1.297 job matcher din søgning 1.297 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.297 resultater.
SitechServicetekniker til ”intelligente” entreprenørmaskiner - Fyn & Sjælland

Sitech

SITECH søger en dedikeret servicetekniker til vores engagerede medarbejderteam på 17 personer, hvor serviceteamet består af fem meget kompetente medarbejdere.

Dine daglige opgaver bliver:

 • Installation, vedligehold og reparation af Trimbles maskinstyringssystemer, samt Load Rite-vejesystemer.
 • Montering af kundespecifikke løsninger på forskellige maskiner. Indsigt i fejlsøgning på CAN-Bus vil være en fordel. Der forekommer en del montage- arbejde.
 • Kalibrering af hydraulik-installationer
 • Oplæring i systemer via kursus/praktik er en naturlig del af jobbet
Sitech
Recover Nordic ApS
Fugtteknikere til hele Sjælland og Fyn

Recover Nordic ApS

Er du håndværker, servicemontør, fugttekniker eller noget helt fjerde og er du klar på at gøre karriere i Nordens største skadeservicevirksomhed?

…Så er det måske dig, der skal være en del af vores team af kompetente fugtteknikere i Recover!

Vi søger lige nu fugtteknikere til følgende centre på Sjælland og Fyn:

Recover Nordic ApS
 • Odense
 • Holbæk
 • Vordingborg
 • Hvidovre
 • Hillerød

Recover sørger for både oplæring og uddannelse, så du får de kompetencer, det kræver for at blive en del af vores fugttekniske team.

Egedal Kommune
Kommunikationsstærk proceskonsulent med skarp pen og politisk tæft

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du udviklingsorienteret, analytisk stærk og har du gode formidlingsevner? Vil du arbejde med kommunikation, analyser og processer samt ledelsesbetjening og administrative opgaver? Så er et job som konsulent i Center for Ejendomme og Intern Service i Egedal Kommune måske noget for dig?

Dine opgaver vil være mangeartede og varierende i forhold til skiftende tider og behov. Overordnet kan opgaverne dog samles i følgende blokke:

 • Politisk betjening og servicering af styre- og følgegrupper, herunder sikre dagsorden, udarbejde og koordinere sagsfremstillinger og beslutningsoplæg samt efterfølgende opfølgning
 • Tovholder på forskellige større og mindre udviklingsprojekter og –processer, herunder borger- og interessentinvolvering samt understøttelse af de forandringsprocesser, som nye systemer og arbejdsgange fordrer
Egedal Kommune
Nr. Herlev Børnehus
Pædagoger

Nr. Herlev Børnehus, Hillerød

Er det dig? Den gode, fagligt velfunderede pædagog, som ser frem til at komme på arbejde hver dag, i et givende og rummeligt miljø. Du som vægter, at der er højt til loftet, og som vil være medspiller i et dynamisk og visionært pædagogisk team.

Vi er et lille privat børnehus, i en hyggelig landsby lidt uden for Hillerød, med plads til 45 venner i alderen 0-6 år. Udover de søde voksne som tager sig af os hver dag, har vi også en bestyrelse, der består af forældre, hvor der arbejdes tæt sammen for at skabe det absolut bedste miljø for vores trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Vi, børnehusets børn, søger to af disse skønne, engagerede mennesker, til stillinger på ml 30-37 timer ugentligt.

I vores hus, forventes det at du;

 • Arbejder ud fra den anerkendende tilgang
 • Er tydelig, således at børnene ved hvor de har dig
 • Har lyst til at blive en aktiv del af huset, og det fællesskab som vi prioriterer meget højt.
Lægerne Kongevejscentret I/S
Konsultationssygeplejerske

Lægerne Kongevejscentret I/S, Hørsholm

Lægehus i Hørsholm søger en konsultationssygeplejerske pr. 1/2-2021 eller snarest muligt.

Du skal indgå i et tæt samarbejde med to faste læger, en uddannelseslæge, en fast vikar, vores to andre konsultationssygeplejersker og vores sekretær. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, samarbejde på tværs af faggrænser og tilbyder gode muligheder for udvikling af specialkompetencer, kurser, undervisning m.m.

Du er alsidig, engageret, ansvarsbevidst og uddannet sygeplejerske med flere års praktisk erfaring. Kendskab til almen praksis er et krav. Jobbet indeholder selvstændigt arbejde med megen egen patientkontakt. Du skal arbejde ca. 30-32 timer om ugen.

Lægerne Kongevejscentret I/S
Jobindex A/S
Produktionsleder til vækstområde i kundeorienteret ingeniørvirksomhed

Jobindex A/S søger for Ibsen Photonics i Farum

 • Vil du udvikle dig inden for produktion af spektrometre sammen med de allerskarpeste kolleger?

Bliv leder for et erfarent team
Som produktionsleder bliver du en del af vores spektrometerteam, som arbejder med produktion af avancerede spektrometre. Teamet består i dag af 3 ingeniører og 10 teknikere/operatører, som refererer til dig.

Tag ansvar for udvikling af produktionen
Din vigtigste opgave bliver at stå for daglig koordinering og ledelse af dit team med fokus på at opretholde høj kvalitet i en lean og struktureret produktion i 100% compliance.

Er det dig, vi leder efter?

 • Du har en teknisk baggrund som ingeniør, fysiker eller tilsvarende kombineret med erfaring med egenproduktion i en reguleret branche – gerne med automatisering/avanceret teknologi.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Dansk Revision Hillerød
Revisor med min. 3 års erfaring

Dansk Revision Hillerød

Dansk Revision Hillerød vækster og har behov for en revisor, som har lyst til at blive en del af et velfungerende team, hvor der er plads til smil, humor og uhøjtidelig stemning, som i sidste ende medvirker til et godt arbejdsmiljø.

Vi forestiller os, at du enten er i gang med eller har afsluttet HD. Du får stor mulighed for at udvikle dig på det personlige og faglige plan, herunder også mulighed for at videreuddanne dig.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • I samarbejde med partnerne at servicere kunderne
 • Udarbejdelse og revision af regnskaber for virksomheder, selskaber samt private
 • Udarbejdelse af moms- og perioderegnskaber
Dansk Revision Hillerød
SameSystem A/S
Customer Success Manager – Hospitality

SameSystem A/S, Værløse

SameSystem is a Danish software company. We develop the leading Retail Workforce Solution on the market, with an intuitive online interface, first-mover technologies as iBeacon and Machine Learning forecasting, unlimited free support and market-leading integration. All the right tools to optimize retail business - made for retailers, by retailers.

As a result, we continue to see our customers growing and expanding, both on existing and new markets, and we are looking for new and capable colleagues to join our fast-growing company.

Your responsibilities will be:

 • Overall responsibility for the client satisfaction of your own client portfolio
 • Implement solutions for the customer by coordinating projects and setting up the system to fit the client needs
 • Dialogue with client stakeholders, both on how to ensure smooth operations, as well as how to maximize their gains
SameSystem A/S
Bavarian Nordic A/S
Miljøsupporter til aseptisk vaccineproduktion

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du en naturvidenskabelig kandidatuddannelse, og har du lyst til at arbejde med en biologisk vaccineproduktion? Motiveres du af udfordringer, og kunne du tænke dig et job med rig mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer? Kunne du tænke dig at blive en del af et dedikeret team, som brænder for at sikre løbende forbedringer af vores aseptiske adfærd i produktionen? Så er du måske den miljøsupporter, vi leder efter!

Som miljøsupporter er din primære opgave at sikre, at produktionen afvikles efter specificerede renrums- og aseptiske krav. Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

Bavarian Nordic A/S
 • Sikre fremdrift og at deadlines bliver nået i forbindelse med afvigelseshåndtering, ændringssager, root casue-analyser, SOP-opdateringer og anden dokumentation
 • Tæt kontakt til produktionen samt træning af operatører i aseptisk adfærd
Bavarian Nordic A/S
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Hillerød

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY Hillerød er byens og lokalområdets førende fødevaremarked, og vi søger en passioneret og engageret delikatesseassistent der kan bidrage med erfaring inden for convenience og mad ud af huset. Så er du kreativ, elsker du at arbejde med mad og synes MENYs delikatessekoncept er spændende? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i et moderne dynamisk supermarked, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Andel Holding A/S
Energirådgiver til kompetencestærk afdeling

Andel Holding A/S

Da vi har meget at lave og gerne vil følge med efterspørgslen på rådgivning til kunder i hele landet, søger vi en ny kollega, der er brænder for energirådgivning.

Andel Holding A/S
 • Har du et stærkt kendskab til udarbejdelse af udbudsmateriale og bygherrerådgivning i forbindelse med gennemførelse af energirenoveringsprojekter?
 • Brænder du for energieffektivisering og grøn omstilling i dialog med kunderne?
 • Kender du til processerne og værktøjerne til at reducere energiforbrug og CO2?
 • Har du ovenikøbet kompetencer fra energiprojekter i virksomheder og/eller fra industrielle processer og produktion?

Så er det måske dig, der skal være vores næste kollega i afdelingen.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
 Falck Danmark A/S,
Personale til liggende sygetransport

Falck Danmark A/S, Gladsaxe, København, Tårnby og Hillerød

Er du uddannet til at udføre Ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordring, eller er du tidligere ambulanceuddannet, og kan se dig selv arbejde sammen med dedikerede kollegaer på det præhospitale område?

… så er du måske vores nye kollega i Falck.

Vi søger kolleger til afløsergruppen i Region Hovedstaden, hvor det forventes man kan afløse på alle Falck-stationer i regionen: Gladsaxe, Tomsgaarden (København NV), Tårnby og Hillerød.

Falck Danmark A/S
Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
KSM-konsulent til arbejde med kvalitet, sikkerhed og miljø

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S

Vi har brug for dig, der har erfaring med kvalitetsledelse og sikkerhedsarbejde gerne fra bygge- og anlægsområdet. Hvis du vil sætte en ære i at sikre, at Lyngby-Taarbæk Forsyning skaber virkelig gode resultater af vores indsatser med øget fokus på KSM-området, både internt og overfor vores mange leverandører, så er stillingen her noget for dig

Din primære opgave bliver at videreudvikle og løfte hele organisationen og de mange aktiviteter inden for KSM-området.

Eksempler på konkrete opgaver:

 • Udarbejde og sikre løbende udvikling af relevante politikker, procedurer og instruktioner med relevans for KSM-området
 • Være tovholder for projekter med relation til KSM-området
 • Være ansvarlig for udvikling og vedligehold af overordnede processer i relation til ledelsessystem
Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
HUGO BOSS Nordic ApS
Store Manager – HUGO BOSS Concession in Magasin Lyngby

HUGO BOSS Nordic ApS

We have an exciting opportunity for a Store Manager of our HUGO BOSS Consession in Magasin in Lyngby. As Store Manager your objective is to manage the overall operation of the store to ensure that assigned store productivity, sales and profitability goals are achieved and exceeded and you will manage the overall operation of the store. The employment is expected to begin in March, 2021

What you can expect:

 • Ensure effective communication to all team members of store performance on a daily, weekly and monthly basis.
 • Daily follow-up on performance and KPI's.
 • To ensure that merchandising objectives, operating standards and controllable costs are managed effectively.
SkattestyrelsenSagsbehandlere til håndtering af internetvirksomheders nye særlige momsangivelser

Skattestyrelsen, Frederikssund

Vil du være med til at hjælpe danske og udenlandske internetvirksomheder med at afregne moms korrekt i det nye IT-system Moms - One Stop Shop, så de hurtigt og effektivt kan drive deres forretning? Så er det netop dig, vi søger til vores kontor for Moms på internethandel.

SEV12 - Moms på internethandel er et nyetableret kontor, der pr. 1. april 2021 har til hovedopgave at varetage driften af det nye IT-system Moms - One Stop Shop. IT-systemet skal bl.a. medvirke til at forbedre danske virksomheders konkurrencevilkår indenfor internethandel.

Kontoret er bl.a. ansvarlig for, at der modtages korrekte særlige momsangivelser fra danske og udenlandske virksomheder, som er tilmeldt ordningen.

Skattestyrelsen
Forsikringsakademiet A/SUddannelseskonsulent

Forsikringsakademiet A/S, Rungsted Kyst

Er du fagligt stærk inden for liv og pension, og brænder du for at undervise, lede processer og deltage i udviklingsprojekter?

Vi har travlt og søger en ny kollega på Forsikringsakademiet, som er et fagligt fyrtårn inden for liv- og pensionsområdet, og som vil være med til at udvikle mennesker.

Du skal forvente en varieret opgaveportefølje. Et udpluk af dine arbejdsopgaver er:

 • Være projektdeltager i kortere/længere projekter, hvor formålet er at udvikle, fx materialer, nye uddannelser, tekniske løsninger og koncepter, som skal indgå i vores kommende uddannelsesprogrammer.
 • Undervise inden for rådgivning og faglige emner på vores uddannelser, fx modulerne 3.24, 4.15, 4.20, 4.22, 4.23, 4.27, 4.28, 4.29 og Finanselevuddannelsen.
 • Udvikle og vedligeholde undervisningsmateriale i vores nuværende uddannelsesprogrammer.
SkattestyrelsenKunne du tænke dig at arbejde med kontrol af udenlandske internetvirksomheders nye særlige momsangivelser?

Skattestyrelsen, Frederikssund

Vil du være med til at hjælpe danske og udenlandske internetvirksomheder med at afregne moms korrekt i det nye IT-system Moms - One Stop Shop, så de hurtigt og effektivt kan drive deres forretning? Vil du også være med til at kontrollere, at disse virksomheder angiver moms korrekt? Så er det netop dig, vi søger til vores kontor for Moms på internethandel.

SEV12 - Moms på internethandel er et nyetableret kontor, der pr. 1. april 2021 har til hovedopgave at varetage driften af det nye IT-system Moms - One Stop Shop. IT-systemet skal bl.a. medvirke til at forbedre danske virksomheders konkurrencevilkår indenfor internethandel.

Kontoret er bl.a. ansvarlig for, at der modtages korrekte særlige momsangivelser fra danske og udenlandske virksomheder, som er tilmeldt ordningen, og at disse kontrolleres.

Skattestyrelsen
Tech Data Denmark ApS
Sales Manager, Cloud & Software - Ledelse & forretningsudvikling

Tech Data Denmark ApS, Birkerød

Motiveres du af ledelse, og vil du være en del af en super spændende digital forandringsproces, hvor vi samarbejder på tværs i hele Norden? Har du passion for at arbejde med Cloud-løsninger og levere de absolut bedste løsninger, der skaber værdi for kunden? Så har vi jobbet til dig.

Du vil som Sales Manager for Cloud & Software-teamet i Danmark have ansvaret for at sikre teamets fortsatte høje motivations- og kompetenceniveau, ligesom du skal sikre at både vores nuværende og fremtidige partnere foretrækker at samarbejde med Tech Data.

Din hverdag vil blive præget af mange spændende opgaver herunder f.eks.:

 • Ledelsesansvaret for et af landets dygtigste cloud teams på 9 kollegaer i Danmark
 • Drive salg via eksisterende partnere samt udvikle nye partnere
 • Udvikling og gennemførelse af Tech Datas Cloud- og Software-forretningsplan, strategi & KPI’er
Tech Data Denmark ApS
Forsikringsakademiet A/SUddannelseskonsulent

Forsikringsakademiet A/S, Rungsted Kyst

Er du fagligt stærk inden for liv og pension, og brænder du for at undervise, lede processer og deltage i udviklingsprojekter?

Vi har travlt og søger en ny kollega på Forsikringsakademiet, som er et fagligt fyrtårn inden for liv- og pensionsområdet, og som vil være med til at udvikle mennesker.

Du skal forvente en varieret opgaveportefølje. Et udpluk af dine arbejdsopgaver er:

 • Være projektdeltager i kortere/længere projekter, hvor formålet er at udvikle, fx materialer, nye uddannelser, tekniske løsninger og koncepter, som skal indgå i vores kommende uddannelsesprogrammer.
 • Undervise inden for rådgivning og faglige emner på vores uddannelser, fx modulerne 3.24, 4.15, 4.20, 4.22, 4.23, 4.27, 4.28, 4.29 og Finanselevuddannelsen.
 • Udvikle og vedligeholde undervisningsmateriale i vores nuværende uddannelsesprogrammer.
Rudersdal KommuneVi søger stærke faglige pædagoger

Rudersdal Kommune

Kom og vær med til at gøre vores børnehus endnu bedre!

Sammen med os skal du udfordre den traditionelle måde at tænke dagtilbud på ved bl.a. ikke at være stueopdelt, men at være sammen i teams med mindre grupper.

Du skal arbejde med pædagogisk afsæt i, at anerkendende relationer og et skarpt blik for børnenes intentioner er afgørende for al trivsel, udvikling og læring. For dig og os betyder dannelse, at Egebakken er et sted, hvor hvert enkelt barn får mulighed for at blive sig selv i et stærkt fællesskab.

Din praksis vil tage afsæt i de styrkede læreplaner i en struktureret hverdag med planlagte pædagogiske aktiviteter, hvor rammen altid er fleksibel. Det betyder, at vi sammen skal planlægge og skabe overblik samtidig med, at vi har stærkt fokus på og kan agere efter børnenes aktuelle behov og interesse. Du skal anvende den didaktiske aktionslæringsmodel rettet mod trivsel, dannelse og læring i små og store børnefælleskaber.