1.055 job matcher din søgning 1.055 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.055 resultater.
Peak Rekruttering
Økonomiansvarlig med fokus på drift, controlling, rapportering, optimering mv.

Peak Rekruttering søger for Telco A/S i Brovst

Vil du være en økonomisk nøgleperson i Telcos kommende generationsskifte? Kan du lide at tage økonomisk ansvar, og mestre du at håndtere flere referencepersoner? Trives du i en bred specialistrolle med mange forskelligartede faglige opgaver? Kan du se dig selv i spændfeltet mellem bogholderi, optimeringsprocesser og controlling? Så er det måske dig Telco A/S søger, således regnskabs-funktionen også i fremtiden bidrager positivt til den øvrige forretning.

Du vil få en meget bred faglig stilling med flere referenceforhold. Ift. den daglige økonomidrift og diverse produktionsrelaterede controlleropgaver vil du referere til virksomhedens direktør i Brovst. Du vil også håndtere opgaver og være økonomisk rådgiver for virksomhedens ejere, som er bosiddende i Portugal/Spanien.

Peak Rekruttering
Frederikshavn KommuneSocialrådgiver eller socialformidler med viden inden for arbejdet med udsatte børn og familier

Frederikshavn Kommune, Sæby

Vi leder efter dig, der har erfaring med udsatte børn og familier evt. fra en praktik eller anden ansættelse i det kommunale. Her har du fået kendskab til og erfaring med de komplekse socialfaglige opgaver inden for familiemyndighed og viden om servicelovens bestemmelser vedr. afgørelser uden samtykke.

Det er afgørende, at du er et følelsesmæssigt modent menneske, gerne med en god portion livserfaring og kan håndtere at arbejde i modstand.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • At lave børnefaglige undersøgelser, handleplaner og indstillinger til Børn og Ungeudvalget
 • At varetage den efterfølgende sagsbehandling: opfølgning på anbringelsen og samarbejde med forældre, børn, anbringelsessted, tværfaglige samarbejdspartnere
Plan Organic ApS
Marketingmedarbejder med en skarp pen

Plan Organic ApS, Aalborg

Vi har travlt, og vi søger derfor en marketingmedarbejder, der kan favne bredt og hjælpe til på mange forskellige områder. Du bliver en del af et spændende firma, hvor der er fart over feltet og opgaverne mangeartede.

Udvalgte arbejdsopgaver i denne stilling:

 • Grafisk design og opsætning af salgs- og marketingmateriale
 • Udvikle content til vores sociale medier og ditto tage ansvar for disse
 • Udvikle content til direct mails
Plan Organic ApS
Storm Group
Har du en influencer i maven og et salgsgen i kroppen?

Storm Group, Aalborg eller Roskilde

Lige nu har du en UNIK MULIGHED for at blive del af et team, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, imens du får relevant erfaring med salg og sociale medier. Bliv SoMe-salgskonsulent i Storm!

Storm Group

Vores SoMe-salgskonsulent er en nyoprettet stilling, og her må du godt være på Facebook i arbejdstiden. Du bliver del af vores salgskampagner for virksomheder i energibranchen, måltidskasser og velgørenhed. Desuden kommer du til at skabe indhold (tekst, billeder, video) til deling på dine egne og Storm Groups Instagram- og Facebook-konto.

Vi leder efter dig, som kan tage billeder/video, se de gode historier i hverdagen, hype et hashtag og få likes på posts. Samtidig vil du gerne have solid erfaring med salg og kommunikation. En helt særlig mulighed for alle med interesse i marketing og sociale medier!

SuperBrugsenSlagterelev, SuperBrugsen, Vodskov

SuperBrugsen

Få det sjovt med andre elever på din egen alder. Lær alt om at skære og tilberede kød. Og få penge for at være eksperten, der sørger for god mad til kunderne.

I SuperBrugsen kommer de lokale hurtigt til at kende dig som eksperten. Og du kommer til at kende dem.

Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab i et team, hvor vi lærer dig et håndværk fra bunden.

 • Du lærer at lave lækre grillretter, slowfood og stegeretter og at anrette dem i butikken.
 • Du lærer at hjælpe vores kunder, så de får en god madoplevelse.

Når du starter, får du en målrettet plan for din elevtid. Du kommer også på korte, fede skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter. Det giver dig nye venner for livet.

Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og venskaber.

MiljøministerietSkovløber til Tranum, Naturstyrelsen Vendsyssel

Miljøministeriet

Har du lyst til at være Naturstyrelsens ansigt udadtil i Tranum Plantage – et spændende og storslået naturområde? Har du lyst til at bringe dine kompetencer inden for naturforvaltning i spil? Kan du se dig selv i en hverdag med stort ansvar og mange forskellige arbejdsopgaver? Så tilbyder Naturstyrelsen Vendsyssel en spændende skovløberstilling med tjenestebolig midt i naturen i Tranum Plantage.

Vi søger en skovløber til Tranum, som i samarbejde med gode kollegaer bl.a. skal forestå den daglige drift samt udviklingen af det store sammenhængende naturområde bestående af skov, klitter, heder og vådområder. I området findes også et af Forsvarets skydeterræner, og på omkringliggende arealer har Forsvaret en del øvelsesaktiviteter. Du vil også skulle deltage i at understøtte friluftslivet og balancere dette med andre interesser.

Jyske Bank
Erhvervspartner, Nationalt Erhverv til Viborg og Mors-Thy erhverv

Jyske Bank

Vi søger en energisk og udadvendt erhvervspartner, der har lyst til at drive og videreudvikle en interessant portefølje af erhvervskunder og aktivt opsøge nye.

Med afsæt i Viborg og Nykøbing Mors driver vi et stort og attraktivt markedsområde. Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition. En væsentlig opgave vil derfor være det opsøgende salg i markedsområdet.

I rollen som erhvervspartner med fokus på nationalt erhverv lever du op til vores målsætning, herunder rådgiver og udfordrer du kunderne strategisk, er synlig i relevante erhvervsnetværk og aktivt opsøger samt tiltrækker nye erhvervskunder. Du omsætter bankens koncepter, således de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

Jyske Bank
CuriaHead of Business Development

Curia recruiting on behalf of aquatherm

Do you have international experience within district heating and cooling?

As part of aquatherm´s growth strategy, a new position as Head of Business Development has been created. aquatherm is a key player within the international piping market, and the company is now investing further to penetrate the district heating and cooling piping market in Europe.

In the first step, the district heating & cooling team will be developed locally under the structure of aquatherm’s daughter companies and partners.

Your tasks include:

 • Responsibility for the entire European market with the flexibility to work from home
 • Responsibility for the complete sales process, including technical presentations as well as establishing a new base of customers
Eurofins VBM Laboratoriet A/SLaboratorieassistent til miljølaboratorium

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Vi søger en energisk og engageret laboratorieassistent til vores miljølaboratorium til snarlig tiltrædelse. Du bliver en del af en højtkvalificeret medarbejderstab med solid erfaring og ekspertise med analyser inden for miljøbranchen.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at modtage jordprøver, og lave prøveforberedelse fra registrering og frem til prøverne sættes på apparater (GC-MS og GC-FID) til analyse. Dette vil foregå sammen med et daghold bestående af en håndfuld andre laboratorieassistenter.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/SLaboratorieassistent til modtagelsen til nathold

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ledende inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter og dermed ydelser inden for jordforurening, indeklima og bygningsscreening, mv. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, rådgivning om prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne.

Vi søger en energisk og engageret laboratorieassistent til modtagelsen, på vores nathold, til snarlig tiltrædelse. Du bliver en del af en højt kvalificeret medarbejderstab med solid erfaring og ekspertise med analyser inden for miljøbranchen. Hos os er der gode muligheder for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder, brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Hansen Toft A/SHR Partner

Hansen Toft A/S søger for Post Danmark i Odense, Aarhus, København eller Aalborg

Udviklingsopgave i en spændende transformationsproces, som udmønter sig i en vækststrategi

PostNord har gennemgået en markant transformation og har de seneste år tilført nye lederkompetencer og organiseret sig ”slankere” og mere konkurrencedygtigt i forhold til et skarpere fokus på marked og kunder. Markedsvilkårene er og har længe været under stærk forandring, og PostNord bliver mødt af nye muligheder og udfordringer, som stiller krav til deres kerneforretning.

Du refererer til chefen for HR Udvikling (HRU), HR Support og Intern kommunikation i PostNord Danmark, og i samarbejde med det resterende dygtige team på to HRU Partnere og to journalister er du medansvarlig for at drive HR-udviklingen i hele PostNord Danmark A/S.

Hansen Toft A/S
GML-HR A/SIT-supporter elev

GML-HR A/S søger for Geia Food A/S i Aalborg

Er du it-nørd i ordets mest positive forstand, og ønsker du at være en del af en dynamisk virksomhed med en uformel tone og en stærk holdånd?

Som IT-elev hos Geia Food får du en bred praktisk erfaring inden for it-support, systemvedligeholdelse og nyudvikling og et stort ansvar fra første dag, sideløbende med dine skoleophold.

Vi tager sammen ansvar for din læring, hvor vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet. Dine opgaver vil være alsidige, så vi sikrer, at du udvikler dig både fagligt og personligt.

GML-HR A/S
GML-HR A/SFoodservice Sales Manager

GML-HR A/S søger for Geia Food i Aalborg

Ved du, hvordan man opbygger en succesfuld foodserviceafdeling, og kan du sætte retningen på både kort og langt sigt? Så har vi en plads til dig i Geia Food A/S som ansvarlig for foodservice. Banker der et entreprenant hjerte i dig, med fokus på forretningsskabelse og stærke kunderelationer? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i kraftig vækst, hvor ikke to dage er ens? Og motiveres du af at opnå resultater og være en del af et stærkt team – så læs mere her.

Med reference til Head of Sales i Danmark bliver du en del af et salgsteam med dedikerede kolleger i en afdeling, der er kendetegnet ved høj dynamik, mange interne og eksterne samarbejdspartnere, arbejdsomhed og plads til humor. Jobbet som Foodservice Sales Manager varetages fra kontoret i Aalborg.

GML-HR A/S
Professionshøjskolen UCNVil du være med til at uddanne fremtidens sygeplejersker, så se nærmere her!

Professionshøjskolen UCN, Aalborg/Thisted

UCN Sygeplejerskeuddannelsen Aalborg/Thisted har pr. 1. februar 2021, en fast stilling som adjunkt/lektor.

Som adjunkt/lektor bliver dine opgaver overvejende:

 • At undervise i sygeplejefaget og andre fagområder på hold i uddannelsens teoretiske del
 • At varetage vejledning i grupper samt i projektforløb i den teoretiske del af uddannelsen
 • At varetage vejledning af studerende samt deltage i fastlagte studieaktiviteter og prøver i den kliniske del af uddannelsen

Vi søger medarbejder med:

 • Uddannelse som sygeplejerske
 • Relevant videreuddannelse på kandidat- eller ph.d-niveau, - gerne cand.cur., cand.pæd.psych. eller cand.scient.san.
 • Undervisnings- og vejledningserfaring
MARTECKøkkenassistent

MARTEC, Frederikshavn og Skagen

Vi i MARTECs køkken søger en effektiv kollega, der med høj faglig stolthed og arbejdsglæde vil være en del af teamet som står for, at tilberede mad til MARTECs studerende, kursister og personale.

Vores køkkenteam, dig og 8 kollegaer, serverer mad fra morgen til aften, 7 dage om ugen, for eleverne på skolehjemmet på MARTEC Kragholmen. Derudover servicerer vi MARTECs 2 øvrige skoler mandag-fredag, fra kantiner med disksalg, samt frokostbuffet i henholdsvis Frederikshavn og Skagen. Din arbejdsdag vil bestå af fremstilling af kolde anretninger og pålægsfade, smørrebrød, sandwich, salatbar, samt lettere middagsretter og bagværk i form af rugbrød, morgenbrød og eftermiddagskage.

Arbejdstiden er 35 timer, fordelt på hverdage og enkelte månedlige aftenvagter. Der må påregnes weekend vagt ca. hver 5 uge.

Hilti Danmark A/S
ACCOUNT MANAGER (JYLLAND) - SØG PROAKTIVT!

Hilti Danmark A/S

I Hilti søger vi hele tiden nye Account Managere, som matcher vores værdisæt. Vi har ikke et åbent distrikt lige nu, men vi opfordrer dig til at søge proaktivt, så vi kan finde en plads til dig, så snart som muligt.

Hilti Danmark A/S

RÅDGIVENDE SALG Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med byggefagfolk, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et brand, de kender og stoler på. Som deres professionelle rådgiver finder du frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop deres behov – fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer.

Som Account Manager i Hilti vil du få dit eget distrikt og være med til at koordinere salg-, service-, og marketingaktiviteter overfor dine kunder i distriktet ligesom de udarbejder konkrete salgsmål og salgsbudget for kunden.

CuriaHead of Department

Curia recruiting on behalf of a client

People and project management creating unique solutions for the largest corporations around the globe.

You will be a key enabler for a long-term successful customer relationship and for the general well-being in the team. From contract signing to delivery of a dynamic solution you pull the strings internally as well as externally, ensuring successful deliveries in terms of scope, time, economy, and quality.

You will lead a team of specialists and project managers (in total 20 HC). Typically, project team members come from both our US and Denmark based offices. As the company grows, you will also be an integral part of building up new teams in Asia, Europe, and USA.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Deloitte
Kickstart din karriere som audit graduate i Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion.

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet, samtidig med at du fortsætter din uddannelse.

For at sikre, at du oplever succes og får mulighed for at nå dit fulde potentiale, kommer du blandt andet til at deltage i et internt undervisningsforløb, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi tænker og foretager revision på, så vi sammen kan skabe værdi for vores kunder.

Deloitte
Lidl Danmark K/S
Butikschef - Aalborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S