1.725 job matcher din søgning 1.725 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.725 resultater.
Ferdinand Medical ApsSalgskonsulent til kirurgisk udstyr til Jylland/Fyn

Ferdinand Medical Aps

Kan du skabe trygge kunderelationer? Og vil du bruge din viden om kirurgisk udstyr til at højne sikkerheden på operationsstuerne på de danske sygehuse?

Måske er du sygeplejerske med lyst til at prøve kræfter med salg, eller måske er du allerede salgskonsulent med erfaring fra branchen. Under alle omstændigheder er dette jobbet for dig, der kunne tænke dig en hverdag, du helt selv kan planlægge.

Du planlægger selv din tid – dog skal du regne med at bruge omtrent 4 dage om ugen ude hos kunderne, som du kører ud til fra dit hjemmekontor. Det betyder, at du:

 • løbende er i kontakt med kirurgiske operationsafdelinger i Region Nord, Midt og Syd
 • yder service på udstyret
 • underviser og guider kirurger og sundhedspersonale i brugen af udstyret, dvs. at du også er til stede under operationer
DSV
Kickstart din karriere – bliv speditørelev hos DSV

DSV, Hedehusene, Aarhus, Horsens, Aalborg, Esbjerg eller Odense

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt.

DSV

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding.

DSV
Vejen KommuneLogopæd til ØsterbyCentret

Vejen Kommune

Det er altafgørende for os, at du er dygtig til relationsarbejde. Det indebærer, at du kan knytte et bånd til den enkelte elev. At du udstråler og besidder varme, respekt, tillid og empati, og at du kan aflæse elevens signaler. Det indebærer også, at du kan håndtere elevernes reaktioner og kan drage omsorg for dem.

ØsterbyCentret er et undervisningstilbud for børn med indlæringsvanskeligheder, der har brug for meget voksenstøtte. Vi bestræber os på, at alle elever hver dag oplever læring og udvikling - eleverne skal blive så dygtige, som de kan.

Som logopæd vil du blive ØsterbyCentrets talepædagog, og du skal være klar til at varetage:

 • Talepædagogiske udredninger og opfølgende undersøgelser
 • Rapportskrivning
 • Journalisering i det kommunale tale-høreteams digitale system Acadre
Vejen KommuneLærer til ØsterbyCentret

Vejen Kommune

Det er altafgørende for os, at du er dygtig til relationsarbejde. Det indebærer, at du kan knytte et bånd til den enkelte elev. At du udstråler og besidder varme, respekt, tillid og empati, og at du kan aflæse elevens signaler. Det indebærer også, at du kan håndtere elevernes reaktioner og kan drage omsorg for dem.

Vi søger en lærer, der har lyst til at være tovholder for vores udeskole, som er et tilbud for 11 unge drenge, der alle finder mening i praktisk læring. Tre dage om ugen tager de derfor cyklen og kører til Skoleskoven til undervisning med udgangspunkt i bl.a. træværksted, køkkenhave og knallert/cykelværksted.

Som lærer i udeskolen skal du være klar til at

 • arbejde relationelt ud fra en anerkendende tilgang
 • skabe en kobling mellem den praktiske læring og undervisningen på skolen
 • undervise i almindelige skolefag
Lemvigh-Müller A/SRekrutteringsspecialist

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Kan du tiltrække og finde talenterne til Lemvigh-Müller? Kan du udvikle vores rekrutteringsproces til det næste digitale niveau og arbejde med virksomhedens employer branding-aktiviteter i tæt samarbejde med Marketing? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Vi søger en kollega, der kan arbejde på tværs i organisationen med en engageret tilgang til tiltrækning og rekruttering af talenter. Du vil, i tæt samarbejde med HR-partnere og linjeledere, fastlægge rekrutteringsstrategien og dermed bidrage til en proaktiv tilgang til vores rekrutteringsbehov. Som vores Rekrutteringsspecialist vil du ligeledes medvirke til, at vi altid kan findes på alle relevante platforme.

Du vil som Rekrutteringsspecialist være ansvarlig for at:

 • tiltrække toptalenter til vores organisation
 • medvirke til udviklingen af vores rekrutteringsstrategi – og sikre, at vi er på forkant med vores rekrutteringsbehov
Intertek Denmark A/SFood Technical Manager

Intertek Denmark A/S, Kolding

Har du erfaring som kvalitetschef, lead auditor eller lignende?

Til Intertek Danmarks food-afdeling søger vi en Technical Manager, der kan gå foran i afdelingens vækstrejse. Food-segmentet er i stor vækst med større udbredelse af flere kvalitetsstandarder som ISO 22000, FSSC 22000, BRC, IFS, MSC, ASC og Global Gap. Udover at være leder af afdelingen vil du fungere som lead auditor indenfor udvalgte standarder.

Hvad tilbyder vi?

 • Et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder i en uformel organisation.
 • Stillingen byder på afvekslende opgaver med rejser, kundebesøg og inspirerende kolleger i Danmark og Europa.
 • En attraktiv pakke med løn, pensionsordning samt sundhedsforsikring.
Provas - Haderslev Forsyningsservice a/sProjektleder til spildevandsområdet

Provas - Haderslev Forsyningsservice a/s

Vi har en ledig stol til dig, der har lyst til at arbejde på spildevandsområdet. Du bliver en del af et team af superskarpe og erfarne ingeniører og teknikere, der ligesom dig arbejder med projektering og planlægning inden for spildevand, vandforsyning og affaldshåndtering. Derudover kommer du til at indgå i vores gode samarbejde med Haderslev Kommune omkring strategisk planlægning og gennemførelse af spildevandsprojekter.

I samarbejde med Haderslev Kommune har vi taget hul på Jomfrusti-projektet, og her vil du blive Provas’ projektleder. Jomfrustien er et byudviklings- og klimaprojekt, som skal skabe en levende og bæredygtig bydel. Du vil bl.a. få ansvaret for at samle trådene, sikrer inddragelse af kollegaer og interessenter samt naturligvis at bidrage med din viden inden for spildevandsløsninger.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælperelever til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Til marts 2021 søger Esbjerg Kommunes social- og sundhedshjælperelever.

Et spændende job, som hver dag byder på nye udfordringer med omsorgs-, pleje-, praktiske-, rehabiliterings- og aktiverende opgaver indenfor ældreområdet.

Uddannelsen til social- og sundhedshjælper foregår i samarbejde mellem Kommunen og Social- og Sundhedsskolen og veksler mellem skoleforløb og praktik.

Vi tilbyder:

 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau.
 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistentelever til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Til marts 2021 søger Esbjerg Kommune social- og sundhedsassistentelever.

Et spændende job, som hver dag byder på nye udfordringer og ansvar i tæt samarbejde med borgere, pårørende, kolleger, tværfaglige og tværsektorielle samarbejdspartnere.

Uddannelsen til social- og sundhedsassistent foregår i samarbejde mellem Kommunen, Regionen og Social- og Sundhedsskolen og veksler mellem skoleforløb og praktik.

Vi tilbyder:

 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau:
 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt.
 • Struktur på uddannelsen, hvor der er klare aftaler om elevforløb.
Esbjerg Kommune
Bygningskonstruktør med hang til vedligehold

Esbjerg Kommune

I Ejendomme søger vi en bygningskonstruktør til ansættelse fra 1. marts 2021 eller snarest muligt.

Ejendomme hører til under Teknik & Miljø, Drift & Anlæg i Esbjerg Kommune og kontoret står for planlægning, opførelse og vedligehold af kommunens ca. 600.000 m² skoler og institutioner m.fl. Du bliver en del af et team på 17 engagerede kolleger heraf 11, der primært arbejder med vedligeholdelsesprojekter og energitiltag.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet bygningskonstruktør, eller lignende
 • har en faglig praktisk baggrund som bygningshåndværker
 • har erfaring med vedligehold af bygninger
Fredericia KommuneStrategisk økonomikonsulent til Beskæftigelses- og Sundhedsområdet

Fredericia Kommune

Fredericia Kommune søger en strategisk tværgående økonomikonsulent til Budget og Analyse. Den strategiske økonomikonsulent indgår i Tværgående Økonomistyring, der varetager den strategiske økonomistyringssparring med kommunens øverste ledelse med fokus på Beskæftigelsesområdet samt Sundhedsområdet.

Opgaverne spænder over strategisk økonomisk sparring med kommunens ledelse, budgetlægning, budgetopfølgning, udarbejdelse af sager til det politiske niveau, deltagelse i tværgående analyser af økonomisk karakter og formidling af økonomiske problemstillinger.

Dine opgaver inkluderer blandt andet:

 • Udarbejdelse af budgetopfølgning, budgetlægning samt regnskab på overførselsudgifterne
 • Analyser af økonomiske problemstillinger og data
 • Økonomisk sparring med direktion og koncernledelse med fokus på at fastholde balancen i økonomien og have blik for at skabe økonomisk råderum
Jobindex A/S
Bygningsingeniør til morgendagens byggerier

Jobindex A/S søger for Avnø Byggerådgivning i Haderslev

Vi er så privilegerede, at ordrebogen er fyldt til randen, og vi kan slet ikke følge med mere.

En verden af byggeri
Vi er en lille rådgivende ingeniørvirksomhed, der beskæftiger os med en bred vifte af rådgivningsydelser inden for byggeri.

”Vi har de seneste år været involveret i mange store som små byggesager, hvoraf mange er kendte fra fagblade og dagspressen,” fortæller ejer Michael Andersen.

Du kan se frem til en stilling med et stort ansvar fra start til slut i forskellige projekter – primært statik og byggeledelse, ligesom du efter kort tid bliver projektleder på egne sager.

Konstruktionsingeniør med styr på statikken

 • Du er konstruktionsingeniør med minimum et par års erfaring – gerne fra en rådgivende virksomhed.
 • Du er hjemme i statik men din alder spiller ingen rolle, idet arbejdsopgaver tilpasses dine kompetencer.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Sundhedsfagligt personale søges til hudlægeklinik i Sundhedshuset i Fredericia

Hudlægeklinikken Lillebælt

Vi søger en social- og sundhedsassistent, sygeplejeske eller lægesekretær med erfaring fra almen praksis eller speciallæge praksis.

Har du erfaringer og brænder for sygepleje og IT /telefontid samt mod på en aktiv og omstillelig hverdag med patienter med hudsygdomme, så er det måske noget for dig?

Arbejdsområder i klinikken:

 • Telefontid, visitation og kontakt med patienter/samarbejdspartnere.
 • Konsultationer indenfor lysbehandling af hudlidelser.
 • Konsultationer med patientvejledning og opfølgning på patientbehandling.
STILL DANMARK A/S
Vikariat som ordrebehandler

STILL DANMARK A/S, Kolding

Er du

 • skarp på system og struktur og udnytter IT til fulde?
 • serviceminded – både når der skal understøttes og når der skal stilles krav?
 • i godt humør og har mod, vilje og evne til at gå nye veje?

Så er det netop dig vi savner til vores Sales BackOffice i Kolding.

Sales BackOffice er hjertet bag det gode salg. Vi er knudepunkt for information og vi knytter enderne mellem salg og service - hele vejen fra vores europæiske STILL fabrikker til vores fantastiske kunder. Vi sætter høje standarder og du skal være med til at hæve kompetencerne på vores hold.

STILL DANMARK A/S
EnergiCERTThreat Intelligence Analytiker

EnergiCERT, Kolding

Hos EnergiCERT beskytter vi dansk, kritisk infrastruktur. Vi er en nonprofitorganisation som har til formål at løfte energisektorens cyber- og informationssikkerhedsniveau, og støtte sektoren i at agere professionelt mod cybertruslen.

Som Threat Intelligence Analytiker får du ansvaret for vores threat intelligence-leverancer, som består af:

 • Kvartalsvise trusselsvurderinger leveret som let læselige rapporter til vores medlemmer og til sektoren generelt
 • Nordens største honeypot-netværk placeret i medlemmernes OT-netværk
 • Analyser af medlemmernes offentligt tilgængelige tjenester
 • Den fælles MISP-platform for de kritiske sektorer
Phønix Tag Materialer A/S
Intern afdelingsleder - teknisk kundesupport

Phønix Tag Materialer A/S, Vejen

I de kommende år vil vi flytte vores eksisterende kundeservice- og salgssupport over mod mere teknisk vejledning til vores kunder omkring produktanvendelse, vores digitale kundeværktøjer og logistikløsninger.

Phønix Tag Materialer A/S

Derfor søger vi en erfaren leder, som med sin baggrund fra bygge- eller produktionsbranchen, kan gennemføre det forestående retningsskifte.

Du bliver daglig leder for et salgssupport team på 3 medarbejdere. Afdelingen er det naturlige bindeled mellem vores produktion, salg og logistik, og som afdelingsleder vil din dag være et miks af telefonisk kundesupport i det ene øjeblik, og opgaver helt ”oppe i helikopteren” i det næste.

Phønix Tag Materialer A/S
Caverion A/S
Teamleder til forretningssupport - nyoprettet stilling

Caverion A/S, Fredricia eller Skovlunde

Er du en stærk kommunikator med flair for problemløsning og forståelse for processer og faktureringsflow? Ønsker du at være med til at præge og opbygge en forretningssupportfunktion i en virksomhed i fuld udvikling?

Caverion A/S Dit overordnede fokusområde vil fra starten være at understøtte opbygningen af et dynamisk forretningssupportteam med fokus på processer, resultater samt være katalysator for et inspirerende arbejdsmiljø.

Du vil have det samlede ansvar for at lede og koordinere diverse interne processer herunder fakturering, priskodning, system- og løsningsudvikling i Danmark, så teamets ansvarsområder udvikles og målene nås. Som Teamleder deltager du aktivt i løsning af gruppens opgaver i samarbejde med dit team.

Caverion A/S
Skelmose ApSTerminalchef søges til H. P. Therkelsen A/S i Padborg

Skelmose ApS søger for kunde

Er du klar til at lade dig udfordre af opgaverne i et af landets førende logistik- og transportfirmaer - H. P. Therkelsen A/S. Som ny terminalchef får du det overordnede ansvar for driften af virksomhedens terminaler og 3PL lagerfunktion.

Dine opgaver vil koncentrere sig om drift- og udvikling af virksomhedens terminalfunktion, og tyngden af dine opgaver vil ligge i:

 • Daglig ledelse, motivation og udvikling af terminalens medarbejderstab
 • Sikre effektive, stabile og sikkerhedsmæssigt forsvarlige terminalprocesser
 • Sikre løbende udvikling af processer og IT-anvendelse på området
The Whole Company A/SSalgskonsulent

The Whole Company A/S

The Whole Company er en produktionsvirksomhed med henholdsvis en Food- og en Pharma-division. Med reference til salgschefen søger vi til vores Food-division en salgskonsulent for Fyn/Trekantområdet.

Som salgskonsulent bliver du ansvarlig for at rådgive og servicere vores detailkunder i distriktet for alle vores produkter og brands.

Du bliver The Whole Companys ansigt udadtil, og du skal sikre, at vores kunder får den fornødne rådgivning og service omkring alle vores produkter og brands. Ligesom du skal sikre, at de altid er tilgængelige på de bedste placeringer til rette tid hos kunderne, så salget ud af butik optimeres bedst muligt. Det kræver, at du er god til opbygge relationer med vores kunder. Du bliver en del af et stærkt salgsteam på i alt 8 sælgere. Hverdagen er travl, så det er vigtigt, at du er energisk, har overblik og samtidig er en person, der vil fremad og er villig til at yde en ekstra indsats.

OK Dygtige teknikere til OK Energiteknik

OK a.m.b.a.

Det energitekniske område vækster i OK – derfor har vi brug for flere dygtige teknikere til hele Danmark. Synes du, at energiteknik er interessant, og sætter du en ære i at give dine kunder den allerbedste service, er det måske dig, vi søger i OK Energiteknik.

Bag dig får du et dedikeret og professionelt team – OK Energiteknik– som hver dag sætter barren højt for at levere de allerbedste kundeoplevelser. Du får også en virksomhed, som har mere end 100 års erfaring med at rådgive om energiløsninger.

Vi har en specialiseret servicefunktion, som dels sidder på OK’s hovedkontor i Viby J., dels i Taastrup. Du bliver en del af vores tekniske team med 40 olie- og gasteknikere, som hver dag tager ud og hjælper vores kunder med service på gas- og oliefyr og på varmepumper. Vores primære fokus i dette team er vores høje faglighed og den service, vi yder.