1.747 job matcher din søgning 1.747 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.747 resultater.
Deloitte
Kickstart din karriere som audit trainee i Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion. Valget er dit!

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet med mulighed for samtidig at fortsætte dine studier.

Vi dyrker en kultur, hvor du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Din faglige og personlige udvikling vil være i fokus, og du vil blive tildelt en coach, som vil hjælpe dig med at møde og overvinde udfordringer og nå dine karrieremål.

Deloitte
P. Lindberg
Alsidig værkstedsmedarbejder med udbredt servicegen

P. Lindberg, Vejen

Vi har travlt, og derfor udvider vi værkstedsteamet med endnu en medarbejder.

Din primære opgave er at klargøre og reparere maskiner på værkstedet og sammen med resten af teamet sørger du for, at kunderne oplever kompetent og hurtig behandling af deres produkter. Herudover arbejder du tæt sammen med vores fotograf, idet du sikrer at de produkter vi skal have produceret video- eller billedmateriale af, er plukket på vores lager, er samlet, og står klar til optagelsen. Hvis produktet skal betjenes under optagelsen, springer du også til, og du kan således komme til at indgå i P. Lindbergs billede- og videomateriale.

Da stillingen indebærer mange forskellige opgaver og forefaldende arbejde, er du fleksibel og går til dine opgaver med et smil. Af samme grund er du også nysgerrig og prøver gerne nye opgaver. Du har et udpræget servicegen og du står klar til at hjælpe dine kolleger.

P. Lindberg
Prime Cargo A/S
Teamleder til daghold

Prime Cargo A/S, Kolding

Trives du med ledelse og vil du være en del af vores B2B-forretning? Samtidig med du er en ”arbejdende teamleder” Så er det måske dig vi leder efter til vores lager i Kolding.

Du tilbydes et job i en afdeling hvor vi er specialister i B2B. Som teamleder vil du få ansvaret for et team og en gruppe kunder. Du skal være den der går forrest og vise hvordan man løfter i flok. På lageret bliver du en ”arbejdende teamleder”, som aktivt indgår i driften.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning.
 • Uddelegering af arbejdsopgaver.
 • Prioritering af opgaver og ordrer.
Prime Cargo A/S
Exide Technologies A/SBrug din el-faglige baggrund i et job der kombinerer salg og service

Exide Technologies A/S, Vejle

Vi søger en person, som med et stærkt produktprogram inden for batterier i ryggen, kan kombinere sin tekniske viden med lyst og evne til at sælge. Du bliver ansvarlig for support af vores kunder inden for Motive segmentet (Trucks og andet internt transportmateriel) samtidig med, at du skal opbygge og vedligeholde din egen kundekreds.

Den største del af din tid skal du bruge på salg.

Du skal samarbejde med vores kunder der leverer trucks, rengøringsmaskiner og andet materielhåndtering, og også med interne teknikere hos vores store kunder. Det er dig begge grupper ringer til, når det bliver svært, derfor skal du have lyst til at være foran de fleste på teknisk viden om batterier.

Produktet er stærkt, vores brands er stærke og vi laver gode resultater. Vil du være med?

Arkil A/S
Formand til Arkil i Kolding

Arkil A/S

Vil du være vores nye formand, som kan lide et godt færdigt produkt og samtidig være helt ude, hvor produktionen foregår, så er det dig, vi leder efter.

Vi mangler en formand, der kan lede vores dygtige mandskab på vores projekter, når vi udfører spændende fjernvarme- og anlægsarbejde i og omkring Kolding for bl.a. kommuner, forsyningsselskaber og private kunder.

Du bliver en del af Arkil Kolding, der har projekter i hele Trekantområdet. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Arkil har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelsen. Der er kort fra tanke til handling og smidige beslutningsprocesser.

Sweco Danmark A/S
VVS-, EL- og Konstruktionstegner

Sweco Danmark A/S, Kolding

Er du god til at samarbejde på tværs af flere fagligheder, og vil du være helt tæt på projekterne? Kan du indgå i et innovativt tværfagligt miljø, og kan du udfordre designprocesser? Kan du drive og tage ansvar for BIM og IKT indenfor VVS-, EL- og konstruktioner, samt tegne VVS, EL og konstruktion i Revit, så er det dig vi leder efter?

I Sweco lægger vi stor vægt på vores arbejde med BIM, IKT og Revit og arbejder mod at være best in class. Du vil blive en del af et innovativt og ambitiøst team med effektiv ledelse og styring i gruppen samt høj grad af frihed under ansvar.

Hos Sweco i Kolding søger vi en bygningskonstruktør, ingeniør, teknisk tegner arkitekt, el.lign., som brænder for at modellere ventilation og VVS-installationer og gerne også EL og konstruktion i Revit MEP.

Sweco Danmark A/S
Puls Human Relations ApSMaskiningeniør

Puls Human Relations ApS søger for Signode Denmark ApS i Sønderborg

Du bliver en vigtig del af Global R&D, og du bliver i samarbejde med dine kolleger ansvarlig for nyudvikling af industrielle produkter og komponenter indenfor løsninger til pakkemaskiner fra koncept ind til løbende produktion.

Global R&D teamet ved Signode er kendetegnet af kvalitet i front, begejstring for ny teknologi og konkurrencedygtigt design. Kulturen er præget af en uformel omgangstone og et godt socialt miljø.

Du kan se frem til:
Nyudvikling og videreudvikling af produkter og subsystemer indenfor Hooding/Wrapping med udgangspunkt i de nyeste teknologier. Som en del af dine udviklingsprojekter bliver du ansvarlig for materialehåndtering og styrkeberegning.

Blue HorsBerider/Unghesterytter

Blue Hors, Randbøl

Er du berider eller erfaren rytter, og ved du hvordan man håndterer ungheste? Kan du tilmed skabe det tillidsforhold, som følger en hest gennem hele dens uddannelse?

På Blue Hors har vi unikke rammer og et fantastisk team, og vores ambitioner er høje uanset om det handler om avl, uddannelse, sportslige resultater, hestevelfærd eller vores personlige udvikling hver især. Hvis du deler denne passion, skal du læse videre og sende din ansøgning snarest muligt.

Du vil sammen med teamet og avlslederen, medvirke til udviklingen af Blue Hors’ ungheste. Din primære rolle bliver det vigtige arbejde med uddannelse af yngre heste, der undervejs bliver vurderet med henblik på optagelse i sport. Du vil have det primære ansvar for tilridning samt den tidlige uddannelse af ungheste, men vil sammen med de øvrige professionelle ryttere løbende vurdere den samlede bestand af ungheste sammen med avlslederen.

Norlys
IT Solution Architect med bred erfaring

Norlys, Esbjerg eller Silkeborg

Norlys blev i 2019 en realitet, og vi er godt i gang med en spændende rejse. Som energi- og televirksomhed med mere end 1,5 millioner kundeforhold kræver det en stabil platform. Med vores nye størrelse har vi derfor behov for at styrke vores IT-infrastruktur-afdeling.

Hvis du særligt brænder for at være med til at tegne de overordnede tekniske streger og være bindeled mellem projekt-/udviklingsafdelingen og teknikerne, så kan denne nyoprettede stilling hos Norlys i afdelingen for infrastruktur være noget for dig.

Dine opgaver vil primært være projektdeltagelse og det at være sparringspartner og bindeled mellem projekt-/udviklingsafdelingen og teknikerne.

Norlys
N1 A/SSystemoperatør til dataforsendelse

N1 A/S, Esbjerg

Har du flair og interesse for håndtering af store datamængder – herunder finde sammenhæng i data? Vi har brug for en systemoperatør, der kan løfte validering og kvalitetssikringen sammen med de øvrige kollegaer i teamet. Du bliver samtidig en del af Danmarks andenstørste elforsyningsselskab. Vi ønsker nemlig at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber – herunder vores dataforsendelse.

Som data-systemoperatør skal du primært arbejde indenfor området måledata, hvor dine væsentligste opgaver bliver:

 • validering og kvalitetssikring af måledata til afregningsformål
 • kvalitetssikre tidsserier og vedligeholde data
 • indlæse og opsætte data korrekt i systemerne
 • forsendelse af data til Datahub, herunder håndtering af fejllog
N1 A/S
Medarbejderne
Kundeorienteret projektmedarbejder

Medarbejderne søger for LP Kolding A/S i Kolding

Kan du lytte til en kundes ønsker og omsætte det til en teknisk løsning? Kan du tegne, beregne og prissætte løsningen? Kan du varetage dialogen med både kunde og værksted? Og kan du sikre kvaliteten hele vejen fra den første idé til den endelige rustfri ståltank, unit eller procesenhed leveres til endnu en tilfreds kunde?

Så har vi en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder klar til dig.

Du vil få en grundig introduktion til opgaverne og have god mulighed for selv at strukturere dit job optimalt.

Gennem jobbet får du eksempelvis indflydelse på den daglige drift og planlægning af produktionen i tæt samarbejde med værkstedet.

Hansen Toft A/SArea Sales Manager, Bakery

Hansen Toft A/S søger for Multivac A/S

Dygtig sælger af kvalitetsmaskiner til bager- og konditorvirksomheder

For vores kunde MULTIVAC A/S søger vi markedets bedste sælger af maskiner til et nyt og strategisk vigtigt segment: Bageri & Konditori. Du får ansvar for at opdyrke kunder i segmentet i hele Danmark, og du bliver en vigtig del af MULTIVACs videre succes. Kunderne er typisk mindre eller mellemstore bagerier og konditorier. Da stillingen er nyoprettet, er der rig mulighed for at skabe dit eget job.

Du tilbydes en stilling i en virksomhed med sunde værdier, en flad struktur og korte beslutningsveje. Stillingen indeholder en stor grad af frihed i hverdagen, men der er også en klar forventning om, at der skal opnås resultater. Du får en grundig oplæring i produktprogrammet og en udfordrende og ansvarsfuld rolle hos en af Danmarks førende producenter og leverandører af bageri- og konditori-maskiner samt pakkeløsninger.

Hansen Toft A/S
Grimme Skandinavien A/S
Servicemontør med rejselyst

Grimme Skandinavien A/S

Er du serviceminded og fleksibel, og har du lyst og mulighed for at rejse i hele Norden samt Litauen, kan det muligvis være dig vi mangler til vores eksperthold.

Du bliver en del af et køl- og ventilationshold, der i dag består af 3 kolleger, der alle trives med at arbejde selvstændigt, og hvis primære fokus er lagring af landbrugsafgrøderne: kartofler, løg, gulerødder samt andre grøntsager

Dine daglige opgaver vil blandt andet omhandle:

 • Montering af køle- og ventilationsanlæg samt styring til overvågning af temperatur og RF
 • Kundekontakt, både telefonisk og personligt
 • Projektstyring – delvis onsite
Grimme Skandinavien A/S
Optimum HRProduktionsleder eller værkfører med stærk procesforståelse

Optimum HR søger for kunde

Optimum HR søger for kunde i trekantsområdet, en kompetent produktionsleder, der er skarp til at optimere processer og planlægning, og som har naturlig flair for ledelse.

Et udpluk af dine ansvarsområder:

 • Proces- og produktionsoptimering i produktionen
 • Sikre sikkerhed, kvalitet og effektivitet i processerne
 • Ledelse og vejledning af 15 mekanikere og teknikere

Virksomheden er i øvrigt en del af en større koncern, som betyder at du har alle muligheder internt både personaleudviklingsmæssigt, men også løsningsmæssigt for kunderne.

ToldstyrelsenKundeorienteret leder til toldekspedition og -kontrol i Esbjerg

Toldstyrelsen

Er du klar til at gå forrest i en ny og indtil videre ukendt hverdag med Brexit? Kan du sikre det tætte samarbejde internt i Toldstyrelsen, samtidig med at du opnår en konstruktiv dialog med det lokale erhvervsliv? Kan du motivere medarbejderne til at yde deres bedste og samtidig have fokus på at sikre, at enheden når sine mål?

Som funktionsleder for toldekspeditionen og -kontrollen i Esbjerg står du i spidsen for en enhed på 12 engagerede medarbejdere, som dagligt hjælper en lang række nationale og internationale virksomheder med at få deres varer ind i og ud af Danmark. På grund af Brexit er enhedens fremtidige størrelse og opgaveportefølje uvis. Det er derfor afgørende, at du trives i en yderst foranderlig hverdag, hvor enhedens retning hurtigt vil kunne ændre sig.

Toldstyrelsen
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye kok til kantine i Billund?

ISS Facility Services A/S

ISS søger en kokkefaglært kok til vores kantine i Billund. Du bliver en del af et fagligt team på i alt 6 kolleger. Det bliver din opgave, i fællesskab med dine kolleger, at sammensætte menuer til den daglige drift af kantinen og Den Internationale Skole – herunder at sikre at der bliver produceret kvalitetsmad samt ydet en god service, der lever op til kundens forventning.

ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på. Vi bespiser i øjeblikket omkring 220 gæster til frokost i egen kantine samt 459 børn og voksne på Den Internationale Skole i byen. De 2 varme retter bliver anrettet inde ved gæsten, hvor det kolde som oftest kommer anrettet ude bag fra. Det er derfor vigtigt, at du har evnen til at have mange bolde i luften.

ISS Facility Services A/S
EY
Erfarne revisorer, Esbjerg

EY

Er du en erfaren revisor, som er klar til næste step op ad karrierestigen? Drømmer du om at blive en del af et stort internationalt netværk, og er du ambitiøs? Så læs videre her.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener mange spændende kunder - lige fra de helt store internationale virksomheder til de mindre lokale kunder. Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den træning og hands-on, som du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig til en kompetent og betroet rådgiver. Du vil opleve en hverdag med højt til loftet, hvor der lægges vægt på, at et fokuseret og ambitiøst arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og prioritering af personlige relationer.

Du vil få ansvaret for dine egne projekter og kunder, men det vil ofte være i tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor I sammen skal sikre, at arbejdet udføres med bedste kvalitet og til aftalt tid.

EY
KAR+CO
Salg af byrumsinventar

KAR+CO søger for out-sider a/s i København

Virksomheden er i vækst og leder nu efter branchens dygtigste sælger til det danske marked. Gerne med erfaring i projektsalg til landskabsarkitekter, arkitekter, kommuner og entreprenører.

Med reference til salgsdirektøren, får du ansvaret for salg i hele Danmark. Langt de fleste dage kører du ud til kunder fra din bopæl.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Rådgive out-siders kunder og forhandlere omkring de mest optimale løsninger til uderum
 • Opsøgende salg til både nye og eksisterende kunder
 • Account management på danske forhandlere
KAR+CO
Securitas A/S
Global Account Director - to be based in UK or Denmark (Global Clients Europe)

Securitas A/S

Are you a true master, in developing strong client relations in a global setting? Are you passionate about driving optimization in organizations? Do you thrive in interactions with others and understand the norms of behavior on all organizational levels? Then you might be the Global Account Director we are looking for!

The role is overall responsible for ensuring that services are delivered in a consistent and highly professional manner, ensuring Securitas is in full compliance with agreed Master Services Agreement, policies and standards across the account.

As a Global Account Director within Securitas for one of our large global clients, you will be fully responsible for delivering the contract requirements and services as agreed in the MSA.

Securitas A/S
Boligkontoret DanmarkEjendomsfunktionær

Boligkontoret Danmark

I Bramming Boligforening søger vi en ny kollega til vores fællesdrift, som servicerer og drifter boligselskabets 14 boligafdelinger med i alt 604 lejemål. Du bliver en del af et team med 4 ejendomsfunktionærer, 2 varmemestre og en inspektør. Sammen er vi ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i boligafdelingerne.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer i teamet byder jobbet på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, fra- og indflytningssyn, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder. Herudover er der en snevagtsordning, som du vil skulle deltage i.