2.443 job matcher din søgning 2.443 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneRehabiliterings- og Plejecenter Skovbo søger engageret social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Vordingborg Kommune

Har du interesse og evt. erfaring indenfor genoptræning og rehabilitering i forhold til det neurologiske område, senhjerneskade og/eller rygmarvsskader?

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling som primært aftenvagt på 28 timer ugentligt med arbejde i lige weekender. Vi ønsker den ledige stilling besat 1. september 2021 eller snarest derefter.

Til stillingen er knyttet et tillæg for at arbejde i fast aftenvagt.

Vi har brug for en kollega, som sammen med vores stab af dygtige medarbejdere vil være med til at løse de stadig mere komplekse opgaver.

Stevns KommuneDansk- og tysklærer til udskolingen på Strøbyskolen - genopslag

Stevns Kommune

Er du vores nye kollega til udskolingen? Engageret, ambitiøs på dine, elevernes og skolens vegne og kan du se dig selv arbejde i et fleksibelt og forpligtende miljø – så har Strøbyskolen brug for dig.

Vi har pr 1. september 2021 eller snarest derefter brug for en lærer, som kan bidrage positivt og fagligt ved bl.a. at undervise i dansk og tysk. Måske kan du også kristendom, og er interesseret i trivselstimer eller kan helt andre fag, der spiller godt ind i udskolingen.

Vi har igennem en længere årrække arbejdet med en udskolingsmodel, hvor eleverne er i et stort fællesskab, men delt på hold, som skifter i løbet af året. Vi prioriterer derfor et tæt samarbejde mellem lærerne således, at man som udgangspunkt planlægger forløb og undervisning i fællesskab. Denne udskolingsmodel skal du have lyst til at indgå aktivt i.

Stevns KommuneEr du vores nye afdelingsleder for Indskolingen på Strøbyskolen?

Stevns Kommune

Er du en målrettet og udviklingsorienteret afdelingsleder til indskoling og SFO med flair for det pædagogiske? Kan du se dig selv arbejde, i et til tider hektisk miljø, med fokus på samarbejde ml. lærere, pædagoger, elever og forældre? Så er du måske den leder, vi mangler på Strøbyskolen.

Strøbyskolen er en ambitiøs folkeskole med ca. 750 elever. Vi er opdelt i afdelinger samt en særlig specialklasserække for elever med vanskeligheder indenfor for det lettere autismespektrum. Derudover har vi to SFO-afdelinger. Vi er en skole med gode fysiske rammer for undervisningen – både inde og ude, tæt på naturen med skov og strand.

Vi lægger stor vægt på at have fokus på pædagogisk og faglig udvikling, der bygger på et tæt og forpligtende samarbejde i årgangs-og afdelingsteam. Skolen har p.t. 55 lærere, 23 pædagoger, 2 sekretærer og et ledelsesteam på 4 personer.

Vordingborg KommuneSSH/SSA til selvstændig stilling som udekørende aftenvagt i Distrikt Solhøj

Vordingborg Kommune

Vi ønsker os en kollega til en fast stilling som SSH/SSA i aftenvagt i det udekørende team i Distrikt Solhøj til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 28 timer i et 5/2 rul med weekendvagt hver 2. weekend i lige uger.

Du skal have fokus på, at:

 • "vores" borgere skal have et værdigt liv
 • levere ydelser af høj kvalitet med et smil på læben
 • bidrage til et godt fagligt og socialt fællesskab i teamet

Samtidig er det vigtigt, at du har gode evner til at sortere, prioritere og handle hensigtsmæssigt på opgaver og problemstillinger i hverdagen.

Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker til Vemmelev

Spæncom A/S

Vi viser vejen - vil du med på holdet? Spæncom søger vedligeholdelsestekniker til Vemmelev.

Til vores fabrik i Vemmelev søger vi en stabil, selvstændig og ansvarsbevidst vedligeholdelsestekniker. Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lign. Det er en fordel, at du har kendskab til forebyggende vedligehold, elektrisk fejlfinding, kedelpasning, svejsning samt hydraulik og pneumatik. Det vil være en fordel med krancertifikat og/eller truck-kørekort.

Spæncom A/S
Vordingborg KommuneFagligt dygtig vejleder til forsikrede ledige

Vordingborg Kommune

Brænder du for at have løsningsorienterede og motiverende dialoger med forsikrede ledige? Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet, og kan du sætte opkvalificering samt uddannelse på dagsordenen?

Dagpenge og Opkvalificering søger en fagligt dygtig og målrettet vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation. Dine arbejdsopgaver er:

 • at iværksætte mål- og virksomhedsrettede aktivitetstilbud.
 • at hjælpe borgere hurtigst muligt tilbage til job og arbejdsmarked samt tale uddannelse og opkvalificering med dem.
 • at afholde individuelle jobsamtaler, fællessamtaler med a-kasserne, administrative opgaver samt indgå i et tværgående samarbejde med virksomhedskonsulenter, anden aktør og uddannelsesinstitutioner.
Næstved Flisecenter
Vi mangler en lagermedarbejder — er det dig?

Næstved Flisecenter, Næstved

Vi har travlt og søger en ekstra medarbejder til vores lager, som skal indgå i et team på fire. Dine opgaver bliver at plukke og modtage varer, aflæsse eksportbiler og andet i den stil.

Hos Næstved Flisecenter bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vores mål altid er at gøre vores bedste og give vores kunder en god oplevelse, samtidig med at vi har det rart og sjovt med hinanden.

Lidt om dig:

 • Du har erfaring med lagerarbejde og trives med orden
 • Du har truck- og kørekort
 • Du er i god fysisk form, da der er en del tunge løft
Vordingborg KommuneSSH/SSA Aftenvagt i hjemmeplejen - Distrikt Solvang

Vordingborg Kommune

Er du uddannet SSA/SSH? Og holder du af at køre ud og hjælpe borgere i eget hjem? Så er en stilling som aftenvagt i Distrikt Solvang måske noget for dig.

Stillingen er på 28 timer i gennemsnit om ugen med opstart snarest eller senest 1. september 2021 - med weekendvagt hver anden weekend i ulige weekender.

Om dig:

 • Du har høj faglighed og er i stand til at holde fokus på borgeren i en travl hverdag
 • Du mestrer en åben og ærlig dialog, både skriftligt og mundtligt
 • Du har kørekort
ROI Consulting A/STeknisk tegner

ROI Consulting A/S søger for LBP Engineering A/S i Vipperød

LBP Engineering A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med en stærk, stabil vækst på 10% til 15% om året, som er kåret som Gazelle flere år i træk. Vi har kontor i både Søborg og Vipperød.

Vi forfølger vores vækststrategi og søger afledt en dygtig teknisk tegner/assistent, der dokumenteret har erfaring med at kunne lede større komplekse byggeprocesser.

Du får +50 kollegaer, der med udgangspunkt i rådgivning til farmaindustrien, kraftværker og energisektoren har det tilfælles, at vi alle samarbejder i et uformelt dynamisk tværfagligt miljø og besidder viljen til at gøre en forskel for kunderne.

Nordic Service Group (NSG)Erfaren regnskabsprofil med flair og interesse for rapportering og controlling

Nordic Service Group (NSG)

Til vores Økonomiafdeling, som dækker alle nordiske aktiviteter, søges en ny kollega, der selvstændigt kan varetage og løfte den finansielle rapportering, controlling og budgettering.

Vi udvider holdet og søger en ny kollega med spidskompetencer indenfor rapportering, controlling og budgettering. Men også med et solidt fagligt afsæt i det regnskabs- og bogføringsmæssige håndværk, så du kan bidrage i løsningen af andre opgaver i afdelingen.

Det er vigtigt for os at vores medarbejdere trives godt. Derfor har vi stor fleksibilitet omkring arbejdsdagens tilrettelæggelse. Vi har også fokus på at fastholde et arbejdsmiljø der styrker og udvikler relationer og fællesskab.

Nordic Service Group (NSG)Sales Manager med flair og interesse for medicoteknisk udstyr

Nordic Service Group (NSG)

Til vores danske salgsafdeling, søges en ny kollega, der selvstændigt kan varetage salget af Fluke og Raysafe testudstyr til den medicotekniske branche. Vi har tilsvarende salgsfunktioner i Norge og Finland, så der vil i jobbet være et nært samspil med kollegerne i disse lande.

Vi søger en ny kollega med erfaring inden for salg af teknisk udstyr og gerne med ambition om at blive vores salgsleder og specialist inden for testudstyr til patientmonitors, ultralyd og røntgen.

Som person motiveres du af at skabe de bedste løsninger for kunderne i samspillet med kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Frem for alt ser du nye udfordringer som en mulighed for trivsel og personlig udvikling.

Stevns KommunePædagogisk personale søges til en 22 timers fastansættelse i Bulderbos vuggestue i Hårlev, med god mulighed for ekstra vikartimer

Stevns Kommune

Da vores fastansatte medarbejder efter flere år i Bulderbo har valgt at videreuddanne sig, søger vi nu en ny medarbejder til vores vuggestueafdeling. Både uddannede og ikke uddannede har vores interesse.

Vi søger en person med lyst til og interesse for at arbejde med små børn, som kan drage en kærlig omsorg og forståelse for det enkelte barn. Bulderbo er en integreret institution med en vuggestueafdeling med 16 børn, 2 børnehavestuer samt en specialgruppe - med plads til ca. 65 børn i alt.

Vi søger en person, som kan bidrage til spændende og udviklende læringsmiljøer og meget gerne med sin egen personlighed og tænkning om det gode børnemiljø.

Vi har behov for at kunne hjælpe og samarbejde på tværs i huset for bl.a. at skabe den bedste overlevering for børnene, for at alle gøremål og kerneopgaver bliver udført.

POWER A/S
Servicemedarbejder

POWER A/S, Ringsted

Har du et medfødt talent for kundeservice, og tør du udfordre dit talent og blive endnu bedre? Så er du måske vores nye servicemedarbejder. Hos POWER i Ringsted bliver du specialist i support og kundehåndtering i en stilling med gode karrieremuligheder.

Jobindex A/S

Du bliver en del af et engageret serviceteam i vores varehus. I hverdagen bliver du typisk kontaktet af kunder, der har udfordringer med eller spørgsmål om vores produkter. Det kan både være spørgsmål om anvendelse, fejl i produktet eller reklamation. Her vejleder du og vurderer, hvordan du hjælper kunden bedst muligt. Dine opgaver inkluderer også:

 • kontakt med vores værksted ift. reparation af produkter
 • registrering af reklamationssager i vores systemer
 • ansvar for varemodtagelse fra centrallageret
POWER A/S
Bilsalg.dkAutoassistent

Bilsalg.dk, Køge

Vi søger en ung, frisk og løbevillig Autoassistent, der vil hjælpe Bilsalg.dk med mange forskellige arbejdsopgaver i vores helt nye afdeling i Køge.

Du bliver en vigtig del af vores dygtige team, der årligt gennemfører tusindvis af bilinspektioner for den danske leasingbranche.

Er det dig?

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Flytte og vaske biler, og dermed sikre at vores Autokonsulenter altid har en bil at gå i gang med
 • Afmontere nummerplader og destruere dem i henhold til SKATs retningslinjer
 • Hjælpe vognmændene og evt. lettere klargøring af biler
 • Fjerne folie/reklamer fra biler og varevogne, samt de normale oprydningsopgaver og ad hoc-opgaver
TS Platform & Hejs A/S
Teknisk chef

TS Platform & Hejs A/S, Herfølge

Vil du være en en del af vores TS DNA, og være med på den vækstrejse vi er på?

Til TS Platform og Hejs, hvor vi beskæftiger os med byggepladselevatorer og arbejdsplatforme, søger vi en person, der skal være support for vores montører i marken, men også en person der kan indgå som direktionens højre hånd.

Dine opgaver vil være:

 • Teknisk support på vores maskiner samt ad hoc-hjælp ved montage.
 • Beregne og projektere ydelser i forbindelse med udbud.
 • Have ansvar for gennemførelse af egne projekter, fra tilbud til fakturering og alt derimellem.
 • Generelt kundekontakt, herunder deltagelse i byggemøder etc.
TS Platform & Hejs A/S
HYDROSCAND A/SButikschef

HYDROSCAND A/S, Køge

Har du et godt salgsgen og trives du med at udvide din forretning? Hos Hydroscand søger vi en butikschef, der tager ejerskab for sin egen forretning.

Har du et godt salgsgen og vil du være en del af en virksomhed i vækst? Kunne du tænke dig at få ansvaret for din egen butik med værksted, hvor der udføres reparation og produktion af kundespecificerede industri og højtryks-slanger? Så er det dig, vi venter på!

Dine opgaver vil være:

 • Ansvarlig for butikken / værkstedet i Køge i henhold til fastlagte rutiner og budgetter.
 • Fremstilling af højtryksslanger efter kundeønske
 • Daglig kundekontakt og rådgivning inden for hydraulikområdet.
Jema Autolifte A/SUdekørende servicetekniker – Sjælland og/eller Midt-/Nordjylland (Viborg-området)

Jema Autolifte A/S

Da vi har travlt i vores serviceafd., søger vi lige nu en servicetekniker at varetage servicering, opsætning og fejlfinding af vores produkter.

Vi søger servicemontører til to forskellige områder:

 • Servicetekniker Jylland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.
 • Servicetekniker Sjælland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Sjælland.

Vi søger en servicemontør med passion for service og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders autolifte rundt omkring i landet.

Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger ift. at du sørger for, at de hele tiden kan arbejde på deres lifte, så er det måske dig, vi søger?

Lolland Kommune
Tømrerelev til Park & Vej

Lolland Kommune, Nakskov

Har du altid drømt om at blive uddannet tømrer? Så har du muligheden nu!

Du vil indgå i vores tømrerteam på tre mand, som laver alt lige fra vedligehold af vores bygninger, nybygning, offentlige toiletter, shelter, badebroer, legepladser og meget mere.

Uddannelsen vil foregå hos Park & Vej og CELF. Det tager mellem 4 til 5 år at blive færdigudlært.

Du vil udføre de samme opgaver som resten af tømrerteamet, men selvfølgelig med en grundig instruktion fra de erfarne svende og din mester.

PLAYNye kolleger til vores socialpædagogiske arbejde

PLAY, København

Er din passion at gøre en aktiv forskel for børn, unge og voksne, og er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative idéer? - så er du måske PLAYs nye kollega. I PLAY søger vi ambitiøse, innovative og motiverede kolleger til at udføre socialpædagogisk arbejde i verdensklasse med mennesket i centrum. Vi har opgaver over hele Sjælland.

I PLAY bliver du en del af en innovativ og hastigt voksende startup-virksomhed, der er frontløber på det socialpædagogiske felt. I PLAY arbejder vi med en lang række socialpædagogiske og forebyggende indsatser. Det bliver din primære opgave at arbejde med 1:1 forløb med børn og unge, og bringe deres kompetencer og ressourcer i spil.

Lund HR ApSProjektkonsulent Sjælland-Fyn

Lund HR ApS søger for Xella

Vil du rådgive og inspirere arkitekter, ingeniører, entreprenører og udviklere med byggetekniske løsninger til råhuse?

Har du lyst til at arbejde i en af branchens førende virksomheder og være en del af et stærkt team, hvor vi lægger vægt på kollegialt sammenhold, sparring og udvikling?

En af vores dygtige kollegaer flytter til Jylland og fortsætter hos Xella, hvorfor vi søger en ny Projektkonsulent til Sjælland og Fyn. Xella har et meget bredt produktprogram med isoleringsplader, bærende vægge, skillevægge, overliggere, bjælker, dæk- og tagelementer og kan levere materialer til et komplet råhus. Din opgave er at få udbredt kendskabet og anvendelsen af vores produkter og løsninger yderligere igennem seriøs og kompetent rådgivning. Du besøger arkitekter, ingeniører, entreprenørfirmaer, typehusfirmaer og developere, og inspirerer dem med innovative og teknisk stærke produktløsninger.