15.009 job matcher din søgning 15.009 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.009 resultater.
Ferdinand Medical ApsSalgskonsulent til kirurgisk udstyr til Jylland/Fyn

Ferdinand Medical Aps

Kan du skabe trygge kunderelationer? Og vil du bruge din viden om kirurgisk udstyr til at højne sikkerheden på operationsstuerne på de danske sygehuse?

Måske er du sygeplejerske med lyst til at prøve kræfter med salg, eller måske er du allerede salgskonsulent med erfaring fra branchen. Under alle omstændigheder er dette jobbet for dig, der kunne tænke dig en hverdag, du helt selv kan planlægge.

Du planlægger selv din tid – dog skal du regne med at bruge omtrent 4 dage om ugen ude hos kunderne, som du kører ud til fra dit hjemmekontor. Det betyder, at du:

 • løbende er i kontakt med kirurgiske operationsafdelinger i Region Nord, Midt og Syd
 • yder service på udstyret
 • underviser og guider kirurger og sundhedspersonale i brugen af udstyret, dvs. at du også er til stede under operationer
DSV
Kickstart din karriere – bliv speditørelev hos DSV

DSV, Hedehusene, Aarhus, Horsens, Aalborg, Esbjerg eller Odense

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt.

DSV

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding.

DSV
nemlig.comWeb Applikation Specialist- til Danmarks største online supermarked

nemlig.com, Brøndby

Vil du være med til at sikre et stabilt, skalerbart og lynhurtigt nemlig.com? Hos os får du det udførende ansvar for at optimere og drifte nemlig.com’s website. I samarbejde med dine tekniske dygtige IT-kolleger på den ene side og hele forretningens behov på den anden side, vil du udover at skabe den optimale performance for sitet, være med til at give gode brugeroplevelse for vores kunder.

Vi er på en spændende vækstrejse og i en interessant transformation, hvor høj oppetid og en stabilt kørende website er en afgørende forudsætning for at realisere vores ambitiøse vækstmål og fastholde vores førende position i markedet. Vi har brug for din ”knowhow” til at være på forkant med de nyeste features på området. Du vil være med til at skabe endnu flere spændende brugeroplevelser og sikre at sitets performance yder maximalt i forhold til datakapacitet, hastighed og tilgang.

DR KoncerthusetChef for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift

DR Koncerthuset

Til en nyoprettet stilling som Chef for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift søger vi en person, som med direkte reference til Koncerthuschefen skal indgå i tæt samarbejde med denne og med repertoirechefen omkring DR Symfoniorkestrets drift og fortsatte udvikling.

Der vil være tale om et tæt, løbende samarbejde og koordinering omkring de mange facetter af en symfonisk orkesters arbejde og drift, herunder rammerne for orkestrets dagligdag, den enkelte musikers udvikling, den korte og den langsigtede planlægning, sparring med og omkring internationale kunstnere mv.

I den nyoprettede stilling vil chefen for DR Symfoniorkestrets udvikling og drift sammen med repertoirechefen være koncerthuschefens nærmeste team i det kunstneriske arbejde med orkestret. Det overordnede kunstneriske ansvar DR Symfoniorkestret er placeret hos Koncerthuschefen.

REMONDIS A/S
Elsker du det opsøgende salg – og er du god til det?

REMONDIS A/S, Brøndby

Salgskonsulent (canvas) til verdensomspændende virksomhed i udvikling

Markedet for affaldsressourcehåndtering udvikler sig hastigt over de kommende år. Hos REMONDIS A/S er vi i fuld gang med at tilpasse os de nye muligheder. Vi ønsker at etablere et bredt samarbejde med alle typer af affaldsproducerende virksomheder i Danmark.

Og til det vigtige arbejde søger vi en sælger, der mestrer fagligheden i canvas-salg og, som ønsker at bidrage til vores fælles rejse.

Med udgangspunkt i Regionskontoret for Hovedstaden, beliggende i Brøndby, vil du blandt andet beskæftige dig med:

 • at være frontløber og ansigtet udadtil hos vores kunder
 • en hverdag med opsøgende- og opfølgende salg ude hos kunderne
 • rapportering og opdatering af CRM
REMONDIS A/S
S/I Fritids Center Ydre NørrebroPædagog 30 timer

S/I Fritids Center Ydre Nørrebro, København

Vi søger en uddannet pædagog på 30 timer fra 1.1.21 eller snarest derefter.

Fritidscenter Ydre Nørrebro (FCYN) huser børn og unge, hovedsageligt fra Nørrebro Park Skole og Rådmandsgade Skole samt flere forskellige privatskoler. Vi har medlemmer i alderen 9-17 år, og er normeret til ca. 300 pladser. FCYN består af tre matrikler beliggende på Skodsborggade 6, Baldersgade 10 samt i Nørrebrohallen.

FCYN er et Fritidscenter i en rivende udvikling og har igennem det seneste år arbejdet på en ny struktur. Det forventes, at den implementeres i efteråret. Vi skal fremover arbejde i følgende overordnede teams; Krea og kultur, Natur, udeliv og videnskab, Sport og bevægelse, IT og medier, Gastronomi, Musik og udtryk. Strukturændringen betyder også, at vi kommer til at arbejde med et ’værkstedshus’ i Skodsborggade og et ’lounge-hus’ i Baldersgade.

S/I Fgu HovedstadenBarselsvikariat som skolesekretær

S/I Fgu Hovedstaden, København

Da vores skolesekretær på FGU Østerbro skal på barsel, søger vi en barselsvikar, som kan vikariere fra ultimo februar og knap et år frem.

Som skolesekretær på FGU Østerbro bliver du en central del af hverdagen på skolen, og du får en tæt daglig kontakt til både lærere, ledere, vejledere og elever på skolen. Som sekretær er du med til at sikre den gode service og er med til at skabe den nye fælles identitet, der kendetegner FGU.

Som skolesekretær skal du varetage følgende opgaver:

 • Elevadministration
 • Telefoniske og personlige henvendelser
 • Posthåndtering, bestilling af varer, kontakt med leverandører
Traffic Lab ApSWanted: Talented Head of Media Buying

Traffic Lab ApS, Copenhagen

Are you looking for new challenges within management and media buying in a young and dynamic iGaming company? Do you wish to test your skills in one of the most competitive industries? Do you want to evolve within a company, where experimenting is key?

Traffic Lab is growing, which is why we are looking for a new Head of Media Buying. In that role you will create and execute the strategic marketing plan with the other Heads in the marketing department and continuously manage and develop the media buying team.

The media buying team is part of the marketing department, which besides media buying includes the accounts-, direct marketing- and commercial teams. Together with the other Heads you will put your touch on the overall marketing strategy. You will work with a substantial media buying budget, data analysis of audience target groups, traffic and performance analysis.

Vejen KommuneLogopæd til ØsterbyCentret

Vejen Kommune

Det er altafgørende for os, at du er dygtig til relationsarbejde. Det indebærer, at du kan knytte et bånd til den enkelte elev. At du udstråler og besidder varme, respekt, tillid og empati, og at du kan aflæse elevens signaler. Det indebærer også, at du kan håndtere elevernes reaktioner og kan drage omsorg for dem.

ØsterbyCentret er et undervisningstilbud for børn med indlæringsvanskeligheder, der har brug for meget voksenstøtte. Vi bestræber os på, at alle elever hver dag oplever læring og udvikling - eleverne skal blive så dygtige, som de kan.

Som logopæd vil du blive ØsterbyCentrets talepædagog, og du skal være klar til at varetage:

 • Talepædagogiske udredninger og opfølgende undersøgelser
 • Rapportskrivning
 • Journalisering i det kommunale tale-høreteams digitale system Acadre
Vejen KommuneLærer til ØsterbyCentret

Vejen Kommune

Det er altafgørende for os, at du er dygtig til relationsarbejde. Det indebærer, at du kan knytte et bånd til den enkelte elev. At du udstråler og besidder varme, respekt, tillid og empati, og at du kan aflæse elevens signaler. Det indebærer også, at du kan håndtere elevernes reaktioner og kan drage omsorg for dem.

Vi søger en lærer, der har lyst til at være tovholder for vores udeskole, som er et tilbud for 11 unge drenge, der alle finder mening i praktisk læring. Tre dage om ugen tager de derfor cyklen og kører til Skoleskoven til undervisning med udgangspunkt i bl.a. træværksted, køkkenhave og knallert/cykelværksted.

Som lærer i udeskolen skal du være klar til at

 • arbejde relationelt ud fra en anerkendende tilgang
 • skabe en kobling mellem den praktiske læring og undervisningen på skolen
 • undervise i almindelige skolefag
Ringsted KommuneVi søger 3 kontaktpædagoger på 30 timer og 1 kontaktpædagog på 21 timer til spændende, nytænkende og fagligt udfordrende stillinger

Ringsted Kommune

Unik mulighed for at arbejde helt tæt på udsatte børn og unge og deres familier i et nyetableret Børne- og Ungehus.

Ringsted Kommunes byråd iværksætter et 3 årigt udviklingsprojekt, som vi kalder Ringstedmodellen, der forankres i Familiehuset, Børne-og Familierådgivning og Ungeenhed.

Vi søger engagerede pædagoger, der har hjerte for udsatte børn og familier, som er i stand til at reflektere over egen pædagogisk praksis, der kan og vil udfordres i en spændende og udfordrende hverdag. Du vil være med til at opstarte og udvikle børnehuse sammen med leder og kollegaer.

Dine opgaver:

 • Kontaktpædagog med ansvar for ca. 2 børn og unge og deres familier
 • Målrettet arbejde efter handleplan og udviklingsplan på det enkelte barn
 • Samarbejde tæt med forældre, samarbejdspartnere og kollegaer
Halsnæs KommuneSSP-koordinator

Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune søger en SSP-koordinator pr. 1. jan. 2021, som skal varetage koordinering og formidling af viden og dertil hørende indsatser i det kriminalpræventive samarbejde på tværs i organisationen.

Som koordinator vil du være en central aktør i det eksisterende ssp-netværk. Du vil bevæge dig i mange forskellige arenaer. Du vil være primus motor for indsamling og videreformidling af viden omkring risikoadfærd og ungdomskriminalitet blandt børn og unge i Halsnæs.

Koordinatoropgaven vil bestå af mange alsidige opgaver, såsom at;

 • Koordinere og facilitere netværksmøder på tværs i SSP-strukturen.
 • Koordinere Gadeteamets-aktiviteter i forhold til netværkets analyse af, hvor der er behov for en aktiv gadeplans indsats.
 • Understøtte at skolerne byder ind med workshops, foredrag og temaforløb for elever.
Spilhuset
Butiksassistent til spillebutik (8 timer om ugen)

Spilhuset, Helsinge

Spilhuset i Helsinge, der udbyder automatspil og sportsbetting, søger en butiksassistent til gennemsnitlig 8 timer om ugen.

Din vigtigste opgave, er at sørge for at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til finderspidserne, og god til at tale med mennesker. Du vil blive en del af et team på i alt fire medarbejdere. Din vigtigste opgave sammen teamets tre øvrige medarbejdere vil være at gøre spiloplevelsen for vores kunder til noget helt særligt.

Du vil således være Spilhusets ansigt ud af til, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Servicering og overvågning af spillekunder
 • Betjening af sportsbetting-terminaler.
 • Oprydning og rengøring af butikken.
Spilhuset
JELD-WEN Danmark A/S
Environmental Engineer

JELD-WEN Danmark A/S, Åstorp (Sweden), Herning or Sønder Felding

The scope of the role is to support the delivery of internal communications activities that are aligned with the corporate communications strategy and JELD-WEN Europe’s business goals. This role will support all countries in the Northern region, but in daily business primarily focus on environment, health & safety activities in Sweden and Denmark.

YOUR RESPONSIBILITIES

 • To live by the JELD-WEN Values to build businesses ethically and safely, to invest in people, to inspire customers through innovations, to deliver on our promises and to improve every day.
 • To ensure adherence with all compliance standards and always operate with integrity.
 • Ensure compliance with environmental legislation in Denmark and Sweden. This includes to continue and build on a good dialogue with Authorities.
JELD-WEN Danmark A/S
Advised by I/SFinance Manager for international production company

Advised by I/S recruiting on behalf of A. Espersen A/S in Copenhagen

Would you like to be part of a successful international company? Do you have a background as Auditor combined with some years of experience from positions as Finance Manager or Financial Controller?

As Finance Manager you will report directly to the CFO and manage the Accounting team in DK consisting of a Financial Controller and a Senior Accountant. You will also have a Finance Manager in Lithuania and Hong Kong reporting directly to you.

Your primary role will be to map, streamline and automate/digitize the processes regarding month and year end closing, consolidated financial statements etc. You will prepare templates, guidelines and internal controls - and be responsible for communicating these across the Group and ensure compliance.

Hjørring Kommune
Administrativ medarbejder til Center for Kompetenceudvikling og Undervisning Vendsyssel (CKUV)

Hjørring Kommune

CKUV søger en administrativ medarbejder på 30 timer ugentligt til tiltrædelse den 1. februar 2021.

CKUV er en virksomhed under Hjørring Kommune, der tilbyder en bred vifte af tilbud indenfor undervisning, vejledning og rådgivning samt arbejdsmarkedsafklaring.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt bestå i:

 • elevadministration
 • administration af kørsel til elever/borgere
 • arbejdsmarkedsafklaring af borgere med erhvervet hjerneskade.
Hjørring Kommune
Lotus Heating Systems A/SRegnskabsassistent

Lotus Heating Systems A/S, Langeskov

LOTUS i Langeskov/Fyn er en af Danmarks største leverandører af brændeovne og pejseindsatse. Virksomheden er veldrevet, velindtjenende og kendetegnet ved et stærkt brand i høj kvalitet og dansk design. LOTUS er en international virksomhed med kunder og leverandører i hele verden. Kunderne er primært professionelle fagbutikker i Europa.

Til økonomiafdelingen i Langeskov søges en dygtig, engageret og selvstændig regnskabsassistent til at understøtte vores kolleger i deres arbejde. Stillingen er normeret til 30 timer ugentligt.

Du vil få ansvaret for de daglige registreringer og vedligeholdelse af kunder, leverandører, løn for både timelønnede og funktionærer samt indberetninger af moms og lign. Ud over disse opgaver vil der løbende komme et antal mindre ad hoc-opgaver, der skal løses i samarbejde med dine kolleger.

Ikast-Brande Kommune
Projektleder til implementering af Kommunernes Ydelsessystem (KY)

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en projektleder der formår at kombinere sans for detaljer med overblik og kommunikation med mange interessenter.

Vi forventer, at du:

 • Er fortrolig med brug og administration af it-systemer og snitflader mellem it-systemer
 • Har erfaring med projektledelse af it-implementerings- eller udviklingsprojekter
 • Har kendskab til bogføring og regnskab

Lidt om os: Udbetaling af kontanthjælp, uddannelseshjælp, flekslønstilskud, enkeltydelser og en række andre ydelser i Ikast-Brande Kommune varetages af ydelseskontoret, som er en del af Borgerservice. Borgerservice har 30 ansatte.

Ingcon A/SExecutive Assistant

Ingcon A/S, Svendborg eller Valby

Ingcon A/S er en mindre virksomhed, som primært beskæftiger sig med projektering og byggestyring af boligbyggeri i hovedstads- og sjællandsområdet. Arbejdsstedet for dette job vil være på afdelingskontoret i Svendborg eller i Valby.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Besvarelse af mails og telefon på vegne af partnere
 • Udarbejdelse af diverse opgørelser
 • Kommunikation med bygningsmyndigheder, arkitekter, ingeniører og lign.
HAUNSTOFT A/SArbejdende malerkonduktør/-formand

HAUNSTOFT A/S, Albertslund

  Har du stadig lyst til at trække i arbejdstøjet og få maling på fingrene, samtidig med at du også tager dig af kontor- og administrativt arbejde? Og har du lyst til en afvekslende hverdag med masser af værkstedshumor og alt derimellem dagen lang?

Forskellige opgaver og god – og dårlig – værkstedshumor
Det bedste ved den her rolle er, at du får en meget alsidig arbejdsdag med praktisk og administrativt arbejde inden for malerfaget. Desuden får du mulighed for at tage et stort fagligt ansvar for opgavernes udførelse ude på pladserne.

Har du hænder og hoved skruet rigtigt på?

 • Du er en erfaren maler, og det er en fordel, hvis du har erfaring med administrative opgaver.
 • Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har erfaring med ledelse af svende.

Er du interesseret?