5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LANDSSJÚKRAHÚSIÐ Jordemødre til Landssygehuset på Færøerne

LANDSSJÚKRAHÚSIÐ, Torshavn

Familiecenteret på Landssygehuset i Torshavn søger efter jordemødre at starte hurtigst muligt. Der er faste stillinger og to barselsvikariater.

Fødeafdelingen er en sammensat enhed med fire forskellige specialer, som omfatter fødsler, graviditet, barsel og neonatologi. Formålet med afdelingen er at give behandling og pleje til gravide kvinder og nyfødte børn. Dette bliver gjort i tæt tværfagligt samarbejde mellem faggrupperne, som er tilknyttede til afdelingen og sundhedssystemet ellers. Afdelingen er en spændende og udviklende arbejdsplads med mange fremtidige udfordringer.

Vi kan tilbyde:

  • Faglige kompetente og aktive kollegaer
  • Et spændende arbejdsmiljø med mange forskellige udfordringer
Testmanden v/ Gunnar Nielsen
Salgschef til Norden

Testmanden v/ Gunnar Nielsen søger for Maskinfabrikken JST A/S i Lem

Kan du bringe et stærkt brand ud over Danmarks grænser og opbygge solide kunderelationer? Maskinfabrikken JST A/S søger en salgschef med stort drive, strategisk sans og evne til at skabe resultater sammen med sit team.

Maskinfabrikken JST A/S i Lem har stor succes, og en spritny fabrik danner fundamentet for at bringe virksomheden videre i væksten. Virksomheden producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen og udvikler løbende sortimentet, så det passer til efterspørgslen på markedet.

Maskinfabrikken JST A/S er allerede størst på det danske marked og er godt repræsenteret på Grønland og Færøerne gennem forhandlere og importører. Som salgschef kommer du til at stå i spidsen for at videreudvikle salget i Norden med fokus på Norge og Island og på sigt udvide salget til resten af verden.

Testmanden v/ Gunnar Nielsen
Gem
Generalsekretær
Open Doors er en missionsorganisation, som støtter forfulgte kristne i lande, hvor der foregår en systematisk forfølgelse af kristne minoriteter.
Open Doors, Færøerne, Aarhus
Kristeligt Dagblad
Indrykket:
Gem
Overlæge med speciale i intern medicin: gastroenterologi/hepatologi
Medicinsk center på Landssygehuset søger overlæge med speciale i intern medicin: gastroenterologi/hepatologi til ansættelse 01.10.2022 eller efter aftale.
Landssygehuset, Færøerne, Færøerne
Dagens Medicin
Indrykket:
Gem
Farmakonom - Eventyr på Færøerne
Så har Tjaldurs Apotek i Torshavn brug for en vikar hurtigst muligt eller efter aftale.
Tjaldurs Apotek, Færøerne
Farmakonomforeningen
Indrykket: