2.769 job matcher din søgning 2.769 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jetpak Danmark A/SVi søger en lagermand til vores natoperation i Kolding – er det dig?

Jetpak Danmark A/S

Vi søger et medlem til vores lagerteam i Kolding, der består af 3 mand og dækker operationen fra kl. 16.00 til 08.00.
Vores biler kører 24/7/365 både i Danmark og i Europa. Dette kræver et godt overblik og en god evne til at samarbejde med kolleger.

Arbejdstiden er 37 timer, primært i tidsrummet 23:00-0800 tirsdag til fredag, samt lørdag formiddag på vores lager som er placeret i Kolding.

 • Udformning af kørselslister i Excel
 • Oprettelse og sortering af fragtbreve
 • Modtagelse, kontrol og sortering af gods
 • Læsning af biler
 • Almindelig oprydning
 • Backup for aftenvagt
Lemvigh-Müller A/S
Lagerekspedienter til fuldtidsstillinger på Centrallageret i Kolding

Lemvigh-Müller A/S

Trives du med selvstændige arbejdsopgaver? ønsker du samtidig at indgå i et dagligt samarbejde i et team? brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag? så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Vi søger mødestabile og fleksible medarbejdere. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du skal tage del i den daglige drift, med ansvar for den fælles opgaveløsning.

Dine opgaver vil som lagerekspedient primært være plukning og pakning af varer eller klargøring til forsendelse. For at opnå gode resultater vil det være nødvendigt, at du kan samarbejde med flere forskellige mennesker. Vi leverer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Nowocoat Industrial A/SFrisk og struktureret Indkøber for indkøb af råvarer - til fremstilling af innovative og bæredygtige coatingsløsninger

Nowocoat Industrial A/S, Kolding

Du bliver en del af en ung dansk familieejet virksomhed som dog har en historie tilbage til 1861. Historikken kommer fra et af flere opkøb som er en del af virksomhedens aggressive vækstambitioner.

Nowocoat Industrial A/S har forretningsområde i Vesteuropa, SEA samt Kina – med bl.a. stor aktivitet i Vietnam. Virksomheden udvikler, producerer og sælger innovative og bæredygtige coatingsløsninger til industriel samt professionel overfladebehandling af træ, mineralske materialer samt metal.

Med reference til virksomhedens COO søger vi en dygtig indkøber med gode operationelle evner samt interesse for at arbejde med indkøb af kemi-relaterede produkter.

DA-TEK ApS
Tekniker søges til ung virksomhed i vækst

DA-TEK ApS, Vejle

Har du en iværksætter i maven, og kan du se dig selv i en central position, hvor du leverer knivskarp service og kvalitet overfor vores samarbejdspartnere – så er det netop dig, vi mangler!

I en stilling som tekniker hos DA-TEK får du en alsidig og spændene hverdag i en ung og dynamisk virksomhed, hvor sjældent to dage er ens.

Du kommer til at varetage alt lige fra drift og vedligehold til maskinopbygning og projekter i forskellige størrelser. Opgavetyperne vil være varierede, dog med høj faglighed som fællesnævneren.

DA-TEK ApS
G. Funder A/SSalgskoordinator

G. Funder A/S, Kolding

Der er fuld gang i væksten, og vi søger nu en dygtig salgskoordinator til at indgå i et dedikeret salgsteam hos G. Funder A/S på vores hovedkontor i Kolding.

Konkret får du ansvaret for at koordinere aktiviteter vedrørende salg af sæsonvarer og have fokus på kundernes årshjul. Dette gør du gennem din evne til at skabe gode relationer, uanset om det er pr. telefon eller i fysiske møder. Dermed vil dine primære arbejdsopgaver se sådan ud:

 • Hjælpe salgscheferne og den salgsansvarlige på eCommerce med at servicere kundernes hovedkontorer
 • Hjælpe med vedligeholdelse/udvidelse af sortiment hos større kunder
 • Hjælpe med at udarbejdelse og opfølgning på tilbud
INEOS Energy
Campaign Supervisor

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a dedicated Campaign Supervisor to join our Campaigns team within the Maintenance department, which is responsible for planning, execution and completion of safe and cost-effective offshore maintenance campaigns. The team currently consist of 6 team members.

We rely strongly on people who are excellent team players and who are comfortable in an ever-changing environment. We have a flat management structure and an open and honest work environment. We offer flexibility, attractive staff benefits and a remuneration package that matches your qualifications.

In INEOS, we work goal oriented, with health & safety always as our first priority. Working for us, you will be close to the decision-making processes.

INEOS Energy
G. Funder A/SSælger til intern salgsafdeling

G. Funder A/S, Kolding

Kan du arbejde selvstændigt, og vil du yde en ekstra indsats for at yde dine kollegaer og vores kunder den bedste service i branchen?

G. Funder A/S søger en servicemedarbejder til vores interne salgsafdeling som supporterer vores salgsorganisation og servicerer vores kunder hos byggemarkeder, tømrerhandlere, isenkram- & malerforretninger samt dagligvarehandlen.

Her kan du prøve dig selv af i et spændende og krævende job, hvor du får masser af frihed, mange forskellige typer opgaver, du indgår som en del af et internt salgsteam på 5 personer.

SDK Shipping A/SEngageret shippingmedarbejder

SDK Shipping A/S, Esbjerg

Er du passioneret inden for shipping i den maritime verden? Og har du lyst til at blive en del af den spændende transformation som SDK Shipping oplever lige nu? Så er dette jobbet for dig!

Vi er på en spændende rejse i SDK Shipping og søger derfor én shippingmedarbejder til vore aktiviteter på vort kontor i Esbjerg. Vi tilbyder en dynamisk og travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 08.00-16.00, men der vil forekomme arbejde udenfor kontortid samt weekendarbejde som en del af en struktureret vagtordning.

Som vores nye shipping medarbejder vil du arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer og indgå i et ungt og energisk miljø.

SDK Shipping A/S
FREDERICIA SHIPPING A/SDISPONENT TIL LOGISTIKTEAM

FREDERICIA SHIPPING A/S

Vi søger vi en disponent til vores logistikafdeling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Fredericia Shipping A/S er en dynamisk familiejet shipping- og logistikvirksomhed, som tilbyder landsdækkende logistik-, agent og terminalløsninger i Danmarks bedst placerede industrihavne.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling med mange ambitiøse fremtidsplaner. Vores ca. 100 medarbejdere er vores største aktiv, og derfor lægger vi vægt på, at der i virksomheden er gode arbejdsforhold, sjove og ansvarsfulde opgaver og godt kollegaskab.

Vi beskæftiger os primært med container-, stål og speditionskørsel. Derudover håndterer logistikafdelingen firmaets stykgodsterminal med bl.a. projektgods, lagerhotel samt stuffing/stripping af containere og trailere, samt i øvrigt alle forfaldne opgaver i relation til ovennævnte.

Zeppelin Danmark A/S
Værkstedsmedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg

Er du uddannet maskinarbejder?
... Og har du lyst til at blive en del af vores dygtige team på vores værksted, som ligger i Esbjerg?

På grund af vores positive udvikling udvider vi medarbejderstaben på vores værksted med en kompetent skibsmontør/mekaniker/maskinarbejder.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet

 • Opbygning af generator-, industri- og fremdrivningsanlæg efter kundens specielle ønsker/krav.
 • Til- og afrigning af motoranlæg til test.
 • Test af motoranlæg, opretning, alarmcheck og fejlfinding.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
WUAV A/SSÆLGER inden for AV-teknik til fremtidens danske erhvervsliv

WUAV A/S, Esbjerg

WUAV A/S søger udadvendt sælger til salg af AV-løsninger af høj kvalitet. Du vil blive en del af et team, der fra vores domicil i Esbjerg leverer spændende tekniske løsninger til et bredt udsnit af erhvervslivet i hele Danmark.

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til branchen. Det tekniske skal vi nok lære dig!

WUAV tilbyder:

 • primært arbejdsområde i Syddanmark
 • et team med stort knowhow og godt internt samarbejde
 • en arbejdsplads med stort sammenhold
 • en branche i udvikling med fremtidsorienterede produkter
 • løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt ordnede arbejdsforhold.
BankdataSoftwareudvikler – kickstart din karriere hos os

Bankdata, Fredericia

Vil du boltre dig med den nyeste teknologi i et agilt miljø? Og vil du være en del af et team, hvor vi hver dag gør hinanden klogere og ser softwareudvikling som en holdindsats?

”Vi har en stærk faglighed, både i afdelingen og på tværs af huset. Og fordi du bliver en af dem i teamet, der har det bedste kendskab til Java, microservice-arkitekturen og de nyeste udviklingsmetoder, kommer du til at få stor indflydelse,” forklarer afdelingsleder for Fonds Boye Nielsen.

Nysgerrig? Læs mere her.

 

BankdataSoftwareudvikler – kom og gør os klogere på de nyeste udviklingsmetoder

Bankdata, Fredericia

Vil du skabe værdi fra dag 1, når du deler din viden om værktøjer, som dine kolleger higer efter at lære mere om?

Vi skal til at implementere Java, microservice-arkitektur og de nyeste udviklingsmetoder og har brug for dig til at sikre, at vi får det optimale ud af både de nye værktøjer og vores eksisterende mainframe.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

ALDI Danmark1. assistent - Esbjerg

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du kender allerede ALDI Danmark. For vi var de første i Danmark til at tilbyde høj kvalitet til discountpriser. I dag har vi skudt en spændende udvikling i gang under navnet: ”Hver dag endnu bedre”, og den udvikling inviterer vi nu dig med til som vores nyeste 1. assistent i butikken i Esbjerg V.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Færdselsstyrelsen
Pressekonsulent til Færdselsstyrelsen i Ribe (Barselsvikariat)

Færdselsstyrelsen

Kan du skabe stærke relationer både internt og til pressen, så Færdselsstyrelsen altid giver fyldestgørende og rettidige svar, er proaktive på de vigtige dagsordener og leverer et højt niveau af service? Så er du den pressekonsulent, vi leder efter.

Som vores kommende pressekonsulent bliver du mediernes indgang til Færdselsstyrelsen, til vores viden og vores budskaber.

Du får ansvaret for pressesvar og styrelsens proaktive presseindsatser, såvel som for koordinering med Transportministeriet og andre styrelser i samarbejdet omkring pressen.

Blandt kommunikatørerne i styrelsen er der et stærkt, fagligt fællesskab og mange opgaver at løfte. Vi engagerer os ofte på tværs af opgaver og løfter i flok, når der skal ekstra kræfter til. Og derfor bliver du som vores pressekonsulent en vigtig medspiller på hele styrelsens kommunikation.

Færdselsstyrelsen
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Nord- og midtjylland - Finans- og formuerådgiver til ejerledere og formuende privatkunder

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Brug din erfaring som rådgiver til at yde uafhængig finans- og formuerådgivning, der skaber merværdi for dine kunder.

I Beierholm Finansiel Rådgivning arbejder vi med troværdig rådgivning efter et sæt af etiske retningslinjer, som sikrer, at rådgivningen er uafhængig og at kunderne ved, at rådgiveren er på deres side.

Som Finans- og formuerådgiver er du fagligt kompetent inden for rådgivning af formuende privatkunder og selvstændige/virksomhedsejere. Din erfaring bidrager til at sammensætte og fremlægge individuelt tilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i kundens samlede økonomiske forhold og derfor tilfører kunden maksimal værdi. Og kunderne føler sig godt tilpasse, når du professionelt og med ægte interesse samarbejder med dem om at skabe den bedst mulige løsning.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Lidl Danmark K/SWeb & Marketingkoordinator

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Vil du, som Web & Marketing Coordinator, være med til at præge udviklingen i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan?

Vi søger en dygtig Web & Marketing Coordinator til vores hovedkontor i Aarhus/Kolding, som trives i spændingsfeltet mellem digitale medier og grafisk arbejde.

Du bliver en del af en marketingafdeling med over 25 medarbejdere, hvor vi arbejder både strategisk og taktisk med marketing og kommunikation.

Hverdagen er præget af dynamik, mange spændende opgaver og skarpe deadlines, en uformel omgangstone og ikke mindst masser af godt humør.

Om jobbet

 • Udarbejdelse af materiale til web (billeder, tekst mv.)
 • Udarbejdelse og udsendelse af vores nyhedsbreve
 • Udarbejdelse af online bannere både statiske og HTML5 banner
Lidl Danmark K/S
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Ankestyrelsen
PAS rådgivere fra Næstved eller Sønderjylland

Ankestyrelsen

Ankestyrelsen er ansvarlig for adoptionsforberedende kurser (fase 2) og tilbyder ligeledes rådgivning før adoption (fase 4) og efter adoptionen (PAS rådgivning). Vi tilbyder også rådgivning til voksne adopterede over 18 år. Vi laver forskellige typer af gruppeforløb for vores målgruppe (adopterede og adoptanter) og varetager undervisningsopgaver til mange faggrupper i hele landet.

Ankestyrelsen

Vi har brug for to psykologer eller psykoterapeuter, som på konsulentbasis vil blive tilknyttet vores korps af adoptionskonsulenter. Korpset skal være landsdækkende og for tiden mangler vi en konsulent med praksis i Næstved eller omegn og ligeledes en konsulent i Sønderjylland.

Ankestyrelsen
Assistance HR Partners A/S
Køkkenpersonale søges til vores kunder på Fyn og i Jylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at opruste vores vikarkorps.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: