15.123 job matcher din søgning 15.123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.123 resultater.
Lægerne Peter Elvang, Maj Mortensen og Peter Haase
Sygeplejerske, almen lægepraksis

Lægerne Peter Elvang, Maj Mortensen og Peter Haase, Farum

Velfungerende, velbeliggende almen lægepraksis søger sygeplejerske fra 1. februar 2021 til stilling på 32 timer, eller efter aftale.

Vi er en samarbejdspraksis med 3 læger, 3 sygeplejersker, uddannelseslæger og lægestuderende.

Vi kan tilbyde et godt udadvendt arbejdsmiljø, alsidighed og læring, faglig udvikling, selvstændighed og indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Arbejdet indebærer klinikarbejde med bl.a. blodprøvetagning, vaccination, sårbehandling, EKG, lungefunktion og kontrol og konsultationer vedrørende de store sygdomsgrupper som diabetes, KOL, hypertension og hjertekarsygdomme.

Ecit Services A/SProdukt Specialist til skatte-softwareprogram

Ecit Services A/S søger for Wolters Kluwer i Aarhus

Brænder du for at skabe værktøjer, der optimerer dagligdagen for skattespecialister? Kunne du tænke dig en dagligdag med en god work-life balance, hvor du med ligesindede kollegaer arbejder for at skabe let forståelige værktøjer, som giver den mest effektive arbejdsdag for brugerne?

ECIT Services søger på vegne af Wolters Kluwer en Produkt Specialist, som med reference til afdelingslederen i Aarhus bliver ansvarlig for at udbygge og optimere funktionaliteten i selskabets skatteprogram i samarbejde med det øvrige skatteteam af 5 erfarne og fagligt højt engagerede medarbejdere, hvor I sammen forbedrer og optimerer softwareprogrammet Skat Nova og supporterer kunderne i et uformelt arbejdsmiljø med masser af sparring.

Silvan A/S
Salgsleder

Silvan A/S, Svendborg

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom opsøgende salg, rådgivning af kunder, opfølgning af projektsalg, vareopfyldning og optimering af varehuset, så det altid fremstår præsentabel.

Du vil komme i tæt kontakt med mange mennesker hver dag, det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og engageret og arbejder proaktivt. Du skal trives i et hektisk miljø med masser af udfordringer og kundekontakt. Derudover skal du sætte en ære i at levere den bedste service hver gang.

Din vigtigste opgave er at sikre en salgsklar butik samt at levere en altid kompetent salgs- og løsningsorienteret rådgivning, der sikrer kundernes succes med boligens projekter. Du vil få ekstra ansvar for åbne- og lukkerutiner, samt butikkens daglige drift ved fravær af anden leder.

Silvan A/S
Forsikring & Pension
Erhvervspolitisk konsulent, der kan sætte forsikring på dagsordenen

Forsikring & Pension, Hellerup

Er du god til at kommunikere, og har du lyst til at arbejde for gode rammevilkår for en samlet forsikringsbranche? Så har vi jobbet til dig!

Som erhvervspolitisk konsulent skal du bl.a. være med til at skabe de bedste løsninger og rammevilkår for vores medlemmer. Det kan fx være, når der opstår nye behov for forsikringsprodukter for droner, selvkørende biler og el-cykler. Du vil derfor skulle opbygge et netværk blandt vores medlemmer, så du kan sikre dig, at indsatserne er i tråd med deres skiftende behov.

Du bliver også en aktiv del af vores ambitiøse arbejde med forebyggelse af forsikringsskader. Konkret arbejder vi bl.a. med klimatilpasning, trafiksikkerhed og forebyggelse af indbrud.

Forsikring & Pension
Ballerup KommunePædagog/PAU søges til barselsvikariat i vuggestuen Sydpolen (genopslag)

Ballerup Kommune

Da vi har to medarbejdere på barselsorlov, har vi brug for 2 nye kollegaer. Kunne du tænke dig at arbejde i en vuggestue? Så er Sydpolen, måske lige et sted for dig? Vi søger pædagog-/PAU-uddannede. Den ene stilling ønskes besat 1. januar 2021 eller hurtigst muligt. Den anden er med tiltrædelse 1. februar 2021. Begge stillinger er på 32 timer. Er du snart færdiguddannet venter vi også gerne på dig.

VI KAN TILBYDE

 • En arbejdsplads, der bevidst arbejder på, at det skal være en sjov og lærerig hverdag
 • Leg, fællesskaber og trivsel der er i fokus
 • Vores pædagogiske arbejde, der er kendetegnet ved at være målrettet og struktureret, så børns trivsel, udvikling og læring understøttes bedst muligt
Ikast-Brande Kommune
Pædagogmedhjælper Børnehaven Vibereden

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en pædagogmedhjælper i børnehaven hos Humlebierne. Vi er en gruppe, der p.t. er på 28 børn mellem 2,9-6 år. Stillingen er en medhjælperstilling på 30 timer til besættelse 1 januar 2021.

Vi forventer, at du er en selvstændig person med engagement og ansvarsfølelse. Du er initiativrig og vil være med til at skabe en tryg og spændende hverdag for børnene hvor nærvær og omsorg er i højsædet. Du besidder humor og kan tage dagen med et smil og er ikke bange for at indgå i mange sammenhænge og relationer. Du skal kunne lide at være udenfor, da meget af vores pædagogiske praksis udfoldes i naturen.

Sahva A/S
Engageret administrativ koordinator for vores behandlere til klinik i København

Sahva A/S

Vi søger en dygtig og engageret assistent, der, sammen med det øvrige team hos Sahva i København, skal servicere vores behandlere, så vi får det bedste fysiske vareflow og kundehåndtering. Sammen er I med til at sikre unikke kundeoplevelser gennem den gode service, individuelle løsninger og hurtige levering. Du refererer direkte til klinikchefen for sko og indlæg, København.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Klargøring og pakning af produkter til behandlere
 • Varemodtagelse, lageropfyldning og lagerstyring
 • Servicering af kunder i kundemodtagelsen

Hos Sahva bliver du en del af et højt fagligt miljø og et fællesskab med gode interne muligheder for faglig og personlig sparring. Du bliver mødt af en rummelig men også resultatorienteret og inkluderende kultur, hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat.

Sahva A/S
Ikast-Brande Kommune
Pædagog søges til Viberedens Vuggestue

Ikast-Brande Kommune

Vuggestuen søger en pædagog på 34 timer pr 1 januar eller snarest derefter

Vi søger dig der er:

 • Omsorgsfuld og nærværende og vil småbørnsområdet.
 • Kan indgå i tætte relationer med børn i alderen ca. 1-3 år.
 • Glad, humørfyldt og robust.
 • Kan lide at være i naturen og inddrager børnene i dets mange muligheder.

Vibereden er en integreret institution med 34 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Vibereden er beliggende i udkanten af Brande med et fantastisk udemiljø hvor der er rig mulighed for leg og fordybelse.

Holbæk KommuneProcesstærk konsulent med indsigt i sundhedsområdet til Fagsekretariatet i Aktiv hele livet

Holbæk Kommune

Vil du være med til at udvikle fremtidens ældre- og sundhedsområde i Holbæk Kommune? Kan du arbejde strategisk med forebyggelse som en væsentlig del af vores kerneområder? Har stærke projekt- og proceskompetencer og kan facilitere involverende processer? Så er det lige dig, vi har brug for i Fagsekretariatet under Aktiv hele livet.

Du har en relevant kandidatuddannelse eller en sundhedsfaglig uddannelse, som du har brugt som afsæt for at videreuddanne dig. Du har flere års erfaring fra den kommunale sektor, og du har indsigt i ældre- og sundhedsområdet. Du har gjort dig overvejelser om, hvordan du arbejder med processer og relationer i organisationer, du har interesse for at være i en politisk styret organisation, ligesom du synes, at tværgående og tværfaglige processer og projekter er spændende.

Frederikshavn KommuneDistriktsleder til Skoledistrikt Nord

Frederikshavn Kommune, Aalbæk

Vil du være leder for Frederikshavn Kommunes nordligste skoledistrikt?

Du bliver leder af et distrikt med høj grad af inklusion af alle distriktets børn. Der er fokus på, at alle børnene er hjemmehørende i Skoledistrikt Nord, og at alle børn skal kunne tilbydes et inkluderende skoletilbud inden for eget distrikt. Det er ligeledes et distrikt, hvor kompetenceudvikling af medarbejdere står i højsædet til gavn for elevernes faglige undervisning.

Skoledistrikt Nord består af Skagen Skoleafdeling, Strandby Skoleafdeling og Aalbæk Skoleafdeling. I distriktet er der 1040 elever og ca. 105 medarbejdere.

Som distriktsleder får du ansvar for 5 afdelingsledere, der varetager den daglige ledelse af skoleafdelingerne, samt ansvar for den overordnede ledelse af Skoledistrikt Nord.

Ringsted KommuneSocialrådgiver/socialformidler med interesse for beskæftigelsesindsatsen for borgere i alderen 18-30 år søges til Ungeenheden

Ringsted Kommune

Brænder du for arbejdet med de unge og for det tværfaglige samarbejde, så er du måske den rette medarbejder for os. Vi er i lykkelige omstændigheder, og søger 2 engagerede socialrådgivere/formidlere til to begivenhedsbestemte vikariater (barsel). Den ene stilling er på 32 timer og den anden er på 37 timer.

Du skal som udgangspunkt arbejde indenfor Beskæftigelseslovens område i forhold til borgere der har andre problemer end ledighed. Det primære fokus vil være på borgere mellem 16 og 29 år.

Af opgaver i forbindelse med stillingen kan nævnes:

 • Samtaler med unge ledige
 • Vejledning i henhold til bestemmelserne i LAB
 • Igangsætning af job- og uddannelsesrettede tiltag for de unge
Allison A/SProjektkoordinator til Indkøbsafdeling

Allison A/S, Bramming

Er du en effektiv koordinator, der kan sikre den rette emballage til rette kunde? Er du dygtig til at styre koordinering på tværs af afdelinger? Trives du med mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Allison A/S er førende inden for udvikling og produktion af bæredygtige beauty-produkter og produkter til personlig pleje i Skandinavien. Vi leverer private label-produkter til udvalgte detailkæder i og uden for Danmark, og vi producerer eksklusive produkter til førende danske brands.

Som projektkoordinator vil du være det centrale bindeled mellem Allison og Nopa Nordic, hvor dine opgaver er at:

 • Sikre et smidigt samarbejde imellem afdelinger på tværs af Allison og Nopa Nordic
 • Koordinere indkøbsprojekter fra idé til færdigt produkt imellem vores to Salgsafdelinger i Esbjerg og Hobro og vores produktioner samme steder
 • Udregne kostpriser
Ballerup KommunePædagog til barselsvikariat i Børnehuset Valhalla

Ballerup Kommune

Børnehuset Valhalla i Skoven søger pædagog til barselvikariat den 1. januar 2021 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 37 timer ugentlig i vuggestuen.

Børnehuset har en unik beliggenhed i direkte forbindelse med Hareskoven. De fysiske rammer spiller godt sammen både ude og inde og giver rig mulighed for kreative udfoldelser. Vi har hele tiden fokus på at udvikle af lege- og læringsmiljøerne og på, hvordan vi organiserer hverdagen, så vi får skabt nærvær og tid til fordybelse.

I vuggestuen er vi i gang med en proces, hvor vi ved hjælp af tværgående faste forløb, ude liv og skovgrupper får skabt mindre grupper. Formålet er at skabe mere nærvær og sætte fokus på fællesskaber og understøtte leg og børns egne initiativer i hverdagen. Denne spændende proces kan du blive en del af.

AMETEK Denmark A/S
Kundeservicemedarbejder med teknisk flair

AMETEK Denmark A/S, Allerød

Den aktuelle stilling er i vores kundeserviceafdeling CSD, hvor vi i et lille team servicerer kunder fra hele verden, i samarbejde med vores sælgere og via vores veludviklede distributørnetværk. Vi er en dynamisk afdeling med mange forskellige opgaver, altid med kunden i fokus.

Vores opgave er at følge ordren fra den kommer ind i huset og til varerne er hos kunden. I praksis vil det sige ordrebehandling, opfølgning på deadlines internt i produktionen, kontrol med forudbetalinger, booking af forsendelser til kunden og fakturering af afsendte ordrer.

Som kundeservicemedarbejder, får du ansvar for din egen kundeportefølje, hvor du følger sagerne fra start til slut.

AMETEK Denmark A/S
Space Inventor ApSMekanikingeniør søges til innovativ dansk satellitproducent

Space Inventor ApS, Aalborg

Hos Space Inventor søger vi en selvdrevet og alsidig mekanikingeniør til intern produktudvikling såvel som udvikling til kundeprojekter. Er du et kreativt mekanik-geni med opfindermentalitet, der formår at føre dine ideer fra koncept til færdigt produkt, og kunne du tænke dig et job inden for rumbranchen og være med til at sætte standarden for moderne rumteknologi, så vil vi gerne høre fra dig.

Som vores mekanikingeniør vil du blive virksomhedens primus motor for alle mekanik-relaterede opgaver både på platform- og komponentniveau. Du vil i samarbejde med vores øvrige eksperter være med til at drive udviklingen af systemer i vores standardproduktsortiment, være lead på mekanikopgaver til kundeprojekter og samarbejde med projektledere samt supportere salgsafdelingen med teknisk sparring.

Halsnæs Kommune2 social- og sundhedsassistenter til aften og nat

Halsnæs Kommune, Melby

Er du SSA og vil du være med til at skabe mest mulig trivsel for beboerne om aftenen og om natten på Solhjem?

Vi søger 2 SSA-kolleger, som vil være med til at videreudvikle Solhjem til et endnu bedre sted at bo og leve for beboerne, samt en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Vi mangler en kollega om aftenen i 5-2-rul, samt en kollega om natten i 7-7-rul i et 1-års barselsvikariat.

Lægesekretær med tiltrædelse snarest

Lægehuset Prinsessegade 8, Fredericia

Stillingen er på 35 timer/uge fordelt på 5 dage.

Du vil blive en del af vores team, som udover dig, består af 3 faste læger, 1 sekretær, 2 sygeplejersker, 1 uddannelseslæge og vores blæksprutte/oldfrue.

Som vores ansigt udadtil lægger vi vægt på, at du er smilende, åben, imødekommende, serviceminded og kan bevare overblikket.

Dine primære opgaver:

 • Telefonvisitation, herunder receptfornyelser, tidsbestilling, besvarelse af prøver mv.
 • Besvarelse af mails og korrespondancer
 • Modtagelse af henvendelser ved skranken
 • Passe hjemmeside, praksisskærm mv.
PROSA, Forbundet af It-professionelleStudiejob: Organizer

PROSA, Forbundet af It-professionelle, Odense

Vil du have et lærerigt, meningsfyldt og vellønnet studiejob? Kan du skabe engagement og aktivitet omkring dig – og vil du være med til at styrke studiemiljøet på IT-uddannelser i Odense? Så læs videre her…

PROSA er en fagforening for IT-professionelle – og du skal arbejde i PROSA/STUD, som er vores afdeling for studerende. Her er du med til at udvikle aktiviteter, afholde arrangementer, holde oplæg, opbygge netværk og sikre, at PROSA er det naturlige valg for IT-studerende.

Jobbet – aktivitet, synlighed og stærke fællesskaber

 • Du udvikler og afvikler relevante aktiviteter for it-studerende i tæt samarbejde med studerende eller studenterforeninger.
 • Du bidrager til PROSA/STUDs sociale medier for at skabe synlighed for og om PROSA.
 • Du gør PROSA/STUD synlig og relevant i medlemmernes hverdag, ligesom du bidrager til at få nye medlemmer.
Aarhus Kommune
PERSONALEKONSULENT – AARHUS KOMMUNE – BØRN OG UNGE

Aarhus Kommune, Viby J

Vil du være med til at understøtte god ledelse på personaleområdet i Børn og Unge?

Vi søger en personalekonsulent til at indgå i afdelingen ’Personale’, der bl.a. varetager rådgivning og sagsbehandling i forhold til fortolkning af overenskomst- og arbejdstidsregler, personalepolitik, lokal løndannelse samt forhandlinger og konkrete personalesager og personaleadministration i øvrigt.

Du vil indgå i en afdeling bestående 16 kompetente kolleger, hvilket medfører en dagligdag med høj grad af faglig sparring.

PROSA, Forbundet af It-professionelleStudiejob: Organizer

PROSA, Forbundet af It-professionelle, Aarhus

Vil du have et lærerigt, meningsfyldt og vellønnet studiejob? Kan du skabe engagement og aktivitet omkring dig – og vil du være med til at styrke studiemiljøet på IT-uddannelser i Aarhus? Så læs videre her…

PROSA er en fagforening for IT-professionelle – og du skal arbejde i PROSA/STUD, som er vores afdeling for studerende. Her er du med til at udvikle aktiviteter, afholde arrangementer, holde oplæg, opbygge netværk og sikre, at PROSA er det naturlige valg for IT-studerende.

Jobbet – aktivitet, synlighed og stærke fællesskaber

 • Du udvikler og afvikler relevante aktiviteter for IT-studerende i tæt samarbejde med studerende eller studenterforeninger.
 • Du bidrager til PROSA/STUDs sociale medier for at skabe synlighed for og om PROSA.
 • Du gør PROSA/STUD synlig og relevant i medlemmernes hverdag, ligesom du bidrager til at få nye medlemmer.