7.686 job matcher din søgning 7.686 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Matas A/S Butikschef til Matas Bagsværd (Barselsvikariat)

Matas A/S

Er du en motiverende og resultatskabende leder? Så har vi en spændende ledig stilling som Butikschef i Matas i Bagsværd!

Som Butikschef i Matas er du med til udvikle og støtte dine medarbejdere, så de performer bedst muligt i forhold til salgsteknikker og produktviden. Du får ansvaret for at butikken står skarpt og indbydende. Dertil skal du gennem fantastisk kundeservice og professionel rådgivning, være med til at give kunderne en skøn oplevelse, hver gang de er i Matas.

Din fornemmeste opgave at udøve coachende og nærværende ledelse og derigennem skabe resultater gennem andre. Vi leder efter en butikschef, der har er godt overblik og fungerer som spillende træner. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og tage fat, hvor det bliver nødvendigt.

Gem
Carl C. A/S Montør søges til montage af gittermaster

Carl C. A/S

Carl C. A/S søger en ansvarsfuld og yderst engageret montør til vores montageafdeling.

Jobbet består primært af montage af gittermaster og stålkonstruktioner i Danmark. Der kan dog forekomme montageopgaver i udlandet. Du vil indgå i et team af montører og andet lagerpersonale. Oplæring vil foregå i tæt samarbejde med vores nuværende montører.

Vi forventer, at du…

 • har kendskab til montagearbejde
 • har hænderne skruet rigtigt på og er klar til at tage fat
 • er i fornuftig fysisk form
 • er god til at samarbejde og bevare den positive indstilling i en travl hverdag
cBrain A/S
Infrastructure Operations Engineers

cBrain A/S, København

Brænder du for at sikre stabil drift af IT-miljøer internt samt hos kunder, og kan du se dig selv i rollen som både udførende tekniker og rådgiver? Vægter du samarbejde højt, og vil du gerne være en del af en afdeling med fokus på videndeling og udvikling?

Du bliver en del af en driftsafdeling i vækst, og du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne og engagerede kollegaer på tværs af hele cBrain. Vi arbejder tæt sammen med udviklerne af de applikationer, som afdelingen drifter.

Driftsafdelingens opgaver er alsidige, og du vil få dine egne specialistområder afhængigt af kompetencer, interesser og udviklingsønsker.

cBrain A/S
Viking Assistance A/S Trives du med at hjælpe, og vil du være én af hverdagens helte?

Viking Assistance A/S, Hvidovre

Vi søger en dygtig og erfaren teamleder til vores alarmcentral i Hvidovre. Du får ansvaret for dit eget team, som du evner at have høj fokus på samtidig med, at der arbejdes med optimering af den daglige drift. Der stilles store krav til service, kundekontakt, administration og ledelse, hvilket du forventes at have erfaring med.

Vi forestiller os en loyal og ansvarsfuld person med et udpræget talent for struktur og overblik. Du er smilende, positiv og kommunikerer ubesværet og direkte med alle typer mennesker, og du har gode samarbejdsevner. Desuden skal du brænde for at arbejde i et højt tempo og være omstillingsparat.

Du er rummelig, har en god situationsfornemmelse og er god til at fornemme, hvad der sker omkring dig. Som menneske hviler du godt i dig selv, du er moden og venlig.

NEXT Uddannelse København Er du vores nye snedkerfaglærer til EUD (EUX) hovedforløb?

NEXT Uddannelse København, Nørrebro og Rødovre

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger lige nu en faglærer til snedkeruddannelsen.

Snedkerafdelingen ligger både på Nørrebro og i Rødovre. Vi er en afdeling med 20 medarbejdere, hvor afdelingen på Nørrebro har grundforløb, og afdelingen på Rødovre har hovedforløb. Det gælder både EUD og EUX.

Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge og koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af snedkerfaget som underviser.

BK Medical
Er du vores nye tekniker som kan finde alle hullerne i osten!

BK Medical, Herlev

Er du kreativ – og kan du bruge både hænder og hoved til at opfinde og vedligeholde testsystemer, mekaniske og elektroniske, så har vi det perfekte job - og de helt rigtige kolleger - til dig.

I BK Medical er vi stolte over, at vi udvikler og producerer unikke og intuitive ultralyds-systemer, der hjælper kirurger over hele verden til at hjælpe mennesker. Med vores udstyr foretager kirurgerne indgreb og navigerer rundt i menneskekroppen - herunder i hjernen. Det stiller store krav til vores testudstyr, og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

Vi har brug for dig til følgende opgaver

 • Opbygge nye og eksisterende testsystemer mekanisk og elektrisk
 • Vedligeholde eksisterende testsystemer
 • Indkøbe nødvendige måleinstrumenter og materialer
BK Medical
Parkzone A/S Serviceminded og imødekommende kundeservicemedarbejder

Parkzone A/S, Rødovre

Har du et stort servicegen, og kan du møde kunderne i øjenhøjde? Så er du måske vores nye kollega.

I vores kundeserviceafdeling er der fart over feltet. Vi søger derfor en ny kollega, der kan have mange bolde i luften. Som vores nye kollega vil du indgå i et stærkt og åbent team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden. Du vil være i kontakt med vores eksisterende kunder og parkanter, der kontakter os enkeltvis. Kontakten vil være telefonisk og via mail.

Vi forventer, at du kan formulere dig på dansk i tale og på skrift. Derudover er det en fordel, hvis du kan hjælpe vores engelsktalende kunder. Din vigtigste opgaver er at tage kunderne i hånden, guide dem og besvare deres spørgsmål bedst muligt.

Psykiatrifonden Psykiatrifondens nye marketing manager

Psykiatrifonden, København

Vil du bruge din marketingerfaring til at skaffe øget opbakning til en god sag med fokus på mennesker med psykisk sygdom? Har du styr på segmentering, leadgenerering, kunderejser og konvertering? Og er du strategisk og udviklingsorienteret? Så er du måske vores nye marketing manager.

Du bliver en del af marketing- og fundraisingafdelingen i Psykiatrifonden. Det bliver dit primære ansvar at sikre salg af vores kurser, uddannelser og temadage, som især er målrettet fagpersoner. I tæt samarbejde med vores kursusafdeling skal du udvikle og optimere vores produkter og markedsføringen af dem.

Onlineannoncering og nyhedsbreve er centrale virkemidler, så du skal have godt styr på kundedata, relationsmarkedsføring og marketing automation.

Jobindex A/S
Supply Chain Coordinator – vær den der får enderne til at mødes

Jobindex A/S søger for Egernsund Wienerberger A/S på Frederiksberg

Vil du have en bred kontaktflade til bl.a. sælgere, salgssupportere og transportører, når du sørger for, at vi kan levere de mursten, tagsten, beklædningstegl og klinker, der bliver solgt?

  ”Hvis du får energi af at få tingene til at gå op i en højere enhed, så er jobbet lige dig. Du kan nærmest ikke sidde mere centralt, samtidig med at du er en del af et lille, tæt team med god stemning,” siger din kommende leder, Rune Kruse Klausen.

Klar til en hverdag, der er alt andet end stenet? Så læs mere her.

Jobindex A/S
POWER A/S
Timelønnet Sælger til POWER på Vesterport (25-30 timer)

POWER A/S, København

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos POWER på Vesterport får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

Hver morgen får du et overblik over dit salgsbudget. Derefter råber vi vores kampråb, tænder gnisten og er klar til dagens salg. Du står for salget af et af vores produktområder: mobil, TV, computer eller hvidevarer.

Du er både sælger af dine produkter, men i høj grad også den ekspert, som rådgiver kunderne. Selvom du har et salgsbudget, du skal overholde, så er det din fornemmeste opgave at afdække kundernes behov. På den måde skaber du glade kunder, som afslutter besøget med det produkt, de har brug for.

POWER A/S
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Study Tour Coordinator

Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad, København

DIS

Studietursafdelingen hos DIS søger en ny medarbejder. Du kommer til at indgå i et ungt og dynamisk team med ansvaret for at planlægge og booke over 300 skræddersyede studieture årligt – ture med et højt akademisk indhold, såvel som et stærkt logistisk og kulturelt program.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Planlægge studieture til forårs-, sommer- og efterårssemestrene
 • Koordinere al logistik fra start til slut for at sikre succesfulde studieture
 • Bookning af sociale og kulturelle aktiviteter på studietursdestinationerne
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Bagelstein
Butikschef

Bagelstein, Kongens Lyngby

Hos Bagelstein får du frisksmurte bagels, mundvandsfremkaldende kager, frisklavede salater, fantastiske pomfritter, vildt lækre supper om vinteren for ikke at tale om vores vanvittige gode kaffe.

Se video om Nordictruefoods Vesterbrogade A/S som arbejdsplads

Vi åbnede på Vesterbrogade 31 Kbh V i september 2021, og vi har netop åbnet i Lyngby – og vi søger derfor en butikschef til Lyngby.

Efter en periode som butikschef, hvor du har vist dig som en inspirerende leder med imponerende nøgletal - vil næste naturlige skridt måske være at blive flyttet videre for at oplære næste team & butik – eller måske endda overtage ansvaret for flere butikker. Fortsætter du herefter med at skabe imponerende resultater, vil der være store muligheder for at vokse yderligere i organisationen i takt med at du og den også udvikler sig.

Jobindex A/S
VAT Controller – become our expert in indirect taxes

Jobindex A/S recruiting on behalf of GEA in Søborg

Do you want to have individual responsibility for our VAT controlling and ensure compliance within the indirect taxes area?

“This is a really unique and exciting opportunity for you to immerse yourself into the VAT subject area with a 100% international perspective,” says Tax Manager Christina Mieritz.

Sounds interesting?

Read more here!

Jobindex A/S
Orangetheory Fitness
Sales Associate

Orangetheory Fitness, København

Orangetheory’s formål er at give resultater, service og kvalitet, som ellers kun opleves ved personlig træning og samtidigt opbygge et community omkring vores motto #MoreLife. Dette gør vi gennem et fantastisk tech- og datadrevet produkt, Danmarks dygtigste trænere og gennemtestede workout templates. Vi er her for at skabe resultater for vores medlemmer – resultater, der i sidste ende giver et sundere og bedre liv.

vi lever ikke for at træne – vi træner for at leve

Se video om Orangetheory Fitness som arbejdsplads

Som Sales Associate i Orangetheory bliver du det første ansigt et medlem møder. Du bliver en del af et internationalt selskab, der er i kæmpe vækst. Siden 2010 har Orangetheory bygget knap 1.500 studier globalt i 23 forskellige lande. Forretningen er stadig ung i Danmark, hvorfor der er mange fremtidige karrieremuligheder i takt med, at vi vokser.

Orangetheory Fitness
Frederiksberg Kommune Pædagogmedhjælpere søges til eftermiddagstilbuddet ved Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg Kommune

Ser du et potentiale i at tænke leg og læring sammen, i eftermiddagstilbuddet ved Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole: Skolen på Grundtvigsvej? Skolen bygges op nedefra med en ny 0. årgang hvert år og bliver med tiden på størrelse med de øvrige folkeskoler i kommunen.

Skolens eftermiddagstilbud kobles tæt sammen med skoletilbuddet, så der kan skabes sammenhæng i den hele skoledag for børnene.

Vi forventer, at du:

 • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af et pædagogisk miljø, hvor skole og fritid integreres
 • Er i stand til at motivere og inspirere børn
 • Elsker at lege og formår at få børnene med i legen
 • Er fuld af god energi, overskud og godt humør
K.W. Bruun & Co A/S Backend Developer

K.W. Bruun & Co A/S, Glostrup or Malmö (SE)

Are you passionate about new technologies? And do you dream in C# .NET?

The K.W. Bruun Group is a family fund-owned company with roots going back to 1914 when founder K.W. Bruun sold his very first cars. Today, we are one of the largest car importers in the Nordic countries.

You will be responsible of the continuous development and maintenance of a business-critical web application. The solution has grown significantly over the past years, both in usage and complexity, and has transformed into our master data repository for all our car brands. The application is a website with a WebAPI written in C# .NET (.NET Core MVC WebAPI) and React with Redux as frontend.

Frederiksberg Kommune Dygtig og inspirerende klubassistent med søges til Klub Kometen

Frederiksberg Kommune

Klub Kometen er en del af Skolen på Grundtvigsvej. Det pædagogiske udgangspunkt på Skolen på Grundtvigsvej er, at alle børn har særlige behov, særlige talenter og har ret til at indgå i fællesskabet. Dette fordrer, at skolen ser det enkelte barn som unikt, og understøtter barnet i at udfolde og udvikle sig.

Vi forventer, at du:

 • Er i stand til at motivere og inspirere børn
 • Er fuld af god energi, overskud og godt humør
 • Har idéer og kompetencer til at tilbyde spændende og indbydende fritidsværksteder for børn og unge.
 • Har bevægelses- og svømmekompetencer.
Ase Medspillende køkkenassistent eller kok

Ase, København

Har du lyst til at arbejde i et køkken, hvor du er med til at bestemme menuen? Slip din indre James Price løs, og lad kreativiteten flyde, når du kræser for kolleger med god appetit.

Hver dag sørger du og dit team for, at der står en lækker frokostbuffet parat til jeres 180 sultne kolleger imellem kl. 11.00 og 13.00. Din arbejdstid ligger fast kl. 7-14.30. Nogle dage bliver du dog til lidt senere, hvor du forbereder mødeforplejning, såsom kaffe, kage eller tapas.

"Det er skønt at arbejde i en kantine, hvor man i den grad kan mærke, at ens kolleger sætter pris på den mad, vi laver,” siger Vibeke Tyllesen, kantineleder i Ase.

Danske Advokater Juridisk konsulent

Danske Advokater, København

Vi styrker vores juridiske team og søger en faglig stærk juridisk konsulent, der har styr på kernejuraen og den juridisk metode.

I Danske Advokater har vi en række fagudvalg inden for de faglige områder, som er strategisk vigtige for os. Fagudvalgene består af advokater, der har speciale inden for de pågældende faglige områder.

Du vil blive en vigtig juridisk medspiller i vores konsulentgruppe. Et udpluk af dine opgaver vil være:

 • Du skal betjene vores fagudvalg for Skatteret og foreningen Danmarks Skatteadvokater
 • Du skal udarbejde høringssvar i samarbejde med vores fagudvalg
 • Du bliver inddraget i mere tværgående juridiske opgaver (fx gennemgang af kontrakter og udarbejdelse af notater inden for forskellige juridiske områder)
Jobindex A/S
Sales coordinator – supporter til vores key account-team

Jobindex A/S søger for Brenntag i Ballerup

Vil du være samlingspunktet for vores nordiske key account-team i en B2B-virksomhed, hvor du står for at facilitere kundekontakten og salgsaktiviteter på tværs?

”Det her er helt klart en karrieremulighed for dig, der gerne vil have ansvar, vokse i rollen – og være med til at få en forretning i vækst fremad med endnu mere succes,” fortæller salgsdirektør Jens Henrik Meng.

Vil du vide mere? Så klik her!

Jobindex A/S