2.180 job matcher din søgning 2.180 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jan Nygaard ASEnergisk klargøringsmedarbejder

Jan Nygaard AS, Lyngby

Vi søger en dedikeret og engageret klargøringsmedarbejder til vores Experience Center i Lyngby. Arbejdet består primært af teknisk og kosmetisk klargøring af nye biler, mens klargøring af brugte biler vil forekomme lejlighedsvis. BMW har Danmarks mest tilfredse bilejere og du bliver du en vigtig del i arbejdet med at levere et yderst kompetent stykke arbejde såvel som have den højeste score på kundetilfredshed blandt BMW-forhandlere i Danmark.

Til jobbet som klargøringsmedarbejder er det en forudsætning at du har minimum 2-3 års erfaring fra et lignende job og har styr på klargøring ind- og udvendigt inkl. poleringsopgaver.

CDM A/S.NET-udvikler til spændende stilling i en højteknologisk dansk virksomhed

CDM A/S, Kokkedal

#Chat-speak robots, sales & marketing software, houseowners social digital platform (myhouse.dk), digital climate plan, software for tender management, GDPR processes, Dynamic pricing - is what we do.

Vil du arbejde selvstændigt og programmere avanceret software, videreudvikle et forvaltningssystem til fortsat digital integration, i direkte dialog og sparring med kunden?

Bliv en del af en specialiseret software-organisation med engagerede og fagligt kompetente specialister i Product-teamet. Ansvarlig for udvikling af softwaren til kundens kerneprodukt baseret på agile processer og i dialogen med produktejere, teamlederen og erfarne kollegaer.

Arbejd med ny- og videreudvikling af web-services, utility-programmer og komponenter, hvor værktøjerne er Typescript, JavaScript, html, C# og .NET samt fremtidige standardløsninger baseret på fx Azure, Containerteknologier og .NET 5.

HHM A/SHar du blik for detaljerne og individuelle løsninger?

HHM A/S, Hillerød

Der er masser af spændende opgaver og et højt aktivitetsniveau på tegnestuen i HHM. Det vil vi gerne dele med en ny kollega, der vil være med til at udvikle afdelingen sammen med resten af teamet på syv medarbejdere.

Vi søger en person, der har lyst til at projektere arkitekttegnede enfamiliehuse, og som er engageret, kvalitetsbevidst og nøjagtig i sit arbejde – samt en erfaren bruger af Revit.

Din hverdag vil blive fyldt med:

 • projektering af enfamiliehuse i høj kvalitet med individuelle løsninger.
 • at sikre at vores konstruktions- og energiløsninger løbende udvikles.
HHM A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Børnehaven Ahornhuset
Medhjælper til Ahornhuset i Hørsholm

Børnehaven Ahornhuset

Ahornhuset ser frem til at byde en ny kollega velkommen til en stilling som pædagogisk medhjælper 30 timer ugentligt fra d. 1 juli eller 1. august og gerne af minimum et års varighed.

Ahornhuset er en privat børnehave med børn i alderen 3 – 6 år og 11 medarbejdere af begge køn og med en stor aldersspredning.

Vi har til huse midt i Hørsholm i et skønt gammelt hus med en dejlig have til, der giver børn og voksne optimale udfoldelsesmuligheder.

Som medhjælper i Ahornhuset er du dels tilknyttet et stueteam og dels tilknyttet den faste personalestab, der planlægger og samarbejder om struktur, pædagogik og aktiviteter. Aftenmøder vil forekomme.

Halsnæs KommuneRengøringsassisent til hjemmeplejen

Halsnæs Kommune

Melby hjemmepleje mangler en medarbejder til at udføre rengøringer i borgers eget hjem i resten af 2021. Så er du uddannet inden for rengøring, alternativt har stor erfaring med rengøring, så har vi et ledigt vikariat, med mulighed for forlængelse.

I Hjemmeplejen arbejder vi blandt andet på, at vores kompetencer matcher borgernes behov, og at der kommer så få forskellige medarbejdere som muligt i borgernes hjem. Vi arbejder tværfagligt og med et sundhedsfremmende og rehabiliterende sigte. Vi arbejder ud fra borgernes ønsker, og med udgangspunkt i deres ressourcer, så vores tilgang er rehabiliterende eller understøttende alt efter borgers behov. Dette vil også være dit udgangspunkt i rengøringsopgaverne.

Halsnæs KommuneKøkkenmedarbejder til Børnehuset Baggersvej

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi er en stor, hyggelig integreret daginstitution med 4 vuggestue- og 5 børnehavegrupper fordelt i to huse.

Som en del af vores hus kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med institutionens ernæringsassistent samt resten af personalegruppen.

Køkkenet er "Husets hjerte”, og vi vægter den positive snak og interesse om maden højt. Her har vi masser af børn, som gerne vil deltage og i hvert fald er nysgerrige på dig og maden.

Et meget selvstændigt arbejde, med mulighed for kreativ udfoldelse. Vi har økologisk sølvmærke, hvilket betyder 60-90% økologi.

Hillerød ServiceVi søger en servicemedarbejder til vores genbrugsstation

Hillerød Service

Er du serviceminded, glad for kundekontakt og interesseret i et job, hvor du er med til at forbedre miljøet ved bl.a. at videregive viden om, hvordan vi genanvender vores affald?
Så er du måske vores nye kollega.

Hillerød Forsyning søger en ny kollega til vores genbrugsstation. Du vil sammen med dine kolleger vejlede vores kunder til korrekt sortering, så affald placeres det rigtige sted, og vi minimerer fejlsorteringer.

Derudover vil du hjælpe til med at holde genbrugsstationen ren og pæn, du kommer til at køre med maskiner samt vedligeholde vores materiel, og du vil løse opgaver i forbindelse med den daglige drift af genbrugsstationen.

Halsnæs KommuneTeknisk servicemedarbejder til Idrætshallerne Halsnæs

Halsnæs Kommune

Er du holdspiller - men mangler holdet at spille på? Så er Idrætshallerne Halsnæs måske din næste hjemmebane.

Vi søger en teknisk servicemedarbejder til en vifte af alsidige serviceopgaver, mindre håndværksopgaver, rengøring, livredning og diverse udviklingsopgaver med tiltrædelse snarest muligt.

Der er tale om et job, hvor service af idrætshallernes gæster er i centrum. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, træffe beslutninger, og bidrage til at fastholde det gode humør og arbejdsmiljø.

Den rigtige kandidat har kørekort, kendskab til IT på brugerniveau, kendskab til alarm og digitale adgangssystemer samt evnerne til at bestå bassinprøven.

Jobindex A/S
Operatør til fast aftenhold i hightechvirksomhed

Jobindex A/S søger for Delta Optical Thin Film A/S i Hørsholm

 • Vil du have en vigtig rolle i en specialiseret virksomhed, der producerer filtre, som sikrer, at hospitaler og klinikker kan diagnosticere sygdomme hurtigt og effektivt?
 • Og vil du læres op som specialist i produktionen af nogle af verdens mest avancerede optiske filtre?

”Hvis du har erfaring med aftenhold, og det passer din livsstil godt, så er det her et rigtig fedt job i en hightechvirksomhed i massiv vækst. Du får en række gode kolleger, der opererer på kanten af, hvad den allernyeste teknologi kan,” fortæller Production Manager, Jes Freisner.

Vi kan helt sikkert bruge dig
Det vigtigste er, at du har en eller anden erfaring fra et aftenhold, så du ved, hvad det indebærer. Det kan være, at du i dag arbejder som fx industrioperatør eller procesoperatør, men det kan også være, at du har en helt anden baggrund – måske fra et værksted el. lign.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Halsnæs KommuneSommerferieafløsere og timelønnede vikarer søges til Arresø Plejecenter, Løvdalen/ Humlehaven

Halsnæs Kommune

Arresø Plejecenter - et godt sted at være.

 • Har du netop afsluttet gymnasiet, HF eller anden skoleuddannelse?
 • Har brug for et sommerjob, inden du læser videre?

Eller har du brug for, at finde ud af din egen vej, er et sommerferievikariat måske netop dig. Du vil få indsigt i det ældre menneske, deres liv på godt og ondt, og du vil især få øje på, hvor forskellige værdier det enkelte menneske har og vigtigheden i at respektere dette.

På Arresø Plejecenter som arbejdsplads lægger vi vægt på at skabe et miljø, hvor beboerne og personale i respekt for hinanden føler tryghed, trivsel og livskvalitet. For både beboere og personale skal hverdagen være inspirerende og værdifuld.

Halsnæs KommuneTeamleder til Fjordhuset

Halsnæs Kommune, Hundested

Fjordhuset er Halsnæs Kommunes døgntilbud til borgere med demens. Her vægter vi værdighed, livskvalitet og stjernestunder. Vi søger en teamleder, der med faglig stolthed, godt humør og hjerterum, vil være med til at sætte ”den gode historie” på dagsorden.

I Fjordhuset er det beboerne, der sætter dagsordenen og skaber rytmen. Du skal derfor kunne se dig selv være med til at skabe rammerne for et trygt hjem, hvor hygge og aktiviteter er en vigtig del af hverdagen.

Med din viden om demensområdet, har du forståelse for beboernes behov og et blik for situationer, der kan kræve ekstra nærvær. Kan du se dig selv gå en tur med en beboer, der ikke kan finde ro eller blot skabe ro ved at være til stede i fællesrummet, mens du arbejder, så er det dig vi søger.

Halsnæs KommunePædagog på 32 timer til verdens bedste vuggestue

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Så har du chancen for at blive en del af et fantastisk team i Børnehuset Ahornvejs vuggestue

Vi søger en pædagog på 32 timer i vores vuggestue med tiltrædelse 1. august 2021.

Du vil blive tilknyttet vores vuggestueafdeling, som består af 2 grupper med 10 og 11 børn. Her vil du sammen med det øvrige personale indgå i arbejdet med at skabe trivsel, omsorg, udvikling og læring for de 0-2 årige børn.

I vuggestuen arbejdes der med individuelle læringsmål dels igennem den nære kontakt mellem barnet og den voksne og dels i mindre grupper. Det næste lange stykke tid har vi særligt fokus på at styrke børns sproglige kompetencer, og vi prøver at skabe læringsmiljøer ud fra det, som optager børnene.

Blå Kors Danmark
Botilbud søger køkkenleder med hjerte for sund mad

Blå Kors Danmark

Blå Kors Humlebæk er et bo-og behandlingstilbud med en tværfaglig personalegruppe og med plads til 28 beboere. Beboergruppen er voksne mennesker, som har misbrug, psykiske og sociale problemer – fx hjemløshed.

Som vores nye medarbejder skal du have lyst til at lave sund og varieret kost. Derudover skal du indgå i den tværfaglige personalegruppe og indgå i samspil med botilbuddets beboere.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Økonomi-og indkøbsansvarlig ift. kostbudget og køkken
 • Ansvar for tilrettelæggelse af sund og varieret kost samt diæter efter individuelle behov
 • Produktion af madlavning
 • Give kost-og diætvejledning
Blå Kors Danmark
Volvo Truck Center Danmark A/S
Eftermarkedssælger

Volvo Truck Center Danmark A/S, Hillerød og Taastrup

Er du en dygtig sælger med solid forretningsforståelse og øje for kundens behov? Vil du være med til at sikre, at Volvos og Renaults kunder har de bedste forudsætninger for at køre gnidningsfrit på landevejene med en fuldt serviceret lastbil eller varebil?

Som eftermarkedssælger bliver det din opgave på tillidsvækkende vis at lave opsøgende salg samt sikre, at værkstederne bliver fyldt i Hillerød og Taastrup. Du skal i tæt dialog med kunden afstemme behovet og på baggrund af det kunne tilbyde kunden den rette løsning.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet. Du får indflydelse og ansvar, og du vil bidrage til, at Volvo Danmark får en endnu stærkere markedsposition. Vores arbejdsmiljø er uformelt men professionelt, og dine kolleger er fagligt dygtige.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Jysk DisplayErfarne montører/projektledere med sans for detaljen, godt overblik og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

Jysk DisplayMontører med sans for detaljen og rejselyst

Jysk Display

Dit arbejde vil primært bestå i at planlægge, forberede, bygge og montere messestande og indretninger over hele verden for både internationale kunder og nogle af Danmarks største virksomheder. Alle vores projekter er skræddersyet til hver enkelt kunde, og arbejdet er derfor meget varieret, kræver selvstændighed og håndværksmæssig snilde.

Som en del af vores store montørkorps samarbejder du tæt med vores øvrige montører, for at sikre høj kvalitet i projektet. Vi vægter service meget højt, og er stolte over, at vi altid går dét ekstra skridt for at gøre kunden tilfreds. Om det så betyder at sørge for at kaffen er klar, når kunder ankommer. Arbejdet foregår i både ind- og udland, og du kan forvente op til 100-150 rejsedage, men tilpasses individuelt.

Trørød Entreprise A/STilbudsberegner

Trørød Entreprise A/S, Nivå

Da vi oplever stor tilgang af spændende opgaver, søger vi en tilbudsberegner, som kan indgå i vores team.

Vi er en ambitiøs entreprenør med en uformel og flad struktur, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Vi varetager byggeopgaver for private og såvel offentlige bygherrer – primært i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Dit ansvarsområde er tilbudssager i fag-, hoved- og totalentrepriser med planlægning og styring af den samlede tilbudsproces fra start til overdragelse af sagen til produktionsteamet.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • Gennemgang og analyse af udbudsmateriale og bygherres behov.
 • Udarbejdelse af hhv. tilbud med fokus på den skriftlige formidling i det afgivne tilbud.
 • Indhentning af priser og tilbud fra underentreprenører.