21.305 job matcher din søgning 21.305 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SEGES
ER DU DEN TERNEDE KOMMUNIKATIONS-NINJA, VI SØGER?

SEGES

Du får ikke nødvendigvis hovedrollen som Aske, og vi kan ikke love, at Onkel Stewart kigger forbi til julefrokosten. Men vi KAN love dig:

 • en stor flok skønne og engagerede kolleger på rollelisten
 • et repertoire af spændende, udfordrende og varierede opgaver, der spænder bredt fra strategisk planlægning og rådgivning til bl.a. produktion af artikler, video, content til SoMe, podcast, webinarer o.l.

Gå lige en tur ned ad den røde løber, og se det for dig. Hør klaptræet smække, og se dig selv i rollen. Får du lyst til at lave et cirkelspark i ren begejstring? Så er du lige den ternede kommunikationsNinja, vi søger!

SEGES
Dansk Sundhedssikring
Sygeplejerskestuderende med lyst til nye udfordringer som sommerferieafløser

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Er du sygeplejerskestuderende og har du lyst til at prøve dine kompetencer af som sommerferieafløser i en sundhedsvirksomhed i vækst? Brænder du for at hjælpe og vejlede til den rette behandling?

Dansk Sundhedssikring

Du vil blive en del af et fagligt stærkt sundhedsteam, som hjælper hinanden og løfter i flok. Teamet består af over 80 dygtige kollegaer med specialer inden for mange forskellige områder, som samarbejder på et højt fagligt niveau.

Som sommerferieafløser vil du gennemgå et kort onboardingprogram, hvor du vil blive klædt godt på til at håndtere telefoniske henvendelser fra vores kunder, og hjælpe dem videre til den rette behandling.

Dansk Sundhedssikring
Randers SundhedscenterLægesekretær

Randers Sundhedscenter, Randers

Lægesekretær søges til solo almen lægepraksis i Randers fra den 1. august 2021.

Arbejdstiden vil være 30 timer om ugen.

Kendskab til XMO og erfaring fra almen praksis er nødvendigt.

I praksis er også en sygeplejerske 3 dage om ugen.

CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Jetpak Danmark A/SVi søger en lagermand til vores natoperation i Kolding – er det dig?

Jetpak Danmark A/S

Vi søger et medlem til vores lagerteam i Kolding, der består af 3 mand og dækker operationen fra kl. 16.00 til 08.00.
Vores biler kører 24/7/365 både i Danmark og i Europa. Dette kræver et godt overblik og en god evne til at samarbejde med kolleger.

Arbejdstiden er 37 timer, primært i tidsrummet 23:00-0800 tirsdag til fredag, samt lørdag formiddag på vores lager som er placeret i Kolding.

 • Udformning af kørselslister i Excel
 • Oprettelse og sortering af fragtbreve
 • Modtagelse, kontrol og sortering af gods
 • Læsning af biler
 • Almindelig oprydning
 • Backup for aftenvagt
Scandinavian Baby ProductsEr du vores nye regnskabschef?

Scandinavian Baby Products, Tilst

Hos Scandinavian Baby Products oplever vi massiv vækst, og derfor søger vi nu en Regnskabschef til vores team.

Vi er en B2B virksomhed inden for distribution af legetøjs- og babyprodukter med beliggenhed i Tilst, Aarhus, hvor vi har til huse på en gammel charmerende herregård.

Vi ønsker via denne ansættelse en omlægning og styrkelse af vores økonomifunktion for derigennem at skabe et endnu stærkere fundament til fremtidig vækst. Opgaverne har tidligere været håndteret delvist af ekstern bogholder og af interne ressourcer. Det er dermed en nyoprettet stilling hvor man får mulighed for at excellere og sætte sit præg på udviklingen.

Lemenu.dkForretningsansvarlig med udsigt til partnerskab

Lemenu.dk, Ikast

Går du rundt med et ønske om at lede og udvikle din egen forretning? Måske har du en iværksætter i maven, men uden at have “idéen” til selve forretningen. Har du lyst til at have fingrene dybt nede i alle aspekter af en forretning og kalde dens succes for din succes?

Så har vi måske den perfekte stilling til dig!

Lige nu søger vi nemlig en passioneret forretningsansvarlig til den landsdækkende catering-portal, Lemenu.dk. Og hvis ønsket er der - en fremtidig partner.

Lemenu.dk har fra starten haft ambitionen om at blive Danmarks største cateringleverandør - og det er her, du kommer ind i billedet. Det bliver nemlig dit ansvar at stå for forretningens udvikling og løfte konceptet til nye højder. Derfor er det også yderst vigtigt, at du er en struktureret og dygtig tovholder, der formår at motivere og tænde en gnist i samarbejdspartnerne og samtidig holde partnerkredsen i ørerne.

Rossini Caviar A/SKONTORMEDARBEJDER

Rossini Caviar A/S, København

LOGISK TÆNKENDE • STRUKTURERET • DETALJEORIENTERET • UDADVENDT

I en dynamisk virksomhed, placeret i Indre København, tilbyder vi en spændende og varieret fuldtidsstilling, hvor du får mulighed for at arbejde med high-end produkter og have kontakt til supermarkeder, restauranter og lufthavne i hele Europa.

Opgaverne er alsidige, men drejer sig hovedsagelig om kontoradministration og kundehåndtering. Der vil også være opgaver der involverer logistik og lagerstyring. Det er en klar fordel, at du har erfaring med kontoradministration.

Du vil indgå i et driftsteam med to andre kollegaer på kontoret. Vi hjælper og overlapper hinanden - fleksibilitet er derfor et nøgleord i vores organisation.

Frederikshavn KommuneNattevagt med sundhedsfaglig uddannelse til Lindevej Plejecenter - fast stilling

Frederikshavn Kommune, Skagen

Plejecentret er et lille og hyggeligt center med 21 beboer, hvoraf en plads er en hotelplads. Boligerne er fordelt på tre huse. Vi lægger stor vægt på at yde det bedste for vores beboer for at skabe en god hverdag for dem, blandt andet arbejder vi med tværfaglig triage.

Vi tilbyder en attraktiv stilling med blandt andet:

 • Positive, engagerede og dygtige kollegaer
 • Fælles ansvar for det gode arbejdsmiljø
 • Velfungerende tværfagligt samarbejde

Stillingen er på 30 timer ugentligt med ansættelse hurtigst mulig eller efter aftale.

LOXAM A/S
Aftenchauffør til udlejningsvirksomhed

LOXAM A/S, Karlslunde

LOXAM ønsker at være materieludlejningsbranchens mest attraktive arbejdsplads. Nu har vi plads til en ny kollega på holdet, og derfor søger vi en dygtig chauffør, der vil sikre effektiv og sikker transport mellem vores afdelinger om natten.

Er du vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar samt har kendskab til maskin- og/eller udlejningsbranchen, så kunne du være vores nye kollega.

Jobbet:
Med reference til afdelingschefen, vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

 • Kørsel med maskiner og materiel mellem vores afdelinger.
 • Sikre at leverenser kommer frem til tiden.
 • Garantere at sikkerheden er i centrum og vi ikke går på kompromis med kvalitet og kundeservice.
LOXAM A/S
TestHuset A/SUnderviser i agil softwareudvikling

TestHuset A/S, Ballerup

Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der kan anvende sit agile mindset og praktiske erfaringer fra it-projekter, til at udvikle kompetencerne hos vores store danske og internationale virksomheder, gennem undervisning på vores kurser.

Som person er du tillidsskabende og kan engagere interessenter på alle niveauer af organisationen. Du formår at balancere nye metoder og anerkendte fremgangsmåder. Du er pragmatiker, har et stort drive og kan formidle og anvende de agile metoder til den konkrete kontekst.

Det er en fordel, hvis du:

 • Har erfaring med agil udvikling, test og QA
 • Har stor lyst til at undervise og er en stærk formidler
 • Evner at kommunikere komplekse problemstillinger kort og præcist – til forskellige målgrupper
Phidan Engineering ApSProduktionsleder (Produktionsteknolog/Maskintekniker)

Phidan Engineering ApS, Skanderborg

Phidan Engineering er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor landbrug, biomasse og recycling, som både assisterer eksterne kunder og udvikler egne løsninger og produkter. Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores team.

Dine opgaver som produktionsleder bliver meget varierende og omfatter blandt andet:

 • At lede teknisk personale i vores prototypeproduktion
 • At deltage i produktionen i rimeligt omfang
 • At styre vores vare flow, både ind og ud af virksomheden
 • At udføre tegnearbejde i 3D CAD
CSIS Security Group A/S
Security Analyst in cutting-edge Managed Detection and Response (MDR) Team

CSIS Security Group A/S, Copenhagen

Do you want to examine devices that have been compromised by malware or malicious hackers for our customers – including some of the world’s largest enterprise organisations.

Our MDR specialists run a 24/7/365 operation securing our clients by monitoring, responding and classifying alerts raised from our IT systems.

Your primary responsibilities will be:

 • Triaging alerts
 • Monitoring security events from multiple data sources
 • Providing analysis and recommendations to our customers
CSIS Security Group A/S
Krüger A/S
Ansvarsbevidst og frisk piccolo/piccoline til hovedkontoret i Søborg

Krüger A/S

Holder du en pause fra skolen, til du skal i gang med din uddannelse?

I vores kontorer på Gladsaxevej i Søborg er vi ca. 250 medarbejdere. Vi er glade og smilende og kan lide en god kop kaffe eller te (eller flere) i løbet af dagen. Vi sætter pris på, at receptionen er bemandet, og vi elsker den gode mad i kantinen. Og for at det hele kører på skinner, har vi brug for en person, der med overblik og godt humør kan sørge for, at tingene er på plads, når man har brug for dem.

Særdeles alsidigt job hvor du gør en forskel i hele huset:

 • I husets tekøkkener sørger du for, at kaffemaskinerne er fyldt op og er rene
 • Køleskabene skal med jævne mellemrum rengøres
 • Du er afløser i receptionen, hvor du har ugentlige lukkevagter
Krüger A/S
Lemvigh-Müller A/S
Lagerekspedienter til fuldtidsstillinger på Centrallageret i Kolding

Lemvigh-Müller A/S

Trives du med selvstændige arbejdsopgaver? ønsker du samtidig at indgå i et dagligt samarbejde i et team? brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag? så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Vi søger mødestabile og fleksible medarbejdere. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du skal tage del i den daglige drift, med ansvar for den fælles opgaveløsning.

Dine opgaver vil som lagerekspedient primært være plukning og pakning af varer eller klargøring til forsendelse. For at opnå gode resultater vil det være nødvendigt, at du kan samarbejde med flere forskellige mennesker. Vi leverer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Lægecenter StorvordePraksissygeplejerske til 37 t/u

Lægecenter Storvorde, Storvorde

Vi søger en praksissygeplejerske til Lægecenter Storvorde til 37 t/u. Klinikken består af 3 faste læger, 1-3 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker, 3 sekretærer og aktuelt 2-4 medicinstuderende.

Du bliver en del af en moderne og velfungerende lægeklinik med høj aktivitet og udvikling, og du vil blive grundigt instrueret i alle arbejdsopgaver samt have daglig supervision/sparring med læge og sygeplejerskekolleger.

Vi ønsker, at du blandt andet:

 • er uddannet sygeplejerske og har erfaring fra almen praksis - og meget gerne erfaring med kontrolforløb af kronikere med DM2 og KOL.
 • har kendskab til it-systemet XMO.
 • er effektiv, fleksibel og ansvarsbevidst.
 Aalborg Stilladser A/SHands-on regnskabsansvarlig

Aalborg Stilladser A/S

Aalborg Stilladser søger snarest muligt en regnskabsansvarlig. I stillingen får du et stort ansvar og et bredt samarbejde med kollegaer både i og uden for selskabet.

 • Du får en alsidig stilling i tæt samarbejde med og med reference til selskabets direktør og til økonomichefen i moderselskabet Dansk Stillads Service.
 • Du får stor mulighed for at definere jobbet og påtage dig et voksende ansvar i takt med at du falder til. Du arbejder selvstændigt, men har altid fuld støtte fra selskabets direktør og erfarne kollegaer i moderselskabet.
 • Vi tilbyder dig en god løn, fleksible arbejdstider og fuld IT-pakke samt gode muligheder for videreuddannelse inden for området.

Vi er specialister på området og påtager os alt fra mindre facadeopgaver til store komplekse byggeprojekter. Udover det varetager vi entrepriser indenfor industristilladser på fabrikker, forbrændingsværker m.m.

Sedgwick Leif Hansen A/SBliv Finanselev i et hus fuld af muligheder!

Sedgwick Leif Hansen A/S, Ballerup

Er du ambitiøs, ansvarsfuld og er du klar til at indlede en karriere i finansbranchen inden for forsikring? Er du klar til at blive en del af en spændende organisation i kraftig vækst hvor tillid, ambitioner og trivsel står øverst på agendaen, og hvor hverdagen er fyldt med en masse ny læring? Så er Sedgwick Leif Hansens toårige finanselevuddannelse helt sikkert noget for dig.

Som finanselev hos Sedgwick Leif Hansen kommer du ind i en moderne virksomhed, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar. Du vil du indgå i et uddannelsesforløb, hvor der vil være masser af mulighed for faglige og personlige udfordringer og udvikling. Uddannelsen tager to år, og veksler mellem arbejde i Sedgwick Leif Hansen (80 %) og skoleundervisning nogle dage hver måned (20 %).

Nowocoat Industrial A/SFrisk og struktureret Indkøber for indkøb af råvarer - til fremstilling af innovative og bæredygtige coatingsløsninger

Nowocoat Industrial A/S, Kolding

Du bliver en del af en ung dansk familieejet virksomhed som dog har en historie tilbage til 1861. Historikken kommer fra et af flere opkøb som er en del af virksomhedens aggressive vækstambitioner.

Nowocoat Industrial A/S har forretningsområde i Vesteuropa, SEA samt Kina – med bl.a. stor aktivitet i Vietnam. Virksomheden udvikler, producerer og sælger innovative og bæredygtige coatingsløsninger til industriel samt professionel overfladebehandling af træ, mineralske materialer samt metal.

Med reference til virksomhedens COO søger vi en dygtig indkøber med gode operationelle evner samt interesse for at arbejde med indkøb af kemi-relaterede produkter.

DA-TEK ApS
Tekniker søges til ung virksomhed i vækst

DA-TEK ApS, Vejle

Har du en iværksætter i maven, og kan du se dig selv i en central position, hvor du leverer knivskarp service og kvalitet overfor vores samarbejdspartnere – så er det netop dig, vi mangler!

I en stilling som tekniker hos DA-TEK får du en alsidig og spændene hverdag i en ung og dynamisk virksomhed, hvor sjældent to dage er ens.

Du kommer til at varetage alt lige fra drift og vedligehold til maskinopbygning og projekter i forskellige størrelser. Opgavetyperne vil være varierede, dog med høj faglighed som fællesnævneren.

DA-TEK ApS