3.452 job matcher din søgning 3.452 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.452 resultater.
Ferdinand Medical ApsSalgskonsulent til kirurgisk udstyr til Jylland/Fyn

Ferdinand Medical Aps

Kan du skabe trygge kunderelationer? Og vil du bruge din viden om kirurgisk udstyr til at højne sikkerheden på operationsstuerne på de danske sygehuse?

Måske er du sygeplejerske med lyst til at prøve kræfter med salg, eller måske er du allerede salgskonsulent med erfaring fra branchen. Under alle omstændigheder er dette jobbet for dig, der kunne tænke dig en hverdag, du helt selv kan planlægge.

Du planlægger selv din tid – dog skal du regne med at bruge omtrent 4 dage om ugen ude hos kunderne, som du kører ud til fra dit hjemmekontor. Det betyder, at du:

 • løbende er i kontakt med kirurgiske operationsafdelinger i Region Nord, Midt og Syd
 • yder service på udstyret
 • underviser og guider kirurger og sundhedspersonale i brugen af udstyret, dvs. at du også er til stede under operationer
DSV
Kickstart din karriere – bliv speditørelev hos DSV

DSV, Hedehusene, Aarhus, Horsens, Aalborg, Esbjerg eller Odense

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt.

DSV

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding.

DSV
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Brøndum A/SServiceleder til Brøndums serviceafdeling i Randers

Brøndum A/S

Vil du være med til at sætte dit præg på Brøndums serviceafdeling i Randers? Vi er i en positiv udvikling og søger derfor nu en serviceleder, der kan bidrage til afdelingens fortsatte vækst.

Du kommer til at få et tæt samarbejde med servicechefen samt servicekoordinatoren lokalt i Randers, ligesom du samtidig kommer til at bidrage med din viden og sparring på tværs af Brøndums afdelinger. På den måde kan vi sammen styrke den samlede serviceforretning. Vi har afdelinger i Viborg, Aarhus, Kolding, Herning og Hvidovre.

Dine vigtigste opgaver er bl.a.:

 • Koordinering og planlægning (dag til dag) af arbejdsopgaver og ressourcer i samarbejde med servicekoordinator
 • Udvikling af den eksisterende kundeportefølje samt opdyrkning af nye kunder
 • Beregning samt udarbejdelse af og opfølgning på tilbud
Systematic A/S
IT Project Manager for Next Generation Mobile Products

Systematic A/S, Aarhus

Would you like to lead projects delivering world class Command and Control (C4I) mobile products in a team of ambitious colleagues? Do you have the skills to deliver excellent leadership, grow teams and become part of a growing international company?

You will assume a project management role and lead 2-3 scrum teams, delivering new product functionality to customers around the world. You will work in an agile development environment following the scrum process, while continuously improving the way we work and delivering high quality products. You will:

 • Responsible for delivering half-yearly projects according to cost, schedule and quality
 • Drive the implemented strategic initiatives and continuously improve development speed and product quality
Systematic A/S
Itadel A/S
Major Incident Manager

Itadel A/S, Viby J.

Ved du hvordan, du skal tage styringen? Kan du kommunikere klart og præcist i pressede situationer? Og kan du få de skarpeste tekniske profiler til arbejde effektivt sammen? Så er du måske den Major Incident Manager vi leder efter.

Itadel er en ung organisation med en afslappet og uformel ledelsesstil. Du bliver en del af Major Incident Management (MIM), som er et mindre team, der varetager koordinering samt intern og ekstern kommunikation i forbindelse med Major Incidents.

Du vil udover din rolle som Major Incident Manager arbejde med Problem og Change Management. Dette vil primært være efter Major Incidents, hvor du vil arbejde aktivt med at afdække årsagen til nedbruddet og iværksætte varige forbedringer og implementere disse ændringer.

Itadel A/S
KAR+CO
Franchisetagere til nye butikker i Aarhus-området

KAR+CO søger for Flügger A/S til Aarhus

Succes som selvstændig?

Drømmer du om at få foden under eget bord – uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager for Flügger farver i Aarhus og omegn.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Flügger farver har vækstplaner, og der er flere bydele i Aarhus, hvor der ikke findes en Flügger farver-butik i dag. Der er derfor gode muligheder for en franchisetager, der har lyst til og mod på at drive én, to eller flere butikker i områder i Aarhus, hvor der ikke allerede ligger en Flügger farver i dag.

KAR+CO
JELD-WEN Danmark A/S
Environmental Engineer

JELD-WEN Danmark A/S, Åstorp (Sweden), Herning or Sønder Felding

The scope of the role is to support the delivery of internal communications activities that are aligned with the corporate communications strategy and JELD-WEN Europe’s business goals. This role will support all countries in the Northern region, but in daily business primarily focus on environment, health & safety activities in Sweden and Denmark.

YOUR RESPONSIBILITIES

 • To live by the JELD-WEN Values to build businesses ethically and safely, to invest in people, to inspire customers through innovations, to deliver on our promises and to improve every day.
 • To ensure adherence with all compliance standards and always operate with integrity.
 • Ensure compliance with environmental legislation in Denmark and Sweden. This includes to continue and build on a good dialogue with Authorities.
JELD-WEN Danmark A/S
Ikast-Brande Kommune
Projektleder til implementering af Kommunernes Ydelsessystem (KY)

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en projektleder der formår at kombinere sans for detaljer med overblik og kommunikation med mange interessenter.

Vi forventer, at du:

 • Er fortrolig med brug og administration af it-systemer og snitflader mellem it-systemer
 • Har erfaring med projektledelse af it-implementerings- eller udviklingsprojekter
 • Har kendskab til bogføring og regnskab

Lidt om os: Udbetaling af kontanthjælp, uddannelseshjælp, flekslønstilskud, enkeltydelser og en række andre ydelser i Ikast-Brande Kommune varetages af ydelseskontoret, som er en del af Borgerservice. Borgerservice har 30 ansatte.

Region MidtjyllandVicedirektør med ambitioner om at skabe Danmarks bedste socialområde

Region Midtjylland, Viborg

Ser du dig selv som en socialfaglig stærk leder, der motiveres af at gøre en forskel for borgeren? Vil du være med til at drive den social- og sundhedsfaglige udvikling af Socialområdet i Region Midtjylland? Og er du på udkig efter nye udfordringer, hvor du for alvor kan sætte din faglighed og ledelsesevner i spil og være med til at videreudvikle og styrke Socialområdets faglige profil både internt og eksternt?

Så er det måske dig, vi leder efter til at træde ind i den nyoprettede stilling som vicedirektør i Socialområdet i Region Midtjylland.

Dine primære opgaver bliver:

 • at skabe rammerne for et fagligt stærkt og højt specialiseret socialområde
 • at være et fagligt fyrtårn for fagligt stærke ledere
 • at sikre kvalitet i den sundhedsfaglige indsats.
OnlinePOS
Erfaren SCRUM Master til fremadstormende IT-virksomhed

OnlinePOS, Randers

Ønsker du at sætte kursen og facilitere de agile arbejdsprocesser hos en IT-virksomhed i rivende udvikling?

Vi søger en SCRUM Master, som vil med på vores rejse og videreudvikle vores arbejdsgange og produkter, som har gjort os til en af de førende spillere i branchen. Vi søger dig, som kan udfordre os på alt det, vi troede, vi vidste om agile arbejdsmetoder og som er motiveret for at implementere sine ideer.

Som SCRUM Master hos OnlinePOS bliver din fornemste opgave at implementere og facilitere de agile SCRUM-principper i en kompetent udviklingsafdeling på 12 medarbejdere. Dertil kommer opgaver inden for planlægning og håndtering af opgaver ift. Release Management og kvalitetssikring.

OnlinePOS
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/sælger til vores fantastiske kunder i Midtjylland

Danske Stenhuggerier A/S

Vi ved godt, at du nok aldrig har overvejet en branche som vores. Den er anderledes og fremmed, fordi mange af os ikke beskæftiger os med tab og død, før man selv oplever, at den banker på døren.

Men du får aldrig en arbejdsplads, hvor din indsats har så afgørende betydning for andre mennesker, som det er tilfældet hos os.

Selv om du sidder alene på kontoret, er din personlige coach kun et telefonopkald væk. Vi uddanner og træner dig, både fra kollega til kollega og gennem et online træningsforløb, som du følger på din computer, mens du er på arbejde.

Du kommer hurtigt til at føle et naturligt ansvar for din afdeling. Du betjener dine kunder. Du servicerer dine dygtige bedemænd. Du trimmer din udstilling og sørger for, at dine kunder føler sig velkomne og bliver hjulpet med deres personlige minde over den person, de har mistet.

Matas A/SSouschef-vikariat

Matas A/S, Holstebro

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en Souschef til vores butik i Holstebro, Nørreport Centret.

Som Souschef i Matas fungerer du som medarbejdernes rollemodel og du sikrer butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Sammen planlæger I også diverse salgsaktiviteter og andre spændende kundearrangementer.

Stillingen er et barselsvikariat, der som udgangspunkt løber frem til november 2021.

Dine daglige opgaver vil spænde bredt, men vil blandt andet indbefatte:

 • Coaching og undervisning af personalet i salgsteknikker og produktkendskab.
 • Opstille salgsmål i samarbejde med butiks- og driftschefen
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag.
APM Terminals – Aarhus A/S
Procurement Officer

APM Terminals – Aarhus A/S

You need to be able to understand both the commercial and the operational side of the terminals to become a trusted advisor and support in situations where we rely on external suppliers to keep the terminals running.

Your key responsibilities will be to add value through:

 • successfully matching our global category strategies and priorities to local needs and opportunities. And maintain a strong feedback loop to the global teams.
 • actively managing the supplier base of the terminals.
 • safeguarding the supplier related controls posture and ensure strong cost management though compliance to procurement processes and tools.
APM Terminals – Aarhus A/S
Aarhus UniversitetErhvervspartner hos Aarhus BSS – Genopslag

Aarhus Universitet

Kan du rådgive om forskningsbaseret efteruddannelse på universitetsniveau – både via personlig dialog og gennem netværksarrangementer?

Så har du nu muligheden for at blive erhvervspartner hos Aarhus BSS Kommunikation og Eksterne Relationer, Aarhus Universitet.

I stillingen som erhvervspartner skal du rådgive om og sælge forskningsbaserede efteruddannelses- og kursustilbud fra Aarhus BSS til både private virksomheder og offentlige organisationer. Du skal indgå i et tæt samarbejde med forskere og studieledere på Aarhus BSS, dine markedsføringskollegaer samt gruppen for eksternt rettede aktiviteter i forhold til markedsafdækning og udvikling af nye aktiviteter. Din rolle bliver at koordinere og lede de salgsfremmende aktiviteter inden for området.

Derudover skal du kunne rådgive institutter og ledelse om markedstendenser, der er relevante for efter- og videreuddannelse.

Horsens Kommune
Sygeplejerske søges til Hjemme- og Sygeplejen Øst

Horsens Kommune

Hjemmesygeplejen Øst i Horsens Kommune søger en faglig dygtig sygeplejerske, som kan tiltræde snarest muligt eller den 1. januar 2021.

Vi søger en sygeplejerske, som ønsker at arbejde i dagvagt/aftenvagt, timetal 32-37 timer. Der arbejdes ca. hver 4. weekend - weekendarbejde hver 3. weekend kan forekomme.

Sygeplejerskerne i Horsens Kommune visiterer selv ydelser til borgerne efter gældende Kvalitetsstandarder. Vi arbejder sundhedsfremmende og støttende i sygeplejeindsatserne og vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og behov.

PopulosLeder til kommunikation, kundeservice og community

Populos søger for INCUBA i Aarhus

INCUBA ønsker at løfte kommunikation, branding, netværk og kundeoplevelser til næste niveau.

Stillingen er nyoprettet, og for den rette er der store muligheder for at sætte et afgørende præg på et af Danmarks stærkeste communitys for techvirksomheder, startups og investorer.

Du øger kendskabet til INCUBA gennem udarbejdelse af strategi for kommunikation. Du sikrer – sammen med dit team – omtale og synlighed via udarbejdelse af artikler, pressemeddelelser, nyhedsbreve og indlæg til trykte og digitale medier, ligesom du er en synlig netværker- og facilitator. Ledelse, udvikling og fastholdelse af teamet er en kerneopgave, hvor du formår at sætte struktur og transparens på leverancer, roller og ansvar.

LUNDSØE KØL & FRYS A/S
Lager- og logistikelev til international frysehusvirksomhed i stor vækst

LUNDSØE KØL & FRYS A/S, Aarhus

Ønsker du at være lager- og logistikelev og vil du være del af en moderne og digitalt drevet logistik- og frysehusvirksomhed? Går du til hver eneste opgave med stor ildhu?

Hos Lundsøe Køl & Frys A/S sætter vi en stor ære i at uddanne den næste generation af logistikfolk godt, så de er rustet til de spændende og voksende udfordringer vi møder i vores hverdag. Her træder du ind i et uformelt arbejdsmiljø i en virksomhed med fart over feltet, hvor det gode samarbejde er i højsædet – og en frisk bemærkning er en del af dagligdagen.

Vores arbejdsdage er meget forskellige og du vil derfor ikke opleve to dage som er ens. Når du møder ind på lageret, vil dine opgaver variere meget fra modtagelse, registrering, pluk, pakning og afsendelse af varer til mere administrative opgaver.

LUNDSØE KØL & FRYS A/S
Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger social- og sundhedsassistenter

Ikast-Brande Kommune

Har du som social- og sundhedsassistent lyst til at blive en del af Brande Åcenter, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som sundhedsfaglig medarbejder har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge den sundhedsfaglige retning?

Brande Åcenter er et kombineret bo- og aktivitetstilbud med 32 lejligheder og en aflastningsenhed med 6 pladser. Målgruppen er voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller med erhvervet hjerneskade.

På Brande Åcenter tilbyder vi dig

 • At du varetager medicindispensering og medicinadministration i henhold til gældende lovgivning.
 • At du selvstændigt udøver arbejdet som social- og sundhedsassistent i overensstemmelse med de etiske og lovmæssige regler, der følger med ansvaret som autoriseret sundhedsfaglig person.
 • At du selvstændigt udfører omsorg og pleje