24.176 job matcher din søgning 24.176 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flæks ApSBygningskonstruktør

Flæks ApS, Aarhus

Tegnestuen Flæks er en nyere aarhusiansk tegnestue, hvor vi har specialiseret os i at tegne boligprojekter med fokus på bæredygtighed og fællesskab. Vi søger nu en erfaren bygningskonstruktør til vores team.

Som bygningskonstruktør i Flæks vil du blive en del af et team på seks personer, der sammen med en række underrådgivere varetager ansvaret for tegnestuens projekteringsfaser. Du kan udover de projekterende arbejder forvente en hverdag med plads til faglig fordybelse: Vi har stort fokus på at forbedre vores interne processer, tage ved lære af de byggede boliger og dygtiggøre os i at skabe bæredygtige projekter.

Cobblestone A/S
Property Manager / ejendomsadministrator - foreninger

Cobblestone A/S, Valby

Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

Som vores nye Property Manager bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Du vil fx skulle bruge din tid på at:

  • Koordinere og levere kundeoplevelsen til din egen portefølje af foreninger
  • Være i personlig kontakt med bestyrelser, beboere, advokater, kreditforeninger etc.
  • Deltage i bestyrelsesmøder med kunderne
Cobblestone A/S
ZubstanzNiko is looking for an experienced HR Business Partner

Zubstanz recruiting on behalf of Niko in Sønderborg

Niko is an international family owned company providing beautiful and well-designed, intuitive and user-friendly controls to make people’s homes work better.

We are currently looking for an experienced, business-driven and proactive HR Business Partner to Niko Nordic in Sønderborg, to further strengthen our work within human resources and create value for the organization and our employees.

As HR Business Partner Niko Nordic, your main responsibility is to deliver a high level of human resource services across the different departments at Niko Nordic. You will work closely together with Niko Group HR to support the Nordic business managers and management team in their daily leadership challenges as well as being the go-to person.

Jan Nygaard ASEnergisk klargøringsmedarbejder

Jan Nygaard AS, Lyngby

Vi søger en dedikeret og engageret klargøringsmedarbejder til vores Experience Center i Lyngby. Arbejdet består primært af teknisk og kosmetisk klargøring af nye biler, mens klargøring af brugte biler vil forekomme lejlighedsvis. BMW har Danmarks mest tilfredse bilejere og du bliver du en vigtig del i arbejdet med at levere et yderst kompetent stykke arbejde såvel som have den højeste score på kundetilfredshed blandt BMW-forhandlere i Danmark.

Til jobbet som klargøringsmedarbejder er det en forudsætning at du har minimum 2-3 års erfaring fra et lignende job og har styr på klargøring ind- og udvendigt inkl. poleringsopgaver.

Loomis DanmarkLOOMIS PAY søger en Service Delivery Coordinator

Loomis Danmark, Taastrup

LOOMIS PAY søger en Service Delivery Coordinator med et kommercielt mindset, der kan sikre høj kundetilfredshed i forbindelse med implementering af betalingsløsninger

Skal du med på en spændende rejse inden for betalingsindustrien, hvor udviklingen i dag sker hurtigere end nogensinde før? Og kan du sikre fremdrift og høj kundetilfredshed i implementeringsprojekter, og samtidig identificere nye forretningsmuligheder? Så er LOOMIS muligvis det helt rette sted for dig, at fortsætte din karriere.

LOOMIS PAY er et nyt forretningsområde i Loomis koncernen, som er et af de største kontanthåndterings selskaber i verden, med mere end 25.000 ansatte i 20 lande fordelt på 400 kontorer. Danmark er det første land til at introducere LOOMIS PAY og ambitionerne er store.

Lindab A/SDatadrevet marketingchef til morgendagens Lindab

Lindab A/S, Haderslev

Du har det fulde ledelsesmæssige ansvar for marketing og ansvaret for et team af selvstændige specialister og projektledere.

Derudover er du bl.a. ansvarlig for udvikling af Lindabs brand image og strategiske position, herunder den eksterne og interne kommunikation (i samarbejde med HR), der sikrer at værdierne og kulturen er forankret blandt alle medarbejdere og opleves hos kunder og andre interessenter.

Du er overordnet ansvarlig for udvikling af brand- og kommunikationsstrategi.

Vi forventer, at du er datadrevet, har fokus på e-commerce og i det hele taget strategisk tænker og handler i forhold til digitalisering.

Werd ApS
Økonomielev til stjerne-team

Werd ApS, Glostrup

Er du vild med tal, regnskab og økonomi - og ønsker du at blive en mester indenfor området? Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye økonomielev på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og en hektisk hverdag baner vejen for succes.

WERD ApS

Vi tilbyder et traditionelt uddannelsesforløb med et 2 års praktikophold afbrudt af korte skoleophold med en afsluttende fagprøve - i perioden 1. september 2021 til 31. august 2023.

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder.

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 37 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi nu vores team.

Werd ApS
EagleBurgmann KE A/S
Technical Designer

EagleBurgmann KE A/S, Ringkøbing

As our new Engineer/Technical Designer you will become responsible of designing Expansion Joints, which fulfills the requirements given by our customers and legal requirements. This includes preparing designs, bill of materials and calculations for metal expansion joints and coordination of 3. part design approvals.

The position is located in Ringkøbing, and you will have reference to the company's Engineering Manager. You will become an important part of a strong team of qualified and motivated colleagues.

Lindab A/SHR-chef, der kan udvikle mennesker til deres fulde potentiale

Lindab A/S, Haderslev

Som HR-chef i Lindab A/S refererer du til den administrerende direktør, og er ligeledes en del af direktionen for Lindab A/S.

Du har det fulde ledelsesmæssige ansvar for HR og bliver engageret i virksomhedens strategiske arbejde med at være en attraktiv arbejdsplads for såvel nuværende som kommende medarbejdere.

Derudover er du blandt andet ansvarlig for Lindabs Talentprogram, Great Place To Work certificering samt den digitale udvikling indenfor HR.

Du forventes ligeledes at støtte ledere til at blive endnu bedre ledere, og vedligeholde eller skabe programmer, der sikrer god trivsel og høj motivation blandt alle ansatte.

Bentzen Autokaross A/SUdemontør til installation af oliefyr i biler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor søger vi en udemontør til et alsidigt job. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker, både direkte med bilimporterne, forhandlere samt private virksomheder.

Vi søger en person som har bred erfaring inden montering af oliefyr i personbiler, varebiler, entreprenørmaskiner, motorbåde m.m. samt erfaring med el og tekniske løsninger i køretøjer generelt. Arbejdet består dels af montering af varmere hos kunden i sæsonen samt el-teknisk opbygning af special køretøjer på vores eget værksted.

Seniorshoppen ApSSælger/salgsassistent til 8370 Hadsten

Seniorshoppen ApS, Hadsten

Brænder du for at sælge? Har du erfaring med dametøj fra butik, men vil du måske gerne prøve noget andet? Vil du arbejde med den mest engagerede og taknemmelige målgruppe?

Som sælger i vores mobile butik, skal du besøge alle vores dejlige kunder og afholde det arrangementet, kunden har booket - enten butik eller butik + modeshow. Hvis der er bestilt modeshow, skal du klæde nogle dejlige damer på og fortælle forsamlingen om de forskellige sæt. Efter modeshowet, når butikken er åben, skal du hjælpe og rådgive kunderne som en alm. butikssælger. Til sidst vil du typisk skulle genbooke kunden i direkte forlængelse af arrangementet sammen med den ansvarlige.

Seniorshoppen ApSSælger/butiksassistent til Middelfart-afdelingen

Seniorshoppen ApS, Middelfart

Brænder du for at sælge? Har du erfaring med dametøj fra butik, men vil du måske gerne prøve noget andet? Vil du arbejde med den mest engagerede og taknemmelige målgruppe?

Vi er en dansk virksomhed, der sælger tøj til modne damer. Vores koncept er 100% målrettet den modne kvindekrop (+65) og de udfordringer omkring pasform, som kommer med alderen. Vi har årligt, de sidste 14 år, besøgt 400 foreninger og klubber hvor seniorer mødes. Nogle med opstilling af vores mobile butik med henblik på salg, andre med et modeshow-arrangement sammen med den forening, vi besøger.

Semler GruppenCorporate Assistant til Corporate Affairs

Semler Gruppen, Brøndby

Har du flair for processer, procedurer og kontroller? Vil du være administrativ tovholder i teamet for Privacy & Security hos Danmarks største bilkoncern?

Så bliv en del af vores team i Corporate Affairs, der varetager complianceopgaver, rådgiver i databeskyttelsesret og sikkerhed for hele koncernen.

Hos os bliver du et vigtigt bindeled mellem jurister/sikkerhedskonsulenter og forretningen. Du vil varetage administrative opgaver og projektstyre compliancetiltag på tværs selskaber og afdelinger i koncernen.

Du har et naturligt positivt drive, og evner at arbejde selvstændigt, men også at samarbejde med andre. Du har en udpræget sans for kvalitet, og forstår at prioritere dine opgaver.

Forbrugerrådet Tænk
Sekretær til tidsbegrænset stilling hos Forbrugerrådet tænk

Forbrugerrådet Tænk, København

Forbrugerrådet Tænk søger en struktureret, imødekommende og grundig sekretær, der, det næste halve år, vil være med til at løfte en bred opgaveportefølje i vores nyetablerede ledelsessekretariat.

Du kommer til at indgå i ledelsessekretariatet, hvor vi er fem kollegaer, der understøtter formanden, og direktionen samt den øvrige ledelsesgruppe. Du vil både skulle løse direkte opgaver inden for understøttelse af ledelsen, fx i form af kalenderstyring, mødeplanlægning mv., men også bistå i opgaver, der går bredt på tværs af organisationen.

GreenMobility A/S
Salgskonsulent

GreenMobility A/S, København

Vil du sælge en grøn delebilsløsning til virksomheder. Vil du være en del af en ung organisation midt i København med start-up mentalitet? Er du blandt de bedste til at sælge via telefonen? Så er det måske dig vi søger.

Din opgave bliver at indgå aftaler med virksomheder om brug af vores el-delebilskoncept i København og Aarhus. Din arbejdsdag foregår for størstedelens vedkommende i telefonen, hvor du taler med potentielle virksomheder om hvordan de kommer i gang med at bruge GreenMobility til mødekørsel, til lufthavnen og hvordan de ansatte kan bruge vores biler, når de har fri.

GreenMobility A/S er en dansk udbyder af elektriske dele-bybiler. I dag opererer GreenMobility Bybiler i Københavnsområdet , Aarhus, Malmø, Göteborg, Brussels, Antwerpen, Gent og Helsinki.

GreenMobility A/S
Mercedes-Benz CPH
Mekanikere til nyere innovativt bilhus

Mercedes-Benz CPH, København

Er du uddannet mekaniker og har du en høj faglighed? Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand og verdens bedste kunder og kollegaer? – Så er det dig vi søger!

I sensommeren 2019 slog vi dørene op for et helt nyt og innovativt bilhus i Københavns Sydhavn, der har den unikke kundeoplevelse i fokus, og som der kun findes få af på verdensplan. Siden da har vi haft travlt og vi har mange biler igennem værkstedet dagligt. Derfor søger vi nu en håndfuld nye dygtige og kompetente mekanikere til at blive en del af stjerne-familien.

BEUMER Group A/S
Student Worker – Finance

BEUMER Group A/S, Aarhus

Are you enrolled in a university programme, and are you considering a career in Finance? Would you like to put your skills to the test on various tasks in an international company? Then a job as a student worker with BEUMER Group A/S in Aarhus might be something for you.

Beumer

You will become part of a dynamic Finance department, and you will be a dedicated resource for your Finance colleagues. You will be involved in many different tasks within Finance, Project Controlling and Production Controlling. You will have independent areas of responsibility with plenty of opportunity for putting your Financial competencies to the test. We offer a job for 10-15 hours weekly, minimum two days a week. The precise working hours will be agreed.

BEUMER Group A/S
BAUHAUS
Smilende og kundeorienteret Sælger (10 timer) til BAUHAUS Randers farve/belysning

BAUHAUS, Randers

Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (10 timer) i branchens bedste byggemarkedskæde!

BAUHAUS er i fortsat vækst, og lige nu har vi brug for en dygtig og serviceminded Sælger til i gennemsnit 10 timer pr. uge til vores farve- og belysningsafdeling.

Som Sælger bliver din primære opgave at vejlede og servicere vores kunder. Derudover vil du sammen med dine kollegaer få ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsentationen og kampagneopfølgningen af samme.

Constructa Danmark A/SVVS-ingeniør/installatør til Silkeborg

Constructa Danmark A/S

Er du nyuddannet VVS-ingeniør/installatør? Og kunne du tænke dig at blive en del af et fagligt stærkt team? Hvis du samtidig har lyst til at sætte dine kompetencer i spil i en rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst, hvor dine ideer bliver hørt? Så kan vi tilbyde dig en spændende mulighed som VVS-ingeniør/installatør hos Constructa.

Du bliver en del af vores installationsteam, hvor der sidder 5 fagligt stærke ingeniører og 1 teknisk designer, der arbejder sammen og sparrer med hinanden for at løse vores opgaver indenfor fremtidens byggeri. Du vil indgå i et tværfagligt miljø, hvor der lægges vægt på udvikling, synlig ledelse og sociale relationer. Vi hjælper og støtter hinanden, når det ”brænder på” og vi løfter i flok.

HTH
Salgstrainee

HTH, Glostrup

KICKSTART DIN KARRIERE HOS HTH GLOSTRUP I TYPEHUSEAFDELINGEN

Drømmer du om en spændende karriere med fokus på udvikling og flotte resultater i et godt socialt miljø?

HTH

Afdelingen typehuse hos HTH Glostrup, søger lige nu en trainee til deres afdeling. Hos typehuse lærer du at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed, og du bliver klædt godt på til at lykkes i dit arbejde.

Typehuse hos HTH Glostrup har stor succes og masser af spændende projekter, som du kan blive en del af. Så er du struktureret, har styr på detaljen og ønsker at komme med på teamet? Så grib muligheden og ansøg allerede i dag.

HTH