1.767 job matcher din søgning 1.767 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn Kommune Sygeplejerske til den udekørende natsygepleje. Du arbejder 5 dage efterfulgt af 10 dage fri

Frederikshavn Kommune

Er du natteravn? Trænger du til nye udfordringer? Er du klar på at arbejde 5 dage efterfulgt af 10 dage fri? Ønsker du, at indgå i et lille velfungerende natteteam, der arbejder med selvtilrettelæggende vagtdækning?

Så er det netop dig, vi søger til en fast stilling pr. 1. september 2022 eller snarest.

Som natsygeplejerske ved du aldrig, hvad natten bringer. Du skal derfor kunne trives i et varierende job, hvor du er god til at prioritere og bevare roen i både akutte og planlagte sygeplejeopgaver samt plejeopgaver. Du trives med at træffe afgørende beslutninger, hvor du handler fagligt forsvarligt i pressede situationer. Her falder det dig naturligt at arbejde meget selvstændig, ansvarsbevidst og tværfagligt.

Gem
Frederikshavn Kommune Dagplejer søges til Frederikshavn by

Frederikshavn Kommune

Har du plads og hjerterum til at støtte små børn i deres trivsel og udvikling?

Ønsker du en hverdag, hvor du selv planlægger din dag med udgangspunkt i børnene? Så har vi måske en stilling som dagplejer til dig. Stillingen er midlertidig, dog med mulighed for fastansættelse. Stillingen er med virkning fra 1/9-2022.

Som dagplejer i Frederikshavn Kommune arbejder du i eget hjem, og du har kollegaer over hele byen. Du har altid et team bag dig, som støtter og giver sparring i et professionelt læringsfællesskab. Smil og kram er en del af hverdagen, og der er god tid til det pædagogiske arbejde med det enkelte barn.

Som kommunal dagplejer bliver du en del af et team på 5 dagplejere, som mødes én gang om ugen i heldagslegestue. Her er der særligt fokus på, at børnene lærer at indgå i større børnefællesskaber – og du har mulighed for at få faglig sparring med kollegaer og afdelingsleder i teamet.

Frederikshavn Kommune Sundhedsplejen i Frederikshavn Kommune søger sundhedsplejerske til spæd og småbarnsområdet med tiltrædelse 1. september 2022 eller snarest derefter

Frederikshavn Kommune, Skagen

Din kerneopgave som sundhedsplejerske hos os vil være varetagelse af de opgaver, der følger af sundhedsstyrelsens anbefalinger for området, således som de udmøntes i vores basis og behovs indsatser. Vi tilbyder graviditetsbesøg til alle, 7 besøg/konsultationer i barnets første leveår, og besøg ved 18 måneder og 3-års alderen.

Herudover indgår du sammen med dine tværfaglige samarbejdspartnere i institutionsrådgivningen i distriktets dagtilbud, og i vores tværfaglige samarbejdsmodel ”Familien i centrum”.

Du kan forvente at blive taget godt imod, og en arbejdsplads hvor også din trivsel er i fokus. Som nyansat får du tilknyttet en mentor, ligesom vi tilrettelægger et introduktionsprogram, så du får den bedst mulige opstart som sundhedsplejerske i vores kommune.

PM ENERGI A/S
Projektleder til generatoranlæg

PM ENERGI A/S, Brønderslev

Vi søger til snarlig tiltrædelse en velkvalificeret projektleder til afvikling af ordrer i vores projektafdeling.

Se video om PM ENERGI A/S som arbejdsplads

PM ENERGI er beliggende i Brønderslev og er en veletableret virksomhed med 65 ansatte, som forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, dieselmotorer og UPS-anlæg samt service af disse.

Med reference til den tekniske chef får du ansvaret for den komplette gennemførelse af projekter vedrørende levering af generator- og UPS-anlæg, herunder konstruktion, tilbudsindhentning, indkøb, økonomistyring samt opstart og aflevering af det færdige projekt til kunden. Du skal samarbejde med vores produktion og salgsafdelingen, og du får direkte kundekontakt i forbindelse med projekterne. Arbejdet vil medføre rejseaktivitet. Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger.

PM ENERGI A/S
Frederikshavn Kommune SSA til Østervrå Ældrecenter - dagvagt i fast stilling. GENOPSLAG

Frederikshavn Kommune

Sætter du en ære i at understøtte borgerne i et selvstændigt og godt liv, og har du fokus på det sundhedsfaglige aspekt i dette? Brænder du for dit fag, og er du optaget af at løse kerneopgaven og gøre en forskel for borgerne, der har brug for dig? Ser du pårørende som en ressource i borgerne liv og ved du, at når vi samarbejder, kan vi bidrage til borgernes gode liv, såvel som vores egen arbejdsglæde?

Vi søger en engageret og fagligt velfunderet social- og sundhedsassistent til at indgå i vores fantastiske team på Østervrå Ældrecenter. 32 timer pr. uge med tiltrædelse d. 1.8 2022 eller efter aftale. Arbejdet inkluderer weekendarbejde hver anden weekend.

Vi sætter en ære i, at det skal være et godt sted at bo, at gæste og at arbejde.

PM ENERGI A/S
El-konstruktør til generatoranlæg

PM ENERGI A/S, Brønderslev

Vi søger til snarlig tiltrædelse en velkvalificeret El-konstruktør til udvikling, standardisering og afvikling af ordrer i vores projektafdeling.

Se video om PM ENERGI A/S som arbejdsplads

PM ENERGI er beliggende i Brønderslev og er en veletableret virksomhed med 65 ansatte, som forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, dieselmotorer og UPS-anlæg samt service af disse.

Med reference til den tekniske chef får du sammen med den El-ansvarlige til opgave at få strømlinet firmaets Styrings- og Effekt-tavler. Der vil løbende være afvikling af ordrer, herunder generator- og UPS-anlæg, konstruktion af disse samt tilbudsindhentning, indkøb, økonomistyring, opstart og aflevering af det færdige projekt til kunden. Hovedvægten af dine opgaver vil dog være el-teknisk standardisering med fokus på styring- og tavlekonstruktion. Du skal samarbejde med vores projektafdeling, produktion og salgsafdeling, og du får direkte kundekontakt i forbindelse med projekterne.

PM ENERGI A/S
Gem
Verdo
Medarbejdende overmontør til gadelys, Nordjylland

Verdo

Ønsker du at få et spændende job med mulighed for personlig udvikling, så er her stillingen til dig. Du er en del af en afvekslende hverdag med frihed og ansvar, hvor der er fokus på den enkelte medarbejders trivsel.

Verdo A/S For altid at være på forkant med de bedste tekniske løsninger indenfor belysning af veje og udearealer, har vi valgt at udvide dette forretningsområde over de kommende år.

Du vil derfor komme til at arbejde i et område, som har vores strategiske fokus. Udover vores kernekompetencer, som omfatter vejbelysning og signalanlæg, så arbejder vi med intelligente løsninger indenfor p-anlæg, ladestandere til el-biler og smart-city.

Verdo
Tranders Høje Friplejehjem Koordinerende sygeplejersker

Tranders Høje Friplejehjem, Aalborg

Vi søger nu en fast koordinerende sygeplejerske, der brænder for ældreplejen, da en af vores faste sygeplejersker har søgt nye udfordringer.

Derudover søger vi en koordinerende sygeplejerske i et vikariat på 6 måneder, hvor du får mulighed at prøve området af og prøve at have den koordinerende rolle i et fast team. Du vil få en helt unik mulighed for at indgå i en tværfaglig personalegruppe, hvor du skal bidrage til at sikre professionel sygepleje og omsorg til vores beboere.

Ønskede kvalifikationer er bl.a.:

 • Du formår at skabe gode relationer – både til beboere, pårørende og øvrigt personale.
 • Du er med til at finde de skjulte ressourcer hos beboerne, pårørende og det øvrige personale.
 • Du er kreativ, nytænkende, ansvarlig og fleksibel.
Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Bolig ApS Financial controller

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Bolig ApS, Aalborg

Thorkild Kristensen søger en financial controller til vores økonomiafdeling på Hasseriskontoret. Stillingen er på fuldtid og tiltrædelse hurtigst muligt. Vi er Aalborgs førende ejendomsmæglerfirma med kontor i både Hasseris, Aalborg og Blokhus.

Du får mulighed for at deltage i en igangværende digitalisering af forretningsgange i Thorkild Kristensen koncernen og samtidig komme med dine input til, hvordan rapportering og anvendelse af økonomirapporter kan digitaliseres og effektiviseres.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt. Du kommer helt tæt på beslutningsprocessen og derfor løbende deltager i møder med ejerkredsen, hvor du skal præsentere seneste perioderegnskab, inkl. Rapportering af KPI'er, finansielle nøgletal mv.

Grønlands Selvstyre
Fagligt stærke medarbejdere til ligning og revision af større erhvervsdrivende og selskaber ved Skattestyrelsen i Grønland med mulighed for arbejdssted i Aalborg

Grønlands Selvstyre, Nuuk eller Aalborg

Vil du arbejde med ligning og revision i Grønland? Har du en stærk skattefaglig viden, og kan du formidle klart og præcist med fokus på modtageren? Ønsker du muligheden for faglig fordybelse og udfordrende opgaver, så er stillingen i Skattestyrelsen i Grønland måske noget for dig.

Du vil indgå i et team af dedikerede medarbejdere i Skattestyrelsens arbejde med kontrol, ligning og revision. Dine primære opgaver er ligning og revision af større erhvervsdrivende, selskaber og hovedaktionærer. Kontrolopgaven kan være kompleks, men samtidig spændende og udfordrende. Arbejdsopgaver løses såvel på kontoret som ved udgående kontrol i virksomheder.

Grønlands Selvstyre
Gem
Iduna A/S Area Sales Manager, Jylland/Fyn

Iduna A/S

Nyoprettet stilling i en virksomhed i vækst. Har du erfaring med B2B salg af kemi til rengørings-, fødevare- og cateringbranchen og går du med et ønske om at prøve kræfter med at udbygge og udvikle dit eget distrikt, så læs med her.

Iduna er efter en gennemgående omstrukturering klar til ny vækst og i bestræbelserne på at blive endnu mere fokuseret på vores kunder, skal vi bruge en Area Sales Manager til at varetage vores kunder i Jylland og på Fyn.

Du medbringer bl.a.:

 • En brændende interesse for salg og salgsrelaterede opgaver
 • Erfaring fra kemi- eller rengøringsbranchen, også gerne fra Horeca/food/egenkontrol
 • Tager gerne små og store kunder med samme smil
 • Flair for tal og er serviceminded
Gem
Actulux A/S
Operationel Teknisk Chef (CTO)

Actulux A/S, Støvring

Actulux er på en international vækstrejse, der er baseret på kundefokus, innovation, unikke tekniske løsninger og dygtige medarbejdere. Vores passion er at redde menneskeliv og forbedre indeklimaet via markedets bedste elektriske åbningssystemer til brand og komfortventilation. Teknisk udvikling og innovation er et centralt fokusområde i vores vækststrategi, og vi søger nu en praktisk orienteret CTO til Teknisk afdeling.

Med reference til vores CEO bliver du leder af Teknisk afdeling, herunder ansvarlig for den daglige koordinering, planlægning og styring af afdelingens tekniske projekter. Du bliver ansvarlig for innovation med fokus på produktudvikling, herunder optimering af nuværende produkter og udvikling af nye tekniske løsninger.

Din ledelsesopgave bliver at udvikle og motivere dit team, der består af syv dygtige medarbejdere inden for elektronik og mekanik.

Actulux A/S
Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger til el-fagligt salgsteam i Aalborg

Lemvigh-Müller A/S

Har du lyst til at gøre en forskel, og vil du være en del af en succesfuld afdeling, der bærer præg af professionalisme, og hvor kunden altid er i centrum? Så har du nu muligheden for at blive vores nye intern sælger i Aalborg.

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist, og som er en fondsejet virksomhed, med 1400 ansatte. Vi støtter velgørende formål i Danmark og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere. Vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre service, og derfor prioriterer vi din trivsel og udvikling højt.

Vi søger en ny kollega til vores installations-salgsteam med arbejdsplads i Aalborg. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små installationskunder en professionel vejledning og god service.

Lemvigh-Müller A/S
Orifarm
Fullstack .NET Developer

Orifarm

Are you a skilled fullstack .NET developer? Comfortable working in a team to deliver incremental changes to the business on existing applications, and also creating new applications from scratch together with the end-users? And do you value a flexible working environment with the opportunity to work from any location most days a week? If this is you, then we have a job for you in our IT Development team.

At Orifarm you will be part of a professional, international and flexible environment, where you will be working together with end-users, business and process owners to optimize their work by delivering bespoke software solutions. We require that you are physically present at our office in Odense approximately 2 days a week which means you have the flexibility to work from any location the other days.

Orifarm
ELCON
CTS-teknikere til specialistafdeling

ELCON, Aarhus, Glostrup, Aalborg, Odense

Vi søger lige nu CTS-teknikere til vores afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og Glostrup. Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Arbejdsopgaver

 • Programmering af styringer for ventilation, varme, lys m.m.
 • Indregulering af ventilation, varme og lysanlæg
 • Konverteringsopgaver
ELCON
Gem
Arbejdernes Landsbank
Kunderådgivere til danskernes fortrukne bank

Arbejdernes Landsbank

Lige nu har du en unik mulighed for at blive en del af danskernes foretrukne bank.

Vi søger Kunderådgivere til hele landet, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse og som har lyst til at varetage sin egen kundeportefølje.

Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at:

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder
  Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, forsikring og investeringer. Det kan ske både fysisk og online - bl.a. gennem bankens digitale system Salesforce. Din portefølje er tilpasset, så der er tid til hver enkelt kunde.
Arbejdernes Landsbank
Bilgården Hostrup A/S
Mekaniker

Bilgården Hostrup A/S, Sulsted

Vi sørger en dygtig mekaniker til at lave alle former for reparation, fejlsøgning og servicering af alle bilmærker.

Vi forestiller os, at du besidder følgende evner og kvalifikationer:

 • Du arbejder selvstændigt, fleksibelt, målrettet og har styr på dine opgaver.
 • Du skal have minimum 2 års erfaring som svend og du skal have deltaget i minimum 2 kurser i forbindelse med efteruddannelse.
 • Du er kunde- og serviceminded og går altid efter at få en glad og tilfreds kunde
 • Du er ansvarsfuld, pligtopfyldende og mødestabil
 • Du har et gyldigt kørekort til bil (B)
 • Du er grundig og struktureret i udførslen af opgaverne
Bilgården Hostrup A/S
Gem
Andel Energi Energirådgiver til Vestdanmark – se dine energimærkninger gøre en forskel

Andel Energi

Vil du bruge din erfaring og certificering som energikonsulent, når du giver kommuner, boligselskaber og større virksomheder de bedste forudsætninger for at spare energi, reducere deres CO2-udslip og forbedre deres indeklima?

Du arbejder med besigtigelse, beregning og efterfølgende indrapportering af energimærker på mange forskellige typer bygninger, dog ikke private ejendomme.

Det betyder, at du:

 • har indledende kontakt med kundens sælger, når aftalen bliver indgået, og løbende holder sælgeren opdateret
 • gennemgår, kortlægger og dokumenterer installationer og komponenter i bygningen, når du besigtiger den efter aftale med den teknisk ansvarlige på adressen
 • laver beregninger og udfærdiger rapporter til Energistyrelsen

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Geodatastyrelsen Geospatial softwareudvikler

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Geodatastyrelsen søger en softwareudvikler med erfaring med Python-udvikling og geospatiale data for at understøtte den fortsatte udvikling og innovation inden for vores batymetriske (dybdedata) databehandling. Erfaring indenfor databasedesign og datamanagement er en fordel, men ikke et krav.

Det er essentielt, at du har god energi, er løsningsorienteret og har et ønske om at lære. Dine daglige arbejdsopgaver vil være fokuseret på at finde løsninger til komplekse problemstillinger inden for det hydrografiske domæne.

Du vil blive del af Hydro-funktionen i Geodatastyrelsens område Søkort og Marine Data, som er ansvarlig for hydrografisk opmåling og søkortlægning i Danmark og Grønland.

SuperBrugsen Kok eller delikatesseassistent, SuperBrugsen Løkken

SuperBrugsen

SuperBrugsen Løkken er Nordjyllands største SuperBrugs, og er stadigvæk i rivende udvikling. Den blev Årets butik i SuperBrugskæden i 2018.

Vi tilbyder:

 • En fuldstændig moderniseret slagter/delikatesse afdeling, med de nyest koncepter i SuperBrugsen
 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Alle forfaldne opgaver i en moderne delikatesse afdeling (Smørrebrød, tapas, anretninger m.m.)
 • Tilberedning af mad ud af huset
 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen