2.069 job matcher din søgning 2.069 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Selvejende Institution Allerød PrivatskoleLærer

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

ALLERØD PRIVATSKOLE SØGER FRA 1. AUGUST 2021 EN NY LÆRER TIL AT DÆKKE:

MATEMATIK I UDSKOLINGEN, IDRÆT OG GERNE FYSIK/KEMI.

Udover dette skal du også varetage TO-LÆRER timer til faglige løft indenfor ovenstående fagområder.

Vi søger en engageret linjefagsuddannet lærer primært til matematik, idræt og gerne fysik/kemi. Vi lægger vægt på, at vores lærere evner at holde et højt fagligt niveau i undervisningen samtidig med, at elevernes trivsel er i højsæde.

Vi tilbyder:

 • Fleksible arbejdstider med individuelle aftaler vedr. tilstedeværelse samt én fast ugentlig mødedag.
 • Særdeles gode undervisningsfaciliteter og meget motiverede elever bakket op af ressourcestærke forældre.
 • En stilling, hvor din forberedelsestid prioriteres højt, idet vi anerkender, at undervisning af høj kvalitet kræver god forberedelse.
Fredensborg Kommune
Pædagog til Autismecenter Fredensborg/Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en pædagog med et fagligt engagement og drivkraft, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Du må gerne have kompetencer og interesse i at understøtte skolens indsats med teknologiforståelse og brug af teknologi i undervisningen.

På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere undervisning og fritid til en sammenhængende skoledag for eleverne.

Vi er en personalegruppe, der har udviklet et samarbejde med humor, energi og et højt fagligt engagement. Vi stræber efter, at personalet skal være veluddannet både inden for deres egne fagområder, inden for autismeområdet og kende deres personlige virkemåder og værktøjer.

UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S
Jobindex A/S
Digital marketingspecialist

Jobindex A/S søger for Sonova Audiological Care Denmark ApS i Klampenborg

Er du skarp på, hvad der rører sig digitalt? Og vil du skabe aktiviteter, som giver vores unikke målgrupper en super god digital oplevelse og samtidig styrker vores position i markedet?

Som digital marketingspecialist hos AudioNova kommer du med i front, når vi skal udvikle vores digitale strategier og indsatser på både kort og langt sigt. Du spiller en væsentlig rolle i vores marketingteam, og du får en stor berøringsflade i både Danmark og Sverige samt på vores hovedkontorer i Holland og Schweiz.

Lyder det som noget for dig?

Sonova Retail Denmark ApS

I første omgang bliver det din primære opgave at:

 • udvikle, optimere og løbende opdatere indholdet og flows på vores digitale platforme i Danmark og Sverige – dvs. både vores website og e-commerce-platform
 • udvikle brandingkampagner på SoMe
 • besvare henvendelser fra brugere på SoMe – primært Facebook og Trustpilot i Danmark
Jobindex A/S
Howden Axial Fans ApSEC&I Manager (EMENA Engineered Products)

Howden Axial Fans ApS, Glasgow/Renfrew, UK

As an EC&I Manager, you will lead a small team of EC&I Engineers to ensure that contract and sales proposals workload is planned and allocated to ensure on-time delivery, and will develop the capabilities within the EC&I team to support the demands of emerging markets and associated products.

What Needs To Be Done?

 • Identify continuous improvement measures to ensure that EC&I products and documentation meet customer requirements. Development of working practices and support tools to ensure that products and services improve with technology developments
 • Develop a set of documentation standards to be used across the product range
 • Approve and review EC&I technical specifications and drawings produced by Mechanical and EC&I Engineers

You will have the opportunity to work for a global engineering organisation in a challenging and dynamic role with great development opportunities.

Haldor Topsøe A/S
Kvalitetsbevidste laboranter eller bioanalytikere søges til fast nathold

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Har du lyst til at gøre en forskel for verden, og trives du bedst med at arbejde om natten? Så er chancen her nu, da vi etablerer et fast nathold i vores kvalitetskontrol i Frederikssund. Du bliver en del af vores QC-laboratorium på vores fabrik, som producerer katalysatorer til gavn for både miljø, fødevareproduktion og energiudnyttelse.

Jobbet:

 • analysere råvarer, mellemvarer og færdigvarer
 • deltage i kalibrering og validering af apparater og metoder
 • deltage i problemløsning ved udfordringer med vores apparater og metoder
Eltel Networks A/S
Erfarne forsyningsmontører til Power

Eltel Networks A/S

Vi leder lige nu efter dygtige og engagerede forsyningsmontører inden for 0,4-10 kV, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi både etablerer, forstærker og vedligeholder private og offentlige elforsyningsnet i Danmark. Hvis du vil være med til at sikre, at samfundet får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt så læs med her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Eltel
 • Opbygning og montage af 0,4 – 10 kV-anlæg, herunder kabelskabe, netstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 0,4 – 10 kV-anlæg
 • Varetagelse af rollen som holdleder og koblingsperson
Eltel Networks A/S
Baxx & Metz
Marketingkoordinator

Baxx & Metz, Kolding/Vedbæk

Er du vores nye Marketingkoordinator til Danmarks førende virksomhed inden for promotion og firmagaver?

Til Kolding eller Vedbæk søger vi en Marketingkoordinator til vedligehold og udvikling af vores brand, website og SoMe. Har du lyst til at være med til at styrke vores brand og markedsføre Danmarks største virksomhed inden for promotion og firmagaver?

Du tilbydes en spændende stilling, indenfor en branche med fart på, og hvor en skarp virksomhedsprofil er afgørende for at tiltrække nye kunder og dygtige medarbejdere.

Nogle af dine primære nøgleopgaver: Styrke vores brand igennem relevant og inspirerende kommunikation på egne og andre (primært digitale) kanaler Vedligeholde, opdatere og udvikle eksisterende og potentielt nye digitale kanaler herunder websider, mail, SoMe etc. (i samarbejde med vores eksterne bureau)

Baxx & Metz
ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Helsingør

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Quickpoint A/SMekaniker/tekniker

Quickpoint A/S, Helsinge

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?

Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelte kundes behov, og vi yder altid en service, der strækker sig udover kundens forventninger. Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier: Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring samt en god, spændende arbejdsplads med gode karrieremuligheder.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Contact Dynamics for Micro Acoustic Devices

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Department of Mechanical Engineering/Section for Solid Mechanics invites highly motivated and talented applications for a 3-year PhD position dealing with “Contact dynamics for micro acoustic devices”.

The PhD project will be financed under the framework of CAMM (Centre for Acoustic-Mechanical Microsystems) - a multidisciplinary research centre running in collaboration with DTU Departments of Mechanical Engineering and Electrical Engineering and financially supported by 3 Hearing Aid companies from Denmark.

The research fields covered by the multidisciplinary PhD project span scientific areas such as contact mechanics, mechanical vibrations, vibroacoustics as well as numerical and experimental methods in mechanics.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD position in Micromagnetic Modelling of New Permanent Magnets

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Do you want to contribute to a sustainable future? At DTU Energy our research is targeting exactly this, and we are looking for a new PhD student.

In 2020 we celebrated the discovery of electromagnetism by H.C. Ørsted 200 years ago. Since then, magnets have become omni-present in our daily life, finding their way into everything from the loudspeaker and vibrator in our phones to generators in wind turbines and power plants. The stronger magnets today contain rare-earth metals, which are associated with uncertain supply chains, pollution due to mining, and geopolitical issues.

Therefore, research on alternative rare-earth free magnets are a top priority and paramount for green and sustainable growth.

Marienlyst StrandhotelErfaren People & Culture Manager

Marienlyst Strandhotel, Helsingør

Vi er en arbejdsplads i en rivende udvikling, derfor ønsker vi at udvide vores ledelsesteam med en People & Culture Manager.

Vil du være med til at fortsætte udviklingen af Marienlyst Strandhotel med en stor indvirkning på den kultur, hvor vores medarbejdere trives og vores gæster kommer igen og igen?

Du er en strategisk sparringspartner i ledergruppen, du udvikler og uddanner ledere, etablerer rutiner og processer, men du elsker også grave dig ned i arbejdsret, arbejdsmiljø og medarbejderorganisationer.

Dine hovedopgaver:

 • Rekruttering A-Z
 • On-boarding og Off-boarding
 • Medarbejdersamtaler
 • Sparring og supportering med lederne
 • Personalesager
Rosendahl Design Group A/S
Digital Artworker til dansk multibrand designhus

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Vi har travlt i eCom teamet og søger lige nu en erfaren Digital Artworker, som brænder for at producere og implementere grafisk materiale på alle vores digitale kanaler med alt fra web til SoMe og nyhedsmails.

Du bliver en del af vores eCom team, der p.t. består af 11 engagerede kolleger. Vi er på en spændende digital rejse med implementering af ny platform og nye digitale processer. Du vil referere til vores Traffic & Campaign Manager.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • Producere grafiske elementer til taktiske kampagner på alle digitale platforme: Web, SoMe, e-mails m.m.
 • Producere og opsætte materiale i tråd med RDGs brand DNA & identitet
 • Sørge for opsætning af nyhedsmails og konvertering af videoer til digitale kanaler
Rosendahl Design Group A/S
BOXITKranchauffører og/eller selvkørende vognmænd

BOXIT

BOXIT er i god vækst og vi udvider vores flåde af lastbiler. Derfor søger vi dygtige kranchauffører og/eller selvkørende vognmænd til kørsel af skibscontainere i hele Danmark.

Vi tilbyder blandt andet:

 • God løn og meget fordelagtigt udetillæg, samt gode arbejdsvilkår.
 • Meget flot og velholdt lastbil, passes efter alle kunstens regler af vores servicefolk.
 • Job i en anerkendt virksomhed i vækst.

Vil du gerne stå på egne ben som selvkørende vognmand eller er du allerede selvkørende vognmand – så kan et samarbejde med os være vejen frem. Der er mange gode grunde til at vælge et samarbejde med os, når du vil være selvstændig. Du er måske ikke klar til på egen hånd at skabe en ny virksomhed eller du foretrækker trygge rammer. Måske erkender du, at arbejdet med et gennemprøvet koncept giver dig langt større mulighed for succes, end du ellers ville have.

Oticon MedicalSenior Medical Device Software Developer

Oticon Medical, Smørum or Nice

In your new role, you will work with an international team of 15-20 developers, architects and specialists located across three sites (Denmark, France, and Poland). Joining us, you will play a very important role in improving and developing a software platform for supporting our most modern and highly complex hearing implants. We work with the most advanced technologies and development methodologies.

The software products you will be working with, are developed for our professional customers (hearing care professionals) who use it from initial surgery to the individual fine tuning of our hearing implants. It is a desktop application, but mobile apps and cloud-based solutions play a growing part of our deliveries. We continuously work to adapt and optimize our development methods and we are significantly influenced by agile development thinking.

Oticon
Embedded Software Developer with Bluetooth experience

Oticon, Smørum

Are you the best Embedded Software Bluetooth Developer in town, and are you looking for a truly meaningful career, where you can create advanced solutions that help millions of people worldwide?

Oticon

In your new position, you will be part of a team of 16 people divided into self-managed SCRUM teams, who design and implement the embedded software for our in-house developed ASICs, which are used in our hearing instruments.

We promise you it will not be boring, and you can look forward to handling the following tasks:

 • Adding new features to the hearing aids for the benefit of the end users
 • Designing and implementing Bluetooth functionalities towards external devices (e.g. smartphones and own developed devices)
 • Utilizing complex Linux-based build flows
Oticon
Oticon
Mechanical Lead Developer

Oticon, Smørum

This position is for You who wants to work in the hot spot between technical product development and technical management. At the same time, you will be responsible together with the other Mechanical Lead Developers to drive the competence development of the mechanical group in general. This by monitoring the overall competence level and securing that we move forward increasing each developer’s competences and as well as for the entire mechanical group. It is a big opportunity to grow your own competencies to higher levels.

Oticon In HW Acoustics & Mechanics department, we are looking for a Mechanical Lead Developer with the skills of being both a Technical Project Lead and a Competence Development Lead. This means that you with your strong background within the technical area, stakeholder management, planning skills, People skills; and Communication skills, are able to coach, empower and motivate your colleagues.

Oticon
Fujifilm Diosynth BiotechnologiesQuality Assurance Assistant to QP services

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

As a QA associate in the QP services team you will support the team with activities related to their daily operations. You will work closely with the team and also in collaboration with other QA teams within the QA operations organization. Working areas may expand during your development in the activities you will be trained in. The position reports to the QA Manager of the QP Services team.

Your main working areas will be to:

 • Electronic Archiving of Batch Records and Disposition Documentation
 • Sharing Disposition Documentation with Partners (electronic upload of documents)
 • Support the teams’ work with quality improve elements and other quality challenges in close collaboration with internal collaborators
ALDI DanmarkSalgsassistent til Vedbæk

ALDI Danmark

Leder du efter et job, som passer til skoleskemaet, og hvor du får ekstra ind på kontoen? Og vil du have det sjovt, imens du arbejder?

Det skal være nemt for kunderne at handle hos os og det betyder, at butikken skal stå skarpt og indbydende hver dag. Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Vi har en klar plan for dig og din onboarding, så du kan blive klar til at gøre butikken skarpere hver dag.

Når du er på vagt, så er det din fornemmeste opgave at:

 • betjene kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælpe kunderne med at finde dét, de mangler
 • fylde op og trimme hylderne

Som salgsassistent får du adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events.