1.324 job matcher din søgning 1.324 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.324 resultater.
DHIFrontend developer (React) for water environment solutions

DHI, Hørsholm

Are you passionate about frontend development, best practices and love experimenting with the newest technologies? Are you organized, self-driven and motivated to work with innovative solutions for complex challenges in the marine environment?

If you can say yes to this, we would like you to come onboard and join us on an exiting journey building interactive web solutions with a global impact.

Responsibilities and challenges

 • You are probably a skilled JavaScript developer with a strong knowledge in best practices and principles, but you should also be able to work with TypeScript and know your way around it.
 • As we are in a state of transition, moving from JavaScript to TypeScript, we expect you to help us on this educational journey.
 • Finally, we expect you to have experience with various ways of storing data and methods for building web applications.
Lemvigh-Müller A/SUdviklingsorienteret ekstern salgskonsulent til Energi & Klima, Østdanmark

Lemvigh-Müller A/S

Energi og Klima er et vigtigt fokusområde i vækst hos os, og vi har derfor brug for en teknisk velfunderet kollega, der brænder for at besøge vores kunder (primært el- og VVS-branchen). Som en del af energi- og klimateamet træder du ind i et område i rivende udvikling, hvor motivationen er høj og de professionelle løsninger er mange.

Du planlægger selv din hverdag med udgangspunkt fra dit hjem, som ligger centralt i Østdanmark eller fra et af vores kontorer på Sjælland. Din kollega i Vestdanmark har sit udgangspunkt centralt i Jylland og I arbejder tæt sammen omkring jeres initiativer i markedet.

Din vigtigste opgave er at besøge relevante B2B-kunder i Østdanmark – hvor du enten alene eller i samarbejde med relevante specialiserede kolleger præsenterer energi- og klimakoncepter og produkter.

Egedal Kommune
Engageret musikmedarbejder søges til Ungehuset Smørum

Egedal Kommune

Ungehuset Smørum søger snarest en medarbejder med følgende profil: En musikmedarbejder, som med drive og engagement kan være med til at bygge et musikmiljø op i ungehuset. Du må meget gerne være aktiv musiker med kendskab til diverse musikudstyr og studiearbejde, da vi også selv råder over et nyindrettet øvelokale og et studie.

Som musikmedarbejder indgår du i Ung Egedals alsidige musikudbud med talentshow, teaterkoncert, festivals, Musikstarter samt mange andre spændende aktiviteter.

Arbejdstiden er min. 2 aftener (tirsdag og onsdag) om ugen fra kl. 19-22 samt løse fredage. Løn i henhold til overenskomst med BUPL. P.t. ca. 135 kr. i timen + tillæg (aften og evt. weekend).

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Junglen søger 2 nye kolleger, der som os brænder for aktivt at være en del af 0-6 årige børns fantastiske udvikling

Egedal Kommune, Smørum

I børnehaven søger vi en pædagog i barselsvikariat fra d.15 januar 2021, i vuggestuen søger vi en 37-timers pædagogmedhjælper d.1. januar 2021.

Det er vores store ønske og håb, at netop dig der kan nikke ja til forventningerne vil søge til vores dejlige sted.

Forventninger i børnehaven:

 • At du har høj faglighed, kan reflektere over egen praksis og kan agere sparringspartner.
 • At du vil understøtte, udvikle og bidrage til udarbejdelse af styrkede læreplaner og handleplaner, både teoretisk og i praksis.
 • At du er inklusionsorienteret og med en pædagogisk tilgang der altid er ud fra et børneperspektiv.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Hindbærvangen søger 2 medhjælpere samt en barselsvikar til vores børnehave/vuggestue – er du en af dem?

Egedal Kommune, Smørum

Vi har vokset os større, og er nu i alt 14 kolleger, der til daglig arbejder udviklingsorienteret med leg, sproglig udvikling og læring, så ca. 54 skønne børn fordelt i henholdsvis vuggestue og børnehave får glæde af dette.

Vi vægter alsidighed og ingen af os er for fine til at hjælpe til, hvor det er nødvendigt. Vi trives alle bedst, når tingene fungerer og samarbejdet er i top. Det betyder, at alle med en ledig hånd træder til der, hvor det brænder på. Vi tror på, at topmotiverede medarbejdere, der kan – og må – tænke selv, leverer de bedste resultater.

Vi er et hus som arbejder med relationspædagogik, hvor også fokus på de udviklende og inspirerende læringsmiljøer vil være en del af den fremtidige proces, sammen med vores kommende kollegaer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagog med kompetencer for udeliv, søges til Skovbørnehaven Tungegården

Egedal Kommune, Ølstykke

Skovbørnehaven Tungegården er en børnehave med plads til ca. 40 børn, i alderen 3-6 år. Vi holder til i et gammelt stuehus beliggende i Sperrestrup Skov, hvor vi også har egen legeplads. Vi går tit på opdagelse i skoven, men anvender primært egen matrikel til den pædagogiske praksis.

Vi er en udelivsinstitution, som anvender naturen og udelivet til, at skabe rammer for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse med henblik på, at børn udvikler livsduelighed.

Stillingen er på ca. 30 timer i ugen.

Egedal Kommune
Furesø KommuneMusik, værktøj og bevægelse: 3 pædagoger til børnehave med god normering

Furesø Kommune, Værløse

I Hareskov Børnehus i Furesø Kommune søger vi pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter 3 energiske, fagligt dygtige og idérige børnehavepædagoger. De 2 af stillingerne er på 30 t/ugen og den sidste på 35 t/ugen. Vi forventer, at du er uddannet pædagog, at du kommer med erfaring og nye indspark indenfor 3-6-årsområdet, og at dit hjerte banker for børnehavebørn.

 • Musik: Vi mangler dig, der kan spille musik med vores børn. For dig er musikken en stor del af det pædagogiske arbejde.
 • Værktøj: Vi mangler dig, som har lyst til at bygge og hamre med børnene på legepladsen, og som ser udelivet på legepladsen som et godt læringsrum.
 • Bevægelse: Vi mangler dig, der bruger bevægelse som et pædagogisk redskab for at fremme børnenes fysiske og sociale kompetencer.
Furesø KommunePædagog til vuggestuen i Børnehuset Birkhøj

Furesø Kommune, Farum

I Børnehuset Birkhøj i Furesø Kommune søger vi en pædagog til vuggestuen 35 t/ugen fra den 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Vi søger dig, der har lyst til at være sammen med børn fra 0-3 år, du kan være i børnehøjde, synge, lege, være ude i al slags vejr, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Vi søger dig, der vil arbejde for det gode forældresamarbejde, er omstillingsparat i en til tider omskiftelig hverdag. Dig der har lyst til sjov og faglig sparring, og som har dit gode humør med dig.

Vi er et hus med lyse stuer og natur lige udenfor vinduerne, vi kan fx se over på hestene i folden ved siden af. Vores legeplads udenfor samt stuerne indenfor giver os mange muligheder for fysisk udfoldelse og sociale relationer til gavn for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Fluidan ApS
Application Specialist – Process Optimization/Rheology

Fluidan ApS, Lyngby

Fluidan is looking for a talented and ambitious production/chemical engineer who can develop the application of RheoStream® and support implementation at customers. Join a small revolution in measuring technology – and make a real difference to manufacturing companies worldwide.

As our new Application Specialist, you will be a key member of the Fluidan team. Together with our commercial lead and our technical team you will secure that our customers get an experience that will convince them of implementing RheoStream. The main focus is paints/coatings, but you will also develop and expand on the applications of RheoStream.

Bilhuset AllerødReservedelsansvarlig

Bilhuset Allerød

I vores ambitiøse værksted, Bilhuset Allerød, kan vi nu tilbyde en meget sjældent udbudt stilling som reservedelsansvarlig for vores mekaniske værksted samt skadecenter.

Bilhuset Allerød er en familieejet virksomhed, med værdierne på rette sted og fødderne solidt placeret i mangeårige kunderelationer. Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen, ŠKODA og SEAT.

Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive en del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra indskrivningen eller dine kollegaer på pladeværkstedet, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Jyske Bank
Analytiker til Modeller - Lyngby

Jyske Bank

Kunne du tænke dig at udvikle modeller og intelligente værktøjer og sikre værdiskabende indsigter i et dynamisk team af data scientists og modelanalytikere?

Som modelanalytiker i Modeller får du et fleksibelt arbejde, med mulighed for at bruge dine kompetencer indenfor statistik og machine learning. Du er med til at udvikle avancerede modeller, som udnytter interne og eksterne data, og skaber værdi for forretningen. Du er med fra udvikling af business cases, til modeludvikling og implementering i Jyske Banks systemer. Teamet.

Jyske Bank
Danmarks Tekniske UniversitetStudentermedhjælper 15 timer om ugen til kommunikationsafdeling i internationalt center

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Center for Biosustainability (DTU Biosustain) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), søger en studentermedhjælper til kommunikationsafdelingen. Stillingen er på ca. 15 timer om ugen i 1 år med tiltrædelse primo 2021.

Du vil få mulighed for at beskæftige dig med vidt forskellige kommunikationsopgaver og bidrage med kreative ideer og tilgange. Der er rig mulighed for at få ansvar og blive udfordret i din dagligdag og bidrage til udbredelsen af den nyeste forskning indenfor bæredygtighed.

De typiske arbejdsopgaver er:

 • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside og intranet
 • Opdatering og udarbejdelse af organisationsdiagrammer
 • Bistå med at forfatte fredagsmails
ChemoMetec A/SScientist – DNA/RNA Biology

ChemoMetec A/S, Allerød

We are looking for an enthusiastic and dedicated molecular biologist, biochemist or equivalent to join us in a project funded by the EU Horizon 2020 research and innovation program.

The successful candidate will work with a cross-disciplinary team of scientists and engineers and in close collaboration with national and international collaborators to establish a platform that will allow extrachromosomal circular DNA (eccDNA) to be used as a tool for early diagnosis, sensitive monitoring and ultimately cure diseases related to eccDNA.

You will join our R&D department to conceive, develop and test new technologies for quantification of nucleic acids in cells and liquids including the:

 • Development of methods for amplification and detection of fluorescently labeled nucleic acids
 • Development of technologies for enrichment and immobilization of nucleic acids
 • Facilitation of external collaboration with universities and industry
Bang & Olufsen A/S
Senior Strategy Consultant

Bang & Olufsen A/S, Lyngby

We offer you the opportunity to play a key role in the future of Bang & Olufsen, leading strategic initiatives across multiple functions and geographies. Join us in a Senior Strategy Consultant role where you will gain a wide network across the organisation as you make your mark on the transformation of the company.

As our new Senior Strategy Consultant, you will join our growing strategy team based at our Lyngby offices in Copenhagen. You will contribute to the transformation of the company by taking a leading role in strategy design, formulation, implementation, and tracking.

Understanding the strategic framework, you will be a sparring partner to corporate functions and regional markets at the executive level. Having a problem solver mindset you will be able to find solutions to challenging obstacles and design a route to success using quantitative and qualitative data.

Hansen Toft A/SArea Sales Manager, Bakery

Hansen Toft A/S søger for Multivac A/S

Dygtig sælger af kvalitetsmaskiner til bager- og konditorvirksomheder

For vores kunde MULTIVAC A/S søger vi markedets bedste sælger af maskiner til et nyt og strategisk vigtigt segment: Bageri & Konditori. Du får ansvar for at opdyrke kunder i segmentet i hele Danmark, og du bliver en vigtig del af MULTIVACs videre succes. Kunderne er typisk mindre eller mellemstore bagerier og konditorier. Da stillingen er nyoprettet, er der rig mulighed for at skabe dit eget job.

Du tilbydes en stilling i en virksomhed med sunde værdier, en flad struktur og korte beslutningsveje. Stillingen indeholder en stor grad af frihed i hverdagen, men der er også en klar forventning om, at der skal opnås resultater. Du får en grundig oplæring i produktprogrammet og en udfordrende og ansvarsfuld rolle hos en af Danmarks førende producenter og leverandører af bageri- og konditori-maskiner samt pakkeløsninger.

Hansen Toft A/S
KvicklyAfdelingsleder delikatessen, Kvickly, Helsinge

Kvickly

Er du Kvicklys bedste delikatesseleder eller vil du være det?

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Grimme Skandinavien A/S
Servicemontør med rejselyst

Grimme Skandinavien A/S

Er du serviceminded og fleksibel, og har du lyst og mulighed for at rejse i hele Norden samt Litauen, kan det muligvis være dig vi mangler til vores eksperthold.

Du bliver en del af et køl- og ventilationshold, der i dag består af 3 kolleger, der alle trives med at arbejde selvstændigt, og hvis primære fokus er lagring af landbrugsafgrøderne: kartofler, løg, gulerødder samt andre grøntsager

Dine daglige opgaver vil blandt andet omhandle:

 • Montering af køle- og ventilationsanlæg samt styring til overvågning af temperatur og RF
 • Kundekontakt, både telefonisk og personligt
 • Projektstyring – delvis onsite
Grimme Skandinavien A/S
Bang & Olufsen A/S
Strategy Consultant

Bang & Olufsen A/S, Lyngby

We offer you the opportunity to play a key role in the future of Bang & Olufsen, contributing to strategic initiatives across multiple functions and geographies. Join us in a Strategy Consultant role where you will gain a wide network across the organisation as you make your mark on the transformation of the company.

As our new Strategy Consultant, you will join our growing strategy team based at our Lyngby offices in Copenhagen. You will contribute to the transformation of the company by leading strategy design, creation, implementation, and tracking.

Understanding the strategic framework, you will outline, drive and deliver on strategic projects that create significant impact across the business. You will be responsible for delivering executive material such as proposals and board material, always with precision and high quality.

Rudersdal KommuneDronninggård Børnehus søger afdelingsleder af vuggestueafdelingen, 37 timer – genopslag

Rudersdal Kommune, Holte

Dronninggård Børnehus er et børnehus bestående af vuggestueafdeling med 36 børn og børnehaveafdeling med 60 børn.

Vi søger en afdelingsleder til vuggestueafdelingen snarest muligt.

Som afdelingsleder varetager du ledelsesmæssige opgaver og tager ansvar for processer og har en vigtig rolle i praksisfeltet. Dine timer vil fordele sig med 7 ledelsestimer og 30 børnetimer.

Som ansat i Dronninggård bliver du en del af et ledelsesteam med daglig leder og teamleder af børnehaveafdelingen. Her vil der være god mulighed for sparring til opgaverne.

Vi arbejder med anerkendelse som en vigtig værdi, derfor er vi nysgerrige på barnets intentioner, ønsker og lytter til barnets fortællinger.

Bang & Olufsen A/S
CSR & Sustainability Lead

Bang & Olufsen A/S, Lyngby eller Struer

We want to strengthen our sustainability and CSR efforts and are looking for someone to spearhead that work. So, join us and help us create our next ambitious CSR and sustainability strategy and help drive the implementation of our strategic initiatives across the business.

As CSR and Sustainability Lead, you will join the Group Communications and CSR team in either Lyngby or Struer. You will join us in an exciting period where our next comprehensive corporate CSR and sustainability strategy is being developed.

Doing so you will:

 • Lead the creation and subsequent implementation of Bang & Olufsen’s new CSR and sustainability strategy
 • Lead the CSR and sustainability reporting process in close collaboration with internal stakeholders
 • Drive the implementing of our current CSR and sustainability initiatives