2.343 job matcher din søgning 2.343 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.343 resultater.
Ikast-Brande Kommune
Engageret leder til Ungeområdet

Ikast-Brande Kommune

Da den nuværende ungeleder har søgt nye udfordringer, søger vi en ny dygtig strategisk leder med et hjerte, der banker for de unge. Du er engageret i, at de unge mennesker påbegynder og gennemfører en ungdomsuddannelse, og du har lyst til at være aktivt arbejdende i både ungdomsskolen, heltidsundervisningen og 10. klassecenteret, for på den måde at være en synlig leder i hele området.

Er du den vi søger, så har du bl.a.

 • erfaring med skoledrift, økonomi og udvikling samt kendskab til lovgrundlag for såvel folkeskoler som ungdomsskoler
 • viden om og erfaring fra arbejdet med unge samt indsigt i den nyeste pædagogiske forskning
 • integritet, er lyttende, empatisk, humoristisk, anerkendende og inddragende i din ledelsesstil, men også en god beslutningstager samt evner at følge op på beslutningerne.
ToldstyrelsenAC-medarbejder til ledelsesstøtte i Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Motiveres du af at være en del af et fagligt stærkt team, der er sammen om at få enderne til at mødes? Vil du have ansvar og udfordrende opgaver tæt på direktionen og samtidig sikre høj kvalitet i det arbejde, du leverer? Så håber vi i Toldstyrelsens direktionssekretariat på at høre fra dig.

Du bliver en del af direktionssekretariatet, som består af et team på ca. ti kolleger. Sekretariatet refererer til styrelsesdirektøren og varetager ledelsesstøtte og en lang række administrative funktioner, som skal støtte direktøren og de tre underdirektører. Du bliver en del af et effektivt team med et godt arbejdsmiljø og mange forskellige opgaver, hvor kvalitet er i højsædet.

Du er god til at omsætte fagligt tungt stof til målrettet og konkret sagsfremstilling og dermed understøtte klar kommunikation til ledelsen.

Toldstyrelsen
Siemens Healthcare AS
Siemens Healthineers søger en Customer Service Engineer

Siemens Healthcare AS, Ballerup

Er du en ingeniør med hænderne skruet rigtigt på, og drømmer du om at lave service på billeddiagnostisk udstyr, er det lige dig, vi mangler!

Din base vil være fra vores adresse i Ballerup eller direkte fra hjemmet. Opgaverne er primært på Sjælland og er af meget varierende karakter. Den ene dag gennemfører du en kvalitetskontrol hos en kunde i syd med din ekspertise som omdrejningspunkt, dagen efter er der en akut servicesag i nord, og her er det din analytiske sans, som bliver udfordret til at løse en kompleks problemstilling.

Hvis du har tid, og en af dine kolleger har brug for din assistance et andet sted i Danmark eller i Norden, kan det også være her, du træder til. Derudover kan du forvente rejser til Tyskland og USA i forbindelse med oplæring og løbende træning.

Siemens Healthcare AS
Stibo Systems A/SPre-sales Engineer for Sales Engagement and Operations

Stibo Systems A/S, Højbjerg or Copenhagen

Are you able to deliver a complex story in a simple way – Are you able to connect with your audience instantly. Are you driven by technology and people, and do you have a passion for presenting technical software for global companies in Europe and the Nordics?

This role is for the candidate who want to gain expertise within the field of Master Data Management (MDM) as part of a globally leading, Danish foundation-owned software company. Please continue reading if you want to learn more ...

Work assignments:

 • First and foremost – being an MDM evangelist
 • Great influence in winning new business through value add/solution centric selling
 • Respond to RFIs and RFPs together with your team
Jyske Bank
To Landbrugs-vurderingsspecialister med stort personligt drive

Jyske Bank, Lyngby og Aarhus

Har du interesse for landbruget, og brænder du for vurdering af landbrugsejendomme?

Vi søger en landbrugs-vurderingsspecialist, der med udgangspunkt i Jyske Banks kontor i Lyngby primært skal værdiansætte landbrugsejendomme i Østdanmark.

Samtidig søger vi en landbrugs-vurderingsspecialist, der med udgangspunkt i Jyske Banks kontor i Aarhus primært skal værdiansætte landbrugsejendomme i Vestdanmark. Begge landbrugs-vurderingsspecialister vil desuden få mulighed for at arbejde hjemmefra.

Jyske Bank
Skals Maskinfabrik A/STysktalende konstruktør til projektsalg

Skals Maskinfabrik A/S

Skals Maskinfabrik A/S er en stærk spiller inden for udvikling og produktion af skræddersyede sorteringsanlæg og specialmaskiner til industrien. Virksomheden har et stærkt forhandlernet i hele Europa og har et særdeles godt renommé i branchen.

Til at understøtte den positive udvikling og vækst søges en konstruktør, som kan være med til at føre virksomhedens succes videre.

Dine ansvarsområder bliver:

 • Udarbejdelse af tilbudstegninger og konstruktion i SolidWorks
 • Tilbuds- og ordrehåndtering, koordinering og opfølgning af salgsprojekter med kundetilpassede løsninger
 • Deltagelse i udvikling og optimering af processer i projektering
HumanTrust A/S
Embedded SW-udvikler

HumanTrust A/S søger for Promovec A/S i Risskov

Vil du arbejde med spændende produkter, og brænder du for at udvikle embedded SW og se dit arbejde blive omsat til bæredygtige løsninger? Så kig nærmere på denne nyoprettede stilling, hvor du får en fantastisk mulighed for at sætte dit tydelige præg på fremtidens elcykler…

Promovec A/S har specialiseret sig i at udvikle, producere og distribuere elcykler og elcykel-drivliner, der indgår i en betydelig del af de elcykler, der sælges i Danmark og internationalt.

Som Embedded SW-udvikler får du følgende nøgleopgaver:

 • Hjemtagning og videreudvikling af SW-løsninger til både controllere og displays
 • Opbygning af et Standard Library kodebibliotek til brug for fremtidige projekter
 • Projektstyring af interne og eksterne SW-udviklingsopgaver
HumanTrust A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Manager for Maintenance Documentation Department

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande eller Pamplona

As head of Maintenance Documentation, you will be working with stakeholders across the 3 business units: Onshore, Offshore and Service. You will take over a department of experienced employees, whose main tasks are to develop maintenance documentation for new products and ensure that documentation for our legacy fleets is updated.

Siemens Gamesa

You will be supporting the team leads in the department prioritizing day-to-day deliverables and at the same time ensuring focus on the documentation strategy and processes taking us to the next level. It is expected that you participate actively in the further development of the organization, strategy and overall processes within the department.

You will be stepping in to a very dynamic organization, which means that we are looking for a person that thrives with changes.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Sparekassen KronjyllandRådgiver til privat og mindre erhvervskunder i Hammel

Sparekassen Kronjylland

Sparekassen kronjylland

Vi søger en udadvendt rådgiver, der sammen med et stærkt og forretningsorienteret team ønsker at være med til at udbygge Sparekassen Kronjyllands markedsandel i Hammel.

I jobbet får du mulighed for at:

 • rådgive mindre erhvervskunder samt være assisterende rådgiver for afdelingens to erhvervsrådgivere
 • overtage en eksisterende portefølje, der med din indsats vil blive større
 • deltage aktivt i opsøgende salgsaktiviteter over for nye potentielle erhvervskunder, i relevante erhvervsnetværk og til kundearrangementer
Sparekassen Kronjylland
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Global Tool Developer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Together, we develop and implement the production equipment needed to produce Offshore Blades and Nacelles in Denmark, England, Germany and China. Your key responsibilities will be to define, design, develop and implement equipment for new production plants and new production lines. You will work closely with internal departments such as Production and Process Engineering, Technology, Procurement and Quality as well as external suppliers around the world.

Striving to deliver equipment according to the agreed expectations your tasks include:

Siemens Gamesa
 • Design, develop, test and implement lifting equipment, platforms, machines, assisting equipment and tools following our standards and guidelines
 • Ensure high performance of new equipment with a focus on safety, quality and cost
 • Develop 3D design, 2D drawings and technical specifications
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
PopulosFinancial Manager

Populos recruiting on behalf of client in Aarhus

Are you motivated by creating the financial overview enabling the right decisions in a global company?
Are you longing for developing your leadership skills?

If yes – then you might be the candidate, we are looking for.

As the Financial Manager you are responsible for all financial transactions from A-Z in the Danish business unit, and your overall main areas of responsibility are:

 • Monthly accounts
 • Delivering financial reporting on a weekly basis
 • Establishing the finance business partner function

You become responsible for a small team skilled with accounting and administrative competencies, securing that the figures are right and that all policies and procedures are compliant. Further you and your team will participate in an impending ERP implementation.

Jobindex A/S
Kørende salgskonsulent til distrikt Horsens-Silkeborg-Skanderborg

Jobindex A/S søger for Taffel

Vi vækster og har dejligt travlt. Derfor har vi brug for endnu en dygtig og selvstændig salgskonsulent.

Du får et stærkt dansk brand i ryggen, et brand i fremgang. Så er du en dedikeret og ambitiøs sælger, som får ting til at ske og som ikke mindst har passion for FMCG – Så er det DIG, Vi mangler.

Du vil få et bredt ansvar, som blandt andet indebærer:

 • Ansvaret for dit eget distrikt, som er omkring Horsens-Silkeborg-Skanderborg
 • At forbedre salget i dine butikker, på kort som på langt sigt.
 • Implementering af kampagner og trade marketingaktiviteter.
Jobindex A/S
Laros Ejendomsservice ApSVi står lige nu og mangler ekstra hænder til afholdelse af syn i lejligheder i en større ejendomsportefølje i Århus

Laros Ejendomsservice ApS

Er du efterlønner, pensionist eller lignende og kunne du tænke dig et job, hvor ikke to dage er ens, og har du samtidig lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst?

Jobbet er på timebasis, men der garanteres 50 timer om måneden. Timerne er primært koncentreret omkring den 1. og 15. i måneden.

Dine arbejdsopgaver vil først og fremmes bestå af:

 • Syn af lejligheder i forbindelse med ind- og fraflytningssyn.
 • Kontakt med håndværker til lejlighederne.
 • Udbedring af småfejl i lejlighederne.
SEGES
Research Scientist: Quantitative Genetics

SEGES, Aarhus or Copenhagen

Are you passionate about animal breeding and quantitative genetics? Are you interested in pig breeding? Are you keen to join a small but dedicated group of scientists working with quantitative genetics and pig breeding?

You will help us to improve the performance of pigs at DanBred by contributing to both large research and small ad-hoc projects. These projects can range from developing and validating genetic-statistical methods to predict breeding values, using new information sources to increase prediction accuracy and control inbreeding, and designing breeding schemes that maximise genetic gain at acceptable rates of inbreeding.

You are a person that is fascinated by quantitative genetics and animal breeding. You are a team player, but also self-motivated, curious, and can work independently to realise the best outcomes for DanBred.

SEGES
Jobindex A/S
Medarbejder til produktion og lager på fast weekendhold

Jobindex A/S søger for Airlaid i Hammel

Har du lyst til at blive en del af vores spændende danske virksomhed i vækst?

Vi har rivende travlt og søger 2 medarbejdere:

 • 1 medarbejder til fast weekend

Airlaid er en privatejet virksomhed med p.t. 9 ansatte.

Du vil indgå i små teams og din dagligdag vil bl.a. bestå af:

 • betjening af maskiner
 • overvågning af anlæg/produktionsudstyr
 • kvalitetskontrol
 • pakning
 • truck kørsel/lagerarbejde
Jobindex A/S
NCC Danmark
NCC Asfalt søger medarbejdere til asfalthold i det Østjyske

NCC Danmark

NCC Danmark

Vores sæson nærmer sig sin begyndelse og vi kan se, at vi får rigtig travlt, derfor søger vi et par nye kollegaer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Du bliver tilknyttet vores asfaltafdeling i Trige nær Århus, men din bopæl må meget gerne være i Randersområdet/Djursland af hensyn til samkørsel.

Vi tilbyder:

 • Ansættelse snarest.
 • Dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.
 • En travl og afvekslende hverdag i et friskt, uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på trivsel og sikkerhed. Vi stiller krav til hinanden, men er samtidig rigtig gode til at bakke op om hinanden.
Arla Foods
Pakkerioperatør til Arinco

Arla Foods, Videbæk

Vil du være med til at optimere arbejdsgangene på et moderne mejeri, som har den allernyeste og yderst specialiserede teknologi?

På ARINCO i Videbæk, hvor produktionen af mælkepulver og Child Nutrition-produkter er i gang døgnet rundt syv dage om ugen, mangler vi lige nu en Operatør til pakkeriet.

Arla Foods

Som Operatør i pakkeriet betjener du vores dåselinie og er med til at sikre en løbende driftsoptimering ved bl.a. at behandle diverse driftsdata og nøgletal.

 • Du analyserer dig frem til fejlfinding på vores højteknologiske udstyr og spotter hurtigt de processer, der kræver forbedringer og opmærksomhed
 • Du sørger også for at løse problemerne, så snart de opstår
 • Du vil skulle arbejde efter en fast 4 ugers turnusplan med skiftende arbejdstider dag, aften og nat og afregnes efter holddriftsaftalen
Arla Foods
Vestas Wind Systems A/S
Specialist - Nacelle Transport, Construction and Maintenance

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Would it motivate you to be part of a new area where you have a high degree of influence? As Specialist in TCM you will experience a flexible way of working from idea generation to prototype including also at times being in the field. Join us and support us in creating a more sustainable future.

Main activities under this responsibility will include:

 • Creation and execution of plans to ensure that design concepts are realised including facilitating technical reviews
 • Ensure that sub-module value stream team are engaged throughout the design process and ensure all key stakeholders are engaged
 • Work with Line Management and the Technical Structure, reporting out status of the projects and ensuring that they are efficiently resourced using DK and other design hubs personnel
Vestas Wind Systems A/S
Arla Foods
Production/Packaging Operator

Arla Foods, Videbæk

Arla Foods

Vil du være med til at optimere arbejdsgangene på et moderne mejeri, som har den allernyeste og yderst specialiserede teknologi?

På ARINCO i Videbæk, hvor produktionen af mælkepulver og Child Nutrition-produkter er i gang døgnet rundt syv dage om ugen, mangler vi lige nu en Operatør til pakkeriet.

Som Operatør i pakkeriet betjener du vores dåselinie og er med til at sikre en løbende driftsoptimering ved bl.a. at behandle diverse driftsdata og nøgletal.

 • Du analyserer dig frem til fejlfinding på vores højteknologiske udstyr og spotter hurtigt de processer, der kræver forbedringer og opmærksomhed
 • Du sørger også for at løse problemerne, så snart de opstår
 • Du vil skulle arbejde efter en fast 4 ugers turnusplan med skiftende arbejdstider dag, aften og nat og afregnes efter holddriftsaftalen
Arla Foods
Damkjær-Bruun ApSSoMe-manager til fintech virksomhed

Damkjær-Bruun ApS søger for Pengeprofilen i Højbjerg

Brænder du for SoMe og for at dele den gode historie? Kan du omsætte dine kollegers viden om penge, lån, pension og forsikringer til spændende kommunikation, der taler til mennesker uden særlige forudsætninger for finanser? Motiveres du af at selv tage ansvar for at analysere hvilke tiltag der virker og hvorfor? Så er du måske lige netop den kandidat vi leder efter!

Du bliver Pengeprofilens SoMe-manager, som også varetager de traditionelle kommunikations- og marketingopgaver. I samarbejde med bl.a. virksomhedens reklamebureau effektuerer du Pengeprofilens medie- og kommunikationsstrategi.

Du benytter dig af de (digitale) kanaler, der bedst understøtter valgte målgrupper og budskaber, og du får skabt en sammenhængende storytelling, der formidler Pengeprofilens budskab tilgængeligt, troværdigt og tillidsvækkende. Du forstår at skabe opmærksomhed for budskabet og trafik til de valgte medier.