123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Trafikstyrelsen
Lufthavnsmedarbejder til Bornholms Lufthavn

Trafikstyrelsen, Rønne

Bornholms Lufthavn søger en lufthavnsmedarbejder til at indgå i driften af Bornholms Lufthavn. Der søges specifikt en medarbejder til opgaver på airside. Bornholms Lufthavn har et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø. Lufthavnen har åbent 365 dage om året. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af spændende opgaver, som stiller store krav til din omstillingsparathed og fleksibilitet.

Som lufthavnsmedarbejder vil du komme til at arbejde med mange driftsopgaver bl.a.:

 • Flyhandling, herunder lastning/losning af bagage
 • Brand- og redningstjeneste
 • Mark- og vintertjeneste
 • Information og service over for passagerer og luftfartsselskaber
 • Opholds- og adgangskontrol til lufthavnens afspærrede områder, herunder security-tjeneste
 • Andre forefaldende opgaver
Trafikstyrelsen
Molslinjen A/S
BORNHOLMSLINJEN søger nye 1. Maskinmestre - Kombardo!

Molslinjen A/S, Rønne

Kunne du tænke dig et job, hvor du i samarbejde med maskincheferne, spiller en afgørende rolle i at vedligeholde og optimere vores færger, så de er driftssikre og kan afgå til tiden? Og vil du være en del af et stærkt fagligt team, hvor sammenhold og engagement er vigtige elementer for, at vi sammen kan løfte opgaven? Så siger vi Kombardo!

Som 1. maskinmester spiller du en afgørende rolle i at føre tilsyn, vedligeholde og optimere maskinen og de tekniske installationer på vores færger. Du får et varierende job, hvor du blandt andet kan gå i detaljen og nørde om natten, og vedligeholde med gode kollegaer om dagen.

Udover at kunne nyde godt af flere solskinstimer på Bornholm, vil du også få et fleksibelt job med en stor frihed, hvor du arbejder i holddrift af ca. 5 sammenhængende arbejdsdage, som også betyder, at du herefter kan læne dig tilbage og nyde dine ca. 10 sammenhængende fridage.

Molslinjen A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
DXC Technology
Kreditorbogholder

DXC Technology

Vi søger en erfaren kreditorbogholder til vores Operational Finance afdeling. En kreditorbogholder, der har lyst til at tage ansvar for at strukturere, præge og optimere processerne i kreditor, så vores set-up passer ind både lokalt og globalt.

Vi arbejder i et nordisk set-up og håndterer regnskabsopgaver for tre selskaber i Danmark, Norge og Sverige. Derudover rapporterer vi ind til EMEA-regionen. DXC er et Virtual First firma, hvor du som udgangspunkt arbejder hjemmefra og har mulighed for at tage ind på vores kontorer, når det giver mening for både dig og teamet – de tager enten til Aarhus eller Ikast. Du rapporterer til Head of Operational Finance og får otte kolleger i teamet.

I vores kreditorafdeling kommer du blandt andet til at arbejde med følgende opgaver:

 • Oprette og vedligeholde leverandør stamdata
 • Oprette og vedligeholde godkender hierarkier
 • Indskanning af leverandørfakturaer
DXC Technology
Gem
FK Distribution A/S Bliv underleverandør og omdel tryksager og aviser på Bornholm

FK Distribution A/S

Kære virksomhedsejer - vil du tjene flere penge til din virksomhed?

 • Har du to eller flere ansatte, som af og til ikke har så meget at lave?
 • Kunne du tænke dig at veksle spildtid til ekstra omsætning i din virksomhed?

Så har vi den perfekte mulighed til dig.

Bliv underleverandør og omdel aviser og tryksager. Du vil få ansvar for:

 • At afhente tryksager og aviser til jeres ruter på vores terminal eller lokale depoter
 • At dine ansatte omdeler aviser og tryksager i de private postkasser på ruterne
FK Distribution A/S
Gem
FK Distribution A/S Vi søger omdelere – unge som ældre på Bornholm

FK Distribution A/S

… vi har det mest fleksible fritidsjob, studiejob eller deltidsjob til dig, som har brug for en ekstra indtægt.

Vi kan tilbyde dig et godt ekstra job, hvor du skal omdele reklamer og aviser til private husstande 1-2 gange om ugen. Alt du behøver er en god portion energi og ansvarsfølelse, der sikrer at du passer din rute hver uge.

Du kan vælge én eller flere ruter alt efter, hvor meget tid du har. Ruten/ruterne er i nærheden af, hvor du bor, og kan være både i bymæssig bebyggelse og i landområder. For ruter i landområder er det en betingelse, at du har bil. Når du omdeler i landområder, får du skattefri kørselsgodtgørelse ud over din løn.

FK Distribution A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Citnow Nordic A/S Sales and Marketing Coordinator

Citnow Nordic A/S, Kongens Lyngby

The Sales and Marketing Coordinator will be responsible for supporting the Sales team in Denmark with day-to-day administrative coordination of marketing and sales activity. You will manage the onboarding process for CitNOW customers whilst managing business critical administrative duties, including but not limited to contract issuing, market mapping and Salesforce reporting.

Key Responsibilities:

 • Ensure clients are receiving a first-class customer service to achieve a very high level of customer satisfaction and identify potential opportunities for retention and upselling
 • Provide administrative support to the Sales team by market mapping and creating targeted marketing campaigns
 • Work with the UK based teams to onboard new client accounts immediately prior to and post contract signing
SuperBrugsen Slagtermester, SuperBrugsen Hasle

SuperBrugsen

Er du til lammekrone og ledelse, traditioner og trends, service og salg?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive slagtermester og leder for vores slagter og delikatesse med yderligere tre medarbejdere. Du bliver en del af en butik med mere end 25 medarbejdere.

Som leder af MadCooperativet skal du inspirere kunderne og udvikle fremtidens måltider, afdelingen og dine medarbejdere. Du sætter en ære i dit håndværk og ved, at fællesskab og samarbejde er vejen frem. Ud over dine kollegaer i butikker får du også 14 andre fagledere i distriktet som kollegaer og sparringspartnere.

Kvickly Slagtermester, Kvickly Nexø

Kvickly

Du bliver en del af et spændende og ny ombygget varehus med i alt 60 medarbejdere. Vi ligger centralt i byen og er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

Du får ansvaret for at pleje og profilere slagter-afdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål. Du sikrer gennem din motiverende og faglige ledelse af dit team, som udover dig består af 3 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice.

SuperBrugsen Slagtermester, SuperBrugsen Hasle

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 22 medarbejdere, butikken er beliggende på det skønne vest Bornholm. Slagterafdelingen er bemandet med 3 medarbejdere og har udover kødopskæring, delikatesse også pålæg.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
 • er ansvarlig for produktion, egenkontrol, salg, arbejdsplaner i afdelingen
Molslinjen A/S
Driftsassistentafløser – BORNHOLMSLINJEN

Molslinjen A/S, Rønne

BORNHOLMSLINJEN søger friske og servicemindede engelsk- og tysktalende driftsassistentafløsere

Synes du også det er sjovt at give gæsterne en god oplevelse? Kan du håndtere mange bolde i luften? Vil du være med til at gøre vores gæster glade? Og trives du med administrative opgaver? Så siger vi Kombardo!

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Billettere kunder i havnen.
 • Assistere kunder ved billetautomaterne.
 • Lastning af færger i samarbejde med overstyrmanden på færgen.
Molslinjen A/S
KAR+CO
Produktionsleder til montagefabrik på Bornholm

KAR+CO søger for JENSEN Denmark A/S i Rønne

Du tilbydes en nøglerolle i produktionen hos JENSEN Denmark, hvor du bliver del af et positivt team af mellemledere, som sammen er ansvarlige for komponentfremstilling og montage på tre fabrikker i Rønne.

Som produktionsleder på montagefabrikken får du en central rolle i at sikre driften inden for dine produktionslinjer. Du bruger det meste af din tid på gulvet i produktionen med at prioritere; hvilke maskiner der skal fokuseres på, hvor dine mandskabsressourcer skal sættes ind, og du identificerer løbende muligheder for at optimere arbejdsgange.

Du refererer til fabrikschefen og får daglig ledelse af 40-60 timelønnede på daghold. Du bliver bindeleddet for medarbejderne på gulvet, sætter de bedste teams på de enkelte linjer og stationer og sørger for deres trivsel og udvikling.

KAR+CO
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
LAG-Bornholm Koordinator

LAG-Bornholm, Nexø

I forbindelse med at LAG-Bornholm skal udarbejde en ny LAG-strategi og starter på en ny planperiode 2023-2027, søges en koordinator til stillingen, gerne med tiltrædelse pr. 1. oktober 2022.

Stillingen er på én gang meget opsøgende og udadvendt i kontakten med etablerede og nystartede virksomheder, myndigheder og mange andre – og også meget administrativ, så det er vigtigt, at kandidater føler sig fortrolige med begge disse to forskelligartede roller.

Vi forventer, at vores nye koordinator har en økonomisk/administrativ uddannelse på kandidatniveau og gerne 3-5 års erfaring med projektledelse inden for innovation, virksomhedsetablering eller erhvervsudvikling i privat eller offentligt regi.

Trafikstyrelsen
Vil du lære Bornholms Lufthavn at kende indefra?

Trafikstyrelsen, Rønne

Bornholms Lufthavn har en ledig elevplads som lufthavnsoperatørelev fra september 2022 med speciale i Airport Service. Uddannelsen giver dig viden om og færdigheder inden for uddannelsens mange områder som sikkerhed, adgangsforhold, flyhandling, flyvepladsvedligeholdelse samt betjening af maskiner.

En tidligere elev har fortalt om arbejdet i Bornholms lufthavn:

"Jeg er stadig superglad for, at jeg for to år siden søgte elevpladsen herude. Bornholms Lufthavn er en meget alsidig arbejdsplads, der er ikke to dage, der er ens, hvilket gør arbejdet som elev meget spændene. Du kommer til at arbejde sammen med en stor gruppe dygtige kollegaer, der sammen sørger for, at lufthavnen fungerer. Så det er alt fra at handle fly til at slå græs. Jeg kan kun anbefale at søge elevpladsen, hvis du elsker at arbejde som et team, og kan lide at tage ansvar, både for dine egne opgaver og hjælpe dine kollegaer”.

Trafikstyrelsen
Gem
TREFOR
Installatør eller maskinmester til spændende opgave på Bornholm

TREFOR

Til vores Målerdrift- og Valideringsafdeling på Bornholm søger vi en el-installatør eller maskinmester. Du kommer til at arbejde med noget af den nyeste teknologi indenfor målere og i branchespecifikke IT-systemer, og du er dermed med til at sikre, at forsyningen fungerer optimalt. Din placering bliver helt centralt i forhold til den grønne omstilling, tilslutning af varmepumper, ladestandere, VE-anlæg og batterier.

Dine opgaver er en blanding af:

 • Teknisk sagsbehandling af tilmeldinger i Installationsblanketten.dk
 • Dialog med installatører og kunder inkl. sagsbehandling af opgaver.
 • Gennemgang af installationer ved kunden samt fejlfinding og fejlhåndtering på målerparken.
TREFOR
ILVA
Salgselev søges til ILVA Bornholm

ILVA, Rønne

Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

 • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
 • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
 • Tager din salgsuddannelse til et højere niveau med specialistsporet ”salgsledelse”
 • Bliver en del af en stor organisation med et hav af spændende karrieremuligheder?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af ILVAs elever bliver undervist på Tradium College i Randers.

ILVA
Bornholms Regionskommune
Leder til Plejecenter Klippebo

Bornholms Regionskommune, Gudhjem

Klippebo er et almindeligt somatisk plejecenter med 40 boliger. Klippebos formål er at være et plejecenter, hvor livet leves. Hvor beboere, deres familier og medarbejdere i fællesskab skaber et miljø, der er båret af en respektfuld, venlig og tålmodig omgangstone.

Vi søger en leder med sundhedsfaglig uddannelse, som bl.a.:

 • har ledelseserfaring, gerne diplomuddannelse i ledelse, eller ønsket om at erhverve den
 • har viden om, interesse for eller erfaring med arbejdet med gerontologi og mennesker med demens
 • har en stærk sundhedsfaglig profil og vil arbejde med at skabe et højt sundhedsfagligt niveau samt høj kvalitet i opgaveløsningen.
Bornholms Regionskommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Sahva A/S
Udvikler til Microsoft Power Apps

Sahva A/S, Brøndby

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!

Du bliver en del af IT-udvikling, som er et bredt sammensat team i alle aldersgrupper, der spiller godt sammen med forskellige tekniske baggrunde og personligheder. Hos os får dine drømme og idéer plads, og mulighederne for at sætte dit personlige aftryk og gøre en forskel er mange.

Som udvikler er din primære opgave at udvikle nye Power Apps og vedligeholde de eksisterende inkl. integrationer med udgangspunkt i forretningens ønsker og behov.

Vi arbejder virtuelt og tilbyder stor fleksibilitet. Du kan vælge at arbejde hjemmefra, på én af vores mange klinikker rundt om i Danmark eller med fast base i Priorparken 860 i Brøndby, hvor vores IT-drift og support hører hjemme.

Sahva A/S