626 job matcher din søgning 626 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Grønlands Selvstyre
Afdelingschef til afdelingen for førskoleområdet

Grønlands Selvstyre

Vi søger en afdelingschef, der har erfaring med ledelse, og som brænder for at skabe positive forandringer på førskoleområdet og på sundhedsfremme- og forebyggelsesområdet.

På førskoleområdet er kerneopgaverne bl.a. at styrke arbejdet ift. rådgivning om pædagogisk udviklende praksisser og gode læringsmiljøer i de grønlandske dagtilbud. På området arbejdes der også med opkvalificering af dagtilbudspersonale i tidlig opsporing og indsatser.

Hos Tidlig Indsats, MANU og Meeqqqat 0-18 er kerneopgaverne implementering af undervisningsmaterialerne i MANU, styrkelse af koordinering af tværfagligt samarbejde og udvikling af programmet Tidlig Indsats for gravide familier samt implementering af det digitale opsporingsværktøj TOPI (tidlig opsporing og indsats).

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
GUX Nuuk søger gymnasielærere i Kemi og Matematik

Grønlands Selvstyre

På GUX Nuuk er der ledige fuldtidsstillinger i matematik og kemi til tiltrædelse senest 15. august 2022 eller efter aftale. Stillingerne er faste, men kan i enkelte tilfælde aftales som tidsbegrænsede. Vi opfordrer også lærere med interesse for fjernundervisning til at ansøge.

GUX Nuuk er Grønlands største gymnasium og har til det nye skoleår ca. 500 elever i 7 spor på de tre årgange, som undervises af ca. 55 lærere. På skolen er endvidere ansat ca. 15 PAM´ere. Vores elever har vidt forskellige faglige og sociale vilkår, men deler en fælles drøm at blive studenter.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Direktør INUSSUK-IT

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Som et led i bestræbelserne på at forenkle og effektivisere den offentlige administration i Grønland har der gennem flere år været fokus på at samle alle IT-systemer indenfor økonomi og personaleadministration i én driftsorganisation.

Grønlands Fællesoffentlige IT blev dannet i 2019 og ændrede i 2021 navn til Inussuk-IT. Enheden har i dag ansvaret for implementering, drift og support for en række fællesoffentlige systemer, herunder ERP, HR, ESDH, løn, tidsregistrering og vagtplanlægning.

Inussuk-IT er opdelt i to kontorer, ERP og ESDH, som begge er ledet af en kontorchef.

Vi søger en direktør, der kan sikre at organisationen forsætter udviklingen af driften og supportfunktionerne for alle de fællesoffentlige systemer samt sikre gennemførslen af de igangværende implementeringsprojekter.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Fagligt stærke medarbejdere til ligning og revision af større erhvervsdrivende og selskaber ved Skattestyrelsen i Grønland med mulighed for arbejdssted i Aalborg

Grønlands Selvstyre, Nuuk eller Aalborg

Vil du arbejde med ligning og revision i Grønland? Har du en stærk skattefaglig viden, og kan du formidle klart og præcist med fokus på modtageren? Ønsker du muligheden for faglig fordybelse og udfordrende opgaver, så er stillingen i Skattestyrelsen i Grønland måske noget for dig.

Du vil indgå i et team af dedikerede medarbejdere i Skattestyrelsens arbejde med kontrol, ligning og revision. Dine primære opgaver er ligning og revision af større erhvervsdrivende, selskaber og hovedaktionærer. Kontrolopgaven kan være kompleks, men samtidig spændende og udfordrende. Arbejdsopgaver løses såvel på kontoret som ved udgående kontrol i virksomheder.

Grønlands Selvstyre
Vattenfall A/S
WTG (Wind Turbine Generator) Product Engineer

Vattenfall A/S, Kolding, Hamburg, London

We are now looking for a Wind Turbine Generator (WTG) Product Engineer to be part of the WTG Project Engineering team within our Business Area Wind.

As part of the WTG Engineering Department and fully deployed in our WTG Product Lines within Offshore Development you will work on WTG technology workstreams or entire WTG products and their implementation in future offshore projects focusing on technical as well as on commercial aspects:

 • Support the WTG Product Manager in driving the development of workstreams or entire WTG Products within our WTG Product Lines in an open and transparent way;
 • Anchoring WTG products in the business case of development projects in order to drive LCOE reduction targets;
 • Engage with suppliers on technical level and ensure alignment with internal stakeholders in coordination with the Product Managers;
Vattenfall A/S
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
2 barne- og socialhjælpere til integreret daginstitution Pingaeqqad Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Integreret daginstitution Pingajeqqad er normeret til 88 børn som er fordelt på 40 børnehavebørn fra 3-6 år og 48 vuggestuebørn fra 0-2 år, med henholdsvis 2 børnehavestuer og 4 vuggestuer. Personalenormeringen er på 22.

Institutionerne har åben mandag til fredag fra kl. 7.00 til 17.00.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet barne- og socialhjælper
 • Er nærværende og en rollemodel overfor børn
 • Er vågen overfor enkelte børns behov
 • Er ærlig og åben
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef til integreret daginstitution Pingaeqqad Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Aldersintegreret institution Pingaeqqad er normeret til 88 børn som er fordelt på 40 børnehavebørn fra 3-6 år og 48 vuggestuebørn fra 0-2 år, med henholdsvis 2 børnehavestuer og 4 vuggestuer.

Institutionerne har åben mandag til fredag fra kl. 7.00 til 17.00.

Souschefen skal sammen med daginstitutionslederen arbejde for udvikling af institutionerne til gavn for børn, forældre og personalet.

Vi forventer:

 • Du er uddannet pædagog.
 • Du er fagligt bevidst og har erfaring i arbejdet med børn fra 0-6 år.
 • Du vil møde børn, personale og forældre med en anerkendende tilgang.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Barne- og socialhjælper til AKO Qajaasat

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

AKO Qajaasat søger en barne- eller socialhjælper med tiltrædelse pr. 1. juli eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling.

AKO Qajaasat er normeret til 135 børn i alderen fra 6-9 år. Der er 5 stuer samt en aula. Vi er 17 ansatte.

Vi ligger i nærheden af naturen, hvilket vi bruger flittigt om foråret, om sommeren, efteråret og om vinteren. Vi er tit ved stranden om sommeren og ude i naturen. Vi tager på skitur om vinteren, børnene og personalet bruger skiliften flittigt. Vi lægger planer for aktiviteter for børnene hver måned, ligesom vi også planlægger eftermiddagens mellemmåltider til børnene.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Boenheden Blok 9 søger en pædagog eller lignende

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Handicap og Socialpsykiatri søger en engageret og omsorgsfuld pædagog eller lignende til Boenheden Blok 9. Brænder du for at arbejde med mennesker og gøre en forskel for vores beboere, er det måske dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dag- og aftenvagter samt weekendarbejde. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, i at understøtte vores beboere i deres udvikling.

Din kerneopgave bliver at hjælpe beboerne til at udvikle deres psykiske, fysiske og sociale færdigheder, således de kan leve så selvhjulpne som muligt. Du skal sammen med dine kollegaer støtte beboerne i at leve så godt og indholdsrigt et liv, som de selv ønsker det.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Barne- og socialhjælper til AKO Arsarner

Kommuneqarfik Sermersooq, Ittoqqortoormiit

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret barne- og socialhjælper/støtte til Arsarner/EMA/Børne- og skoleafdeling med tiltrædelse 01.08.2022 eller snarest derefter.

Vi søger en – gerne erfaren socialmedhjælper til ta arbejde med et barn der har brug for støtte og varetage en række opgaver herunder:

 • Støtte under undervisning og efter undervisning med uddannelse indenfor arbejdet med børn
 • Forberedelse af barnet til kommende skolegang samt forberedelse til fritiden
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Fast nattevagt til Boenheden Kangillinnguit

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Handicap og Socialpsykiatri søger en mødestabil og selvstændig nattevagt til Boenheden Kangillinnguit. Trives du med at være vågen om natten og kan du sætte dig selv i gang, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, hvor du møder kl. 22.00 til 07.00, både på hverdage og i weekender.

Din kerneopgave bliver at sørge for der er ro i huset om natten og understøtte vores beboere i en sund døgnrytme, således dine kollegaer om dagen kan hjælpe beboerne til at være så selvhjulpne som muligt samt leve et godt og indholdsrigt liv, som de selv ønsker det.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Plejefamiliekonsulent til Plejefamilieteamet i Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret plejefamiliekonsulent, med uddannelse som socialrådgiver, pædagog eller rådgiver i socialt arbejde, til tiltrædelse snarest efter aftale.

Vi søger en – gerne erfaren – plejefamiliekonsulent til at indgå i plejefamilieteamet og varetage en række opgaver herunder:

 • Aktivt at søge plejefamilier i Nuuk og bygder
 • Al sagsbehandling i forbindelse med godkendelse af plejefamilier
 • Al sagsbehandling i forbindelse med plejefamilier, heri indberetning af plejevederlag og deslige
 • Kursus/opkvalificering, vejledning og rådgivning af plejefamilier, både socialfaglig og pædagogisk
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Flies HR Departementschef for Departement for Landbrug, selvforsyning, energi og miljø

Flies HR søger for Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre søger en fremtidsorienteret og innovativ leder til stillingen som departementschef i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø.

Du vil som departementschef stå i spidsen for mange spændende projekter. Det er derfor vigtigt, at du trives med udvikling både på den korte og langebane. Du er som person nysgerrig og opsøgende og forstår vigtigheden i tæt samarbejde både internt og eksternt.

Departementschefens hovedopgaver er at varetage den daglige ledelse af departementet ud fra departementets hovedopgaver, samt at rådgive Naalakkersuisoq inden for departementets ansvarsområder. Departementschefen skal sikre implementering af politiske tiltag samt medvirke til udvikling og effektivisering inden for departementets ansvarsområder.

Gem
Vectrus Services A/S
Elektrikere til Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S, Pituffik

Vectrus Services A/S søger faglærte elektrikere til Utilities and Facilities Maintenance afdelingen (UFM) på basen. Stillingerne er til fastansættelse med ansættelse og udrejse snarest.

Vectrus Services varetager service, drift og vedligehold af Thule Air Base. UFM har ansvaret for drift og planlagt vedligehold af alle basens bygninger, anlæg og installationer samt vand, varme og el-produktion. På basen anvendes amerikanske installationer og amerikansk materiel, og der arbejdes efter NFPA 70.

Vectrus Services A/S
Øresundsbro Konsortiet Øresundsbron søger ingeniør

Øresundsbro Konsortiet, Malmø

Vil du være med til at videreudvikle Øresundsbron til verdens mest bæredytige bro og fortsat sikre, at den er sikker og tilgængelig. Den skal jo stå der i flere hundrede år…

Opgaven er at forvalte elektroniske og mekaniske konstruktioner strategisk, omkostningseffektivt og sikkert samt at være en god projektbestiller og projektejer.

Du skal have en stor interesse for teknik, økonomi, udvikling, en langsigtet horisont, evne til at lede og engagere andre og kunne skifte mellem helhedsperspektiv og detaljeniveau samt evne til at bygge og bevare.

Du brænder for sammen med kolleger og samarbejdspartnere at udvikle virksomheden.

Gem
MT Højgaard International A/S
Selvstændig og ambitiøs projektcontroller – Nuuk

MT Højgaard International A/S

Er du god til at jonglere med tal, og kan du holde mange bolde i luften på en gang? Er du analytisk skarp, vedholdende og har en udpræget forretningsforståelse, og trives du i et job, hvor opgaverne er forskelligartede, kontaktfladen bred og hvor to dage ikke er ens?

Så er du måske den nye projektcontroller, vi søger til den fælles økonomifunktion for Arssarnerit og MT Højgaard Grønland i Nuuk.

I dit nye job som projektcontroller hos os bliver din hverdag aldrig kedelig. Det er en meget bred rolle med opgaver både af administrativ og strategisk karakter. Du formår at udvikle nye initiativer, samtidig med at du ved, at der er en hverdag, der skal køre med økonomirelaterede opgaver af forskellig karakter.

FMC
Global Regulatory Manager

FMC, Hørsholm, Denmark or Harrogate, UK

In this role you will be responsible for the implementation of the global regulatory strategy for key active Ingredients working in collaboration with senior regulators, project managers, regulatory scientists and country/regional regulatory affairs managers. You will report to the Team Leader, Global Regulatory Affairs.

This position offers the opportunity for you to further develop a career in the regulation of crop protection chemicals. The position requires initiative in regulatory management of projects directly linked to the success of the business in the areas of product line expansion, growth, defense, sourcing, off-patent strategy, trade and competitive intelligence, in all geographies and across all product lines.

FMC
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig søges til Arbejdsmarkedsafdelingen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for at udvikle det grønlandske arbejdsmarked? Motiveres du af at gøre en positiv forskel for borgerne og samfundet? Har du let ved at indgå i konstruktivt samarbejde? Er du vores nye kollega?

Naalakkersuisut har stort fokus på at styrke arbejdskraftudbuddet og opkvalificering af borgerne til fremtidens arbejdsmarked.

Vi søger en kollega med et strategisk overblik, der er klar på drifts- og analysearbejde og skabe fremdrift inden for de initiativer, der skal igangsættes inden for arbejdsmarkedsområdet.

Vi tilbyder en selvstændig stilling på en spændende arbejdsplads med grundig oplæring og med gode muligheder for at sætte dit eget præg på din stilling. Du kommer samtidig til at arbejde med fokus på departementets ansvar, opgaver og udvikling i relation til arbejdsmarkedet.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Departementschef for Departement for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Grønlands Selvstyre søger en fremtidsorienteret og innovativ leder til stillingen som departementschef i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø.

Departementschefens hovedopgaver er at varetage den daglige ledelse af departementet ud fra departementets hovedopgaver samt at rådgive Naalakkersuisoq inden for departementets ansvarsområder. Departementschefen skal sikre implementering af politiske tiltag samt medvirke til udvikling og effektivisering inden for departementets ansvarsområder. Departementschefen skal sikre, at der leveres solide beslutningsgrundlag og realisere de politiske beslutninger.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Socialstyrelsen søger en konsulent til barselsvikariat

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du struktureret og har sans for høj kvalitet i sagsbehandling inden for børne- og ungeområdet? Er du som person vejledende og støttende i samarbejdet med andre mennesker? Vil du være en del af et team, hvor du kan gøre en forskel ved at kompetenceudvikle kommunale sagsbehandlere inden for børne- og ungeområdet i hele Grønland? Så er du måske vores nye medarbejder i Socialstyrelsens Rådgivningsenhed for Sagsbehandlere.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

 • yde råd og vejledning til kommunale sagsbehandlere indenfor børne- og ungeområdet
 • yde supervision i komplekse sager, der vedrører sagsbehandling indenfor børne- og ungeområdet
 • stå for koordinering og planlægning af kurser for kommunale sagsbehandlere
 • deltage og varetage drifts- og udviklingsopgaver, sikre løbende opdatering og videreformidling af socialfaglig viden, metoder og indsats i samarbejde med enheden
Grønlands Selvstyre