1.586 job matcher din søgning 1.586 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Selvejende Institution StorskovenVi søger en skolepædagog til fuldtidsstilling

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

Storskoven Skole leverer specialundervisning efter folkeskolelovens retningslinjer for unge med bl.a. socio-emotionelle udfordringer og psykisk sygdom. Vi underviser såvel interne fra egne bosteder som eksterne elever, der kommer fra hele landet og arbejder i udgangspunktet i et tæt samarbejde med de unges øvrige voksne (ofte fagprofessionelle). Aldersgruppen ligger på mellemtrin og udskoling.

Skoledagen tager udgangspunkt i at skabe en tryg hverdag for de unge - og at skabe motivation for at komme i skole, og rammen herfor er bred og mulighederne mange.

Det er skolens opgave at stille krav og give et kærligt skub til den unge, og det er dermed også i skolen, at konflikter kan opstå. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega er sikker på benene og kan bevare roen - også selvom bølgerne kan gå højt. Altså prioriteres erfaring med målgruppen højt.

Den Selvejende Institution StorskovenVi søger en uddannet lærer til fuldtidsstilling

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

Storskoven Skole leverer specialundervisning efter folkeskolelovens retningslinjer for unge med bl.a. socio-emotionelle udfordringer og psykisk sygdom. Vi underviser såvel interne fra egne bosteder som eksterne elever, der kommer fra hele landet og arbejder i udgangspunktet i et tæt samarbejde med de unges øvrige voksne (ofte fagprofessionelle). Aldersgruppen ligger på mellemtrin og udskoling.

Undervisningen, der er normeret 1:4, tager udgangspunkt i at skabe en tryg hverdag for de unge - og at skabe motivation for at komme i skole, og rammen herfor er bred og mulighederne mange.

Det er skolens opgave at stille krav og give et kærligt skub til den unge, og det er dermed også i skolen, at konflikter kan opstå. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega er sikker på benene og kan bevare roen - også selvom bølgerne kan gå højt. Altså prioriteres erfaring med målgruppen højt.

FJ Industries A/S
Key Account Manager

FJ Industries A/S, Ferritslev

FJ Industries A/S er på en ambitiøs vækstrejse og søger en Key Account Manager til vores B2B salgsafdeling i Ferritslev på Fyn.

Størstedelen af din arbejdstid bruger du på at indfri dit eget salgsbudget gennem opsøgende og vedligeholdende salg. Du får ansvar for dine egne kundesegmenter, som du sikrer konstant at være opdateret på.

Du bliver en del af en international virksomhed med en ambitiøs og udfordrende vækststrategi. Det medfører en spændende hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

Vi har spændende kunder i hele verden – dog fortrinsvis Europa – hvorfor stillingen indebærer rejseaktivitet i udlandet på forventeligt 40-60 dage om året.

FJ Industries A/S
Ishøj Hegn A/S
Erfarne montører til montage af hegn til hele Fyn

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

”Jeg elsker at være udenfor og bruge min krop. Det er bare så fedt, når hegnet står snorlige, og du kommer godt brugt hjem fra arbejde,” fortæller montør Martin Özer, der har en baggrund som buschauffør.

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. på hele Sjælland.

Ishøj Hegn A/S
TEMP TEAM A/SOMKOSTNINGSBEVIDST ØKONOMIASSISTENT SØGES

TEMP TEAM A/S søger for Autohuset Vestergaard i Odense

Har du lyst til at arbejde i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner? Er du serviceminded og en stor teamplayer, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team i bogholderiet hos vores kunde Autohuset Vestergaard i Odense.

Som økonomiassistent i et velsmurt team på 15 kollegaer skal du sørge for:

 • Betalinger i bank
 • Bogføringer af ud og indbetalinger i bank
 • Afstemning og opfølgning af bank
 • Kasseekspedition med husets kunder

Du vil skulle arbejde med opgaverne på tværs af afdelingerne i hele landet. Du vil arbejde i et fagspecifikt system, som hedder Dracar og ligeledes i Excel.

Center for Frivilligt Socialt ArbejdeEr du Center for Frivilligt Socialt Arbejdes nye kursussekretær?

Center for Frivilligt Socialt Arbejde, Odense

Tænder du på et dynamisk administrationsjob med mange deadlines og engagerede kolleger? Jonglerer du gerne med mange bolde og sætter en ære i at have styr på økonomi, IT og administration? Kan du lide at arbejde tæt sammen med andre, og er du god til at bevare hovedet koldt og begge ben på jorden? Så er det dig, vi leder efter til CFSA’s kursusadministration.

Din hverdag vil være præget af koordinering og planlægning, og dine arbejdsopgaver vil indbefatte deltager- og kursusadministration, blandt andet i websystemet Conference Manager, booking af lokaler/kursussteder, kontrakter, timestyring, regnskaber og budgetter, og ikke mindst god service til kursister, undervisere og alle andre, som kontakter vores kursusadministration.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Procurement Manager

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Odense

An exciting opportunity to join CBRE Global Workplace Solutions in a key role for our client, a global and world-renowned IT company as a Procurement Manager.

We are looking for someone with experience to take ownership of this role, impact the culture and maintains the highest standard of service whilst continuously working to develop our company.

Primary tasks include but not limited to:

 • Responsible for designing and implementing sourcing strategies and procurement plans to support account, corporate and client strategies and objectives.
 • Drafts, reviews, negotiates and maintains contracts and other business documents in support of the purchase of goods and services.
 • Includes contract review and/or preparation and negotiation, contract administration and adherence to the client’s policies and legal requirements and compliance.
CBRE Corporate Outsourcing ApS
T. Hansen Gruppen A/S
Frontend-udvikler

T. Hansen Gruppen A/S, Middelfart

T. Hansen Gruppen A/S er helt i front på digitalisering af hele forretningen.

Vi har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give vores kunder den bedste digitale oplevelse.

Derfor søger vi en ny kollega til vores webafdeling, der kan styrke vores digitale identitet på alle vores touchpoints – du kommer til at arbejde tæt sammen med andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste B2C og B2B sites og tilhørende services.

Dine arbejdsopgaver bliver en bred vifte af udviklings- og UI-opgaver.

 • Videreudvikle og vedligeholde solide e-commerce løsninger
 • Videreudvikle og vedligeholde landingpages, dynamiske guides mv.
 • Optimere og løfte eksisterende løsninger, hastighed og teknologi.
T. Hansen Gruppen A/S
KMD A/SProduct Manager

KMD A/S, Odense

KMD A/S

Vil du sætte dit fingeraftryk på det digitale Danmark og være med til at drive en ambitiøs strategi på energi- og forsyningsområdet? Brænder du for innovativ IT og gennemtænkte løsninger, og kan du sætte kundens behov i centrum?

Vi søger en passioneret Product Manager, som brænder for at forstå og omsætte kundernes behov til bæredygtige koncepter, og som samtidig trives i en hverdag med mange snitflader internt og eksternt.

Som Product Manager kommer du til at arbejde tæt sammen med kunder og vil samtidig være en integrator på tværs af KMD’s funktioner herunder salg, marketing, kundeservice, contract management samt forretningsspecialister, og arbejde tæt sammen med ledelsen på forretningsområdet, som vil være sparringspartner på dine opgaver.

KMD A/S
KAR+CO
Digital Økonomichef/CFO

KAR+CO søger for kunde i Trekantsområdet

Med bred interesse for forretning/drift - Makkerskab med CEO

I denne stilling får du en central post hos en international nicheleverandør, hvor du, med reference til og i et tæt makkerskab med CEO´en, tager del i den daglige ledelse og styring af virksomheden, sammen med resten af ledergruppen. Vi søger en fagligt meget kompetent økonomiprofil, der har udpræget flair for IT og digitalisering, og som har lyst til at udvikle sig ledelsesmæssigt og successivt påtage sig et større ansvar som ”nr. 2” i virksomheden.

Du har hovedfokus på at drive og videreudvikle de administrative funktioner (Økonomi, IT og HR) og gøre dem til værdifulde sparringspartnere for forretningen, samtidig med, at du konstant overvåger mulighederne for at digitalisere og trimme arbejdsgange og processer på tværs af organisationen, udvikle/anvende smarte løsninger såvel internt som imod kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

KAR+CO
Indrykket: 
NMF Industries A/SIntern teknisk sælger

NMF Industries A/S, Odense

QuickTube NMF Industries A/S søger en stærk intern sælger, som kan være med til at yde vores kunder en god service og udvikle salgsafdelingen.

Som intern teknisk sælger vil du have ansvaret for den interne kundehåndtering og være bindeled imellem eksternt salg og resten af organisationen. Opgaverne vil være alsidige og god kundeservice vil være nøgleordet.

 • Dine primære opgaver vil være:
 • Kundekontakt og ordremodtagelse
 • Besvare tekniske spørgsmål fra kunder
 • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning – i samarbejde med eksternt salg
 • Support til eksternt salg
jem & fix A/S
Souschef - Otterup

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
BlueCollar A/SServiceansvarlig

BlueCollar A/S, Odense

– et spændende vikarbureau i konstant vækst

BlueCollar er et specialiseret vikarbureau beliggende på Agerhatten i Odense SØ. Vi beskæftiger os med at servicere kunder indenfor primært industrisegmentet med kvalificerede vikarer til produktionen, samt vikarer til projekter indenfor byggesektoren.

For at sikre vores vikarer et højt seviceniveau og optimale bolig- og transportforhold, så udvider vi vores serviceafdeling med en ny position, som får det overordnede ansvar for afdelingen.

Med reference til BlueCollars Driftschef søger vi derfor en ansvarsfuld og fleksibel person, som trives med til tider korte deadlines og til tider hektiske situationer.

Hovedopgaverne for den nye serviceansvarlige bliver:

 • Ansættelse og ledelse af serviceassistenter (2 pers. – muligvis flere)
 • Gennemgang og kontrol af lejekontrakter og samarbejdsaftaler
 • Udarbejdelse af procedure for bolig/transportafdelingen
Profil Search Salgsingeniør, der brænder for opsøgende salg, søges til international virksomhed i byggebranchen

Jemac Kommunikation ApS søger for Peikko Danmark ApS i Odense

Vores kunde Peikko Danmark ApS har travlt og i den forbindelse søger de nu en ekstern salgsingeniør til et spændende job i en international virksomhed i kraftig vækst.

Hvis du brænder for det opsøgende salg; er bevidst om hvad der skal til for at skabe resultater; og har et godt netværk hos de store danske entreprenører, elementfabrikkerne og rådgiverne, er du med sikkerhed et godt match til dette job.

Opgaver

 • Udvikling af nye salgsmuligheder via projektsalg til byggebranchen i hele landet
 • Besøge vores kunder som er entreprenører, byggepladser, elementfabrikker og rådgivere
 • Øge omsætningen hos både nye og eksisterende kunder

Vi tilbyder dig en udfordrende stilling, hvor du kan udvikle dine færdigheder og viden ved at arbejde og vokse sammen med erfarne og dedikerede fagfolk over hele verden.

Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
SKORINGENSkoringen Svendborg søger timemedarbejder

SKORINGEN

Skoringen søger en glad og serviceminded timemedarbejder til vores butik i Svendborg.

Jobstart: Hurtigst muligt.

Arbejdstimer: Min. 8 timer p/u, og op til 35 timer i ferierne.

Som timemedarbejder vil du, med din interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe med at finde den rigtige løsning for vores kunder.

Hos Skoringen har kunderne første prioritet, og derfor er det vigtigt at du kan se dig selv opfylde disse forventninger til stillingen:

 • Initiativrig og motiveres af at yde god service til kunderne.
 • Glad, smilende og positiv overfor både kunder og kollegaer.
 • At du er 17 år eller ældre.
 • At du er fysisk og psykisk robust.
SKORINGENSkoringen Svendborg søger salgsassistent

SKORINGEN

Skoringen Svendborg søger en salgsassistent 25-37 timer om ugen, der elsker sko.

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Indflydelse på butikkens daglige drift
 • Merchandising
 • Opfyldning af varer/lagerarbejde
 • Lettere rengøring
FJ Industries A/S
Medarbejder til reparation og vedligehold

FJ Industries A/S, Ferritslev

Da én af vores dygtige kolleger har valgt at gå på pension, søger FJ Industries en medarbejder til optimering, reparation og vedligehold af produktionsudstyr.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, og sammen har I ansvaret for systematisk vedligehold og reparation af virksomhedens produktionsudstyr. Derudover bidrager teamet med input til den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens systematiske vedligehold.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i en metal- eller produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med systematisk vedligehold og reparation af produktionsudstyr, meget gerne understøttet af IT værktøjer på TPM-området.

FJ Industries A/S
WE BUILD DENMARKStudentermedhjælper til kommunikation og projekter

WE BUILD DENMARK

Vil du helt tæt på byggebranchen og indgå i et stærkt fagligt miljø? Stræber du efter at levere det bedste resultat hver gang, og kan du slet ikke lade være med at tage ansvar? Så er du vores nye studentermedhjælper i WE BUILD DENMARK.

Erhvervsklyngen WE BUILD DENMARK søger en studentermedhjælper, som kan understøtte vores forretningsudviklere og kommunikationsafdeling.

Du vil bl.a. få til opgave at hjælpe med at vedligeholde vores hjemmeside, opstøve gode historier, og markedsføre/gennemføre vores events. I vores projektarbejde skal du bl.a. hjælpe med planlægning, registreringer, evalueringer og afrapporteringer.

Agria Vet Guide AB
Agria Vet Guide udvider team af online dyrlæger

Agria Vet Guide AB

Agria Vet Guide blev etableret i Sverige i 2020 og har været i enorm vækst lige siden. I dag tilbyder vi online veterinærrådgivning i fire nordiske lande – heraf i Danmark siden maj 2021. Nu søger vi allerede flere dyrlæger til at forstærke vores dedikerede danske team.

Vi tilbyder online veterinærrådgivning for at hjælpe kæledyrsejere og kæledyr omkring mindre skader eller sygdomme – uanset hvor de befinder sig.

Vores dyrlæger er nøglepersoner i vores organisation og ansigtet ud til vores slutkunder. Du er derfor klar til at tilbyde professionel vejledning på afstand.

Agria Vet Guide AB