7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
MT Højgaard A/S
Ingeniør- og konstruktørpraktikanter - Nordatlanten

MT Højgaard A/S

Skal du i praktik til efterårs semestret 2020 – og har du lyst til at blive udsendt til enten Færøerne eller Grønland i 100 arbejdsdage, så læs mere her.

Som praktikant i vores Division Nordatlanten i MT Højgaard A/S vil du blive tilknyttet et af vores spændende projekter enten på Færøerne eller i Grønland. Du vil indgå i byggeteamet, og du vil have din daglige gang på byggepladsen. Du får et indblik i de mange forskellige varierede opgaver, der foregår på en byggeplads, og du vil få ansvar fra første dag.

Dine primære arbejdsopgaver som praktikant bliver:

  • Byggeledelse i forbindelse med vores egenproduktion
  • Planlægning og styring af tid og økonomi
  • Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering
BankNordik
Kreditchef

BankNordik, Tórshavn

Vi søger en kompetent og engageret kreditchef til at lede vores Kreditafdeling på hovedkontoret i Tórshavn. Afdelingens hovedopgave er at udarbejde kreditvurderinger i forbindelse med bankens aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne.

I stillingen som kreditchef får du en spændende hverdag med faglige udfordringer og varierede arbejdsopgaver. Udover den daglige ledelse af afdelingens medarbejdere, der håndterer kreditvurderinger og inkassosager, får du ansvaret for bankens nedskrivnings- og kreditsystemer samt solvensbehovsberegning.

Som kreditchef kommer til du at referere til bankens økonomi- og kreditdirektør, og arbejdsstedet vil være på bankens hovedkontor i Tórshavn.

Regional Communications Coordinator
Danish Refugee Council, one of the world's leading humanitarian NGOs, is currently looking for a highly qualified Regional Communications...
Dansk Flygtningehjælp, Myanmar (Burma)
Dansk Flygtningehjælp
Bráðdepilin på Landssygehuset søger en anæstesiologisk overlæge
En fuldtidsstilling som overlæge i anæstesiologi ved Bráðdepilin (akutcentret) på Landssjúkrahúsið er ledig til besættelse snarest mulig eller efter nærmere aftale.
Landssygehuset Færøerne, Færøerne
Dagens Medicin
Country Manager, Myanmar
Can you manage a diverse country team, successfully negotiate partnerships and grow the country programme portfolio?
Røde Kors, Myanmar (Burma)
Røde Kors
På Færøerne opslås 2 introduktionsstillinger i almen medicin med tiltrædelse 1. marts 2021
Introduktionsstillingerne er af seks måneders varighed under forudsætning af, at ansøger har været ansat i mindst ½ år i praksis under KBU-uddannelsen.
Færøerne
Sundhedsjobs.dk
CHEF TIL FORBINDELSESELEMENT FÆRØERNE
Forsvaret Har du lyst til at opleve Færøerne og prøve kræfter med en alsidig og spændende stilling ved en operativ kommando i rivende udvikling?
Forsvaret, Færøerne
Forsvaret