3.505 job matcher din søgning 3.505 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.505 resultater.
Carglass®
Bilrudetekniker - Randers; Aalborg, Hjørring - udekørende

Carglass®

ER DU INTERESSERET I BILER, OG KUNNE DU TÆNKE DIG EN AKTIV HVERDAG? SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE TEKNIKER I ET AF OVENSTÅENDE OMRÅDER?

Kunne du tænke dig, at være en del af en stor, internationalt kendt virksomhed med gode kolleger – og kunne du tænkte dig, at yde service på et højt niveau til vores kunder? Så mangler vi lige nu verdens bedste kolleger i vores team af mobile teknikere med tilknytning til et af værkstederne i ovennævnte byer.

Du behøver ikke at have arbejdet med bilruder før. Vi giver dig den fornødne oplæring, men du skal have interesse for biler og teknik og have hænderne skruet godt på.

Carglass®
Reform Furniture ApSKøkkensælger

Reform Furniture ApS, Aarhus

Reform er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter nye kræfter til vores danske salgsteam. Vi har brug for en køkkensælger, der er klar til at møde kunderne i vores showroom i Aarhus.

Reforms ambition er at revolutionere køkkenindustrien ved at tilbyde ekstraordinært design fra verdenskendte møbeldesignere og arkitekter. Som sælger hos Reform er du i direkte kontakt med vores kunder, hvor du hjælper dem hele vejen gennem deres bestillingsproces.

Det er et krav, at du er i stand til at give vores kunder en fantastisk oplevelse, når du møder dem i vores showroom. Du skal også kunne guide dem til at vælge de rigtige produkter, og hjælpe dem gennem deres købsproces via e-mail eller telefon.

Christensen & Kjær, statsautoriseret revisionsaktieselskabErfaren bogholder/erhvervsservicemedarbejder

Christensen & Kjær, statsautoriseret revisionsaktieselskab, Odder

Vi mangler en kompetent og erfaren medarbejder, som kan hjælpe vores kunder med bogføringsopgaver, momsregnskab, udarbejdelse og indberetning af løn, saldobalancer, færdiggørelse af materiale til regnskabsudarbejdelse mv.

Din profil kan være bogholder, økonomiassistent, regnskabsmedarbejder eller revisorassistent. Din arbejdsstil er struktureret og fokuseret og du er god til at planlægge dine opgaver samt har flair for IT. Du må gerne have kendskab til E-conomic, C5 eller lign.

Vi er et team på 11 medarbejdere som består af to statsautoriserede revisorer samt medarbejdere med varierende uddannelse og erfaring. Vi arbejder i en flad organisation, med let adgang til beslutningstagerne, og du vil få en hverdag, som du i stor udstrækning selv er med til at præge.
Løvbjerg Supermarked A/SDelikatesseassistent

Løvbjerg Supermarked A/S, Aarhus

Løvbjerg på Trøjborg søger en dygtig og engageret delikatesseassistent som skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i vores delikatesseafdeling.

Har du lyst, energi og elsker du at lave mad? Og vil du have ordentlige arbejdsforhold, respekt for dit håndværk, rum til at udfolde din faglighed og anerkendes for din passion? Så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Dine arbejdsopgaver:

 • Deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • Have fingeren på pulsen, udstille inspirerende oplæg med fokus på sæsonbetonede varer
 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet delikatesseafdeling
takeNOW Aarhus ApSButikselev

takeNOW Aarhus ApS, Højbjerg

Vil du være en del af Danmarks største og hurtigst voksende kæde indenfor loppemarkeder, så tilbyder takeNOW en alsidig 2-årig uddannelse, hvor kundeservice, ansvar og selvstændighed er i højsædet.

Vi tilbyder dig en alsidig arbejdsdag, hvor der vil være mange forskellige arbejdsopgaver, og du vil med tiden få dine egne ansvarsområder. Vores 2.500 kvm. store butik har alt lige fra tøj og elektronik til møbler og smykker. Vi sælger både brugte og nye varer, og har mange kunder igennem butikken hver dag.

takeNOW er en kæde med 6 butikker, som lejer reoler, vitriner og gulvstande ud til private og erhvervsdrivende. Genbrugstrenden er i stærk vækst, og takeNOW er med som en af de førende spillere på markedet.

System TM A/S
Maskinkonstruktør

System TM A/S, Odder

System TM søger en kvalitetsbevidst maskinkonstruktør

Som maskinkonstruktør i konstruktionsafdelingen indgår du i forskellige tværfaglige projektgrupper, hvor din væsentligste opgave bliver at bidrage med konstruktion og dokumentation af maskiner og anlægsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • 3D-konstruktion i Inventor samt løbende support i forbindelse med intern montage
 • Opbygning af delkomponenter samt design af komplette maskiner
 • Klargøring af endeligt produktionsgrundlag
System TM A/S
Ikast-Brande Kommune
Leder af Rolighedparken – Genopslag

Ikast-Brande Kommune

Vil du stå i spidsen for at skabe det rige hverdagsliv – for beboere og medarbejdere på plejecenteret Rolighedsparken? Vi søger en leder, som har erfaring med og brænder for personcentreret omsorg. Vi ønsker indsatser, hvor tværfaglige kompetencer kommer i spil – i et tæt samarbejde med beboeren. En leder, der ligeledes kan skabe attraktive arbejdspladser i samspil med andre.

Rolighedsparken er et plejecenter, der ligger i centrum af Ikast. Plejecenteret har 52 lejligheder, opdelt i 5 afdelinger. Til hver afdeling er der indrettet køkken-alrum, vaskerum og kontor.

Ikast-Brande Kommune
Engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen Nord Ikast

Ikast-Brande Kommune

Brænder du for faglig udvikling, personcentreret sygepleje og er du god til at samarbejde, så er det lige dig, vi har brug for i vores sygeplejegruppe fra 1. januar 2021 eller snarest herefter.

Vi yder sygepleje til borgere i eget hjem samt på vores 2 sygeplejeklinikker.

Der er tale om en fast stilling på 30-35 timer pr. uge. Stillingen er overvejende dagvagt, der arbejdes med at man selv er med til at planlægge sin arbejdstid i samarbejde med sine kollegaer, således at weekendvagter og aften-/nattevagter fordeles efter ønske og behov.

Naturvidenskabernes HusUdviklingskonsulent med passion for bæredygtighed og udvikling af den naturvidenskabelige undervisning i gymnasiet

Naturvidenskabernes Hus, Bjerringbro

Brænder du for den grønne omstilling og for at inspirere flere unge til at vælge en fremtid med naturvidenskab og teknologi, så er her muligheden for en unik stilling, hvor du kan være med til at gøre en forskel for en bæredygtig fremtid.

I stillingen som udviklingskonsulent i Naturvidenskabernes Hus er du med til at udvikle projekter om skole-virksomhedssamarbejde i gymnasiet med fokus på de naturvidenskabelige og tekniske fag. I ca. 1/3 af stillingen vil du være udlånt til Energimuseet, hvor du vil bidrage til udviklingen af museets tilbud til gymnasiet.

Som udviklingskonsulent får du ansvar for opgaver i Naturvidenskabernes Hus’ gymnasieindsats, hvor der udvikles og faciliteres samarbejder mellem gymnasier og virksomheder om faglige forløb i de naturvidenskabelige og tekniske fag.

Hotel RoyalNatportier til Hotel Royal i Aarhus, deltid

Hotel Royal

Smiler du med øjnene, griber bolde i alverdens retninger og elsker at være hotellets omdrejningspunkt selv ud på de sene nattetimer? Så søger vi nu en natportier til Hotel Royal i Aarhus.

I receptionen er du hotellets ansigt udadtil, hvilket giver dig en særdeles fremtrædende og synlig rolle i hverdagen. Du får ansvaret for følgende opgaver:

 • Modtagelse af danske såvel som udenlandske gæster
 • Check-in og check-ud
 • Telefonbetjening

Du opnår succes i jobbet, når du er med til at sikre en stabil drift i vores reception og efterlader vores gæster med en god og mindeværdig oplevelse.

R. Riisfort A/S
RIISFORT SØGER ENDNU EN LAGERMEDARBEJDER

R. Riisfort A/S, Brabrand

Vi ønsker os en ny kollega på Team Riisfort

Da vi fortsat har meget travlt, søger vi endnu en ny lagermedarbejder til tiltrædelse hurtigst muligt. Den person vi søger, er en stabil lagermedarbejdere med truckcertifikat og erfaring i truckkørsel.

Vil du være en del af holdet og har du lyst til at blive lagermedarbejder hos den førende leverandør af overflader og pladeprodukter til køkken-, møbel- og inventar-industrien i Danmark?

Vi kan tilbyde dig:

 • en god arbejdsplads, hvor alle hjælper hinanden
 • fast månedsløn efter kvalifikationer
 • diverse personalegoder
R. Riisfort A/S
R. Riisfort A/S
RIISFORT SØGER ENDNU EN CHAUFFØR

R. Riisfort A/S, Brabrand

Vi ønsker os en ny kollega på Team Riisfort

Da vi fortsat har meget travlt, søger vi endnu en ny chauffør til tiltrædelse hurtigst muligt.

Vil du være en del af holdet og har du lyst til at blive chauffør hos den førende leverandør af overflader og pladeprodukter til køkken-, møbel- og inventar-industrien i Danmark?

Vi kan tilbyde dig:

 • en god arbejdsplads, hvor alle hjælper hinanden
 • fast månedsløn efter kvalifikationer
 • diverse personalegoder
R. Riisfort A/S
VPK Packaging A/SHar du lyst til at være drivkraften bag løbende procesforbedringer og øget fokus på sikkerhed og kvalitet?

VPK Packaging A/S, Randers

Motiveres du af at optimere processer, som øger kvaliteten og produktiviteten fra led til led? Og brænder du samtidig for at sætte sikkerhed øverst på dagsordenen og være hands-on på VPKs ”6-steps-for-safety”, så alle kan gå sikkert på arbejde og hjem igen hver dag?

Du får en nøgle- og tværorganisatorisk rolle i organisationen med mulighed for både at være synlig og hands-on på fabriksgulvet, samtidig med at kunne fordybe dig i analyser og rapportering i din stræben efter øget produktivitet, sikkerhed og kvalitet i tæt samspil med vores QHSE-chef og produktionschef. Du får chancen for at kunne udvikle vores sikkerheds- og kvalitetskultur aktivt ved at:

 • Analysere processer og forbedringstiltag via fremstilling og forankring af SOP’er og SMED i samspil med produktionslederne
 • Drive indsatser, der bidrager til reduktion af produktionsspild
Silkeborg Forsyning A/SServiceminded VVS'er med gode IT-kundskaber

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en VVS-uddannet, serviceminded håndværker med lyst og evne til at arbejde med IT, samt til at have stor kundekontakt.

Du vil indgå i et mindre team, der løser en række daglige opgaver, der relaterer sig til drift, vedligehold og registrering af målerinstallationer. Servicegruppen drifter IT-programmer til fjernaflæsning af målere og alarmsystem til registrering af fugtfejl i fjernvarmerør.

Din arbejdsdag bliver ca. 50 % på kontoret og 50 % ude hos kunderne.

Servicegruppen er et team, der kører ud til kunderne og sikrer at deres målere og installationer afregner korrekt. De er bindeled mellem kunderne og kundeservice når det kommer til afregning af forbrug.

Lægerne i Malling
Sekretær til lægehus

Lægerne i Malling

Lægerne i Malling søger uddannet lægesekretær med tiltrædelse snarest muligt. Vi søger en ekstra lægesekretær, gerne med erfaring fra praksis til en stilling på 30-37 timer/ugen.

Du vil indgå som en del af vores faste team, du skal kunne arbejde selvstændigt og have lyst til udfordringer, da opgaverne i praksis er mange og forskelligartede.

De primære opgaver er:

 • Telefonvisitation og booking af tider
 • Medicinhåndtering i form af receptfornyelse og kontakt til apotek
 • Administrative opgaver f.eks. kontakt til sygehus og kommune
CyberPilot ApSAccount Executive

CyberPilot ApS, Aarhus

CyberPilot søger Account Executive i Aarhus, som kan tage imod inbound-henvendelser, guide potentielle kunder igennem et free trial-forløb, skabe relationer og lukke aftaler og være med på den vækstrejse, som CyberPilot er på.

Vi leder nu efter næste mand/kvinde til at slutte sig til vores salgsteam, således at vi kan fastholde vores vækst. Der er store muligheder i IT-sikkerhedsbranchen i disse tider, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at komme ind i en branche, som er blandt de hurtigst voksende overhovedet.

Opgaver

 • At deltage i at opbygge og udvikle salgsaktiviteterne i CyberPilot, herunder:
  • Opbygge indgående kendskab til CyberPilots services og ydelser
  • Varetage ”free trial”-kontakter, som har signet op til en gratis prøve af vores services – fra de tilmelder sig og indtil de konverterer til betalende kunder
Fitnessgruppen A/S
Handelselev til 2-årig uddannelse

Fitnessgruppen A/S, Aarhus

Er du ansvarsfuld, moden og interesseret i sport og motion? Kunne du tænke dig en spændende 2-årig elevstilling, hvor du kan få berøring med alt fra salg, e-handel over markedsføring til indkøb?

Fitnessgruppen A/S

Som vores nye elev bliver du en del af teamet på lige fod med dine kolleger og kan se frem til en hverdag med forskellige opgaver og udfordringer.

Til at starte med vil dit udgangspunkt være vores butik og servicering og rådgivning af kunder, men du kommer til at lære at beskæftige dig med salg, ordrebehandling, e-handel, indkøb og lignende, der indgår i en moderne handelsvirksomhed. Har du ekstra kvalifikationer indenfor salg eller web-markedsføring, så er det kun en fordel.

Fitnessgruppen A/S
SVM Automatik A/S
Project Manager – Project Execution and Optimization to SVM Automatik A/S and Innoscan A/S

SVM Automatik A/S, Silkeborg and Brabrand

Are you a skilled and experienced Project Manager and do you want a position with full economic responsibility and close customer contact from signed order to delivery of the machine? Now you have the chance to become a part of a project management team working to create results within a growing business.

As our new Project Manager, you will be a part of a dedicated team that drives high-end machines to worldwide pharmaceutical customers. It is your responsibility to execute and optimize your own projects in terms of time, economy and customer satisfaction.

SVM Automatik A/S
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly, Risskov

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 115 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • En rolle som 2’er i afdelingen, og være medansvarlig for at drive delikatessen
 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
A/S Ikast BetonvarefabrikSpecialarbejder til Laboratoriet, Ikast

A/S Ikast Betonvarefabrik

Vi søger en engageret medarbejder til at indgå i vores kvalitetskontrol med base i vores hovedafdeling i Ikast.

Du får et indgående kendskab til vores kvalitetsstyring, og du vil fra første dag indgå som en del af vores team, der varetager produktkontrollen på mange forskellige produktgrupper indenfor beton. Det vil være en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til kvalitetssikringssystemer.

Vi kan tilbyde dig

 • En afvekslende og spændende hverdag i et godt og uformelt miljø.
 • Et job med udfordringer og udviklingsmuligheder samt stor indflydelse på egen hverdag.
 • Engagerede, professionelle og friske kollegaer.