1.734 job matcher din søgning 1.734 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.734 resultater.
Prime Cargo A/S
Parcel & Express - Sales and Business Development Manager

Prime Cargo A/S, Kolding

Som Sales and Business Development Manager skal du arbejde målrettet for en solid vækst, med både de kommercielle aktiviteter og de bagvedliggende systemer, samt prisforhandle med både express- og parceloperatører i Danmark.

Vi har et stort potentiale i både vores eksisterende kundeportefølje samt hos nye kunder, efter vi har investeret i ny teknologi & software de seneste år. Du får selvstændigt ansvar for at identificere og opstarte dialog med potentielle kunder, afholde kundemøder, løbende dialog og til slut - lukke aftalen.

Du skal sætte dig ind i kundens behov og rådgive i, hvordan Prime Cargo kan skabe størst mulig værdi – både på den korte og lange bane. Salgsprocessen varer typisk mellem 3-12 måneder, og her er det afgørende, at du er i stand til at skabe en positiv relation til dine kontaktpersoner.

Prime Cargo A/S
Vejen KommunePersonale- og pædagogfaglig leder for område 3 – Dagtilbud Vejen Kommune

Vejen Kommune

Prioriterer du trivsel blandt børn og voksne højt og kan du få den firkantede klods til at passe i det runde hul?

Så tilbyder vi dig en medarbejdergruppe, der vigtigst af alt, har børnenes perspektiv for øje!

I område 3 spiller vi hinanden gode, og vi løfter i flok. Område 3 består af fire daginstitutioner: Bakkegårdens børnehave, Billinglands børnehave og vuggestue, Kildevængets børnehave og Vorupparkens børnehave og vuggestue.

Du vil få ansvaret for Kildevænget og Vorupparken med i alt 24 medarbejdere, og du vil få lærerige og alsidige arbejdsopgaver.

Vil du med på et ledelsesmæssigt og pædagogfagligt eventyr i vores farverige arbejdsfællesskab uden altid at vide, hvad dagen bringer, så er det nu, du skal søge.

OrderYOYO ApSTerritory Account Managers søges hurtigst muligt

OrderYOYO ApS, Sjælland og Jylland/Fyn

Til nyoprettet stilling søger vi dygtige konsulenter til både Sjælland og Jylland/Fyn til fremadstormende koncept, som hitter blandt vores samarbejdspartnere på restaurationsmarkedet.

Du bliver en del af en spændende virksomhed med omtrent 30 medarbejdere i Danmark fordelt på forskellige afdelinger. I salgsafdelingen er der en salgsansvarlig, som du vil referere til. På sigt skal teamet på Sjælland tælle 2-3 sælgere inden udgangen af 2020 og Jylland/Fyn-teamet ditto.

Du får bred mulighed for at planlægge din egen hverdag og der er stor fleksibilitet i jobbet.

S/I FGU SønderjyllandTo lærere søges til S/I FGU Sønderjylland i hhv. Aabenraa og Haderslev

S/I FGU Sønderjylland

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Så er det dig vi søger.

Vi søger på begge skoler lærere til undervisning i matematik og samfundsfag. Kan du ligeledes undervise i et eller flere af de andre FGU-fag, vil det kun være en fordel.

Du bliver del af en ambitiøs gruppe FGU-lærere, der med meget forskellige baggrunde har det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Således er det vigtigt, at du aktivt involverer dig i skolens mange aktiviteter inden- og udenfor skolen.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af undervisning i et miljø båret af relationsarbejde, praksisrettet og helhedsorienteret læring.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

UPS Danmark A/SCenter Clerk

UPS Danmark A/S, Vejle

Kunne du tænke dig at blive en del af en international logistikvirksomhed med fokus på at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder? Så er det dig, vi leder efter.

UPS i Vejle søger nu en dygtig Center Clerk til vores centerteam, der i det daglige vil fungere som ”blæksprutte” i løsningen af en masse forskelligartede opgaver, og som har et kompromisløst fokus på service.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • At hjælpe vores kunder med ind- og udleveringer af pakker
 • Tracking af pakker
 • Opfølgning på udleverede pakker
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Salgsdirektør

Der kan løfte en solid handels- og rådgivningsvirksomhed til næste niveau

Med reference til direktøren, og med udgangspunkt fra virksomhedens hovedsæde i Trekantområdet, skal du stå i spidsen for salg, forretnings- og konceptudvikling i en solid vækstvirksomhed, hvor fokus indledningsvis er afsætning i både Danmark og Tyskland.

Du skal:

 • Lede, indsatsstyre og coache dit salgsteam på ca. 7 sælgere i både Danmark og Tyskland, således at der løbende opnås en optimal markedsbearbejdning og langsigtet resultatudvikling.
 • Selvstændigt levere et godt salg til de største KAM-kunder, og samtidig evne at spille den enkelte sælger bedre i dennes salg, både via løbende coaching og sambesøg. Du er således typen, der både på egen hånd, og i tæt samarbejde med den enkelte sælger, viser hvordan man målrettet og med succes gennemfører personligt koncept-, produkt- og løsningssalg.
Dansk Boligforsikring A/S
Konsulenter til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S

Dansk Boligforsikring A/S søger nye konsulenter, der kan besigtige bygningsskader på Sjælland og i Jylland.

Jobbet kræver et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger, samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner, der igennem tiderne har været brugt.

Dine kommende kolleger er hhv. jurister og folk med forskellige håndværksmæssige og byggetekniske baggrunde. Arbejdet er meget selvstændigt og du har den første direkte kontakt til vores kunder.

Vi kan tilbyde:

 • Ansættelse i et godt og fagligt stærkt miljø
 • Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og kvalifikationer
 • Firmabil til rådighed
Dansk Boligforsikring A/S
Humac A/S
Sælgere til butikker i hele landet

Humac A/S

Vores 22 butikker er livsnerven i Humac, og vi leder hele tiden efter nye kolleger. Vi søger i hele landet, både efter sælgere på fuld- og deltid. Som sælger i Humac er det din opgave at give kunderne en enestående oplevelse og at hjælpe til med at udvikle salget.

Humac A/S

Som sælger hos Humac arbejder du hver eneste dag med et af verdens fedeste brands. Din hverdag bliver ikke kedelig – den bliver travl, udfordrende, inspirerende og fyldig, med en masse fantastiske kolleger.


Opgaverne som sælger er mange – du skal blandt andet

 • Give vores kunder en fantastisk oplevelse når de handler hos Humac
 • Gå forrest på salget og serviceopgaverne i butikken
 • Opnå budgetter
 • Sikre at butikken står helt skarpt
Humac A/S
Miljø- og FødevareministerietAC-medarbejder som barselsvikar til Naturstyrelsen Blåvandshuk

Miljø- og Fødevareministeriet, Oksbøl

Naturstyrelsen Blåvandshuk søger pr. 15. oktober 2020 en barselsvikar til at varetage den daglige administration og sagsbehandling i Naturstyrelsens Schweiss-sekretariat.

Opgaveporteføljen er meget alsidig og består blandt andet af møde- og kursusplanlægning, involvering af 10 schweisskoordinatorer og flere arbejdsgrupper, faglig udvikling af Registret, planlægning og afvikling af prøver, hjemmesideadministration, budget og økonomiopfølgning, håndtering af person- og klagesager, sikring af trivslen i Registret samt diverse andre administrative opgaver.

Dertil kommer samarbejde med Naturstyrelsens forvaltningsenheder og hovedkontor, samt eksterne samarbejdspartnere og øvrige myndigheder.

MHI Vestas Offshore Wind
Logistics Purchaser, PCM Factory

MHI Vestas Offshore Wind, Esbjerg

Leder du efter et arbejde, hvor du kan få lov til at bruge din logistikerfaring og -ekspertise? Så er denne stilling måske noget for dig. Vi leder lige nu efter en erfaren logistikmedarbejder, som skal sikre, at vi bestiller materialer fra vores leverandører i rette tid, så de er klar til produktionen. Du vil blive ansvarlig for at sikre, at vi lever op til tidsplanen og overholder kvalitetskravene.

Dine ansvarsområder vil blandt andet indebære at:

 • Bevare høje sikkerhedsstandarder og samarbejde med HSE-afdelingen i forbindelse med at rapportere uheld og risici i processen
 • Opbygge og bevare gode relationer til leverandørerne
 • Analysere MRP i forhold til kravene til råvarerne
MHI Vestas Offshore Wind
ALDI DanmarkButikschef - Kolding

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
Würth Danmark A/S
BI Konsulent til Business Controlling

Würth Danmark A/S, Kolding

Vores Business Controlling afdeling, som består af 3 kolleger, er forholdsvis nyetableret i sin nuværende form, og i fuld gang med implementering af nye værktøjer. Derfor vil du kunne præge afdelingens udvikling inden for de overordnede rammer, vi allerede har sat.

I dit daglige virke vil du have fokus på nedenstående opgaver:

 • Business Controlling:
  • Ad hoc-business controllingopgaver
  • Ad hoc-forretningsanalyser
 • BI rapportering:
  • I samarbejde med forretningen analyserer du rapporterings- og databehov
  • Designe, bygge, dokumentere og vedligeholde rapportering i SAP Business Objects og Microsoft Office
Würth Danmark A/S
Danske Fragtmænd
Terminalarbejdere

Danske Fragtmænd, Vejle

Til Danske Fragtmænd Transport i Vejle søger vi terminalarbejdere til aften-/nathold i vores kranafdeling.

Typiske opgaver på vores terminal:

 • Om- og oplæsning af biler.
 • Sortering af gods.
 • Truckkørsel.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i udvikling, et uformelt arbejdsmiljø og et udfordrende job, hvor kvalitet og samarbejde er i fokus.

Danske Fragtmænd
Holger Christiansen A/S, A Bosch Group CompanyPricing manager

Holger Christiansen A/S, A Bosch Group Company, Esbjerg

Har du lysten og evnerne til at styrke HC-CARGOs kommercielle forretningsudvikling? Så er du måske den nye Globale Pricing Manager vi leder efter, til en veletableret og helt central rolle i vores salgsafdeling, med reference til Salgsdirektøren.

Som Global Pricing Manager er du ansvarlig for at vurdere, benchmarke og komme med oplæg til den globale prissætningen af vores produkter. Derved får du rig mulighed for at sætte dit præg på og bidrage til styrkelsen af vores markedsposition.

I stillingen vil du få et tæt samarbejde med vores globale salgsorganisation samt en bred berøringsflade internt i organisationen i Esbjerg.

Sydbank
Byggerådgiver til Sydbank Direkte i Vejle

Sydbank

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig byggerådgiver, der kan tilføre kunden viden, der skaber høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes projekt. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • sikre kunden er klædt godt på, så kunden undgår faldgruber undervejs
 • rådgive kunden om vigtige forhold og de aktører kunden kan møde i forløbet
 • følge kunden godt til mål med finansieringen og projektet fra start til slut med de ændringer, der sker undervejs
Sydbank
Miljø- og Fødevareministeriet12 handlekraftige og kvalitetsbevidste sagsbehandlere til Arealtilskud

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg eller Tønder

Vil du være med til at sikre effektiv sagsbehandling og udbetaling af støtte til landmændene? Og vil du arbejde med opgaver, der har stor betydning for samfundet? Så er du måske en af vores nye kolleger i Tønder eller Augustenborg.

I enheden Arealtilskud arbejder vi med sagsbehandling og administration af de arealbaserede tilskudsordninger til landbruget, bl.a. tilskud til Pleje af græs-og naturarealer samt Økologisk arealtilskud.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Sagsbehandling af ansøgninger om arealstøtte
 • Håndtering af ændringssager og producentskifte.
 • Skriftlig og telefonisk kundebetjening af landmænd og konsulenter
Danish Crown Foods
Forsyningstekniker

Danish Crown Foods, Vejle

Har du en håndværksmæssig baggrund som smed eller automatikmekaniker? Og har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af forsynings- og procesudstyr? Hvis du tilmed er ambitiøs, engageret og forandringsparat, så er du måske den nye kollega, vi leder efter.

Som vores nye forsyningstekniker sørger du i samarbejde med afdelingens øvrige teknikere for, at sikre driften og optimeringen af køleanlæg, kedelanlæg, ventilation, trykluft, vandforsyning og rensningsanlæg. Kort fortalt giver det en varieret hverdag med spændende tekniske udfordringer og frihed under ansvar.

Herudover bliver dine opgaver blandt andet:

 • Service/reparation af forsyningsanlæggene
 • Deltagelse i forebyggende vedligehold
 • Videreudvikling af den eksisterende maskinpark
Danish Crown Foods
Arla Foods
Projektleder - Kruså Mejeri

Arla Foods

Er du klar til at lede spændende teknologi- og udviklingsprojekter? Så har ud nu muligheden for at blive en del af vores Production & Technology Development-afdeling (PTD). Vi et team som arbejder dedikeret med implementering af CAPEX projekter og produktionsoptimering.

Du vil indgå som en del af vores projektorganisation, hvor vi sammen driver projekterne fra tidlig idé til implementering og overdragelse til drift. Focus vil primært være på project management - projektplan, økonomistyring, overholdes af tidsplan.

Du vil få ansvaret få økonomistyring på projekterne i CAPEX porteføljen, samt at projekter levere ifølge hvad der defineres i projektplan. Projekterne spænder bredt, fra implementering og test af ny teknologi, energiforbedring til nyt udstyr i produktion/pakkeri.

Arla Foods
RGS Nordic
Arbejdende formand – Esbjerg

RGS Nordic

Til vores anlæg i Esbjerg søger vi en arbejdende formand. Du vil få ansvar for drift, lager og logistik samt ledelsesansvar for produktionen.

RGS Nordic

Esbjerg er et af vores mindre anlæg, og du indgår selv i driften. Det er derfor vigtigt, at du både kan uddelegere og selv tage fat.

Primære arbejdsopgaver:

 • Deltagelse i og overblik over driften
 • Lagerstyring og logistik
 • Fokus på effektivitet og bundlinje, herunder minimering af overarbejde