde den nye socialtandpleje sammen med den nuværende omsorgs- og specialtandpleje.

Faggruppen klinisk tandtekniker er ny i Frederikshavn Kommunale Tandpleje, ligeledes er opgaven med socialtandpleje, derfor skal du være frisk på at meningsdanne en stilling som undervejs kan ændre karakter og samtidig sikre et stærkt tilbud for voksentandplejen i Frederikshavn Kommune.

OK-Fonden
Vi er der for beboerne og hinanden. Vil du også være det?

OK-Fonden, København

OK-Hjemmet Arendse søger social- og sundhedsassistent til dagvagter

På Arendse får du mulighed for at udvikle og bruge din faglighed i samarbejdet med andre dygtige og ambitiøse kollegaer. Du skal som social- og sundhedsassistent varetage en bred vifte af opgaver, f.eks. medicinhåndtering, palliativ pleje og omsorg og pleje til beboere med somatiske og psykiatriske lidelser.

Kompleksiteten i vores arbejde er stigende, blandt andet som følge af beboernes tidlige udskrivninger fra hospitaler, så du vil få gode muligheder for spændende faglige udfordringer og udviklingsmuligheder.

Stillingen er på min. 32 timer, men med mulighed for 37 timer. Du arbejder fortrinsvis i et rul med dagvagt, hvor du møder hhv. kl. 7 og kl. 8 og har fri senest kl. 15, og med weekendvagt hver 3. weekend.

All NRG A/S
Resource & Planning Manager to the wind industry

All NRG A/S, Lystrup

We are seeking an experienced and proactive Resource & Planning Manager to our Wind business. You will head an experienced and international Resources & Planning team dedicated to making a difference for our customers and where outstanding coordination and planning skills are key to succeed.

As a Resource & Planning Manager your overall responsibility is to ensure that all projects are manned and planned effectively as per customer requirements. You will oversee the daily planning activities and be in close contact with our customers.

You will play a key role in driving operational process excellence and performance as well as digitalisation within your area of responsibility. As a hands-on manager for an international team based in different locations in Europe you will drive performance, development and team spirit.

All NRG A/S
Allerød KommuneLillevang Skole søger en daglig leder til vores afdeling for skolens ældste elever

Allerød Kommune

Vi søger en udviklingsorienteret leder, som kan varetage den daglige overordnede ledelse af afdeling Lillerød og med udgangspunkt i Lillevang Skoles fælles retning påtage sig lederskabet for afdelingens fortsatte udvikling. Skolen er sammenlagt i 2017 og er nu faldet godt til i den nye organisering.

Du bliver en del af Lillevang Skoles ledelsesteam, der ambitiøst arbejder for en fortsat udvikling af distriktsskolen som et sammenhængende og foretrukket tilbud for distriktets børn og forældre. Du skal således evne at skabe ejerskab og engagement for vores fælles skole.

Som afdeling Lillerøds nye daglige leder arbejder du tillidsbaseret og anerkendende med forankring i folkeskolens værdisæt. Med indlevelse og åbenhed evner du at møde lederkolleger, medarbejdere, elever og forældre, og anskue hverdagens små og store udfordringer fra flere perspektiver.

Høje-Taastrup KommuneSundhedsplejerske barselsvikariat

Høje-Taastrup Kommune

Sundhedstjenesten i Høje-Taastrup Kommune søger snarest 1 autoriseret sundhedsplejerske til et barselsvikariat på 37 timer.

Sundhedstjenesten består af 27 sundhedsplejersker, 8 terapeuter, en lægekonsulent, 1 fagkonsulent og 1 leder. Hvert år har vi 2 studerende. Fysisk er sundhedsplejerskerne placeret på Rådhuset og arbejder opdelt i 3 distrikter.

Sundhedsplejerskerne arbejder i kombineret ordning, så du skal varetage både spæd- og småbørnsarbejde og være sundhedsplejerske på en skole. Det er en forudsætning, at du kan varetage ind- og udskolingsundersøgelser.

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads med rig mulighed for at tænke og handle selvstændigt og udviklingsorienteret
 • Et godt kollegialt fællesskab med mulighed for faglig udvikling og supervision
Foreningen BLOXHUBInnovativt kontorfællesskab i København søger medarbejder til reception og administration

Foreningen BLOXHUB

Kan du have mange bolde i luften og stadig have øje for detaljen? Kan du favne mange mennesker og meget forskellige opgaver, men stadig bevaret overblikket og smilet på læben? Så er det måske dig, vi leder efter!

Kontorfælleskabet BLOXHUB leder efter en ny kollega, der kan samarbejde med vores HUB Manager om at få den daglige drift i kontorfælleskabet til at fungere optimalt.

Stillingen er alsidig; der vil både være administrative rutineopgaver, men også en god portion ad hoc-opgaver af varierende karakter, der kræver hurtig ageren og stillingtagen.

Arbejdsopgaverne spænder vidt og består blandt andet af:

 • Mødelokaleudlejning til BLOXHUBs medlemmer
 • Rekruttering og håndtering af Event Assistenter
 • Administrative opgaver som lettere regnskab, fakturering m.v.
Ballerup KommuneKonsulent til kolonihaveindsats

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger en projektkonsulent til et tværkommunalt projekt vedrørende kommunens mange kolonihaveområder. Projektet har til formål at sikre, at kommunens kolonihaver fortsat anvendes rekreativt. Derfor igangsættes indsatser for at afdække og imødegå ulovligt byggeri og ulovlig beboelse.

Du kommer til at arbejde med et projekt med stor bevågenhed, og du kommer til at samarbejde med mange meget forskellige instanser i kommunen og eksternt. Blandt opgaverne vil være udarbejdelse af breve, procedurer samt sagsstyring af en lang række komplekse sagsforløb.

VI SØGER EN MEDARBEJDER, DER

 • har erfaring med eller kendskab til sagsbehandling i henhold til planloven, byggeloven, CPR-loven eller lignende sagsbehandling
 • har erfaring med projektstyring
 • har en veludviklet situationsfornemmelse og politisk tæft
Accountor Denmark A/SEnergisk regnskabsmedarbejder

Accountor Denmark A/S søger for COSCO SHIPPING Lines i Birkerød

Accountor Denmark søger for vores kunde COSCO SHIPPING Lines Denmark A/S en energisk regnskabsmedarbejder. Har du et økonomisk mindset, erfaring med bogholderi, samt en åben og serviceminded personlighed, Så er dette måske en stilling for dig? Du vil blive en del af et engageret og dynamisk team, der lægger vægt på høj faglighed, men samtidig har en uformel omgangstone.

Som regnskabsmedarbejder hos COSCO bliver din dagligdag fyldt med spændende opgaver, både fagligt og gennem samarbejde med kolleger og interessenter. Bogholderiet varetager en bred vifte af funktioner både i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Debitorbogholderiet
 • Kreditorbogholderiet
 • Bankafstemninger