2.266 job matcher din søgning 2.266 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune Har du lyst til at give en hånd med modtagelse af ukrainske børn og unge?

Stevns Kommune, Store Heddinge

I Stevns Kommune får vi brug for en gruppe af gode folk, som har mod og lyst til opgaven med at skabe en positiv hverdag for børn og unge fra Ukraine.

Vi søger dansk- og ukrainsktalende personale til dagtilbud og skoler, som har lyst til at give en ekstra hånd med den store opgave, som vi står over for.

Vi forventer at du

 • har empati og en portion godt humør og med dette kan indgå i en positiv relation med børn og unge, som ikke kan tale dansk, og som har oplevet, hvad krig fører med sig - i større eller mindre grad.
 • kan møde det enkelte barn fleksibelt i forhold til trivsel og udvikling
 • kan indgå i et positivt samarbejde, hvor du måske får ukrainske kollegaer
Gem
Lolland Kommune
Pædagog til Specialskolen Lollands Østofteafdeling

Lolland Kommune, Nørreballe

Er du god til at skabe relationer? Kan du ydermere arbejde struktureret, skabe forudsigelige rammer i en uforudsigelig hverdag? Så har vi jobbet til dig!

Som pædagog i specialskolen samarbejder du med lærerne om at skabe faglig, social og personlig læring/udvikling for den enkelte elev. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i teams af ca. fire til fem lærere og pædagoger, hvor I sammen er ansvarlige for elevernes trivsel, læring og udvikling.

Du skal have lyst til at medvirke i undervisningen og have fokus på elevernes trivsel og udvikling i klasserummet og i hverdagen.

Gem
Ringsted Kommune Pædagog/pædagogisk assistent i Danmarks bedste SFO 2

Ringsted Kommune

Vil du med på holdet i Danmarks bedste SFO?

Pædagog/pædagogisk assistent – 32 timer – med mulighed for øget timetal.

Vi synes selv, at vi har Danmarks bedste SFO/klub, hvilket blandt andet betyder, at vi får flere børn og derfor søger en pædagog eller pædagogisk assistent, der vil være med i vores team.

Er du pædagogens svar på en Schweizer-kniv og har flere kompetencer inden for det pædagogiske felt, så kan vi være et godt match. For at understøtte vores fælles kompetenceprofil, kan det være en fordel, hvis du har erfaring og viden inden for de kreative aktiviteter, børns leg og bevægelsesaktiviteter.

MJ Service A/S
Vi søger tilsynsførende med en serviceleder i maven!

MJ Service A/S, Roskilde

Lige nu søger vi tilsynsførende til Københavnsområdet, der altid er friske på en udfordring. Har du ligeledes en serviceleder i maven, og vil du i trygge rammer finde modet frem til at udvikle dig i den retning? Så kunne det være dig, vi leder efter!

Hos MJ Service får du god mulighed for at udvikle dine allerede gode kompetencer – i alt fra medarbejderpleje til kundeudvikling. Men vi tilbyder også en hjælpsom arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og rige muligheder for udvikling og fede udfordringer, der fører til endnu federe muligheder.

Hovedparten af din arbejdstid vil foregå ude hos vores kunder og medarbejdere, men du vil også møde dine andre kolleger på kontoret i Roskilde, hvor du altid vil kunne hente hjælp og sparring fra vores supportafdelinger.

MJ Service A/S
MJ Service A/S
Kalder alle ambitiøse serviceledere!

MJ Service A/S, Roskilde

Er du en nysgerrig og selvstændig serviceleder, og trives du under frie rammer? Har du mod på en udfordring, og er du fan af sammenhold og det at kunne opløfte hinanden i en virksomhed?

Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så tøv ikke med at søge job hos os.

Vi vækster, og har derfor brug for flere serviceledere nu, der kan hjælpe os med at løfte virksomheden op på et højere niveau. Vi har høje ambitioner – og det håber vi, du også har!

Hovedparten af din arbejdstid vil foregå ude hos vores kunder og medarbejdere, men du får base i Roskilde, hvor vores kontor ligger. Her vil du møde dine kollegaer og få alt den hjælp og oplæring fra vores supportafdelinger, som du har brug for.

MJ Service A/S
Roskilde Tekniske Skole
Økonomi- og projektcontroller

Roskilde Tekniske Skole

Har du lyst til at arbejde med økonomi og controlling i en spændende og dynamisk organisation?

Vi tilbyder et varieret job i et uformelt miljø, hvor du indgår i et team af controllere, der varetager skolens økonomistyring, løbende budgetopfølgning og ledelsesrapportering. I hverdagen vil du være i dialog med og fungere som sparringspartner og ressource for en bred gruppe af chefer og ledere. Vi er en skole med en bred palet af uddannelser og aktiviteter fordelt på mange geografiske lokationer, og vi er en del af en lang række af projekter, der spænder fra det lokale til det internationale.

Dine arbejdsopgaver i teamet vil blandt andet være følgende:

 • Økonomistyring og administration af interne og eksterne projekter
 • Økonomirapportering til afdelinger og projektansvarlige
 • Medvirke til udarbejdelse af budgetter
Ringsted Kommune Byskovskolen søger pædagog til SFO 1 og indskoling

Ringsted Kommune

Nu er chancen her for dig!

Vi har nemlig fået flere dejlige børn i vores SFO og har derfor brug for dig.

Om du er nyuddannet eller har erfaring, så kan det være lige dig, vi søger til at blive en del af vores team. Vi søger en uddannet pædagog med fagligt engagement og personligt overskud til at arbejde i vores SFO1 i afd. Benløse, 32-37 timer ugentligt og med tiltrædelse 1. oktober 2022 eller tidligere.

Du skal være med til at videreudvikle vores SFO, hvor børnene skal mødes med nærvær og anerkendelse. I vores SFO er der plads og rum til forskellighed, og de voksne har fokus på det enkelte barns behov. Vi ser relationen imellem voksen og barn som en vigtig faktor for at kunne levere et godt pædagogisk arbejde.

Lolland Kommune
Lærer til praktikklassen på Byskolen i Nakskov (genopslag)

Lolland Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel pædagogisk, didaktisk og socialt for vores elever i Praktikklassen? Elsker du jobbet som lærer hvor du har linjefag i matematik, naturfag og evt. engelsk? Er det vigtigt for dig at skabe relationer og gode læringsfællesskaber? Så læs endelig med her!

Vi søger dig som kan se dig selv arbejde med udskolingselever i udfordringer, der er visiteret til specialundervisning. Du er relationsstærk, og kan understøtte eleverne i at få erfaring og på sigt fodfæste på arbejdsmarkedet via praktikforløb, og hvor målet samtidigt er folkeskolens afgangsprøve med karakterne 2 + 2.

Du er uddannet lærer, og formår at målrette og formidle din faglighed til børn med komplekse udfordringer og lav følelsesmæssig udviklingsalder. Du har ambitioner på elevernes vegne, og formår at undervise den enkelte i relevante fag, hvor udgangspunktet altid er elevens nærmeste udviklingszone.

Alunord ApS
Vedligeholdelsestekniker/reparatør – hold vores maskiner kørende

Alunord ApS, Korsør

Er du typen, der elsker at arbejde med mekanik, skille ting ad og sætte dem sammen igen?

Her får du en udfordrende stilling, hvor du er med til at sikre, at vi også fremadrettet har et godt teknisk udgangspunkt for vores maskiner.

Læs mere om jobbet og ansøg nemt lige her.

Alunord ApS
Arkil A/S
Arkil søger anlægsstruktørlærlinge i Nordsjælland

Arkil A/S, Greve

Brænder du for godt håndværk og vil du være med til at skabe fremtidens Danmark? Vil du være en del af en stor koncern, der giver dig gode muligheder for udvikling og et stærkt netværk, så er det dig, vi mangler.

Vi har store projekter i gang i Hillerød og omegn de næste 5-6 år og søger derfor anlægsstruktørlærlinge.

Hos Arkil kan du blive faglært superhåndværker i entreprenørbranchen på ca. 3 ½ år. Hvis du har interessen og viljen – har vi pladsen til dig.

Som lærling i Arkil kan du forvente:

 • Du får din egen mentor, som følger og vejleder dig, giver dig faglige udfordringer og solid fokus på din uddannelse.
 • Du bliver tilknyttet vores afdeling i Greve, hvor du får ca. 50 gode kolleger.
Stevns Kommune Sagsbehandler til hjælpemidler

Stevns Kommune, Hårlev

Vil du være med på en udviklingsrejse, hvor der er et tæt samarbejde mellem visitation, hjælpemidler og depot, og hvor fællesafgørelser og helhedssagsbehandling skal være i fokus? Kunne du tænke dig at være en del af et godt arbejdsfællesskab og være en del af vores dygtige og engagerede kollegaer? Så kan vi tilbyde dig fast stilling som sagsbehandler til hjælpemiddelområdet.

Myndighed i Stevns Kommune kan tilbyde dig et selvstændigt arbejde med både faglige og personlige udfordringer på en velfungerende arbejdsplads i konstant udvikling. Vi vil have fokus på en god introduktion til opgaveløsningen.

Du vil selvstændigt komme til at varetage forskellige sagsområder, men bliver samtidig en del af et team, der varetager myndighedsopgaven inden for hjælpemiddelområdet til borgere i alle aldre.

Scantox A/S 2 laboranter/bioanalytikere søges til histologiske afdeling

Scantox A/S, Lille Skensved

Scantox A/S er en dansk virksomhed i Life Science-branchen og leverer præklinisk forskning. Resultaterne af denne forskning er essentielle for udviklingen af nye lægemidler. Vi er meget specialiseret og en eftertragtet samarbejdspartner for både danske og internationale virksomheder i branchen.

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet laborant eller bioanalytiker. Du må gerne være nyuddannet; det vigtigste er at du har lyst til arbejdsopgaverne.
 • Er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret.

Du vil få en række spændende arbejdsopgaver som blandt andet omfatter:

 • Præparation af histologiske snit til virksomhedens patologer, herunder trimning, indstøbning, skæring, farvning og kvalitetstjek.
 • Deltage i obduktioner.
 • Sikring af fortsat udvikling indenfor histologiske procedurer og metoder, naturligvis i samråd med såvel kolleger som leder.
Scantox A/S 2 erfarne bioanalytikere/laboranter søges til histologiske afdeling

Scantox A/S, Lille Skensved

Scantox A/S er en dansk virksomhed i Life Science-branchen og leverer præklinisk forskning. Resultaterne af denne forskning er essentielle for udviklingen af nye lægemidler. Vi er meget specialiseret og en eftertragtet samarbejdspartner for både danske og internationale virksomheder i branchen.

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet bioanalytiker eller laborant suppleret med erfaring indenfor histologi og gerne IHC.
 • Er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og har gerne erfaring i at arbejde efter GLP.

Du vil få en række spændende arbejdsopgaver som blandt andet omfatter:

 • Præparation af histologiske snit til virksomhedens patologer, herunder trimning, indstøbning, skæring, farvning og kvalitetstjek. Troubleshooting på basale histologiske procedurer samt apparatur.
 • Deltage i obduktioner.
 • Specialfarvninger og Immunhistokemiske farvninger.
Vordingborg Kommune Engageret SSH til udekørende dagvagt – Distrikt Solhøj

Vordingborg Kommune, Mern

Vil du være med til at skabe de bedst mulige betingelser for at understøtte vores borgere i at leve et godt og værdigt liv – så er det dig, vi søger!

Vi mangler en ny kollega til vores fantastiske team. Vi kan lige nu tilbyde en stilling som udekørende SSH i dagvagt på 32-37 timer med opstart 1. august 2022 eller snarest derefter.

Vi er et distrikt bestående af to plejecentre, et daghjem for demente og en udekørende plejegruppe. Du vil komme til at køre rundt i et naturskønt og kystnært område dækkende områderne Mern, Sandvig, Stensved, Langebæk og Kalvehave og besøge borgere i eget hjem.

Vi kan bl.a. tilbyde

 • En arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling
 • Stor indflydelse på eget arbejde
 • Et oplæringsforløb med udgangspunkt i dine kompetencer
Arkil A/S
Byg bro imellem studie og faglige kompetencer i din praktik i Greve

Arkil A/S

Vil du arbejde med bærende konstruktioner, når du er færdig med din uddannelse? Så vælg en praktik, hvor du får indblik i komplekse anlægsbetonarbejder. Vi søger lige nu en bygningskonstruktørstuderende eller en ingeniørstuderende i praktik i efteråret 2022.

Hos os bliver du en del af Arkil Råhuse og Anlægskonstruktioner i Greve. Vi har mange års erfaring med udførelse af en lang række komplekse anlægsbetonarbejder som f.eks. råhus-byggerier og anlægskonstruktioner, elementmontage og betonelementrenoveringer.

Vælger du at søge praktik hos os, får du rutine i og erfaring med bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • KS-arbejder, div. dokumentation
 • Tidsplan (opdatering ift. fremdrift. Tilpasning af rev. tidsplan sammen med ansvarlig PL)
 • Administrativ opfølgning på sikkerhedsarbejder (mønsterrunde mv.)
Herlufsholm Skole og Gods Køkkenmedhjælper

Herlufsholm Skole og Gods, Næstved

Vi søger en erfaren og velkvalificeret køkkenmedhjælper til vores spændende køkken.

Køkkenet laver sund og velsmagende mad til skolens 581 elever, heraf ca. 279 kostelever, samt til vores personalekantine. Vi er et køkken i rivende udvikling og et engageret køkkenteam på 22 medarbejdere. Vi ser frem til at modtage en ny kollega, som vil være en del af vores team.

Køkkenets normale åbningstid er fra 6.30-20.00. Kan fravige ved arrangementer. Der er tale om en deltidsstilling på seks timer pr. dag. Vagtplan med skiftende arbejdstider inkl. weekendarbejde.

Dine primære opgaver er bl.a.:

 • Varemodtagelse
 • Servering, afrydning, oprydning, rengøring og opvask
 • Deltagelse ved arrangementer
Elgiganten A/S Salgsansvarlig, fuldtid

Elgiganten A/S

Vil du være en del af et team, hvor arbejdsglæde og sammenhold er kernen i hverdagen?

Og vil du være med til at sikre, at Elgigantens kunder får en god oplevelse, når de vil købe en ny vaskemaskine, ny computer eller andre lækre varer, der letter dagligdagen for vores kunder?

Hos Elgiganten er det gode sammenhold i centrum. Vi mener, at det bør være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra.

Vi har også den bedste pris på markedet, så du kan fokusere på den gode service og løsning til kunden.

Dine nøgleopgaver bliver at:

 • hjælpe og vejlede salgsassistenterne, samt indgå i kundebetjeningen i varehuset
 • sikre at varehuset, kampagner og opsætning er, som de skal være, og at varehuset følger Elgigantens butiksstandarder
 • foretage ugentlige medarbejdersamtaler, hvor I taler mål og udvikling
Elgiganten A/S Salgsansvarlig, fuldtid Telecom

Elgiganten A/S, Roskilde

Vil du være en del af et team, hvor arbejdsglæde og sammenhold er kernen i hverdagen?

Og vil du være med til at sikre, at Elgigantens kunder får en god oplevelse, når de vil købe en ny vaskemaskine, ny computer eller andre lækre varer, der letter dagligdagen for vores kunder?

Hos Elgiganten er det gode sammenhold i centrum. Vi mener, at det bør være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra.

Vi har også den bedste pris på markedet, så du kan fokusere på den gode service og løsning til kunden.

Dine nøgleopgaver bliver at:

 • hjælpe og vejlede salgsassistenterne, samt indgå i kundebetjeningen i varehuset
 • sikre at varehuset, kampagner og opsætning er, som de skal være, og at varehuset følger Elgigantens butiksstandarder
 • foretage ugentlige medarbejdersamtaler, hvor I taler mål og udvikling
Roskilde Galvanisering A/S Produktionskoordinator

Roskilde Galvanisering A/S

Vi søger en medarbejder til vores produktionsteam, da vores fabrikschef har valgt at gå på pension efter 48 års ansættelse. Den rette person vil møde varierede opgaver som en del af hverdagen og skal sammen med drifts- og produktionschef koordinere og tilrettelægge arbejde.

Arbejdsopgaverne er:

 • Produktionsplanlægning.
 • Kvalitetssikring af produktion/processer.
 • Journalføring.
 • Ind- og udlevering af varer med truck (har truckcertifikat).
Bagger Låse & Alarm A/S ABA-tekniker

Bagger Låse & Alarm A/S, Slagelse

Ønsker du at blive ABA-tekniker i en familievirksomhed fra 1975, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn? - Det forpligter naturligvis.

Jobbet som ABA-tekniker

Som ABA-tekniker skal du servicere og/eller installere almindelige og komplekse brand- og varslingsløsninger for kunder af alle størrelser. I jobbet får du en selvstændig hverdag med rig mulighed for at udfordre dine tekniske kompetencer og interesser.

Du bliver en vigtig del af vores voksende Brandafdeling, og får en række erfarne teknikere som kollegaer.