1.604 job matcher din søgning 1.604 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.604 resultater.
Holbæk KommuneProcesstærk konsulent med indsigt i sundhedsområdet til Fagsekretariatet i Aktiv hele livet

Holbæk Kommune

Vil du være med til at udvikle fremtidens ældre- og sundhedsområde i Holbæk Kommune? Kan du arbejde strategisk med forebyggelse som en væsentlig del af vores kerneområder? Har stærke projekt- og proceskompetencer og kan facilitere involverende processer? Så er det lige dig, vi har brug for i Fagsekretariatet under Aktiv hele livet.

Du har en relevant kandidatuddannelse eller en sundhedsfaglig uddannelse, som du har brugt som afsæt for at videreuddanne dig. Du har flere års erfaring fra den kommunale sektor, og du har indsigt i ældre- og sundhedsområdet. Du har gjort dig overvejelser om, hvordan du arbejder med processer og relationer i organisationer, du har interesse for at være i en politisk styret organisation, ligesom du synes, at tværgående og tværfaglige processer og projekter er spændende.

Ringsted KommuneSocialrådgiver/socialformidler med interesse for beskæftigelsesindsatsen for borgere i alderen 18-30 år søges til Ungeenheden

Ringsted Kommune

Brænder du for arbejdet med de unge og for det tværfaglige samarbejde, så er du måske den rette medarbejder for os. Vi er i lykkelige omstændigheder, og søger 2 engagerede socialrådgivere/formidlere til to begivenhedsbestemte vikariater (barsel). Den ene stilling er på 32 timer og den anden er på 37 timer.

Du skal som udgangspunkt arbejde indenfor Beskæftigelseslovens område i forhold til borgere der har andre problemer end ledighed. Det primære fokus vil være på borgere mellem 16 og 29 år.

Af opgaver i forbindelse med stillingen kan nævnes:

 • Samtaler med unge ledige
 • Vejledning i henhold til bestemmelserne i LAB
 • Igangsætning af job- og uddannelsesrettede tiltag for de unge
Sct. Georgsgårdens Børnehave, Selvejende Institution
Faglig stærk og engageret pædagog til Sct. Georgs Gårdens Børnehave i Borup

Sct. Georgsgårdens Børnehave, Selvejende Institution, Borup

Sct. Georgs Gårdens Børnehave søger en 35 timers pædagog til gruppen 2-4 år pr. 1. januar eller snarest derefter.

Børnehavens værdigrundlag bygger på fællesskab, dialog, udvikling, anerkendelse og tryghed.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • En personalegruppe, der både alders- og erfaringsmæssigt spænder bredt. Vi lægger vægt på et sundt arbejdsmiljø indeholdende god dialog, nysgerrighed på egen og andres praksis, humor og fællesskab. Vi har stor fleksibilitet, en høj arbejdsmoral og hjælper hinanden – også når det brænder på.
 • En institution med rigtig gode pædagogiske grundsten og som stadig er i en pædagogisk udvikling med fokus på den styrkede læreplan og som stræber efter en høj faglig kvalitet til glæde for børnene.
 • Faste stue- og aftenmøder med relevant pædagogisk indhold samt 2 pædagogiske dage om året.
DGS ApS - Din GulvserviceDygtig gulvsliber til veletableret gulvfirma

DGS ApS - Din Gulvservice, Greve

Er du vores nye kollega? Så det måske lige dig vi står og mangler.

Vi har rygende travlt, så vi mangler altid folk. Har du lyst til at blive en del af et team?

Som ny kollega forventer vi, du er:

 • Kvalitetsbevidst med flair for finish og godt håndværk
 • Samarbejdsvillig, pålidelig, ansvarsfuld og har god ordenssans
 • Positiv og fleksibel

Vi tilbyder et job i et hyggeligt og uformelt miljø med gode arbejdsforhold. Der tilbydes løn i henhold til kvalifikationer.

Next StepMontør/lagermedarbejder med drive og overblik

Next Step søger for Reolux Danmark A/S i Ringsted

Nogle dage arbejder du med udemontager, andre dage arbejder du på lager. Opgaverne består af montage af pallereoler, stålreoler, storfagsreoler, indskudte dæk, demontage af diverse inventar, ordrebehandling m.m. Du er med andre ord indstillet på at gøre en forskel i en mindre virksomhed, hvor tingene går stærkt, hvor der løftes i flok og hvor dine opgaver spænder meget bredt.

Vi tilbyder en 37 timers stilling i en økonomisk solid, danskejet virksomhed. Du bliver en væsentlig ressource i et uformelt og innovativt, men krævende miljø.

Du er struktureret og som person udadvendt og dygtig til kundekontakt. Derudover har du følgende kvalifikationer:

 • Truckkort
 • Kørekort kategori BE
 • Gerne erfaring med tilsvarende opgaver
Sekretær

Lægerne Algade 33, Roskilde I/S

Vi søger en sekretær gerne til opstart pr. 1 februar 2021. Stillingen vil være en deltidsstilling på ca. 35 timer om ugen.

Vi er en 2-mandskompagniskabspraksis med 2 faste læger, 1-2 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker og 1-2 medicinstuderende. Sekretærfunktionen er en nyoprettet stilling i det vores sygeplejersker på nuværende tidspunkt på skift varetager opgaven. Klinikken er beliggende centralt i Roskilde meget tæt på stationen.

Som sekretær i klinikken får du mulighed for at vise, du kan have mange bolde i luften og være klinikkens imødekommende ansigt udadtil, både ved skranken og ved telefonen.

Du vil blive en del af et rigtigt godt tværfagligt team, hvor vi vægter højt fagligt niveau, godt sammenhold og god sparring højt i hverdagen.

Lolland Kommune
Pædagog til Mælkebøtten

Lolland Kommune, Nakskov

Vil du gerne arbejde i en institution hvor læring og udvikling er i fokus? Og vil du gerne have velreflekterede, engagerede og fagligt dygtige kollegaer? Så er denne stilling måske lige noget for dig!

Du vil blive en del af en børnehavegruppe, hvor du vil komme til at arbejde sammen med en fast kollega, ligesom du vil blive en del af en kollegagruppe der har tradition for stærkt sammenhold, masser af humor og plads til forskellighed.

Vi tilbyder:

 • En institution der stiller skarpt på udeliv, bl.a. ved at følge børnenes initiativer, udvikle og udforske det udendørs læringsmiljø.
 • En certificeret Sangglad-institution, hvor sangen understøtter, og er en vigtig del af vores pædagogiske praksis.
Ringsted KommuneBrænder du for demensområdet?

Ringsted Kommune

Plejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til vores demenshuse i en fast stilling, 32 timer pr. uge i dagvagt, med tiltrædelse pr. 1. januar 2021.

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet, hvilket betyder at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent.

Asgaard RecruitmentSælger til det sjællandske marked

Asgaard Recruitment søger for Ledon A/S

LEDON har gennem årene vækstet støt. For at fortsætte denne vækst søger vi lige nu en projektsælger til ’Salg Danmark’-teamet. Danmark deles på nuværende tidspunkt op i øst og vest, og du vil i denne stilling få ansvaret for at drive salget i øst, dvs. Sjælland. Markedet i øst, som hovedsageligt består af boligforeninger, vurderes at have et stort potentiale med den rette person ved roret af salgsarbejdet.

Du kan forvente en arbejdsplads med stor mulighed for at sætte dit eget præg på dagligdagen, så længe resultaterne er til stede. Du bliver en del af et meget dynamisk team med fokus på trivsel og interesse for hinanden, og hvor det er kutyme hele tiden at søge efter nye måder og muligheder. Afdelingen er drevet af en stor teamspirit, og du vil blive en del af den videre udvikling af afdelingen, idet du får mulighed for at byde ind med nye ideer og muligheder for vækst.

JN Data A/S
Product Manager

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Har du et højt drive og brænder for Product Management? Så er du måske vores nye kollega i JN Datas Release/Product Management team.

Du får en meget bred organisatorisk kontaktflade med mange operationelle opgaver svarende til tilbagevendende driftsopgaver, men du vil også indgå i taktiske og strategiske opgaver.

Du vil blandt andet skulle bistå med følgende opgaver:

 • Planlægning og gennemførelse af Workshops & Brush ups for Product Owners
 • Sikring af opdatering af Product Roadmaps i henhold til det beskrevne årshjul
 • Kvalitetssikring af Product Roadmaps før offentliggørelse til vores kunder
JN Data A/S
Alm. Brand
Erhvervskundechef - erhvervsforsikringer

Alm. Brand

Vil du være med på et vinderteam?

Har du god erfaring med erhvervskunder og er du klar til at tage de næste vigtige skridt i din karriere, så har du alle tiders mulighed lige her. Som del af Stort Erhverv Øst med base i København skal du spille en central rolle i arbejdet med at udleve et stort potentiale, der er på større erhvervsvirksomheder med mere end 15 ansatte.

Dit fokus bliver mellemstore og store virksomheder, hvor du typisk har dialogen med økonomidirektøren eller ejeren. Du kommer til at fordele din tid ca. 80/20 ift. at opsøge nye kunder og styrke relationerne til de eksisterende kunder. Det gælder bl.a. i forhold til at udnytte mulighederne for mer- og krydssalg af især pension.

SuperBrugsenBagersvend, SuperBrugsen, Odsherred

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 68 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager og fokus på kvalitet.
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
PRENT DenmarkMaintenance Technician/Vedligeholdelsestekniker

PRENT Denmark, Holbæk

We are looking for a talented member to our MFG team. Could it be you? If you have a technical mindset, we could offer you to become part of a growing team of 40 engaged employees, which supports the company’s expanding business in Europe. In addition, you will be a part of the international cooperation with colleagues in USA and Asia.

Reporting to the Production Manager, you will be a part of the Prent Denmark team. You will mainly be responsible for maintenance and repairs of tooling, production equipment and minor facility tasks, this includes close cooperation with Production team and Tool technician. You will also take part in the other activities needed to maintain our high-level manufacturing

ConvaTec, Infusion CareProduction Supervisor, hverdag - aften/nat

ConvaTec, Infusion Care, Osted

Drives du af en spændende og forandringspræget hverdag i en travl driftsorganisation? Finder du løbende udvikling og forbedring af arbejdsgange og medarbejderkompetencer til optimal udnyttelse af ressourcer interessant? Har du et ønske om at arbejde i en verdensomspændende virksomhed, som har specialiseret sig i behandling af kroniske sygdomme såsom Diabetes og Parkinsons? Hvis ja, er du måske vores nye Production Supervisor.

Du vil få ansvar for vores operatører og industrioperatørelever på hverdag - aften-/nathold med reference til Associate Director, Manufacturing og vil skulle samarbejde og koordinere med Produktionsleder for dagholdet omkring den daglige driftsplanlægning. Der arbejdes i medstyrende teams i produktionen og du vil have ansvaret for at støtte, til at de fungerer.

Westrup A/S
Økonomiassistent – barselsvikariat (37 timer pr. uge)

Westrup A/S, Slagelse

Barselsvikariat marts 2021 til februar 2022.

Vi forestiller os, at du har en god, solid erfaring, kan arbejde selvstændigt samt håndtere forskellige arbejdsopgaver med udgangspunkt i kreditorer.

Du vil i tæt samarbejde med den øvrige økonomiafdeling varetage de daglige opgaver i afdelingen og du bliver en del af en økonomiafdeling, som p.t. tæller 4 medarbejdere og refererer til CEO’en.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Kreditorer
 • Betalinger
 • Bogføring
Westrup A/S
HTH
Salgstrainees

HTH

Drømmer du om en karriere hos et af køkkenbranchens stærkeste brands. Er du klar til at lære alt om køkkensalgets faser og være med til at skabe gode resultater i et godt socialt miljø? Så se her!

Hos HTH søger vi nu trainees til vores salgsuddannelse, her lærer du at gøre vores kunders ønsker og drømme til virkelighed og du bliver klædt på til at blive en succes indenfor salg.

HTH

HTH tilbyder et arbejdsmiljø og socialt sammenhold i verdensklasse. Her er fokus på dig og din trivsel, samtidig med at du bliver fagligt udfordret. Du får gode kollegaer der altid er klar til at hjælpe dig, og vi sørger for god oplæring så du hurtigt vil kunne få ansvaret for dine egne kunder og møder.

HTH
Royal Unibrew A/S
Innovation Project Manager

Royal Unibrew A/S, Faxe

Da vores nuværende innovation project manager har fået nye opgaver i Royal Unibrew, er vi på udkig efter en ny kollega til vores marketingafdeling. Som innovation project manager får du en central funktion i vores innovationsproces, der er helt afgørende for, at vi hvert år kan lancere nye produkter indenfor vores stærke mærkevarer på både øl og læskedrikke.

Din primære rolle bliver at sikre optimal gennemførelse af planlagte innovationsprojekter og produktlanceringer. Du kommer til at:

 • Lede lanceringsprojekter på tværs af alle brands
 • Evaluering og opfølgning på lanceringer
 • Vedligeholde og evaluere vores interne innovationsproces
Royal Unibrew A/S
Randstad A/S
Revisor

Randstad A/S søger for Dansk Revision i Slagelse

På vegne af vores kunde Dansk Revision søger Randstad en revisor til en alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder til deres afdeling i Slagelse.

Virksomhedens styrke er engagerede og dygtige medarbejdere, som sammen skaber et godt arbejdsmiljø og trivsel. Der tilbydes gode udviklingsmuligheder, så medarbejderne altid er klædt på til at opfylde kundernes behov. Dansk Revision Slagelse lægger stor vægt på, at arbejdet, både fagligt og socialt, er levende og inspirerende. Her er medarbejderne med til at sikre kvalitet og faglighed over for deres kunder.

Virksomheden søger en revisor, der ønsker at blive en integreret del af arbejdspladsen. Den rette kandidat har lyst til at blive en del af et udviklingsorienteret revisionsfirma i et velfungerende team, hvor der er plads til smil, humor og en uhøjtidelig stemning. Virksomhedens nye revisor kan have en uddannelsesmæssig baggrund som enten HD, HD 2. del eller cand.merc.aud.

Storm Group
Har du en influencer i maven og et salgsgen i kroppen?

Storm Group, Aalborg eller Roskilde

Lige nu har du en UNIK MULIGHED for at blive del af et team, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, imens du får relevant erfaring med salg og sociale medier. Bliv SoMe-salgskonsulent i Storm!

Storm Group

Vores SoMe-salgskonsulent er en nyoprettet stilling, og her må du godt være på Facebook i arbejdstiden. Du bliver del af vores salgskampagner for virksomheder i energibranchen, måltidskasser og velgørenhed. Desuden kommer du til at skabe indhold (tekst, billeder, video) til deling på dine egne og Storm Groups Instagram- og Facebook-konto.

Vi leder efter dig, som kan tage billeder/video, se de gode historier i hverdagen, hype et hashtag og få likes på posts. Samtidig vil du gerne have solid erfaring med salg og kommunikation. En helt særlig mulighed for alle med interesse i marketing og sociale medier!

Lundberg Tech A/SProduktionsmedarbejder til montagehal

Lundberg Tech A/S, Lille Skensved

Lundberg Tech A/S søger en erfaren produktionsmedarbejder til vores montagehal, hvor du skal arbejde med montage og test af de enheder Lundberg Tech A/S producerer.

Vi tilbyder et job i en virksomhed, der vokser med høje vækstrater, hvilket forventes at fortsætte. Vores varemærke er at hele organisationen arbejder tæt sammen i et attraktivt og aktivt miljø, og vi yder en udstrakt kundeservice, hvor vi begejstrer og gør en forskel.

Om dig:

 • Du er formentlig uddannet industrimekaniker eller lignende
 • Du har ”hænderne godt skruet på” og lægger en ære i at udføre dit håndværk med høj kvalitet
 • Kendskab til el er en fordel men ikke et krav