4.882 job matcher din søgning 4.882 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 4.882 resultater.
Gartner til Tårbæk Kirke

Taarbæk Menighedsråd, Klampenborg

Taarbæk Menighedsråd søger en gartner til en fast stilling ved Taarbæk Kirkegård med tiltrædelse pr. 1. september 2020.

Vi søger en stabil og uddannet gartner, der med engagement og interesse vil deltage i pasningen af kirkegården, gravstederne og assistere ved bisættelser.

Arbejdet er varieret, og en vigtig del af jobbet er at du selvstændigt kan løse forskellige driftsopgaver, men også kan tilrettelægge din arbejdsdag sammen med dine kollegaer.

Vi skal have løst følgende arbejdsopgaver:

 • Vedligeholdelse af kirkegårdens grønne områder
 • Renholdelse og hækklipning på gravsteder
 • Gravkastning ved begravelser/assistance ved bisættelse
Traffic-Lab ApSSelf-driven Programmatic Specialist

Traffic-Lab ApS, Copenhagen

Looking for new challenges within Programmatic and marketing? In a new established function, where you can build up world class team? In a young and dynamic company offering marketing for iGaming? With a good work/life balance? Placed in the Centre of Copenhagen in beautiful surroundings?

At Traffic Lab we are growing and therefore we are hiring a programmatic specialist to a new established function. You will be working close together with dedicated colleagues in Marketing and Tech departments.

As a Programmatic Specialist your responsibility will be to build up drive the Programmatic function, starting as a one-man department, reporting directly to the Chief Marketing Officer. You will plan, create campaign strategy, set up and execute digital marketing campaigns for Traffic Labs own websites. Also, you will after each campaign analyse data and report on different KPI’s.

OK-Fonden
Byggeforretningsfører og projektleder, som kan bygge og udvikle boliger for fremtidens ældre

OK-Fonden, København

OK-Fonden har travlt med at opføre plejehjem og seniorbofællesskaber over hele landet. Faktisk er vi så attraktiv en samarbejdspartner, at vi har brug for endnu en erfaren projektleder, der sammen med et stærkt hold af kollegaer kan varetage den professionelle bygherrefunktion.

Som forretningsfører og projektleder hos os er det din opgave at støtte beboere og brugere med at skabe gode boliger, når vi opfører plejehjem, psykiatriske bosteder og seniorbofællesskaber.

Det vil være en klar fordel for dig i jobbet, at du har en solid erfaring med opførelse af boliger – gerne efter lov om almene boliger, og at du tidligere har arbejdet med økonomistyring, udbud, kontraktindgåelse, risikostyring og udarbejdelse af byggeprogrammer.

Erhvervshus Hovedstaden S/IStudentermedhjælpere indenfor Copywriting hhv. Multimedia

Erhvervshus Hovedstaden S/I, København

Kære studerende. Alle har et ”why”. Kender du dit?

Hvorfor gør du det, du gør? Hvad giver dig energi til at fortsætte? Ren interesse, fornuft, penge, tidsfordriv, eller kærlighed? Nu leder du efter et job, men hvad er det, du vil? Og hvorfor kigger du lige netop her?

I Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden forventer vi ikke, at du ved præcist, hvad du vil. Vi tilbyder dig derimod en slags ’opdagelsesforløb' – ikke et kursus, men et job. Vi garanterer dig, at du kommer langt omkring i marketingverdens discipliner – og kommer langt omkring i dit samarbejde med forskellige mennesketyper fra iværksætterkonsulenter i T-shirt til ledelsesrådgivere, der bruger ord som ’forandringsparathed’ og ’kapacitetsoptimering’.

Erhvervshus Hovedstaden S/ITekstforfatter-/copywriter-praktikant med viskelæder

Erhvervshus Hovedstaden S/I, København

Vi skal lære af vores fejl. Så derfor skal du have ekstra viskelæder med, hvis du vil søge vores ledige praktikantstilling som tekstforfatter/copywriter.

I Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovestaden tilbyder vi dig et 6 måneders forløb, hvor du kommer at skrive om alt fra de små dramaer bag kulissen til de store sejre på markederne hos både iværksættere og virksomheder.

Det konkrete forløb aftaler vi sammen. Men formentlig kommer du til at hjælpe med journalistisk arbejde/copywriting/anden skrivende support i Salg og Marketing fra udarbejdelse af korte tekster til posts, artikler på alle platforme (copywriting) til artikler med sigte på branding og SEO.

Ballerup KommunePædagog til Klub Syd – Grantoftens Fritidscenter

Ballerup Kommune

Vi søger en uddannet pædagog til Grantoftens fritidsklub og afdeling Rugvænget fra 1. september 2020 eller hurtigst muligt.

Ugentligt timeantal er 34 og fordeler sig som følger:

 • Fast personalemøde hver tirsdag før klubtid. Mødetid ca. kl.11.00
 • 3 dage om ugen i en lille nyindrettet klubafdeling beliggende på Rugvængets skole
 • 2 dage om ugen i stor klubafdeling i Grantoften
 • 1 aften i ungdomsklub

Din rolle vil blandt andet være sportsmedarbejder samt være med til at skabe et godt miljø/relationer for de unge. Der er på nuværende tidspunkt i den daglige gang 2 pædagoger til stede i afdelingen, og du har stor mulighed for at være med til at skabe rammerne for klubben og jeres dagligdag.

Peak RekrutteringAfdelingsleder til IT Virksomhed

Peak Rekruttering søger for kunde

Personaleledelse, driftsopgaver og udvikling

Du vil blive leder for en afdeling som består af godt 30 specialister fordelt på flere lokationer. Som afdelingsleder får du budgetansvar og skal sikre stabil drift, imødekomme kunders behov, samt sikre kontinuerlig videreudvikling af afdelings leverancer og kompetencer.

Du skal i tæt samarbejde med medarbejderne udvikle afdelingen og sikre øget fokus på optimering og forretningsudvikling. Du får assistance af en faglig ledelse som bidrager med teknisk indsigt på området. Du behøver således ikke at have specialistviden indenfor en gren af IT, men det forventes, at du har indsigt og erfaring fra IT branchen. Du får et tæt samarbejde med den faglige lead og servicelederen i afdelingen, samt en stor kontaktflade internt i virksomheden.

Ballerup KommunePædagog til Børnehuset Stjernehuset

Ballerup Kommune

Børnehuset Stjernehuset søger en pædagog 35 timer ugentlig med start 1. september 2020 eller snarest derefter.

VI TILBYDER:

 • Et børnehus med 120 børn i alderen 0-5 år
 • 26 fantastiske, faglige, kompetente kollegaer
 • En institution med en stor rytmiksal, bålplads og en bus, som deles med de øvrige børnehuse i distriktet

Vi er et børnehus, hvor både barnets egen leg og de mere voksenstyrede aktiviteter er omdrejningspunkt i vores hverdag. For os handler læring om trivsel, dannelse, udvikling og forandring. Det er en proces, hvor mennesker omformer og udvikler sin viden, sin forståelse og sine færdigheder.

Interdan Bil A/SInterdan-koncernen søger kommercielt stærke ledere til at blive en del af den fremtidige topledelse i Danmark eller Sverige

Interdan Bil A/S, Glostrup eller Hyllie/Sverige

Til vores nyoprettede Leadership Acceleration Program søger vi 2-3 ledere med højt fagligt kompetenceniveau, et stærkt kommercielt mindset og et udpræget vinderinstinkt.

Programmet udgør en unik mulighed for at accelerere din lederkarriere i en kompleks branche, som er i konstant forandring og under stor indflydelse af bl.a. den teknologiske udvikling og ændringer i forbrugernes adfærd.

Du kommer til at indgå i et skræddersyet forløb i enten Danmark eller Sverige med det formål, at du efter en 2-årig periode kan overtage ledelsen af en af vores fremtidige forretningsenheder. Programmet har et stærkt strategisk fokus og en meget høj prioritet for koncernen.

Peak RekrutteringTeam Lead med stærk erfaring i opgaveledelse og ressourcestyring

Peak Rekruttering søger for kunde

Er du faglig stærk inden for Windows teknologier, med exceptionelle evner inden for opgaveledelse?

Virksomhedens Windows Server Team søger en Team Lead, som skal sikre koordinering og styring af opgaver i teamet på tværs af hele virksomheden. Området Windows Server har en stor kompleksitet og dybde, og teknikerne der arbejder på serviceopgaverne, tilhører derfor en teknisk meget kompetent elite. En Team Lead på området, skal derfor være faglig stærk inden for Windows teknologier og have tilsvarende exceptionelt veludviklede evner inden for opgaveledelse for at kunne varetage den daglige drift på området.

Som Team Lead får du ansvaret for drift, forvaltning og effektivisering inden for det givne ansvarsområde med fokus på processer, teknologi, dokumentation og kompetencer.

Ballerup KommuneMåløvhøj Skole søger engageret madkundskabs- og naturfagslærer til udskolingen

Ballerup Kommune

Måløvhøj Skole er i fuld gang med at udvikle udskolingen med henblik på at styrke elevernes motivation, læring og virkelyst. Vi forventer, at du i lighed med resten af medarbejdergruppen, er meget engageret og involveret i udviklingen, og at du aktivt bidrager til at skabe en ny udskoling, hvor der bl.a. er linjeopdeling med et tværfagligt afsæt. Du skal have en klar holdning til pædagogik, og vi glæder os til dit input i vores spændende pædagogiske drøftelser, hvor vi sammen finder vejen til gavn for elevernes læring.

Overordnet gælder det, at du får mulighed for at blive en del af et stærkt og ambitiøst team og afdeling. I forbindelse med ovennævnte udviklingsproces i udskolingen, lægger vi vægt på, at du er udviklingsorienteret og har særlige eller utraditionelle kompetencer at byde ind med. Du skal endvidere være tydelig og stærk i klasseledelse.

Frederiksberg KommuneKoordinerende sagsbehandler til Frederiksberg Kommunes Ressourceforløbsteam

Frederiksberg Kommune

Vores kollega har valgt at læse videre, og derfor søger vi en koordinerende sagsbehandler til vores Ressourceforløbsteam.

Du bliver en del af Center for Arbejdsrehabilitering, hvor vi udover Ressourceforløbsindsatsen har ansvaret for borgere i Jobafklaring og koordinering af møderne i kommunens Rehabiliteringsteam. Derudover har vi ansvaret for arbejdsrehabiliterende indsatser, hvor myndighedsopgaven varetages af vores kollegaer i Arbejdsmarkedsafdelingens øvrige centre.

Du vil med Ressourceforløbsteamets koordinerende sagsbehandlere indgå i tæt samarbejde med kollegaer i Center for Arbejdsrehabilitering, som bl.a. består af Jobafklaringsteamet, psykiatritilbud, virksomhedsindsats, mestringstilbud og rekrutteringspartner. Vi arbejder tæt sammen samt sparrer og videndeler med hinanden.

FA09Ejendomsadministrator/udlejningsmedarbejder til Grønjordskollegiet

FA09, København

Som ejendomsadministrator bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor omgangstonen er uformel. Du vil indgå i vores velfungerende, mindre team, hvis kompetencer spænder over flere fagområder såsom administration, regnskab samt drift og vedligeholdelse af ejendommene. Administrationens primære opgaver er at yde service for kollegiets beboere i forbindelse med diverse administrative opgaver, herunder udlejning, fremleje, økonomi, indkøb, øget anvendelse af it, kommunikation af relevant information, diverse driftsopgaver, mv.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Kundebetjening – skriftlig, personlig og telefonisk
 • Sagsbehandling i forbindelse med administration af kollegieboliger, herunder håndtering af ventelister, fremleje, udlejning, fraflytning, huslejeregulering samt flytteafregninger
 • Behandling af klagesager
 • Kommunikation på hjemmeside, beboerintra, etc.
Partner Dialog A/S
Konsulent til mødebooking

Partner Dialog A/S, København

”Vi har en meget bred vifte af kunder, heraf en del inden for IT-branchen, og vi skal selvfølgelig nok lære dig grundigt op. På sigt kan du blive teamleder, seniorkonsulent eller få ansvar for andre af vores services,” fortæller konsulent Henrik Halck.

  Stillingen er en rigtig god mulighed for at udvikle dig sammen med meget erfarne kolleger, der står klar til at tage godt imod dig i en professionel og veldrevet virksomhed i vækst ud fra devisen ”jack-of-all-trades, master of none.” Du får et indblik i mange forskellige brancher samt en hverdag i et team, der indimellem tager ud at fiske, spiser en god middag eller noget helt andet.

Som konsulent arbejder du primært med mødebooking af ledere og andre beslutningstagere på B2B-markedet, primært inden for IT, Communication, Telecom, Production, Finance, HR og Consulting & Facility Management.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

Jobindex A/S
Finance assistant – bliv en del af en unik international virksomhed

Jobindex A/S søger for GiG Copenhagen i København

Er du en økonomijonglør af den højeste rang? Og hvis vi siger ”rutiner med et strejf af videreudvikling og nytænkning” … hvad siger du så?

Din reaktion er forhåbentlig et stort og rungende ”JA tak! Det lyder fedt.” Vi tripper nemlig allerede for at byde dig velkommen i vores unge, nytænkende team med over 20 forskellige nationaliteter.

Head of finance Christian Laugesen fortæller: ”Du får en central rolle, når du udfører de faste, daglige finansopgaver. Men du kan også allerede nu glæde dig til at hjælpe os med at tage vores økonomifunktion til næste niveau.”

Er du vores kommende økonomi-GiGster med passion for rutiner og udfordringer? Læs mere her.
Jobindex A/S
Frederiksberg Forsyning
Administrerende direktør

Frederiksberg Forsyning

 • Kan du stå i spidsen for én af Danmarks mest ambitiøse forsyningsvirksomheder, hvor samarbejde med kunderne om grøn omstilling og bæredygtighed er et styrende hensyn?
 • Afspejler din erfarings- og kompetenceprofil lederformat, samfundsmæssig indsigt, teknisk og økonomisk forståelse og drive, når det handler om udvikling, fornyelse og forandring for at forbedre?

Den adm. direktør har det daglige driftsmæssige, økonomiske, forretningsmæssige og personalemæssige ansvar for Frederiksberg Forsyning A/S. Dette indebærer ansvaret for virksomhedens strategi-implementering, drift, planlægning, udvikling, ledelse og økonomi. Ansvarsområdet omfatter lovgivningsmæssige, politisk vedtagne og administrative opgaver samt projekter med tilhørende servicefunktioner, som er tillagt Frederiksberg Forsyning.

Frederiksberg Forsyning
ALDI DanmarkUngarbejder - Ballerup

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Her får du god oplæring og bliver snart verdensmester i kundehåndtering og service.

Du kender helt sikkert ALDI Danmark. Vi var nemlig Danmarks første discountkæde, og nu leder vi efter dig som vores nye holdkammerat.

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
Arbejdstilsynet
Dygtig jurist til udvikling af støtteordning og policyudvikling

Arbejdstilsynet, København

Er du en fagligt dygtig jurist med politisk flair? Har du kendskab til at sikre administrationsgrundlaget for støtteordninger? Har du drive og stærke samarbejdsevner?

Du vil blive en del af et juridisk kontor med nogle af landets bedste eksperter inden for arbejdsmiljø og arbejdsskade, og samtidig vil du blive en del af det juridiske netværk, der arbejder på tværs af kontorene i AFC. I Jura og Forenkling leverer vi sikkert juridisk håndværk i rammer, hvor der er højt til loftet og kort til latter. Det håber vi, at du vil bidrage til.

Som jurist i kontoret vil du bl.a. skulle bidrage til følgende arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af administrationsgrundlag til ny pulje til forebyggelse af nedslidning
 • udarbejdelse af lovforslag, bekendtgørelser og besvarelse af henvendelser om regelfortolkning
 • deltagelse som jurist i arbejdsgrupper med flere fagligheder og foretage sikre juridiske vurderinger.
Heimstaden Danmark A/S
Driftschef til Heimstaden

Heimstaden Danmark A/S, København

Vi vækster og udvider derfor holdet med endnu en Driftschef på vores kontor i København.

I Danmark forvalter vi vores egen ejendomsportefølje på mere end 10.000 lejemål i nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet.

Vi har 2 driftsteam i København og 1 driftsteam i Jylland. Din roller vil være driftschef for det ene af vores teams i København. Med reference til den teknisk chef.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvaret for den tekniske drift i teamet
 • Personaleledelse af dit team som består af driftsleder og servicetekniker
 • Sikre en god beboerservice
Heimstaden Danmark A/S
Copenhagen Business School
Barselsvikariat Lønkonsulent

Copenhagen Business School, Frederiksberg

Lønkontoret på CBS søger en lønkonsulent til et 18-måneders barselsvikariat

Lønkontoret er en del af Økonomi og Analyse. Økonomi og Analyse forestår budgettering, økonomistyring, undervisningsevaluering samt økonomiske og produktivitetsmæssige analyser af uddannelses- og forskningsaktiviteterne på CBS.

Lønkonsulenternes opgaver som vedrører lønsagsbehandling er opdelt efter CPR-nr. Vores kommende kollega vil derfor få ansvaret for lønsagsbehandling for ca. en tredjedel af vores faste medarbejdere. Dertil kommer udbetaling af timeløn, indlæsning af Excel-filer i HR-Løn, afstemning af diverse lønkonti, refusionssøgning hos kommunerne. Lønkontoret har faste deadlines i forhold til Statens Lønsystem (SLS), og derfor kræves der fleksibilitet og overblik i spidsbelastningsperioderne.