111 job matcher din søgning 111 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 111 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Ungecenteret opsøgende 2 ungerådgivere/job-nr. 632/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Afdelingen for Børn og Familie søger 2 energiske og positive kollegaer til at bistå os med arbejdet med unge mennesker med forskellige udfordringer.

Ungecenteret er et center som arbejder med og for unge som har det svært socialt og/eller psykisk. Årsagen til, at de har det svært er i de fleste tilfælde omsorgssvigt, men kan f.eks. også have årsag i rusmiddelmisbrug, skilsmisse, vold, seksuelt misbrug, dødsfald, mobning og/eller en kombination af disse.

Ungecenteret vil gerne udvide sin afdeling for ungerådgivning med 2 opsøgende ungerådgiver. Udover almindelige hverdage kommer ungerådgiverne til at arbejde opsøgende, hvor de prøver at komme i kontakt med børn og unge som går rundt på gaderne. De vil invitere børn og unge med til ungecenteret, hvor der kan tilbydes meningsfulde aktiviteter, samvær og mulighed for samtale og/eller hjælp hvis barnet ikke er tryg ved at gå hjem.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Administrativ medarbejder til Nunatta Atuagaateqarfia

Grønlands Selvstyre, Nuuk

I Nunatta Atuagaateqarfia – Grønlands Landsbibliotek – søger vi en administrativ medarbejder til ansættelse pr. 1. januar 2021 eller efter aftale.

I kontoret varetager vi mange forskellige og udviklende administrative opgaver, såsom økonomistyring – personale og brugernes administrative opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Afstemning af likvide konti
 • Daglig bogføring af bilag, fakturaer mv.
 • Sagsbehandling af brugere i bibliotekssystemet

Nunatta Atuagaateqarfia er folkebibliotek for Nuuk og centralbibliotek for Grønland. Groenlandica, Nationalbiblioteket som organisatorisk hører under Nunatta Atuagaateqarfia, er fysisk placeret i Ilimmarfik. Biblioteket er beliggende i hjertet af Nuuk, og det bliver hyppigt brugt af byens borgere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Angerlarsimaffik Aja søger en pædagog

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at være pædagog på Aja - og har du relevant erfaring? Så er du måske vores nye pædagog?

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Arbejdet består i at skabe en struktureret hverdag med mening i.
 • Pædagogisk rollemodel.
 • Der arbejdes i skiftende vagter.
 • Der skal påregnes flere koloni- og projektture om året.

Vi er en døgninstitution under Grønlands Selvstyre for unge fra 14-20 år - med en skrøbelig psyke betinget af grov svigt i barndommen - og er organisatorisk placeret under døgninstitutionsafdelingen i socialstyrelsen.

Grønlands Selvstyre
Beskæftigelsesministeriet
Arbejdsskadesagsbehandlere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Grønland

Beskæftigelsesministeriet, Nuuk

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik? Har du juridisk forståelse og en uddannelsesbaggrund eller erhvervserfaring, der gør dig i stand til at arbejde med kompleks sagsbehandling? Så er du en af de to arbejdsskadesagsbehandlere, vi søger til Center for Arbejdsskader i Nuuk.

Beskæftigelsesministeriet

Netop nu leder vi efter to nye kolleger, der har lyst til at arbejde på et mindre kontor, hvor opgaverne er mangeartede. Udover sagsbehandling vil du fx komme til at beskæftige dig med informationskampagner, oplæg mm.

En stor del af sagsbehandlingen kræver en juridisk forståelse, men det er ikke et krav, at du er uddannet jurist. Det vigtigste er, at du er i stand til at:

 • vurdere, om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
 • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser
 • træffe afgørelser om anerkendelse/afvisning.
Kriminalforsorgen i GrønlandSekretariatsleder til Kriminalforsorgen i Grønlands hovedkontor

Kriminalforsorgen i Grønland, Nuuk

Kriminalforsorgen i Grønland, Hovedkontoret, søger en sekretariatsleder til en nyoprettet stilling.

I det daglige løses opgaverne i sekretariatet med en betydelig grad af selvstændighed, og der er udstrakt samarbejde mellem Hovedkontorets ansatte, herunder direktionen. Der er ligeledes et tæt samarbejde med anstalterne, hvor der ydes rådgivning og vejledning af medarbejdere og ledelse.

Du vil varetage ledelsen af sekretariatet og være overordnet ansvarlig for sekretariatets opgaveløsning. Du refererer til direktøren og er stedfortræder ved direktionens fravær. Du indgår i ledergruppen, der består af 18 personer.

Grønlands Selvstyre
KTI søger bygningsstruktør eller betonmager til områdelederstilling for de arktiske bygningsarbejderuddannelser i Sisimiut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vi opstarter i 2021 fire nye uddannelser, og da vi er i opstartsfasen, søger vi en erfaren bygningsstruktør eller betonmager til stillingen som områdeleder for uddannelserne.

Vi søger dig, som har lyst til at undervise både intensive kurser og fuldtidsuddannelser, samtidig med at du udvikler undervisningsmateriale og nye kursustyper.

Som områdeleder for de korte uddannelser vil det daglige arbejde foregå i et tæt teamsamarbejde med Bygge & Anlægsskolens øvrige ansatte. Du skal deltage i planlægning, udvikling, tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af såvel den teoretiske som den praktiske undervisning. Du skal også forvente at indgå i andre opgavetyper, herunder tværgående projekter og udviklingsopgaver for hele Teknikimik Ilinniarfik.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge og Anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

KTI har i de senere år været igennem en meget spændende udvikling med vækst i aktiviteter, hvor der udbydes flere adgangsgivende kurser på bygge- og anlægsområderne.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Sprogkurser, KTI søger underviser i grønlandsk

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Har du mod på at lære nye borgere i Grønland grønlandsk og interesse for at udvikle og nytænke grønlandsk som sprogfag? Så er det dig, vi søger til vores stilling som grønlandskunderviser hos Sprogkurser, KTI i Sisimiut.

Som underviser hos Sprogkurser, KTI har du den kreative og spændende sprogundervisning i fokus. Du er klar til at møde kursisterne på deres niveau og til at vejlede dem på deres vej mod at kunne begå sig på grønlandsk.

Vores kursister er voksne, der ønsker at opkvalificere sig sprogligt. Grønlandskkurserne er p.t. primært for udlændinge, der arbejder i Grønland, men som endnu ikke kan sproget, eller kan lidt, men ikke er flydende. Det vil være en fordel, hvis du har en alsidig erfaring med grønlandskundervisning.

Det primære arbejdssted er Sisimiut, da vi prioriterer at afholde vores kurser lokalt. Der vil dog være rejsetid forbundet med stillingen, da vi dækker hele Grønland.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgiver til Myndighedsafdelingen/job-nr. 627/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Myndighedsafdelingen i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked i Kommuneqarfik Sermersooq i Nuuk søger en socialrådgiver med ansættelse snarest eller efter aftale.

Myndighedsafdelingen skal sikre at sagsbehandling inden for pensions-, handicap- og matchgruppe 1-3 området altid sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov.

Arbejdsopgaver til den ledige stilling

 • Primære opgave er kvalitetsudvikling på myndighedsområdet
 • Give sparring til sagsbehandling samt råd og vejledning
 • Arbejde ud fra gældende lovgivning og kvalitetsstandarder på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Vuggestuen Uiloq i Nuuk søger barne- og socialhjælper/job-nr. 596/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Vuggestuen Uiloq er normeret til 35 børn i alderen fra 0-3 år, og er fordelt på 3 stuer.

Alle stuerne er navngivet: Piluttat, Sikkersoq, Naasut.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet barne- og socialhjælper eller tilsvarende uddannelse
 • kan lide børn og respekterer dem
 • kan skabe en god kontakt til såvel forældre som kollegaer, og ikke desto mindre med børnene
 • er ansvarsbevidst og har overblik
Kommuneqarfik Sermersooq
INUITRecruitmentDygtig Mekaniker/Diagnosetekniker

INUITRecruitment søger for Deres Auto A/S i Nuuk

Er du god til at skrue på biler el. lastvogne, er du uddannet mekaniker, og har du erfaring fra autobranchen? Synes du at det kunne være en spændende udfordring at arbejde i Grønlands største bilforretning og -værksted?

I jobbet som Mekaniker/Diagnosetekniker vil du få spændende nye udfordringer og mulighed for at arbejde i et team bestående af dygtige og samarbejdsvillige kolleger. Deres Auto A/S ønsker at være en stærk samarbejdspartner for deres kunder og lægger vægt på respekt, samarbejde og professionalisme.

I rollen som Mekaniker/Diagnosetekniker er det relevant, at du har evnen til at lære fra dig og være klar til at supportere kunder og samarbejdspartnere i hele Grønland, både via rejseaktivitet og via TeamViewer.

Du arbejder sikkert allerede nu som (auto, lastvogns) mekaniker eller diagnosetekniker og har arbejdet med forskellige bilmodeller og mærker, men har lyst til nye udfordringer.

Fugl Leonhardt ApSF&B Manager med primær erfaring fra køkken søges til Grønland

Fugl Leonhardt ApS søger for HECA NUUK

Vi er en virksomhed i rivende udvikling – vores brand indeholder både, restaurant, bryggeri, pub, sushi og natteliv. Hertil søger vi en fagligt dygtig F&B Manager hvis primære opgave bliver at sætte struktur og processer op for vores køkken og restaurant. Du bliver en del af et visionært, ambitiøst og kreativt team og du skal have lyst til at vi ”tømmer” dit hoved for gode ideer og do´es and dont´s.

Vi leder efter en F&B Manager som kan tage både køkken og restaurant under vingerne og kommer med nedenstående kompetencer;

 • Har en høj faglighed indenfor primært køkken, værtskab og restaurant
 • Har stor forståelse og har arbejdet med holistisk køkkenøkonomi, kalkulationer og råvarer/lagerstyring - madspild og bæredygtighed
 • Mestrer indkøb og leverandør aftaler
Kommuneqarfik Sermersooq
Psykolog til Rådgivningscenter om børn og unge (Misi)/job-nr. 630/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Brænder du for problemstillinger, som vedrører børn og unge? Kommuneqarfik Sermersooq søger en psykolog til pædagogisk-psykologisk rådgivning.

Arbejdet som psykolog i Misi er alsidigt og indebærer konsultative opgaver i form af rådgivning til henvender. Derudover vil meget af din tid indebære dybtgående undersøgelser af henvenders oplevede problemstilling, som eksempelvis kan indeholde observationer, praksisnær rådgivning, oplæg, kognitive testninger m.m.

Ansvarsområde:

 • Udføre pædagogisk-psykologisk rådgivning.
 • Udføre PPR-undersøgelser og vurderinger, og i samarbejde med barnets omgivelser finde frem til praksisnære tiltag, der fremmer barnets udvikling, trivsel og læring.
 • Udarbejde psykolograpporter og fremlægge rapporten for henvender.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef for leder for Seernaq 4 under afdelingen for handicap og socialpsykiatri/job-nr. 610/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Er du pædagogisk eller sundhedsfagligt uddannet og har lyst til ledelse? Så er det måske netop dig, vi står og mangler som souschef for leder for Seernaq 4.

Som souschef, vil dine primære funktioner være at indgå i personalegruppen samt varetage visse ledelsesfunktioner og være medansvarlig for driften. Du vil med reference til afdelingsleder have ledelsesansvaret i leders fravær.

Derudover vil din opgave bl.a. være:

 • Kvalitetssikring samt implementering og koordinering af nye tiltag og arbejdsopgaver i afdelingen i samarbejde med leder.
 • I et tæt samarbejde med leder, kolleger og borgere, at planlægge, tilrettelægge og koordinere arbejdsopgaver i afdelingen.
 • At igangsætte og vedligeholde borgernes udviklingsplaner.
 • Udarbejdelse af statusrapporter i samarbejde med de øvrige medarbejdere.
Kommuneqarfik Sermersooq
Royal Arctic Line A/S
System engineerimik eqeersimaartumik pissarsiorpugut

Royal Arctic Line A/S, Nuuk/Aalborg

IT-mut suliassaqarfimmi siammasissumi suliassanik immikkut ittunik suliaqarnissaq kajungernartippiuk? Soorlu assersuutigalugu Internettikkut isumannaassuseq, attaveqaasersuutit, netværkit, Citrix, Office365? Taava immaqa illerpiaq Royal Arctic Linemi IT-mik suleqatigiinni angusaqarluarniartu.

System Engineeritut sulilersuit attaveqaasersuutinik it-kkullu systeminik aserfallatsaaliuinermut, pitsanngorsaanermut ineriartortitsinermullu peqataassaatit. Internettikkut isumannaassuseq annertuumik ukkataraarput, suleqatigiillu peqatigalugit IT-kkut atortorissaarutitta isumannaallisarnissaat ineriartortinnissaallu suleqatitit peqatigalugit akisussaaffigissavasi, ilaatigut tassaasut: Hyperconverged infrastructure, CISCO, Veeam, Mellanox, Microsoft aamma Linux Cluster allallu aamma teknikkikkut aaqqiissutaasoq ilaatigut tassaasut Microsoft, VMware aamma Citrix.

Royal Arctic Line A/S
Grønlands Selvstyre
Råstofstyrelsens licensafdeling søger en dygtig sagsbehandler

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du klar på at være bindeled mellem råstofselskaber og det offentlige? Og er du klar på en udfordring på et område i rivende udvikling? Så søger vi en engageret kollega til Råstofstyrelsens licensafdeling, som skal være med til at administrere tilladelsesforhold for de selskaber og enkeltpersoner, som efterforsker mineralske råstoffer i Grønland.

Du vil blive placeret i licensafdelingen. Dine primære opgaver vil være sagsbehandling knyttet til udstedelse af tilladelser og være den primære kontaktperson for selskaber og privatpersoner. Du vil få en portefølje af tilladelser, som du er ansvarlig for. Du vil endvidere efter omstændighederne deltage i Råstofstyrelsens udviklingsarbejde med opdatering af bestemmelser og vilkår og bidrage til styrelsens informationsvirksomhed og markedsføring.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Administrativ koordinator

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Kollegieadministrationens Fælleskontor (KAF) i Nuuk søger en administrativ koordinator med tiltrædelse snarest muligt.

I stillingen kommer du til at arbejde med modtagelse af kollegieansøgninger og koordinering af alt inden for administration, herunder:

 • Daglig kontakt med studerende/beboere
 • At vedligeholde ansøgningsformular
 • Nøglesystem (Salto og ILog)
Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Sundhedsassistent til Plejeafdeling Utoqqaat illuat Puilasunnguit Paamiut/job-nr. 612/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Er du en energisk og positiv person, der formår, at omsætte egne kompetence, hvor den ældre modtager en god omsorg og pleje? Og kan du også se dig i rollen som underviser/supervisor overfor gruppen af ufaglærte, så er der rig mulighed for dette som sundhedsassistent ved Puilasunnguit i Paamiut.

Vi søger en sundhedsassistent til at indgå i arbejdet sammen med de ældre beboere, hvor niveauet for god og omsorgsfuld pleje, samt fortsat udvikling af plejen er absolut prioriteret.

Vi er inde i en udviklingsproces, hvor vi ønsker at fokusere på kompetenceudvikling, arbejdsglæde, stabilitet og sammenhold, da vi mener, at dette har en direkte effekt på beboernes trivsel. Vi ønsker derfor, at arbejdet foregår i et tæt tværfagligt, nyskabende og udviklende miljø til gavn for beboerne.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Afdelingen for Teknik og Tilsyn i Råstofstyrelsen søger ny medarbejder

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at arbejde i en internationalt præget organisation, som tager hånd om mineralefterforskning og -udnyttelse? Vil du være med til at sikre, at udnyttelse af råstoffer i Grønland foretages forsvarligt mht. sikkerhed og sundhed? Så er et job som ingeniør/geolog/naturvidenskabelig akademiker i Afdeling for Teknik og Tilsyn noget for dig!

Den høje interesse fra råstofindustrien betyder, at omfanget af opgaver stiger, derfor spiller Råstofstyrelsen en nøglerolle i denne udvikling, som du kan være en del af. Afdelingen for Teknik & Tilsyn har ansvar for de tekniske myndighedsopgaver knyttet til de selskaber, der har ansøgt og er meddelt tilladelse til udnyttelse af en mineralforekomst, hvormed arbejdet hovedsageligt er af administrativ karakter. Desuden varetager afdelingen godkendelses- og tilsynsopgaver i forbindelse med efterforskningsaktiviteter.

Grønlands Selvstyre
MT Højgaard A/S
Ingeniør- og konstruktørpraktikanter - Nordatlanten

MT Højgaard A/S

Skal du i praktik til efterårs semestret 2020 – og har du lyst til at blive udsendt til enten Færøerne eller Grønland i 100 arbejdsdage, så læs mere her.

Som praktikant i vores Division Nordatlanten i MT Højgaard A/S vil du blive tilknyttet et af vores spændende projekter enten på Færøerne eller i Grønland. Du vil indgå i byggeteamet, og du vil have din daglige gang på byggepladsen. Du får et indblik i de mange forskellige varierede opgaver, der foregår på en byggeplads, og du vil få ansvar fra første dag.

Dine primære arbejdsopgaver som praktikant bliver:

 • Byggeledelse i forbindelse med vores egenproduktion
 • Planlægning og styring af tid og økonomi
 • Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering