2.040 job matcher din søgning 2.040 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randers Tegl A/S
Automationsteknolog med baggrund som elektriker

Randers Tegl A/S, Gandrup

Randers Tegl er i rivende udvikling og der investeres hvert år mange penge i produktionen for at sikre at denne følger med udviklingen. Vi vil være de bedste på markedet og skal derfor også have de bedste medarbejdere.

Vi ønsker en medarbejder som er drevet af at skabe en effektiv produktion, via automation og digitalisering.

Dine ideer skal gøre det muligt for vedligeholdelsesteamet at varetage stadig flere automationsprojekter i samarbejde med eksterne leverandører, samt at være det stærkeste team i forhold til at holde produktionen helt optimeret. Vi lever af effektiv produktion og ynder at skabe dette gennem løbende forbedringer.

Randers Tegl A/S
Frederikshavn KommuneBarselsvikar for pædagog

Frederikshavn Kommune

Torslev Skole – Thorshøj Børnehus – Bødkergården søger pr. 1. august 2021 en barselsvikar for pædagog på 20 timer ugentligt.

Vi forventer af vores nye kollega, at du:

 • kan arbejde både på skolen og i institutionen.
 • er et positivt, engageret og meget fleksibelt menneske.
 • har et godt overblik og praktisk sans.
 • selv kan lide at være aktiv på fodboldbanen, legepladsen, svømmehallen m.m.
 • har et godt og meget gerne smittende humør.

Vi tilbyder et spændende fristed for livlige og nysgerrige børn med masser af plads både ude og inde.

Frederikshavn KommuneLærer til Dybvad Skoleafdeling

Frederikshavn Kommune

Vi søger en fagligt dygtig og relationskompetent lærer til ansættelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen indeholder dansk, drenge-idræt, valghold, historie og samfundsfag i udskolingen, idræt og kristendom på mellemtrinet samt delt klasselæreropgave.

Skolen ligger naturskønt, og der er et stærkt og godt samarbejde med lokalområdet samt en engageret forældrekreds.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • En velfungerende skole med gode faglige og trivselsmæssige resultater
 • En aktiv, alsidig og levende skole med plads til forskellighed
 • Selvstændige og samarbejdsorienterede kolleger, som tager ansvar for faglighed og udvikling
LUNDSØE KØL & FRYS A/SHandels-/salgselev til logistik- og frysehusvirksomheder i stor vækst

LUNDSØE KØL & FRYS A/S, Svenstrup

Går du til hver eneste opgave med stor ildhu og grundighed? Og vil du være en del af en moderne og digitalt drevet logistik- og frysehusvirksomhed?

Vi søger en salgs-/handelselev til vores virksomhed, som er i rivende udvikling. Du vil blive en del af vores afdelinger i Jylland, som ligger i henholdsvis Hjallerup, Nørresundby, Svenstrup, Aalborg Havn og Aarhus Havn. Du vil som udgangspunkt have din daglige gang i Svenstrup.

Du bliver en vigtig medarbejder for os, når du blandt andet:

 • I samarbejde med dine kollegaer planlægger lager- og logistikopgaver, som får virksomheden til fortsat at vækste og udvikle sig positivt. Hos os er to dage aldrig ens.
 • Besvarer opkald og mails og fungerer som bindeled mellem kunder, lager og diverse vognmænd/disponenter.
Skanem Hobro A/SSalgskoordinator til kundeservice

Skanem Hobro A/S

Vores etiket-trykkeri i Hobro har rygende travlt, og vi søger derfor endnu en serviceminded og ansvarsbevidst medarbejder til kundeserviceteamet – gerne med erfaring fra lignende stilling.

Som salgskoordinator skal du bistå vores kunder i valg af løsninger og produkter samt supportere på spørgsmål fra vores salgsteam. Du vil modtage en grundig oplæring. Du bliver en del af et team af dygtige og dedikerede kolleger, som er klar til at hjælpe dig, hvor omgangstonen er positiv og uformel og et godt humør er værdsat.

Motiveres du af en travl hverdag i et team med stort fokus på kundeservice og mange varierende opgaver? Kan du yde en service ud over det sædvanlige og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er du måske vores næste kollega!

THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent/rengøringstekniker til Sjørring Skole

THISTED KOMMUNE

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Fællesskab, læring, omsorg, samarbejde og fysiske rammer er visionerne for Sjørring Skole, som er en velkørende, humørfyldt og udviklingsorienteret skole med cirka 400 elever fordelt på 0.-9. klasse.

I flere år har vi haft fokus på udvikling af en fleksibel teamstruktur, der kan understøtte elevernes læring og samtidig understøtte et professionelt og inspirerende kollegialt samarbejde. I dette skoleår har vi fokus på samarbejde og co-teaching.

Som medarbejder hos os lægger vi vægt på, at du

 • holder af arbejdet med børn i forskellige aldre og møder dem i øjenhøjde
 • er i besiddelse af både fleksibilitet og omstillingsparathed i en travl hverdag
 • bidrager med åbent sind og godt humør i forhold til såvel børn som kollegaer
Magasin
Personal Beauty Shopper

Magasin, Aalborg

Kan du give kunderne en unik shoppingoplevelse gennem professionel vejledning og inspiration i vores magiske beautyunivers?

Vi søger en dygtig Personlig Beauty Shopper der kan levere personlige oplevelser ud over det sædvanlige. Du fungerer som dine kunders rådgiver inden for Magasins magiske beauty univers. Som Personal Beauty Shopper i Magasin bliver du en del af et engageret team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden, når der er behov.

Vi ønsker os en kollega, der:

 • Brænder for salg og er en supersælger!
 • Er opdateret på trends og tendenser inden for makeup og hudpleje.
 • Elsker at sætte kunden i centrum og hjælpe med at finde den rette make-up til fest eller hverdag, en fortryllende duftgarderobe eller den helt rette hudplejerutine.
Magasin
THISTED KOMMUNE
Lærer til Vestervig Skole

THISTED KOMMUNE

Vestervig Skole er en lille grundskole med 75 elever, der er beliggende i den sydlige del af Thisted Kommune.

På Vestervig Skole samlæses klasser i indskolingen, med to voksne i de fleste timer. Dette vilkår gør, at du skal være indstillet på at være fælles om forberedelse, afvikling og evaluering af undervisningen.

THISTED KOMMUNE

Vi søger en uddannet folkeskolelærer med følgende linjefag (eller lignende kompetencer til at varetage undervisningen i samme):

 • Matematik i indskolingen (samt målrettet matematik-støtte til enkelt elever).
 • Natur/teknologi i indskolingen.
 • Idræt i indskolingen og på mellemtrin.
 • Svømning på mellemtrin.

Har du erfaring med tyskundervisning på begynderniveau, vil det være en ekstra fordel.

THISTED KOMMUNE
Pædagog til Sennels Børnehave

THISTED KOMMUNE

Vi søger en uddannet, engageret pædagog til vores børnehave. Stillingen er på 33 timer med mulighed for fire ekstra timer indtil nytår 2021.

Sennels Børnehave er en landsbybørnehave beliggende syv kilometer udenfor Thisted byzone. Sennels Børnehave er normeret til 56 børn i alderen tre til seks år.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor

 • vi har høj medarbejdertrivsel
 • vi har fantastiske børn og engagerede forældre
 • du får en pædagogisk leder, der står til rådighed med sparring og som er en aktiv del af hverdagen
 • du kan være med til at sætte dit pædagogiske præg på hverdagen
THISTED KOMMUNE
Pædagog til ”Grotten” på Sennels Skole

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet pædagog, og drømmer du om at blive SFO-pædagog – måske endda på hvad vi betegner som Danmarks bedste skole? Så er vi på jagt efter en ny kollega – læs med herunder.

Vi hører hjemme på Sennels Skole, som er en et-sporet folkeskole i Thisted Kommune med ca. 130 glade elever fra 0. til og med 6. klassetrin. Skolen ligger i en aktiv lille by lige udenfor Thisted – her er skov og strand inden for rækkevidde. Skolen og SFO’en har 21 dygtige og engagerede medarbejdere, som vægter det gode samarbejde.

Vi tilbyder

 • En fast stilling pr. 1. august 2021 på 35 arbejdstimer pr. uge
 • Arbejdstid inden for tidsrummet kl. 6 til kl. 17
 • Dygtige kollegaer og 130 glade elever
Sport ImportSales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Sport Import, Denmark

Sport Import – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative.

Our Offer

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry leading when it comes to digital transformation
ESS FOOD
Shippingkoordinator til international handelsvirksomhed

ESS FOOD

Som shippingkoordinator på vores kontor i Aalborg, vil du indgå i vores shipping team, som primært betjener oversøiske markeder. Sammen er jeres opgave at en yde den bedste service til kunder, leverandører og kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være koordinering af søtransport - herunder koordinering og planlægning af containerlastninger i hele verden, kontakt til kunder og leverandører, håndtering og udfærdigelse af dokumenter og meget mere.

Som person er du en teamplayer der er ansvarsbevidst, fleksibel, selvmotiverende, og trives med frihed under ansvar i et internationalt miljø. Du arbejder altid for at sikre et højt serviceniveau overfor kunder, leverandører og internt i ESS-FOOD. En person med et godt humør og en god portion humor vil helt sikkert trives i vores organisation.

ESS FOOD
VERO MODA
Salgsassistent til Vero Moda Friis

VERO MODA, Aalborg

Til vores VERO MODA butik i Friis shoppingcenter i Ålborg søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken altid er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
ALDI DanmarkSouschef - Hadsund

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højrehånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad?

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med el-kompetencer søges til AO Hobro eller det øvrige Nordjylland

Brødrene A & O Johansen A/S

Er du god til at skabe kunderelationer og kan du se dig selv arbejde i Danmarks førende digitale B2B-virksomhed? Så er det måske dig, vi søger!

Brødrene A & O Johansen

I AO sætter vi en ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle håndværkere i entreprenør- og byggebranchen, hvor vi er leveringsdygtige i personlig og faglig rådgivning. Vi tror på det stærke samspil mellem offline og online, og vi ønsker at udnytte det bedste fra de to verdener - integreret digital handel med personlige relationer i vores butikker.

Lige nu mangler vi en el-medarbejder i vores afdeling i Hobro, men er åbne overfor at finde plads til den rette kandidat i en af vores andre afdelinger i Nordjylland.

Brødrene A & O Johansen A/S
KvicklySalgsassistent Kundeservice, Kvickly Nørresundby

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med over 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
SuperBrugsenSalgsleder Ferskvarer, SuperBrugsen Hadsund

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 70 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i ferskvareafdelingen og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet
Redmark
Kickstart din karriere som økonomielev i revisionsbranchen

Redmark, Aalborg

Brænder du for tal, regnskab og økonomi – og har du lyst til en hverdag med en stejl læringskurve i et ambitiøst team med kompetente og energiske kollegaer? Så er du en klar kandidat til stillingen som Redmarks nye økonomielev.

Som økonomielev hos Redmark vil du få en bred berøringsflade med afdelingens forskellige opgaver. Du vil b.la. arbejde med følgende:

 • Kontering af bilag herunder kreditor/debitor og bankafstemninger
 • Afstemninger
 • Økonomiopfølgning
Redmark
SuperBrugsen33 timers Barselsvikariat Salgsassistent, Superbrugsen Sindal

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 35 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • 33 timer
 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Kassebetjening
 • Lukkevagter
Körber Supply Chain DK A/S
Afdelingsleder, Automation

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Nøglerolle med stor indflydelse på vores Project Execution

Körber Supply Chain DK A/S oplever stor succes og massiv vækst, og vi arbejder fokuseret på at leve op til de høje forventninger fra vores kunder. Vi ved, at vores succes bygger på kompetente og dedikerede medarbejdere, som hver dag bringer deres evner i spil for at sikre vores videre udvikling. Derfor søger vi nu en leder til vores automationsafdeling, som kan bidrage til at sikre at vi også fremadrettet leverer løsninger på højeste niveau.

Körber Supply Chain DK A/S

Som leder af afdelingen får du det overordnede ansvar for el-konstruktion og PLC-programmering, og sammen med dit team bliver du garant for at levere state-of-the-art leverancer til vores System Integration-løsninger. Til at hjælpe dig får du et stærkt og engageret team, og med reference til virksomhedens Regional Director Project Execution får du ansvar for ledelse, ressourcestyring og udvikling af afdelingen.

Körber Supply Chain DK A/S