5.280 job matcher din søgning 5.280 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VIA University College
Erfaren digital projektleder til at skabe sammenhæng for studerende

VIA University College, Aarhus

Vil du stå i spidsen for en af de største digitale indsatser for vores studerende igennem de sidste 10 år? Er du en digitalt funderet projektleder med lyst til at gøre det nemt for VIAs studerende at gennemføre deres studie uden at bruge unødigt meget tid på planlægning og administration? Så er du måske vores nye kollega.

VIA University College søger en digital projektleder og integrator, som kan stå i spidsen for implementeringen af en fælles digital indgang for studerende til studieinformation, studieoverblik og selvbetjening. Indgangen skal erstatte VIAs eksisterende intranet til studerende og binde kommunikation og digitale services sammen – og dermed lægge grundstenen til en mere personaliseret oplevelse og smidig brugerrejse.

VIA University College
GreenLab Skive A/SPA to CTO

GreenLab Skive A/S, Spøttrup

Ønsker du at være en del af fremtidens grønne, cirkulære erhvervspark i energisektoren?

Kan du holde styr på detaljerne i et entreprenant vækstmiljø, og har du samtidig en passion for grøn energi og et ønske om at arbejde med grøn omstilling i en formålsdrevet organisation? Så søger vi måske dig i rollen som PA til GreenLabs CTO og medfacilitator i det tekniske team i GreenLab.

Med reference til GreenLabs CTO, Anders Bøje Larsen, vil du i rollen som PA få ansvaret for at supportere den tekniske ledelse og team i hverdagen. Du vil med andre ord få en vigtig rolle i at sikre overblik, detaljer og relevant kommunikation internt i organisationen såvel som til eksterne samarbejdspartnere på vegne af CTO’en.

Stillingen er nyoprettet og du vil derfor få en unik mulighed for selv at skabe og præge stillingen, og derfor vil det også være en fordel, at du allerede har erfaring fra en lignende rolle.

FORCE Technology
Salgsingeniør med solid teknisk og kommerciel indsigt

FORCE Technology

Har du en passion for salg og kunder? Har du teknisk forståelse? Vil du arbejde med rådgivning, test og produktgodkendelser af elektroniske og mekaniske produkter? Så er du måske vores nye salgsingeniør!

Vi er akkrediterede på en lang række områder og derfor kan vores kunder altid regne med et højt kvalitetsniveau. Vi er godkendt testhus for en række lande, og vi er bemyndiget organ på adskillige europæiske direktiver.

Du får selv ”hands-on” og bliver ansvarlig for forretningsudvikling og salg, som du skal realisere i tæt samarbejde med chefer og fagspecialister. Dine tiltag bidrager til vores top- og bundlinje, og du formår at skabe tilfredse kunder. Du skal være med til at udvikle vores salg i en teknisk funderet organisation med globale kunder.

Du er vant til og trives med at blive målt på nysalg, mersalg og krydssalg og med at lede hele salgs-processen, indtil ordren er i hus.

FORCE Technology
Superwood A/S
Procesoperatør til nathold, gerne med teknisk erfaring

Superwood A/S, Hampen

Superwood er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører facadeløsninger i træ. Ud over Danmark er vi repræsenteret i Norge, Sverige og Tyskland – og vi oplever betydelig vækst på alle markeder.

Den primære opgave bliver at være procesoperatør på vores unikke imprægneringsanlæg. Målet er, at anlægget holdes i gang 24/7 - 365 dage om året. Der forventes derfor stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Du vil desuden få vedligeholdelses-opgaver i samarbejde og koordineret med vores eksterne samarbejdspartnere.

Superwood A/S
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Intern sælger

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S, Skive

Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produktion af facader, glastage, automatiske døranlæg, samt døre og vinduer i aluminium, træ, glas, plast og stål.

Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en god faglig betjening og med et højt serviceniveau.

Sælgeren, vi søger:

 • Brænder for at betjene kunderne på både telefon og mail
 • Er frisk og udadvendt, med masser af gåpåmod og godt humør
 • Er selvstændig og glad for nye udfordringer
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Blue Idea ApSØkonomiansvarlig

Blue Idea ApS, Silkeborg

Vi søger en fagligt stærk økonomiansvarlig til at have overblik over vores økonomi i henholdsvis Danmark, Sverige og Finland.

Du får chancen for at udfolde dine økonomiske og regnskabstekniske evner med det formål at understøtte væksten af vores succesfulde virksomhed i Danmark.

Som økonomiansvarlig får du en nøgleposition med ansvar for at have overblik over virksomhedens økonomistyring og den daglige drift af bogholderiet. Dette involverer opgaver som f.eks.:

 • Bogføring, godkendelse og betaling af fakturaer og transaktioner.
 • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning.
 • Udarbejdelse og opdateringer af ansættelseskontrakter, GDPR-aftaler, etc.
Pluss Leadership Afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning

Pluss Leadership søger for Aarhus Kommune i Brabrand

Vil du være med til at drifte og udvikle de grønne områder og omstille Aarhus til en grønnere og klimatilpasset fremtid? Kan du etablere og opretholde en god relation til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske den nye afdelingsleder i afdelingen Skove, Parker og Kirkegårde i Aarhus Kommune.

Skove, Parker og Kirkegårde har en bred opgaveportefølje. Det betyder, at du vil få kontakt med mange af de andre magistratsafdelinger i Aarhus Kommune, med offentlige, selvejende og private virksomheder, politikere og med borgerne. Et af de vigtigste succeskriterier er derfor, at du får etableret gode relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest 29. august 2021. Der er forventet tiltrædelse 1. november 2021.

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Løvbjerg Supermarked A/SSlagtersvend Løvbjerg Struer

Løvbjerg Supermarked A/S

Til slagter-afdelingen søges en slagtersvend, med speciale i delikatesse, som brænder for at give kunderne en god og inspirerende oplevelse.

Det der bliver din opgave:

 • Du bliver en vigtig del af den daglige produktion.
 • Tilbyde kunderne lækre varer af en høj kvalitet.
 • Rådgive og inspirere kunderne til retter og serveringsforslag

Din kontakt med den lokale kunde er vigtig. Du bruger derfor tid på at skabe en god relation og sikre, at butikken lever op til den kultur og de værdier Løvbjerg er kendt for.

Ikast-Brande Kommune
Nattevagt til Bøgehusene (genopslag)

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en SOSU-assistent/hjælper, pædagogisk assistent eller omsorgsmedhjælper til en nattevagtsstilling på 30 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat den 1. august 2021 eller hurtigst muligt.

Bøgehusene er et af Ikast-Brande Kommunes bo- og aktivitetstilbud for 15 voksne mennesker med autisme og varig betydeligt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Botilbuddet er opdelt i 3 afdelinger, Bøge/Åbo, Kastanjebo og Skovbo.

Du tilbydes en spændende arbejdsplads med en personalegruppe på 42. Grupperne er tværfagligt sammensat med bl.a. pædagoger, pædagogiske assistenter og social- og sundhedsassistenter. Der arbejdes med neuropædagogik, KRAP, Marte Meo, PECS, struktur og kommunikation.

Kaastrup & Andersen
Projektleder med et digitalt mindset

Kaastrup & Andersen, Silkeborg

Er du en erfaren projektleder med et digitalt mindset og tilhørende solid erfaring? Motiverer det dig at skabe solid fremdrift og stå i spidsen for projekter i nogle af Danmarks største virksomheder? Og vil du være en del af et konsulenthus, hvor den faglige udvikling er en central del af strategien?

Som projektleder hos kaastrup|andersen i Silkeborg kan du se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med spændende digitaliserings- og forretningsprojekter. Du arbejder på tværs af værdikæden for kunder blandt andet inden for industri, handel og sundhed.

Dit primære ansvar bliver at lede projekter ved vores kunder og sikre fremdriften i opgaven. Herunder at:

 • Implementere digitale løsninger og eksekvere IT-projekter
 • Være med til at skabe de rigtige rammer for ledelsen af projektet i kontekst af opgaven
Kaastrup & Andersen
KnowledgeCotton Apparel A/SDigital Content Editor

KnowledgeCotton Apparel A/S, Herning

Er du skarp til kommunikation på de digitale kanaler? Og kan du formidle vores vision om bæredygtig innovation, så vores kunder får bankende hjerter? Så er det dig, vi søger!

Du bliver en del af vores digitale team, som skal udbygge kendskabet til vores brand og skabe opmærksomhed, engagement og online salg, og hvor der dagligt er dialog om at få det maksimale ud af vores digitale kanaler.

Der er tale om en bred og selvstændig stilling fyldt med ansvar, hvor du vil være med i alt omkring vores digitale kommunikation af vores mission, initiativer, kampagner og produkter. Dine ansvarsområder omfatter bl.a.:

 • Kreativ copywriting til online kampagnekoncepter med fokus på branding, konvertering og salg
 • Udvikling og implementering af inspirerende content marketing og visuel formidling (artikler, interviews, blogindlæg) på tværs af digitale kanaler
 • Sikre konsistent brand voice og tone på tværs af digitale platforme
Hotel GUESTapartHoteldirektør

Hotel GUESTapart, Aarhus

Kan du videreføre den markante succes, som Hotel GUESTapart har opnået siden dørene blev åbnet 2019? Er du motiveret af at levere oplevelser udover det sædvanlige og har du evnen til at motivere teamet til nye højder. Så er det dig vi leder efter.

Som vores kommende hoteldirektør skal du bruge din store driftserfaring til at fastholde de mange tilfredse gæster, der har bidraget til, at Hotel GUESTapart lige nu har Aarhus højeste hotel-rating på tværs af søgeagenter.

Samtidig skal du også have et personligt drive og ønske om at videreudvikle hotellet og den oplevelse gæsterne får, så succesen bliver endnu større i de kommende år. Det indebærer at motivere medarbejdergruppen til fortsat at være innovative, kreative og levere den ypperste service overfor vores gæster.

Silvan A/S
Souschef til vores butik i Århus C

Silvan A/S

Har du været på detailgulvet i et par år og ønsker mere ansvar, så bliv varehuschefens højre hånd … Lige nu søger vi en Souschef til vores butik i Århus C.

Som Souschef får du et tæt samarbejde med varehuschefen. Sammen har I et konstant fokus på at optimere og drive butikken. Du vil bl.a. få ansvaret for at:

 • Danne overblik over dagens opgaver.
 • Sikre en inspirerende og salgsklar butik.
 • Omsætte salgstal til praktiske opgaver og mål for dagens salg.

Derudover skal du sørge for at butikken altid fremstår præsentabel og at serviceniveauet blandt dine medarbejdere er højt. Vi har et stærkt sammenhold og en udpræget vindermentalitet, derfor skal du forvente at løbe stærkt og hver dag yde en stor indsats.

Silvan A/S
GlobalConnect A/S
VMware specialist, Outsourcing

GlobalConnect A/S, København eller Stilling

Er du en dygtig og kvalitetsbevidst VMware specialist, med fokus på kundetilfredshed? Har du lyst til en helt unik mulighed i outsourcing branchen og har du lyst til at implementere nyeste teknologi baseret på VMware løsninger?

Som VMware Specialist hos GlobalConnect, vil dine primære opgave og ansvar være implementering, arkitektur design, vedligeholdelse og drift af vores samlede VMware infrastruktur.

Vi arbejder meget projektorienteret, og arbejdsopgaverne vil derfor spænde bredt, lige fra design af løsninger, løbende kunde rådgivning, til implementering af store løsninger. Der vil også forekomme mere dagligdags opgaver, som server migreringer, opgradering og patch, samt 3rd level support til vores driftsorganisation og/eller direkte til vores kunder.

GlobalConnect A/S
HB Products A/S
Teknisk specialist

Vil du arbejde med teknisk service, udvikling og have ansvaret for opbygning af vores nye køle- og varmepumpelaboratorium til test og demonstration? - så bliv en del af vores team i HB Products.

HB Products A/S, Hasselager

Er du skarp indenfor teknisk kundeservice, praktisk anlagt og har erfaring med produktudvikling? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv medspiller i vores team? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet som Teknisk Specialist.

Vi er en udviklingsorienteret virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af sensorer og kontrolsystemer til industrielle køleanlæg. Ud over ekspertise indenfor olie- og kølemiddelregulering, har vi stor knowhow omkring design og optimering af industrielle køleanlæg. En viden, der gør os i stand til at udvikle og producere de bedste sensorer!

CE Entreprise ApSMurersvende søges til større renoveringsopgave i Aarhus

CE Entreprise ApS

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed som altid har fokus på den altafgørende kundetilfredshed og dermed sigter efter den højeste standard og arbejde af højeste kvalitet?

Kan du tænke selv, ikke bange for at tage fat og sætter du en ære i dit håndværk?

Er du stabil, loyal og ærlig?

Så kan vi måske tilbyde dig et udfordrende job, i et spændende miljø med gode kolleger og mulighed for akkord.

Vi er en veletableret, mindre murer- og entreprenørvirksomhed med mange års erfaring i større byggeprojekter. Vi leverer kun professionelle løsninger og lever af devisen om at; ”et ord er et ord”.

LINDBERG A/S
Administrativ Koordinator

LINDBERG A/S, Åbyhøj

Er du smilende, udadvendt og koordineringsstærk? Har du flair for administrative opgaver? Er du fleksibel og struktureret? Så er det lige dig, vi søger, som vores nye kollega i sekretariatet.

LINDBERG A/S

Du bliver en vigtig spiller i vores sekretariat, som har en bred kontaktflade med hele huset. Vi tilbyder dig en dag med dynamiske og varierende opgaver, hvor der skal samarbejdes bredt på tværs af vores spændende organisation med en god og uformel omgangstone.

Som vores sekretariatsmedarbejder, fungerer du som firmaets ansigt udadtil. Du er serviceminded og imødekommende samt formår at komme ud over ”skranken” med god energi og kompetence.

LINDBERG A/S
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

SKANOL A/SDygtig chauffør til olieudkørsel fra Struer

SKANOL A/S

Skanol A/S udvikler og leverer sikre og effektive transport- og logistikløsninger indenfor farligt gods transporteret på tankvogn i Norden.

Om dig:

 • Erfaring med tankvogn er ikke et krav – vi sørger for grundig oplæring
 • Minimum 2 års erfaring i kørsel – med hænger/sættevogn
 • Du skal have gyldigt ADR-bevis (Tank) – samt gyldigt EU-kvalifikationsbevis

Vi tilbyder:

 • God løn med tillæg og bonus
 • Ordnede ansættelsesforhold
 • Spændende og selvstændigt job