1.696 job matcher din søgning 1.696 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.696 resultater.
Caverion A/S
El-formand

Caverion A/S, Nordborg

Vi søger en energisk og kompetent el-formand, som skal indgå i el-afdelingen, som er en del af et tværfagligt team ved en af Caverions største tekniske Facility Management-aftaler. Du vil få base i Caverions afdeling ved vores kunde i Nordborg og referere til Site Manageren.

Caverion A/S Du bliver en del af et team på 8, som dagligt servicerer bygningerne ved vores industrikunde i Nordborg. Facility Management-aftalen omhandler industri og procesvedligehold samt nye installationer, som dækker over en bred vifte af opgaver indenfor mange fag og niveauer.

Dine opgaver som el-formand kan blandt andre være:

 • Udførelse af el-opgaver ved mindre service samt vedligeholdelsesopgaver
 • Planlægning og dispatching af opgaver
 • Sagsstyring herunder kvalitetssikring, dokumentation og opfølgning på opgaver
Caverion A/S
X-Yachts A/SIndkøbselev

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Som indkøbselev i X-Yachts sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver en del af vores indkøbs- og logistikteam, som i dagligdagen sikrer forsyninger fra vores internationale leverandørnetværk leveret til vores danske og polske fabrikker. Vi tilbyder et job med stor kontaktflade internt som eksternt, hvor dine samarbejdsevner kommer på prøve og dine sprogkundskaber bliver styrket.

Jobbets primære opgaver

 • Daglig support og kontakt til vores internationale leverandører.
 • Administration af indkøbsordrer.
 • Kontakt til designere vedr. udviklingsprojekter.
X-Yachts A/SIndkøbs- og logistikchef

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job hos X-Yachts i Haderslev; et dansk værft med datterselskab i Polen med i alt 250 ansatte. Du bliver en vigtig medspiller med en stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Du vil få ledelsesansvar for fem medarbejdere i Danmark og en stiplet linje til to medarbejdere fra den polske fabrik.

Jobbets primære opgaver

 • Ansvarlig for indkøb, logistik, lager og planlægning
 • Udvikle og optimere alle processer i forsyningskæden
 • Optimere vareflow og lagerstyring i og imellem fabrikkerne
Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S
Construction Engineer, Steel Solution Dpt., Varde

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S

Diversey

Med din tekniske faglighed og flere års erfaring indenfor design og udvikling i rygsækken, mestrer du at transformere kundens behov til konkrete produkter. Det er også naturligt for dig personligt at stå i spidsen for projektet indtil produktet leveres og installeres hos kunden.

Bliv en del af vores engagerede og innovative team i Steel Solution, hvor vi både udvikler produkter og os selv.

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S
LeasePlan Danmark A/SCarNext.com søger en bilglad Car Service Assistant

LeasePlan Danmark A/S, Fredericia

Er du vild med biler, og kan du sige ja til følgende:

 • Du kan oprette og beskrive biler til vores hjemmeside
 • Du har et stort kendskab til biler, udstyr og modeller
 • Du kan lave let klargøring, og ved hvad gode fotos er

Hvis du kan det, så er det måske dig, vi søger, som serviceminded og struktureret Car Service Assistant til vores nye Defleet Center og butik i Fredericia. Du skal kunne lide en travl hverdag, hvor dine arbejdsopgaver vil kræve stor omhu og grundighed.

I teamet vægtes humor, glæden ved at hjælpe kollegaer samt seriøsitet lige højt. Det er et åbent og dynamisk miljø, og afdelingen fungerer i tæt samarbejde med øvrige afdelinger på pladsen. Som Car Service Assistant vil dit fokus primært være på foto og beskrivelse af alle vores biler. Arbejdet vil være præget af professionalisme, omhyggelighed og stolthed.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til hjemmeplejen, Skovbo Aften

Esbjerg Kommune

Brænder du for dit fag, og vil du indgå i et team med gode kolleger, hvor trivsel og faglighed vægtes højt, så se med her.

Vi søger en social- og sundhedshjælper til vores team, da en af vores gode kolleger har søgt nye udfordringer.

Du skal kunne starte den 1. januar 2021 eller gerne før. Vi arbejder hver 2. weekend, og stillingen er på 28 timer gennemsnitligt pr. uge med mulighed for andet timetal, hvis det ønskes.

Om dig:

 • Du må gerne have erfaring som social- og sundhedshjælper.
 • Du kan arbejde med IT – og gerne have kendskab til Cura.
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret i den daglige opgaveløsning med fokus på den rehabiliterende tankegang.
Esbjerg Kommune
Socialpædagog eller anden bacheloruddannet socialfaglig medarbejder - genopslag

Esbjerg Kommune

Tror du, ligesom os, på at alle mennesker har værdi og lyst til at gå i skole, være i relationer, få arbejde og et helt almindeligt liv? At børn, unge og forældre gør det bedste de kan?

Familiecenter Basen søger, pr. 1. januar 2021, 2 medarbejdere, med relevant socialfaglig baggrund på bachelorniveau, der kan arbejde selvstændigt, bevare overblik og samarbejde på tværs af sektorer. Basen har p.t. 24 behandlere ansat, de fleste pædagoger. Vi tilstræber en ligelig fordeling af mænd og kvinder for at tilgodese målgruppens behov og ønsker. Vi har frihed under ansvar og tilrettelægger selv vores kalender efter borgernes behov. Dette kan betyde, at der kan forekomme aften eller en smule weekendarbejde.

Arbejdet på Basen består af pædagogisk/terapeutisk behandling af psykisk syge/jeg svage børn og unge, og deres forældre/familie.

Esbjerg Kommune
Studentermedhjælper ved Esbjerg Kommunes Biblioteker

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunes Biblioteker søger en ny medarbejder, gerne studerende, til den selvbetjente del af åbningstiden på Hovedbiblioteket i Esbjerg. Stillingen er med tiltrædelse den 1. januar 2021 og med et timetal på 8,5 timer ugentlig i gennemsnit.

Arbejdsområdet omfatter bl.a.

 • Hjælp til borgerne i den selvbetjente tid
 • Holde orden og opsyn i det selvbetjente bibliotek
 • Forefaldende arbejdsopgaver bl.a. bogopsætning
 • Deltagelse i fælles møder
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til plejehjemmet Bytoften

Esbjerg Kommune

Søger du et job med mening, så mangler vi en engageret social- og sundhedshjælper afløser på vores skønne plejehjem i Hjerting. Her er fokus på værdighed, nærvær og det gode hverdagsliv for den enkelte beboer.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og er en midlertidig stilling på gennemsnitlig 30 timer pr. uge, fortrinsvis i aften og nat.

Plejehjemmet Bytoften har 54 boliger fordelt på to afdelinger. Boligerne er velindrettede med stue og eget tekøkken. Du vil derudover møde erfarne kolleger, der har været ansat i huset længe.

Vi betragter beboere og pårørende som vores vigtigste samarbejdspartnere og arbejder hver dag for at udvikle på det, der giver værdi for beboeren. Vi tilbyder et job, hvor udviklingen aldrig står stille og hvor du bliver en del af en engageret medarbejdergruppe med en tillidsbaseret og synlig ledelse.

Esbjerg Kommune
Koordinerende beskæftigelsesrådgiver til jobafklaring

Esbjerg Kommune

Der er tale om en fast stilling på 35 timer ugentligt og en midlertidig projektstilling på 37 timer frem til 31.12.2021. Den midlertidige stilling er tilknyttet projekt BIR – Bedre Indsats i Ressourceforløb. Begge stillinger er med ansættelse den 1. januar 2021 eller snarest derefter.

For begge stillinger gælder, at din primære opgave vil være at afdække borgerens behov for indsatser der skal udvikle, og afklare arbejdsevnen. Du skal kunne holde den røde tråd og iværksætte de indsatser, der er peget på fra borgerens møde med rehabiliteringsteamet.

Den gode løsning for borgeren kan findes både indenfor beskæftigelsesområdet, men kan også ligge i indsatser på socialområdet eller sundhedsområdet. Stillingerne kræver gode administrative evner samt gode relationelle kompetencer i dialogen med borgere og samarbejdspartnere.

Esbjerg Kommune
Pædagog til fast stilling og til barselsvikariat ved Område Sædding - Gjesing, Afd. Norddalsparken

Esbjerg Kommune

Vi søger fleksible og faglig velfunderede pædagoger, der brænder for 0-6 årsområdet.

Pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt derefter, søger vi en pædagog i fast stilling med 34 timer ugentligt og pr. 1. marts 2021 søger vi en pædagog til et tidsbegrænset barselsvikariat med 32 timer ugentligt. Begge stillinger er til vuggestuedelen, men vi forventer at du er fleksibel og kan arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år.

Stillingerne er p.t. i vores vuggestue, som i øjeblikket ligger i et hus for sig selv og har 33 børn. Børnehaven med op til 105 børn er fordelt på to huse.

Vores åbningstid er mandag-torsdag: 6.30-17.00 og fredag: 6.30-16.30. Du skal forvente at arbejdstiden tilrettelægges indenfor denne, samt at der er møder udenfor åbningstiden.

Esbjerg Kommune
Hygiejnekonsulent til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Vil du stå i spidsen for vores tværfaglige hygiejneorganisation og løfte den generelle hygiejne blandt borgere og medarbejdere?

Kan du lide at sætte kursen samtidig med, at du får alle med ombord? Trives du med at arbejde på tværs af forvaltningsområder, og får du energi af at opsøge og dele viden? Så er det måske dig vi mangler.

I Esbjerg Kommune ønsker vi et stærkt fokus på hygiejnearbejdet blandt borgere og medarbejdere. For at sikre dette mangler vi en medarbejder, der kan være overordnet ansvarlig på tværs af kommunens forvaltninger.

Vi har brug for en hygiejnekonsulent, der udover at kunne løfte hygiejneområdet, særligt vil have nedenstående arbejdsområder:

 • Sikre forankring og drift af hygiejneorganisationen
 • Være overordnet ansvarlig for hygiejneindsatsen på tværs af kommunen
 • Arbejde med kvalitetssikring af indsatsen
Esbjerg Kommune
Tolk/projektmedarbejder til Oqqumut, Jobcenter Esbjerg

Esbjerg Kommune

Jobcenter Esbjerg har samlet den beskæftigelsesrettede indsats for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere med grønlandsk baggrund i ”Oqqumut” og det er i myndighedsdelen, vi søger en medarbejder til at supplere indsatsen med en fast tilknyttet social tolk.

Oqqumut er et tilbud med stor erfaring og kendskab til de udfordringer forbundet med at flytte til Danmark og blive en del af det danske arbejdsmarked. Oqqumut har eksisteret siden 2004 været et aktiverings- og værested for udsatte grønlændere i Esbjerg Kommune. Der er 9 medarbejdere, hvor tæt samarbejde og progression for borgeren er i højsæde.

Centrale arbejdsopgaver:

 • Tolkeopgaver for teamets 4 medarbejdere i den beskæftigelsesrettede indsats.
 • Støtter op om aftalerne, der er indgået til jobsamtaler.
Dagli'BrugsenSouschef, Dagli'Brugsen, Esbjerg

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • være med til at lede en butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • udvikle dig som leder og samtidig få mange karrieremuligheder i Coop

Som Souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparringspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
 • tager medejerskab og forpligter dig loyalt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
 • udvikler butikken og præger sortimentet
Kildespring A/SIldsjæl/sælger med KAM-arbejde

Kildespring A/S

Ønsker du at være en del af en virksomhed i rygende udvikling, og har du en passion for salg, motiveres du ved at skabe resultater? I så fald tilbyder Kildespring A/S et spændende og udfordrende job som Key Rock´n Roll Manager.

Du vil indgå i et team af engagerede, kreative og arbejdsomme kollegaer, som prioriterer effektivitet, flid og ærlighed. Vi tilbyder nogle af branchens mest innovative drikkevareprodukter samt specialiteter i et marked med stor konkurrence.

Vi tilbyder

 • Attraktiv arbejdsplads med indflydelse
 • Et professionelt miljø, der lægger op til salg, sparring og udvikling
 • God fast løn
 • Gulpladebil
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Fredericia

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi søger nu en passioneret og engageret delikatesseassistent. Er du kreativ og motiveret for at arbejde i et spændende fødevaremarked med dygtige kolleger? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Andel Holding A/S
Energirådgiver til kompetencestærk afdeling

Andel Holding A/S

Da vi har meget at lave og gerne vil følge med efterspørgslen på rådgivning til kunder i hele landet, søger vi en ny kollega, der er brænder for energirådgivning.

Andel Holding A/S
 • Har du et stærkt kendskab til udarbejdelse af udbudsmateriale og bygherrerådgivning i forbindelse med gennemførelse af energirenoveringsprojekter?
 • Brænder du for energieffektivisering og grøn omstilling i dialog med kunderne?
 • Kender du til processerne og værktøjerne til at reducere energiforbrug og CO2?
 • Har du ovenikøbet kompetencer fra energiprojekter i virksomheder og/eller fra industrielle processer og produktion?

Så er det måske dig, der skal være vores næste kollega i afdelingen.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Egsgaard – HRTimeansatte instruktører søges til international træningscenter

Egsgaard – HR søger for RelyOn Nutec A/S i Esbjerg

Har du en uddannelse inden for brand & redning eller har du en maritim baggrund? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden?

Relyon Nutec er ét af Europas mest avancerede sikkerheds- og security-træningscentre. Vi tilbyder forskellige sikkerhedsuddannelser til Offshore-industrien, vindmølleindustrien, landbaserede produktionsvirksomheder samt skibsfarten.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores services, og derfor søger vi kolleger med forskellige baggrunde og brancheerfaringer til at varetage undervisning af vores kunder på både dansk, engelsk og tysk.

Med reference til Teamlederen bliver du som Instruktøransvarlig for undervisning indenfor dit kompetenceområde, hvor dine primære opgaver vil være:

 • Undervisning som instruktør på vores sikkerhedskurser.
 • Onsite undervisning hos kunder i kundespecifikke elementer
Energinet
IT-supporterelev med sans for service

Energinet, Fredericia

Brænder du for IT, og vil du have en elevplads, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med alle discipliner inden for IT-support? Og er du serviceminded og vild med at finde løsninger? Hvis du har afsluttet grundforløbet, kan du blive vores nye IT-supporterelev.

Energinet

Vi er syv support-medarbejdere, som mangler en lærevillig IT-supportelev til at hjælpe vores brugere. Vi sætter en ære i, at vores mere end 1250 brugere på flere adresser i Danmark får en god service, og at de får løst deres IT-problemer hurtigt og effektivt.

Som en del af support-teamet er du ofte den første person, som brugerne møder, når de har en IT-udfordring – og du løser tit problemet med det samme. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i teamet og kan naturligvis altid trække på de mere erfarne kolleger, hvis du har behov for det.

Energinet
Tican Fresh Meat A/S
Smede til daghold/aftenhold, Teknisk afdeling, Brørup

Tican Fresh Meat A/S

Vil du være en del af Tican Fresh Meat A/S’s fremtid? Du får 1.000 motiverede kollegaer i Brørup og Thisted med mod på, at være med til at udvikle en international fødevarekoncern.

Vi har forrygende travlt og søger derfor selvstændige og engagerede smede, med hænderne skruet rigtigt på.

Som smed og teknik-nørd bliver du en del af vores tekniske team, som hele tiden bestræber sig på, at maskinparken til enhver tid skal køre optimalt. Vi udfører alle former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver samt optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Smøring af udstyr, daglige opgaver/reparationer og opstart af maskinparken
 • Løbende, forebyggende og systematisk vedligeholdelse af maskinparken
Tican Fresh Meat A/S