2.843 job matcher din søgning 2.843 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lineage Logistics ApS Infrastructure Engineer

Lineage Logistics ApS, Esbjerg

Do you thrive in a changing environment where you can make a difference and are able to grow with the company?

You will be supporting and maintaining IT solutions in a high-quality mechanized and automated logistics environment for the sites in the field of IT throughout the Nordics. Within the team you co-operate with colleagues spread around the sites in Europe and you will report to the Field Service Regional Leader.

Daily activities include:

 • Have an active role in IT infrastructural projects
 • Deploy hard- and software (servers, network equipment, cloud instances, etc.)
 • Assist in maintaining and optimizing the IT infrastructure environment to ensure business continuity
SPORT 24 A/S
Spil sammen med SPORT 24 OUTLET i Grindsted som vores nye sælger

SPORT 24 A/S

SPORT 24 OUTLET i Grindsted søger lige nu en sælger på 30 timer i ugen med lyst til at skabe gode kundeoplevelser og fede arbejdsdage med god energi sammen med resten af holdet i butikken. Der kan være mulighed for flere timer.

“Jeg gør ikke forskel på folk - men jeg kan lide at gøre en forskel for folk.”

Kan du mon genkende dig selv i den sætning? Det håber vi. Her gør vi nemlig ikke forskel på vores kunder, men vi vil til gengæld gerne gøre en forskel for dem, så de let og billigt kan anskaffe sig præcis det sportstøj, de går og mangler - og gå fra butikken med en god oplevelse. SPORT 24 OUTLET lægger nemlig stor vægt på at sælge bevægeglæde og give kunden en rigtig god oplevelse i vores butikker. Salg er vigtigt, for det lever vi af, men den gode kundeoplevelse er vigtigere - og den leverer du.

FGU Trekanten S/I Buschauffør til vores skole i Vejle

FGU Trekanten S/I

FGU Trekanten søger en buschauffør, der kan transportere vores elever til vores skole på Sandagervej i Vejle hver morgen. Arbejdstiden vil være 12-15 timer om ugen i tidsrummet fra klokken 05.30-08.30.

Vi kan tilbyde en stabil arbejdsplads med gode kollegaer, der brænder for FGU-målgruppen. Det er ikke et krav, at du har kendskab til målgruppen, men du skal have lyst til at arbejde med og blandt vores elever, der er unge mennesker i alderen 15-25 år.

Opgaver

 • Transport af vores elever til vores skole på Sandagervej hver morgen
 • Rengøring af bussen
 • Andre serviceopgaver i forbindelse med bussen
INEOS Energy
Well Integrity Technical Authority

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a technical strong Well Integrity Technical Authority engineer to join our Technical Authority team within the Maintenance department.

As our new colleague, you will be responsible for the technical integrity of our wells in close cooperation with the Well Service Team. Our well portfolio presently includes 2 subsea wells and 60 platform based wells, situated across 7 platforms.

Your key tasks will be to

 • Ensure that discipline specific Safety & Environmental Critical Elements (SECEs) are fit for purpose, operated and maintained as intended
 • Ensure discipline specific SECE Performance Standards are correct and up-to-date
 • Act in a proactive manner by raising relevant issues related to technical integrity of the installation(s) to the owner of the impacted system(s) and/or management
INEOS Energy
Jobindex A/S
Økonomiansvarlig (30 timer)

Jobindex A/S søger for Macrodot A/S i Varde

Er du klar til nye økonomiske udfordringer? Og vil du sætte din erfaring i spil hos en spændende virksomhed, hvor du får det fulde ansvar for vores bogholderi?

Som vores nye økonomiansvarlige får du:

 • selvstændigt ansvar for vores bogholderi
 • tæt daglig dialog med vores direktør
 • loyale og sociale kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Concens A/S
Innovativ maskiningeniør til udviklingsopgaver i international virksomhed

Concens A/S, Esbjerg

Concens søger innovativ maskiningeniør til udviklingsopgaver.

Concens er en ordreproducerende dansk virksomhed med base i Esbjerg. Virksomheden udvikler og producerer elektriske aktuatorer, som afsættes igennem et internationalt netværk af distributører.

Til den tekniske afdeling søges en maskiningeniør til udviklingsopgaver og vedligehold i et internationalt miljø. Du bliver en del af en teknisk afdeling, hvor dine opgaver er mekanisk udvikling af elektriske aktuatorer fra idéfase til design/dokumentation og frem til produktion/salg med efterfølgende produktansvar for opdatering og vedligehold.

Du vil få en spændende hverdag fyldt med interessante opgaver inden for konstruktion, koordinering, leverandørkontakt samt den fortsatte vedligehold/udvikling af Concens’ eksisterende produktprogram og dokumentation.

Concens A/S
PEAB Asfalt A/S
Entrepriseleder, Region Midt/Syd

PEAB Asfalt A/S, Uldum og Tinglev

Til vores afdelinger i Region Midt/Syd med kontor henholdsvis i Uldum og Tinglev, søger vi en Entrepriseleder med solid entreprenør/asfalterfaring. Du vil få ansvaret for at lede og fordele arbejdet for flere hold, økonomi- og tidsstyring samt kontrol af entrepriserne og kvalitetssikring.

Projekterne spænder bredt fra større enkeltstående opgaver til projekter med vores faste langvarige samarbejdspartnere. Desuden vil der være udarbejdelse af tilbud til vores kunder i samarbejde med vores salgsafdeling.

Til gengæld får du:

 • En virksomhed med frihed under ansvar
 • En arbejdsplads med højt til loftet og en uformel tone
 • Et stærkt team, der støtter og sparrer med hinanden
 • Mulighed for at udvikle dig selv både professionelt og personligt
PEAB Asfalt A/S
Welcon A/S
Produktionsplanlægger til produktion af vindmølletårne og offshore-flydefundamenter

Welcon A/S, Give

WELCON fortsætter med at vækste, og er godt i gang med at udvide vores fabriksfaciliteter i Give. Vi søger en erfaren produktionsplanlægger, som kan varetage den løbende planlægningsopgave og samtidig indgå med viden og erfaring til udvikling af fremtidens planlægningsopgaver og understøttende systemer.

Se video om Welcon A/S som arbejdspladsVi ønsker en proaktiv og analytisk stærk produktionsplanlægger, som bliver et vigtigt bindeled mellem salg og produktion. Du får ansvaret for den overordnede planlægning af det samlede produktionsflow, og dine overordnede mål bliver at sikre en veltilrettelagt produktion, som giver grundlaget for effektiv produktion.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Varetage den overordnede planlægning herunder kapacitetsplanlægningen, både af mennesker og maskiner.
 • Sikre maksimal overholdelse af leveringsevne til kunder. Sikre overholdelse af leveringsdeadlines til vores kunder.
Welcon A/S
Scan Wear ApS
Indkøbselev

Scan Wear ApS, Vojens

Brænder du for at lære nyt med fokus på din egen udvikling? Bliv elev i et internationalt miljø indenfor tekstilbranchen

Du kommer igennem et forløb, hvor du lærer processen, produkterne og leverandørerne at kende. Der vil løbende blive fyldt flere kompetencer på dig, hvor vi sammen klæder dig på til at tage ansvar og beslutninger på egen hånd. Dette bidrager til at du gradvis kan varetage dit eget ansvarsområde som blandt andet indebærer:

 • Igangsætning og opfølgning på ordrer fra opstart til levering hos kunden.
 • Samarbejde med internationale leverandører og vores egne kontorer i Kina, Indien og Bangladesh.
 • Forskellige administrative opgaver i forbindelse med håndtering af ordrer.
Scan Wear ApS
Welcon A/S
Cater/kok og kantineassistent søges til WELCONs kantine

Welcon A/S, Give

Den lækre kantine er noget af det første medarbejderne fremhæver, når man spørger, hvad der gør WELCON til en attraktiv arbejdsplads. Kantinen er hjertet for samvær og pauser, og der er lækker mad 24/7. Kantinen er en helt afgørende forudsætning for, at produktionen kan køre. Det kræver mætte og glade medarbejdere at holde hjernen skarp og kroppen kørende.

For at vi kan fastholde og udvikle den gode kvalitet har vi brug for 2 nye kollegaer – en Cater/Kok og en kantineassistent.

Dine arbejdsopgaver som Cater eller kok er tilberedning af varme og kolde retter samt specialbestillinger til eksempelvis bestyrelsesmøder og kundemøder.

Dine arbejdsopgaver som assistent/kantineassistent bliver allround i køkken og kantine. Du skal gå til hånde i både det kolde/varme køkken, opvask, hjælpe i kantinen, sætte varer på plads, rengøring og der vil også være ansvarsområder, som du kan sætte dit præg på.

Welcon A/S
Welcon A/S
Karmsvejser til produktion af vindmølletårne

Welcon A/S, Give

Vi søger svejsere til svejsning af karme I vores finish-afdeling. WELCON er markedsledende I produktion af vindmølletårne. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Derfor søger vi højtkvalificerede svejsere som kan bidrage til at fastholde den høje WELCON standard.

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads Svejsning er helt central for produktionen, og du og karmsvejserne er vigtige for WELCONs succes og for transformationen af den europæiske energisektor. Jobbet kræver stor svejseerfaring og villighed til at tage ansvar og udføre arbejdet med præcision.

Du har en optimistisk og positive indstilling, lægger en ære i at opgaven udføres perfekt og ved, hvordan du skal kontrollere og kvalitetssikre dit eget arbejde Som medarbejder på WELCON får du en stabil arbejdsplads, som prioriterer sundhed og sikkerhed meget højt. Du vil blive en del af team af gode og dygtige kollegaer og en anerkendende ledelse.

Welcon A/S
Welcon A/S
Erfarne Svejsere til montering og ophæftning i produktion af vindmølletårne

Welcon A/S, Give

WELCON er markedsledende i produktion af vindmølletårne. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Derfor søger vi højtkvalificerede svejsere, som kan bidrage til at fastholde den høje WELCON-standard. Vi søger erfarne svejsere til montering og ophæftning af beslag til vores finish afdeling.

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads Montering og ophæftning af beslag er nogle af de mest udfordrende opgaver i konstruktion af tårnet. Jobbet kræver erfaring med at læse og anvende tekniske tegninger og opmåling med præcision. Du skal have stor svejseerfaring og være villig til at tage ansvar og udføre arbejdet med præcision.

Som medarbejder på WELCON får du en stabil arbejdsplads, som prioriterer sundhed og sikkerhed meget højt. Du vil blive en del af team af gode og dygtige kollegaer og en anerkendende ledelse.

Welcon A/S
Retail-Fabrikken A/S
Økonomiassistent

Retail-Fabrikken A/S, Haderslev

Vil du være en del af en succesfuld, dansk designvirksomhed med 11 dedikerede og imødekommende kolleger? Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af hjælpsomhed, en god tone samt plads og frihed.

Som økonomiassistent hos Retail Fabrikken løser du en række bogholderiopgaver – både dine egne faste opgaver, men også en række ad hoc-opgaver i fællesskab med dine kolleger. Vi gør meget ud af at hjælpe hinanden i hverdagen.

I takt med at vi vækster, vil du selvfølgelig have medindflydelse på udformning og udvikling af indholdet i jobbet.

Retail-Fabrikken A/S
ALUNITED Denmark A/S Produktionsplanlægger

ALUNITED Denmark A/S, Tønder

Er du præcis og passioneret omkring data? Kan du lide at lege med tal og kommunikere med kunder hver dag? Så er du måske den produktionsplanlægger, som vi søger!

Du vil spille en nøglerolle med hensyn til at afstemme vores kunders ordrer med vores produktionskapaciteter.

Yderligere ansvarsområder vil være:

 • Styring af sekvensplanlægningen for flerproduktmaskiner
 • Indlæsning af kundedata i systemet og sikring af materialetilgængelighed i forbindelse med frigivelser/afkald fra kunderne
 • sende frigivelser/afkald til leverandører og følger op på rettidig levering af materialer

Click here to read this job ad in English

Gem
Fredericia Kommune Social- og sundhedspersonale til aftenteams i Plejen

Fredericia Kommune

Vi søger SSH eller SSA til udekørende aftenvagter i Plejen distrikt 2 og 7.

Der er flere ledige stillinger, og vi ansætter løbende.

Fast mødetid for aftenvagter er kl. 15.30-23.30.

Stillingerne er typisk 28 timer pr. uge med arbejde hver anden weekend.

Plejen i Fredericia Kommune har fire aftenteams. Hvert team består af en sygeplejerske, en social- og sundhedsassistent, 6-7 social- og sundhedshjælpere og to distriktsledere.

Du vil dagligt få en køreliste på iPad, og der dokumenteres på IT-systemet Nexus.

Aftenvagtens fornemste opgave er, at borgerne får mad og væske, og at de kommer godt i seng. Vi arbejder efter strategien længst muligt i eget liv, og tilstræber at borgeren har så høj grad af indflydelse som muligt. Vi har fokus på at arbejde rehabiliterende og forebygge unødvendige indlæggelser ved at holde øje med tidlige tegn på begyndende sygdom.

DLF Seeds A/S
Produktionsmedarbejder

DLF Seeds A/S, Rødding

Trives du med at have travlt, god til samarbejde, tage ansvar, og har du fokus på kvalitet? Vi har travlt på vores rensningsanlæg i Skodborg, og vi søger derfor en produktionsmedarbejder til en tidsbegrænset stilling i perioden 1. august 2022 – 1. april 2023.

DLF Du vil indgå i et team af 4 dygtige medarbejdere, hvor du især vil arbejde tæt sammen med en rensemester. Du vil blandt andet stå for indtagning, rensning og opsætning af græsfrø, være ansvarlig for betjening og overvågning af én rensemaskine og blander.

Derudover skal du udføre en række kontroller under drift, herunder udtagning af prøver under produktionen m.m. og sørge for, at gældende krav til mærkning overholdes. Der vil derudover også være opgaver, som omhandler vedligehold, reparation og omstilling af maskiner.

DLF Seeds A/S
Gem
Iduna A/S Area Sales Manager, Jylland/Fyn

Iduna A/S

Nyoprettet stilling i en virksomhed i vækst. Har du erfaring med B2B salg af kemi til rengørings-, fødevare- og cateringbranchen og går du med et ønske om at prøve kræfter med at udbygge og udvikle dit eget distrikt, så læs med her.

Iduna er efter en gennemgående omstrukturering klar til ny vækst og i bestræbelserne på at blive endnu mere fokuseret på vores kunder, skal vi bruge en Area Sales Manager til at varetage vores kunder i Jylland og på Fyn.

Du medbringer bl.a.:

 • En brændende interesse for salg og salgsrelaterede opgaver
 • Erfaring fra kemi- eller rengøringsbranchen, også gerne fra Horeca/food/egenkontrol
 • Tager gerne små og store kunder med samme smil
 • Flair for tal og er serviceminded
Dansk Smede- & Maskinteknik A/S Fabrikschef – maskinfabrik med markante kompetencer

Dansk Smede- & Maskinteknik A/S, Rødding

Har du både en stærk metalfaglig baggrund og en god kommerciel forståelse? Er du en motiverende leder med et godt overblik? Vil du gå forrest for at løfte en virksomhed, der gemmer på stærke kompetencer? Så er du den ideelle, kommende fabrikschef hos Dansk Smede- & Maskinteknik i Rødding.

Med reference til den administrerende direktør hos Agrometer A/S bliver det din opgave at lede og udvikle virksomheden i den retning, som du fastlægger sammen med ledelsen hos Agrometer. I det daglige har du fokus på effektivitet og kvalitet i produktionen, men du har også løbende øjet rettet mod nye mulige målgrupper for virksomheden.

Du får en unik og udfordrende mulighed i et konkurrencepræget marked, hvor dine evner og indsats bliver af afgørende betydning for udviklingen af både virksomheden og dine medarbejdere.

Jobindex A/S
Projektleder til totalentreprise

Jobindex A/S søger for LM Huse A/S i Esbjerg

Har du erfaring med at bygge til detail- og dagligvarebranchen, og trives du med korte projektforløb og hurtige beslutninger? Så læs med her.

Du gennemfører typisk et projekt på 4-6 måneder og kører ofte 2 projekter samtidig. Du bliver tilknyttet projekterne i deres udførende faser, og det er dig, der selvstændigt styrer og koordinerer processerne, indtil du afleverer til kunderne. Dette indebærer, at du:

 • igangsætter, koordinerer og styrer mandskab i egenproduktion, herunder materialebestilling
 • bestiller, indkøber og koordinerer underleverandører samt kontrollerer kvaliteten af disse
 • afholder byggemøder med underentreprenører og bygherrer, samt afholder sikkerhedsmøder på byggepladserne
Jobindex A/S
VKCONSULTING Regnskabsassistent

VKCONSULTING søger for DSHwood A/S i Fredericia

Har du bred erfaring med bogholderi, og er din administrative værktøjskasse bredt funderet? Er du struktureret og ærekær, og kan du smile i telefonen? Så er du den rette kandidat til jobbet.

DSHwood er en international handelsvirksomhed, der er ejet af skovbrugets interesseorganisation. Der handles med alle gængse råtræ produkter af løvtræ, nåletræ samt savet træ og biobrændsel.

I jobbet som regnskabsassistent bliver du en del af det administrative team for det danske og engelske selskab, hvor du arbejder tæt sammen med alle dele af organisationen.