8.441 job matcher din søgning 8.441 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hotel D'angleterre
BREAKFAST CHEF

Hotel D'angleterre, Copenhagen

Would you like to join a committed & motivated team in a unique location? Are you driven by hospitality at the highest level? Then you may be our new colleague and we would like to hear from you. We are looking for a full time Breakfast Chef with a high level of experience and a dynamic & flexible approach to service.

Together with our dedicated Breakfast Kitchen team, you will be responsible for both the creative preparation and execution of the à la carte breakfast menu both for our restaurant and for room service.

You will work closely with the Breakfast Waiters in order to elevate our guests from the early morning and ensure that their day starts with a smooth and unforgettable breakfast experience.

Hotel D'angleterre
Accountor Denmark A/SDynamisk og allround regnskabsmedarbejder søges til nyoprettet stilling

Accountor Denmark A/S søger for All Things Live Denmark i København

Er du begejstret for liveoplevelser, koncerter og comedy shows? Er dit repertoire indenfor bogføring bredt, og er du på udkig efter en dynamisk virksomhed i en kreativ branche? Så er der her en spændende mulighed for dig som regnskabsmedarbejder hos All Things Live.

For at understøtte den fortsatte vækst hos All Things Live, søges endnu en engageret regnskabsmedarbejder til en nyoprettet stilling. Økonomiteamet består, udover dig, af en regnskabschef og 1 medarbejder. Du bliver en del af en organisation med 130 medarbejdere, hvoraf 18 medarbejdere er på kontoret i København.

Du vil som regnskabsmedarbejder hos All Things Live få indflydelse på det daglige arbejde i takt med optimering og udvikling af arbejdsprocesser og systemer. Sammen med en kollega er I regnskabsteamet, der refererer til den regnskabsansvarlige teamleder.

BIGBIO Nordhavn ApS
Social Media Manager

BIGBIO Nordhavn ApS, København

Vi søger en Social Media Manager, som vil få ansvaret for BIG BIOs sociale medier på tværs af vores biografer.

Det bliver din opgave at brande og positionere biograferne – vi skal være det foretrukne valg, når det kommer til biografbesøg.

Hovedopgaven er at producere, eksekvere og planlægge kreative kampagner på hhv. Facebook, Instagram og YouTube. Du bliver sammen med resten af marketingsteamet ansvarlig for at producere engagerende opslag, både med tekst, billede, video og grafik, der viser hvorfor film skal ses i BIG BIO.

Der vil være stor fokus på, at vi konstant følger de nyeste trends både inden for branchen, men også uden for.

Holmegårdsparken
Holmegårdsparken søger medarbejdere til fast hver 3. weekend

Holmegårdsparken, Charlottenlund

Har du lyst til at give beboerne en tryg og meningsfyldt tilværelse og være med til at skabe vores mission om ’Det gode liv i Holmegårdsparken’?

Søger du studierelevant arbejde, så vil Holmegårdsparken være det helt rigtige sted for dig. Her kan du lære om helhedspleje, få mulighed for at omsætte din viden til praksis og øge dine kompetencer. Den viden du får på studiet kan du få lov til at udvikle og bruge med det samme og vi er meget åbne overfor den nyeste viden og tanken om at vi alle kan lære af hinanden.

En arbejdsdag på Holmegårdsparken er meget uforudsigelig, men dine primære opgaver vil være personlig pleje, praktisk hjælp, kommunikation både med pårørende, beboere og kolleger, omsorg og koordinering og strukturering af egne arbejdsopgaver.

Holmegårdsparken
FLEYE ApSDynamisk salgsprofil søges til FLEYE (Sjælland/Fyn)

FLEYE ApS

FLEYE er en danskejet prisvindende designvirksomhed startet i 2002, vi designer high-end/kvalitets brillestel, som afsættes i 33 lande verden over. Vores domicil ligger i idylliske omgivelser i Hedehusene i Storkøbenhavn.

FLEYE søger:

Du har en relevant uddannelse og B2B-salgserfaring (gerne fra branchen), måske fra enten Danmark eller øvrige Skandinavien. Du kan se perspektiver i de muligheder, der ligger for dig i en international arbejdende organisation i forhold til din karriere, indtjening og personlige udvikling.

Du har et højt drive, dedikation og motiveres af at skabe synlige resultater, hvor din indsats bliver belønnet. Du er empatisk og god til at skabe og udvikle kunderelationer. Du er proaktiv og indgår som et godt match til vores dynamiske team.

DeZignated ApSFinancial Controller

DeZignated ApS søger for Ejendomsvirke A/S i København

Har du lyst til et afvekslende og selvstændigt job? I en virksomhed som har succes inden for Property Management. Du vil komme til at beskæftige dig med en bred vifte af finans-, økonomiske og regnskabsmæssige opgaver i en spændende virksomhed, som er på en vækstrejse.

Vi søger derfor nu en ny kollega til at styrke vores dygtige regnskabsteam. Stillingen er nyoprettet, og du får lov til at sætte dit præg på rollen. Så trives du i en dynamisk stilling, hvor du tager ansvar for egne opgaver og medvirker til at drive udviklingen i Controlling-funktionen, så er det dig, vi leder efter.

Arbejdsopgaver og ønsker til din faglige profil

 • Udarbejdelse af rapporteringspakker ud fra de enkelte kunders ønsker og behov
 • Kvartals- og årsregnskab samt budgettering
 • Controlling og kvalitetssikring/datasikring
Udviklingsselskabet By & Havn I/SMyndighedskoordinator(er) til Københavns store anlægs- og infrastrukturprojekter

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Har du erfaring med myndighedskoordinering, og vil du være med til at gøre en forskel og komme helt tæt på udviklingen af Lynetteholm?

Du bliver som en af de to myndighedskoordinatorer en del af By & Havns anlægsafdeling, som p.t. består af et team på 14 dygtige og kompetente medarbejdere.

Arbejdet består i koordinering af dialogen mellem anlægsafdelingens medarbejdere og myndighederne om afdelingens mange anlægsprojekter. Du vil også få ansvaret for at ansøge om diverse myndighedstilladelser.

Vi tænker, at du p.t. sidder i en generaliststilling enten i et konsulenthus eller hos en offentlig myndighed, hvor du har indsigt i miljøforhold i forbindelse med anlægsprojekter på land og til vands, men har lyst til at prøve kræfter med at være med til at anlægge Københavns nye halvø, Lynetteholm.

PrimaCare A/SFysioterapeut til netværksvirksomhed i hastig vækst

PrimaCare A/S, Herlev

Har du fagligheden i orden og lyst til at arbejde med både sundhedsfaglige og administrative opgaver? Er du serviceminded, proaktiv og formår at drive stort som småt med en høj eksekveringsevne? Vil du være en del af en engageret og fremsynet virksomhed i udvikling, så kan du være den medarbejder, vi er på udkig efter.

I stillingen som netværkskoordinator vil du få et selvstændigt ansvar for at sikre høj kundetilfredshed, faglighed og kvalitet ift. samarbejdet med vores netværk af behandlere.

Du kommer til at spille en helt central rolle for vores fysioterapeutiske område – herunder at understøtte den daglige drift men også på sigt at procesoptimere og drive udviklingsaktiviteter indenfor det fysioterapeutiske netværk og sagsgange.

Danish Board of District Heating (DBDH)
Project Manager – bæredygtige energiløsninger

Danish Board of District Heating (DBDH), Frederiksberg

DBDH søger en Project Manager, der i en nyoprettet stilling skal tage lead på DBDH’s internationale projekter. Dit ansvar bliver at sikre, at DBDH bliver involveret i nationale og internationale markedsudviklingsprojekter inden for fjernvarme og fjernkøling. Projekter som kommer vores medlemmer til gavn. Du får fuld support fra dine kollegaer til at udvikle dette nye indsatsområde.

Det seneste år har DBDH i stigende grad involveret os i en række spændende og innovative markedsmodnings-, forsknings- & udviklingsprojekter med danske og udenlandske organisationer. Det er alle projekter, som fremmer udviklingen af fjernvarme i verden.

Derfor har vi nu brug for endnu en medarbejder, som kan tage ansvaret for de mange nye projekter, vi har fået bevilling til – og ikke mindst være med til at sikre DBDH en endnu stærkere position i disse projekter.

Danish Board of District Heating (DBDH)
Montører

Dollerup Stålmontage

Dollerup Stålmontage ApS søger 3 nye kollegaer

Vi er en mindre smedevirksomhed, som har forrygende travlt. Derfor søger vi 3 ekstra montører, med hænder og hoved skruet rigtigt på.

Lidt om jobbet:

 • Vi udfører montageopgaver af forskellig art; trapper, altaner mv., og kører primært i Københavnsområdet og på Sydsjælland.
 • Vi kører med fast makker i bilerne.
 • Omgangstonen er uformel, dog forventer vi en høj faglig standard og seriøsitet i forbindelse med udførelsen af arbejdet, så vi hver gang leverer et slutprodukt, som både vi og kunden kan være stolte af.
GO DREAM ApSOnline Manager

GO DREAM ApS, København

HAR DU STYR PÅ DIGITAL FORRETNING OG VIL DU MED PÅ EN VÆKSTREJSE? SÅ FART PÅ, VI MANGLER DIG!

Som Online Manager bliver du ansvarlig for vores onlinesalg i hele norden, men med et primært fokus på Danmark. Du bliver en del af et lille team på syv personer som beskæftiger sig med salg af opevelsesgavekort gennem vores hjemmeside, samt markedsføring via eksterne kanaler. I rollen får du ledelsesansvar for to personer og vil være i tæt samarbejde med vores franske moderselskab Wonderbox. Her vil det være dit ansvar at I lykkes som team og sammen skaber fortsat vækst i den digitale side af vores forretning. Du skal være klar på at få ansvaret for en bred vifte af opgaver, og skal både lede dit team, men også selv eksekvere på opgaverne.

Vi har et unikt og tæt samarbejde på tværs af virksomheden og går op i virksomhedens sociale liv. Vi tilbyder fleksibilitet, pensionsordning og sundheds- og ulykkesforsikring.

Norva24 Danmark A/S
Leder til afdeling for TV-inspektion (Sjælland)

Norva24 Danmark A/S, Albertslund

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på?

Har du lyst til at kombinere ledelse af medarbejdere, projektledelse og udvikling af et forretningsområde i en virksomhed i rivende udvikling og med en spændende strategisk plan for den kommende vækstrejse?

Vi udskiller vores TV-forretning i et selvstændigt forretningsområde og søger derfor en afdelingsleder, som får ansvaret for at lede afdelingen for TV-inspektion på Sjælland, men også det overordnede ansvar for at udvikle både TV-forretning og medarbejdere indenfor TV-inspektion i hele landet, så forretningsområdet fremstår som en professionel og kompetent sparringspartner og rådgiver for kunderne.

Arenfeldt Holding ApSCleaning assistant

Arenfeldt Holding ApS, Hvidovre

Are you looking for a job in a dynamic and open-minded environment, with an attractive salary and other benefits?

We are looking for a new colleague in Hvidovre and the greater Copenhagen area, to join our family.

We are looking for a person who is not afraid to work in a kitchen environment where the duties include:

 • Cleaning the grills
 • Processing the frying machine
 • Handling the dishwashing machine through the shift.
Manova A/SVi søger en økonomichef

Manova A/S, København og Rønnede

I Manova søger vi en økonomichef, som skal varetage ansvaret for vores fællesadministration – der indbefatter Manova, Skovtårnet og Camp Adventure.

Du kommer til at være ansvarlig for den daglige drift af administrationen, procedurehåndtering og generelt administrationsudvikling af den samlede koncern for alle tre selskaber.

Du skal have erfaring og gode kvalifikationer indenfor regnskab og er rutineret bruger af økonomisystemer (E-conomic/Dataløn) og Excel. Det er desuden vigtigt, at du er omhyggelig, har fokus på kvalitet og er initiativrig.

CPH Privathospital A/SErfaren operationssygeplejerske

CPH Privathospital A/S, Farum

På CPH Privathospital har vi travlt på den gode måde, og søger derfor 1 erfaren operationssygeplejerske snarest muligt.

Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie og består af et team med 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker. Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 3 lejer dagligt, 2 dage om ugen til kl. 18, som vi skiftes til at dække.

CPH Privathospital tilbyder:

 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
 • Introduktionsprogram tilpasset dine kompetencer
Dansk Miljøanalyse ApSByggeteknisk rådgiver med flair for kvalitet til vores rådgiverteam

Dansk Miljøanalyse ApS, Vedbæk

Vil du være en del af et stærkt fagligt team og arbejde i grænselandet mellem byggeri og kemi samt have ansvar for byggeteknisk rådgivning og kvalitetssikring?

Som byggeteknisk rådgiver/projektleder i vores rådgiverteam har du ansvar for den rådgivning der gives omkring byggetekniske forhold. Du vil også skulle foretage bygnings- og konstruktionsmæssige undersøgelser. Dette indebærer, at du udfører feltarbejde, hvor du gennemgår eksisterende bygninger, foretager prøver og foretager målinger i tæt samarbejde med vores øvrige eksperter indenfor skimmel, fugt og indeklima.

Dine kommende kollegaer består af prøvetagere, miljørådgivere, ingeniører og kemikere. Vi er gode til at samarbejde, og når opgaverne kræver det, sparrer vi med hinanden. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, og til at begynde med vil du have en kollega med på feltarbejdet.

DK Hostmaster A/SErfaren DevOps engineer

DK Hostmaster A/S, København

DK Hostmaster søger en kompetent DevOps engineer til vedligehold og den videre udvikling af vores CI/CD-proces samt alle de understøttende og underliggende systemer og værktøjer. Du vil derfor arbejde tæt sammen med vores udviklingsafdeling og den øvrige IT-afdeling, når de bedste metoder og løsninger skal identificeres og implementeres.

Vi anvender bl.a. teknologier og løsninger såsom Gitlab, Ansible, Nagios, Certbot, VMWare, HAProxy, nginx og PostgreSQL, som det forventes, at du har erfaring med. Herudover anvender vi Perl, Python og .NET Core samt forskellige relevante scripting sprog.

DK Hostmaster er i gang med en spændende proces, hvor vi udfaser ældre systemer og omskriver vores platforme til nye og tidssvarende teknologier og platforme, herunder til Azure Cloud. Der vil derfor være tværgående opgaver i IT-afdelingen, som du naturligt deltager i.

Rebo Support ApSElinstallatør

Rebo Support ApS, Albertslund

Er du nyuddannet eller en erfaren elinstallatør, nysgerrig, arrangeret, interesseret i at drive et firma frem og sætte dit eget præg på hverdagen, så kunne du godt passe ind hos os.

Vi har travlt, og mangler måske dig.

Du skal have afsluttet installatøruddannelsen, være registreret som faglig ansvarlig, have erfaring fra bolig, kontor, byggeplads og automationsverdenen, kunne tåle at blive beskidt, nyde al slags vejr, have kendskab til standarder og reglementer. Har du en kundekreds som følger dig, byder vi selvfølgelig også dem velkommen.

B-Bikes ApSCykelmekaniker/mekaniker/"handyman"

B-Bikes ApS, Karlslunde

Vi søger en cykelmekaniker/mekaniker gerne med en teknisk cykelbaggrund.

B-Bikes servicerer og reparerer cykler, el-cykler, el-ladcykler, rickshaws, duo-cykler elcykler og el-barnevogne. Vi har målrettet vores ydelser til erhvervskunder, som vi servicerer og reparerer i huset og ude hos vores kunder.

Hverdagen hos B-Bikes er meget dynamisk, og det er vigtigt, at du kan holde et højt teknisk niveau i dit arbejde, så vores kunder får den rette hjælp og den bedste oplevelse. Vi har hydrauliske lifte på hver sin arbejdsposition, som man arbejder fra.

Din arbejdsplads vil primært være på vores værksted, men da vi også yder service og reparationer ude hos vores erhvervskunder, vil du også skulle arbejde ude hos dem.

Gjensidige Forsikring
Skadebehandler til Ulykkesskade

Gjensidige Forsikring, København

Er du en erfaren ulykkesskadebehandler og elsker at tale med kunder? Har du lyst til at arbejde i Gjensidige Personskade? Så er et job i ulykkesteamet sikkert noget for dig.

Gjensidige Forsikring

Afdelingens vigtigste mål er høj kundetilfredshed, at vi holder, det vi lover overfor kunden, og at vi altid leverer høj kvalitet, som kunderne kan forstå. Vi har en travl hverdag med mange udfordringer og muligheder.

Den ledige stilling er i vores ”komplekse løb”. Her behandler vi skader, som primært har længere levetid og er komplicerede. Derfor må du have meget erfaring med ulykkesskadebehandling.

Gjensidige Forsikring