20.690 job matcher din søgning 20.690 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

WhiteAway Group A/S
Team Lead Operations and Support

WhiteAway Group A/S, Risskov

We are searching for a tech savvy Team Lead for our Operations & Support Team. You will lead a team responsible for support and operations for more than 85 stores in Denmark, Norway, and Sweden and close to 300 colleagues at our offices in Aarhus and Stockholm.

Refering directly to our CTO, you will have full responsibility for the operations and development of your team – hereunder personnel and budget responsibility. Besides that, you will be involved in:

 • IT-Security in our stores and at our offices
 • The development and operations of our IT-infrastructure
 • IT-purchases and the development of our collaboration with our IT-suppliers
WhiteAway Group A/S
Umove Vest A/S Rutebuschauffører i Midtjylland

Umove Vest A/S

Umove A/S er Danmarks største privatejede selskab indenfor kollektiv trafik. Målt på antallet af ansatte er vi med vores 1400 medarbejdere blandt landets tre største.

Som rutechauffør hos Umove A/S tilbyder vi dig et job, hvor selvstændighed, indflydelse og ansvar er nogle af nøgleordene. Du vil få højt engagerede kollegaer i et dynamisk team, hvor vi løfter i flok.

Krav til uddannelse og kørekort:

 • Buskørekort D/E (erhvervskørekort til bus)
 • EU-kvalifikationsbevis
 • BAB1
Hyldgaard & Larsen ApS
Pædagogiske medarbejdere

Hyldgaard & Larsen ApS, Aalestrup

Se video om Hyldgaard & Larsen ApS som arbejdsplads

Er du uddannet pædagog, social- eller sundhedsassistent eller har du lignende uddannelse og bred erfaring med vores målgruppe, gerne fra et andet socialpædagogisk bosted eller psykiatrien. Og har du lyst til at bringe både dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i dit daglige arbejde og være en del af en spændende arbejdsplads i udvikling?

Vi udvider vores botilbud og søger derfor 6 nye kollegaer til botilbuddet Aalestrup. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores borgere? Trives du med at have ansvar for de daglige opgaver og har du lyst til og erfaring med at samarbejde tæt på tværs af fagområder? I botilbuddet Aalestrup bliver du del af et velfungerende team, hvor du bidrager med at skabe et positivt, godt og lærerigt arbejdsmiljø.

Hyldgaard & Larsen ApS
Matas A/S Butikschef til Matas Bagsværd (Barselsvikariat)

Matas A/S

Er du en motiverende og resultatskabende leder? Så har vi en spændende ledig stilling som Butikschef i Matas i Bagsværd!

Som Butikschef i Matas er du med til udvikle og støtte dine medarbejdere, så de performer bedst muligt i forhold til salgsteknikker og produktviden. Du får ansvaret for at butikken står skarpt og indbydende. Dertil skal du gennem fantastisk kundeservice og professionel rådgivning, være med til at give kunderne en skøn oplevelse, hver gang de er i Matas.

Din fornemmeste opgave at udøve coachende og nærværende ledelse og derigennem skabe resultater gennem andre. Vi leder efter en butikschef, der har er godt overblik og fungerer som spillende træner. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og tage fat, hvor det bliver nødvendigt.

Gem
Carl C. A/S Montør søges til montage af gittermaster

Carl C. A/S

Carl C. A/S søger en ansvarsfuld og yderst engageret montør til vores montageafdeling.

Jobbet består primært af montage af gittermaster og stålkonstruktioner i Danmark. Der kan dog forekomme montageopgaver i udlandet. Du vil indgå i et team af montører og andet lagerpersonale. Oplæring vil foregå i tæt samarbejde med vores nuværende montører.

Vi forventer, at du…

 • har kendskab til montagearbejde
 • har hænderne skruet rigtigt på og er klar til at tage fat
 • er i fornuftig fysisk form
 • er god til at samarbejde og bevare den positive indstilling i en travl hverdag
cBrain A/S
Infrastructure Operations Engineers

cBrain A/S, København

Brænder du for at sikre stabil drift af IT-miljøer internt samt hos kunder, og kan du se dig selv i rollen som både udførende tekniker og rådgiver? Vægter du samarbejde højt, og vil du gerne være en del af en afdeling med fokus på videndeling og udvikling?

Du bliver en del af en driftsafdeling i vækst, og du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne og engagerede kollegaer på tværs af hele cBrain. Vi arbejder tæt sammen med udviklerne af de applikationer, som afdelingen drifter.

Driftsafdelingens opgaver er alsidige, og du vil få dine egne specialistområder afhængigt af kompetencer, interesser og udviklingsønsker.

cBrain A/S
Viking Assistance A/S Trives du med at hjælpe, og vil du være én af hverdagens helte?

Viking Assistance A/S, Hvidovre

Vi søger en dygtig og erfaren teamleder til vores alarmcentral i Hvidovre. Du får ansvaret for dit eget team, som du evner at have høj fokus på samtidig med, at der arbejdes med optimering af den daglige drift. Der stilles store krav til service, kundekontakt, administration og ledelse, hvilket du forventes at have erfaring med.

Vi forestiller os en loyal og ansvarsfuld person med et udpræget talent for struktur og overblik. Du er smilende, positiv og kommunikerer ubesværet og direkte med alle typer mennesker, og du har gode samarbejdsevner. Desuden skal du brænde for at arbejde i et højt tempo og være omstillingsparat.

Du er rummelig, har en god situationsfornemmelse og er god til at fornemme, hvad der sker omkring dig. Som menneske hviler du godt i dig selv, du er moden og venlig.

NEXT Uddannelse København Er du vores nye snedkerfaglærer til EUD (EUX) hovedforløb?

NEXT Uddannelse København, Nørrebro og Rødovre

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger lige nu en faglærer til snedkeruddannelsen.

Snedkerafdelingen ligger både på Nørrebro og i Rødovre. Vi er en afdeling med 20 medarbejdere, hvor afdelingen på Nørrebro har grundforløb, og afdelingen på Rødovre har hovedforløb. Det gælder både EUD og EUX.

Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge og koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af snedkerfaget som underviser.

Holbæk Kommune Vil du være vandløbsmedarbejder i Holbæk Kommune?

Holbæk Kommune

Vi har store ambitioner på vandløbsområdet og søger derfor en ny kollega til en fast stilling i vores vandløbsteam. Som en del af teamet skal du være med til at sikre, at vores vandløb bliver bedre levesteder for planter, fisk og smådyr samtidig med, at de leder vand væk fra bl.a. landbrugsarealer.

Du skal blandt andet være med til at gennemføre vandløbsrestaureringsprojekter og sikre, at vandløbsvedligeholdelsen udføres på en balanceret måde i forhold til både afvandings- og naturhensynet. Opgaverne spænder vidt og dækker alt fra hydrauliske beregninger og juridiske problemstillinger til konflikthåndtering og tilsyn med vandløbsvedligeholdelse.

My Instore Radio Serviceminded IT-supporter med stor teknisk indsigt

My Instore Radio, Billund

Er du en IT-supporter, der samtidig kan motiveres af at være nøgleperson for den tekniske del af vores produkter?

Som IT-supporter hos My Instore Radio får du mulighed for at arbejde i et professionelt miljø, hvor kunden altid er i fokus. Hos os lægger vi bl.a. vægt på muligheder for personlig udvikling og ansvar.

Opgaver og ansvar:

 • En del af testningsprocessen af vores produkter.
 • Videreudvikling af de forskellige løsninger ift. vores playere.
 • Håndtering af al inhouse support og dermed naturlig go-to person for dine kolleger.
Fredensborg Kommune
Fransklærer til Endrupskolen

Fredensborg Kommune

Kom til en dejlig arbejdsplads med dygtige kolleger og skønne omgivelser !

På Endrupskolen søger vi en fransklærer i kombination med andre fag.

Vi er spændte på at høre, hvilke andre fag du kan byde ind med, og hvad du i øvrigt brænder for.

Vi er en samlet skole på en matrikel med to afdelinger - en indskoling (0.-5. årgang) og en udskoling (6.-9. årgang).

Vi tilbyder dig:

 • Tæt samarbejde i et engageret og dygtigt årgangsteam
 • Kolleger, der er imødekommende, samarbejdsdygtige og humoristiske
 • En anerkendende og velfungerende organisation med en tillidsfuld ledelse, der er tæt på hverdagen
 • En spændende hverdag med mange forskellige opgaver, hvor fællesskabet er i fokus
 • Gode fysiske arbejdspladser og samarbejdsaftale med DLF
Gem
Ikast-Brande Kommune
Familierådgivningen søger aflaster

Ikast-Brande Kommune, Klovborg

Familierådgivningen, Ikast-Brande Kommune, søger aflaster til en 13-årig dreng med ADHD og en blandet udviklingsforstyrrelse.

Jobindhold:

Primært som støtte i hjemmet til aflastning af forældre og lillesøster. På sigt vil indholdet også være at følge med til fritidsaktiviteter og ungdomsskole, deltage på ture ud af huset sammen med familien samt støtte ham i det sociale samspil med andre.

Omfanget er op til 10 timer ugentligt og forventes at ligge to hverdage i ugen fra sidst på eftermiddagen. Herudover er familien bevilget et antal ad hoc-timer hver måned, som forventes at ligge i weekender.

Frederikshavn Kommune Elevstilling som Ernæringsassistent

Frederikshavn Kommune

Aktivitetsområde Vest søger Ernæringsassistentelev pr. 1.september.

Ansættelsen vil være med tilknytning til begge køkkener såvel Ingeborghus og Cafeen i Bangsbo. Vores køkkener laver mad til pensionister, og de personalegrupper som er tilknyttet området. Desuden samarbejder vi med andre afdelinger i kommunen.

Vi søger en elev, som har afsluttet grundforløbet, eller vil starte i ny mesterlære.

Arbejdsopgaver:

 • Deltage i produktion af smørrebrød, lune retter, bagning, varm mad m.v.
 • Salg og servering i cafeen.
 • Daglig rengøring.
 • Bestilling af varer og udregning af priser.
 • Planlægning af menuer og det daglige arbejde i samarbejde med det øvrige køkken personale.
BK Medical
Er du vores nye tekniker som kan finde alle hullerne i osten!

BK Medical, Herlev

Er du kreativ – og kan du bruge både hænder og hoved til at opfinde og vedligeholde testsystemer, mekaniske og elektroniske, så har vi det perfekte job - og de helt rigtige kolleger - til dig.

I BK Medical er vi stolte over, at vi udvikler og producerer unikke og intuitive ultralyds-systemer, der hjælper kirurger over hele verden til at hjælpe mennesker. Med vores udstyr foretager kirurgerne indgreb og navigerer rundt i menneskekroppen - herunder i hjernen. Det stiller store krav til vores testudstyr, og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

Vi har brug for dig til følgende opgaver

 • Opbygge nye og eksisterende testsystemer mekanisk og elektrisk
 • Vedligeholde eksisterende testsystemer
 • Indkøbe nødvendige måleinstrumenter og materialer
BK Medical
Kredsløb
Operatør til Kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Er du god til at bevare overblikket og har du teknisk snilde? Vil du være en del af teamet, som holder vores procesanlæg kørende døgnet rundt? Så er du måske vores nye operatør til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Rundering af anlægget.
 • Betjening af halv- og helautomatiske procesanlæg i samarbejde med driftsmestrene.
 • Medvirke til fejlfinding, drift og vedligeholdelse af anlæg.

Hos os får du en attraktiv stilling, hvor du bliver en del af en drift, hvor vi er stolte af at håndtere affald og levere varme til Aarhus og omegn.

Kredsløb
Parkzone A/S Serviceminded og imødekommende kundeservicemedarbejder

Parkzone A/S, Rødovre

Har du et stort servicegen, og kan du møde kunderne i øjenhøjde? Så er du måske vores nye kollega.

I vores kundeserviceafdeling er der fart over feltet. Vi søger derfor en ny kollega, der kan have mange bolde i luften. Som vores nye kollega vil du indgå i et stærkt og åbent team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden. Du vil være i kontakt med vores eksisterende kunder og parkanter, der kontakter os enkeltvis. Kontakten vil være telefonisk og via mail.

Vi forventer, at du kan formulere dig på dansk i tale og på skrift. Derudover er det en fordel, hvis du kan hjælpe vores engelsktalende kunder. Din vigtigste opgaver er at tage kunderne i hånden, guide dem og besvare deres spørgsmål bedst muligt.

Frederikshavn Kommune Jobkonsulent til beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel, og har du erfaring med afholdelse af opfølgningssamtaler med sygemeldte? Så kan vi tilbyde dig ansættelse i en velfungerende afdeling med godt kollegaskab.

Jobcenter Frederikshavn søger en jobkonsulent til teamet, som arbejder med sygemeldte med tiltrædelse den 1. september 2022 eller hurtigst muligt herefter.

Vi søger en kollega, der med en anerkendende og resultatorienteret tilgang brænder for at arbejde både helhedsorienteret og tværfagligt for at fremme sygemeldtes muligheder og tilknytning på arbejdsmarkedet.

Dine opgaver:

 • Du skal i samarbejde med borgeren udarbejde en plan for tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Arbejde med fokus på CV og jobspor/jobmuligheder.
 • Du skal følge op på den sygemeldtes helbredsmæssige situation via indhentelse af lægelige oplysninger mv
PEAB Asfalt A/S
Landmåler/Entrepriseleder

PEAB Asfalt A/S, Uldum

Du bliver del af Peabs Specialafdeling, hvor opgaverne varierer fra private opgaver til større offentlige projekter. Specialafdelingen udfører belægningsarbejde på broer, Confalt industrigulve, sportsbelægninger samt belægninger på P-dæk og andre specialopgaver. Afdelingen har hovedsæde i Uldum, men har også kontor i Køge. Vi udfører opgaver i hele landet.

Vi ser gerne, du har erfaring med brug af totalstation, men vi lægger først og fremmest vægt på, at du har lysten og viljen til at tilegne dig nye kompetencer og viden inden for området.

Dine ansvarsområde vil typisk være:

 • Opmåling og nivellering af broer og industrigulve
 • Entrepriseledelse af mindre projekter
PEAB Asfalt A/S
Psykiatrifonden Psykiatrifondens nye marketing manager

Psykiatrifonden, København

Vil du bruge din marketingerfaring til at skaffe øget opbakning til en god sag med fokus på mennesker med psykisk sygdom? Har du styr på segmentering, leadgenerering, kunderejser og konvertering? Og er du strategisk og udviklingsorienteret? Så er du måske vores nye marketing manager.

Du bliver en del af marketing- og fundraisingafdelingen i Psykiatrifonden. Det bliver dit primære ansvar at sikre salg af vores kurser, uddannelser og temadage, som især er målrettet fagpersoner. I tæt samarbejde med vores kursusafdeling skal du udvikle og optimere vores produkter og markedsføringen af dem.

Onlineannoncering og nyhedsbreve er centrale virkemidler, så du skal have godt styr på kundedata, relationsmarkedsføring og marketing automation.

Fredensborg Kommune
Fredensborg Musikskole søger entreprenant korlærer

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger:
En musikalsk, energisk, initiativrig, nysgerrig, samarbejdsvillig og gerne erfaren underviser, som brænder for at få mennesker til at synge, store, som små.

 • Du skal have en videregående uddannelse eller tilsvarende samt et solidt kendskab til dit fag.
 • Du må meget gerne have erfaring med korledelse af børne- og ungdomskor og evt. holdundervisning af små børn.
 • Du skal være entreprenant og opsøgende, have gå-på-mod og være nysgerrig på udvikling af nye undervisningstilbud, ikke mindst i forhold til samarbejdet mellem folkeskole og musikskole.