924 job matcher din søgning 924 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 924 resultater.
Danske BankFinansøkonomer til praktik som personlig rådgiver i filial eller Danske Direkte (Sjælland), Banking Denmark

Danske Bank

Har du lysten og viljen til at skabe gode kundeoplevelser? Og vil du være med til at skabe fremtidens bank?

Fra din første dag i praktik bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver kastet ud i en række spændende udfordringer men altid med god støtte og support fra dit team og den vejleder, som du får tilknyttet under hele forløbet.

Som praktikant i Danske Bank får du mulighed for:

 • at arbejde med spændende finansielle problemstillinger inden for f.eks. finansiering, bolig og forsikring.
 • at bruge din viden til at hjælpe vores kunder med at træffe de beslutninger, der giver dem økonomisk tryghed i hverdagen
SteamRex ApSServicepartner

SteamRex ApS

GODT HUMØR OG GOD INDTJENING - Bliv SteamRex Servicepartner

Er du i besiddelse af et stærkt servicegen, og motiveres du af at begejstre dine kunder? Trives du med at køre bil, kan du lide frisk luft og at arbejde ansvarligt med en høj grad af frihed i hverdagen?

Så er du måske vores nye Servicepartner. Vores Servicepartnere sikrer at SteamRex’ kunder får Danmarks bedste bilpleje og serviceres professionelt – og med et smil.

At blive SteamRex Servicepartner er en attraktiv mulighed, hvis du trives med:

 • Biler og bilpleje
 • At gøre folk glade med dit arbejde
 • At være din egen chef og have din egen virksomhed
 • Indtægtspotentiale (med 1 bil) på kr. +30.000 om måneden efter omkostninger
LindevangSocial- og sundhedsassistent til bostøttefunktion

Lindevang, Helsingør

Vi søger en social- og sundhedsassistent som bostøtte på det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at have medindflydelse på Lindevangs positive udvikling. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med beboere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen.

Vi arbejder ud fra en bred vifte af faglige metoder. Du indgår i tværfagligt netværk omkring beboeren, hvor du med din baggrund har et særligt fokus på at støtte op om det sundhedsfaglige.

LindevangLindevang søger pædagog til bostøttefunktion

Lindevang, Helsingør

Vi søger en pædagog som bostøtte på det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at have medindflydelse på Lindevangs positive udvikling. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med beboere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen. Du indgår i tværfagligt netværk omkring beboeren, hvor vi arbejder ud fra en bred vifte af faglige metoder.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv arbejdsplads i udvikling med en sund økonomi
 • Privat virksomhed med offentlige overenskomster
 • Gode arbejdsforhold med god normering og godt arbejdsmiljø
Egedal Kommune
Konsulent til MED- og arbejdsmiljøarbejdet i Egedal Kommune

Egedal Kommune, Ølstykke

Brænder du for arbejdsmiljøet, og har du lyst til at arbejde med en helt grundlæggende del af HR? Vi tilbyder en stilling som konsulent med hovedfokus på MED- og arbejdsmiljøområdet, som skal styrkes og udvikles i et tæt samarbejde med ledere og medarbejdere på tværs af organisationen. Et spændende job i en ambitiøs organisation.

Dine hovedopgaver:

 • Strategiudvikling i samarbejde med dine kolleger, Hoved MED-udvalget og Direktionen for det overordnede arbejde med MED og arbejdsmiljø
 • Planlægge og gennemføre aktiviteter inden for arbejdsmiljø i samarbejde med arbejdsmiljøgrupperne
 • Sagsfremstillinger til Hoved MED-udvalget samt koordinere og understøtte udmøntning af udvalgets beslutninger
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Daglig leder til Børnehuset Blåmejsen, Område Stenløse

Egedal Kommune

Energisk og pædagogisk fagligt velfunderet leder søges til Blåmejsen i Stenløse.

Er du sprængfyldt med anerkendende pædagogik og er dit hjerte fyldt med lyst til udvikling og forankring af de nye styrkede læreplaner? Har du samtidig mod på forandring i form af udvidelse til en større institution. Så byder vi dig så hjertelig velkommen til en af Stenløses ældste institutioner, dog opdateret til år 2019.

Nuværende leder har søgt nye udfordringer i vores eget område og vil derfor fremover være kollega og sparringspartner, hvis det er dig, der får stillingen.

Du bliver en del af et fagligt velfunderet område, med mange dygtige kollegaer, hvor det forpligtigende fællesskab og vidensdeling spiller en afgørende rolle. I området arbejder vi i vores grundlæggende børnesyn med læring og den anerkendende og inkluderende tilgang, med henblik på trivsel og udvikling og dannelse.

Egedal Kommune
ATP
Operation Specialist med interesse for DevOps

ATP, Hillerød

Ser du potentiale, hvor andre ser problemer? Og er du typen, der får tingene til at ske?

I D&A bygger vi datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden. Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi evner at løfte blikket fra data og ud mod verden omkring os. Vores løsninger skal nemlig virke derude. I virkeligheden. Derfor søger vi endnu en kollega til vores Operations Team, hvor vi sikrer stabile løsninger og robuste processer.

Vi har brug for dig, der elsker at forbedre og optimere. Dig, der kan omsætte en god ide til virkelighed. Og dig der er lige så vild med at få processerne til at fungere, som du er vild med teknik og programmering.

Sammen med teamet skal du hjælpe med at definere best practices, varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder de agile udviklingsteams inden for test, build, release og monitorering på vores platforme.

ATP
Oticon
Technical Writer

Oticon, Smørum

Do you want to be responsible for creating technical documents and manuals? Can you translate highly advanced products and functionality into concise and structured documentation? Are you able to work in a high performance marketing team where technical knowledge is key to success? Then we might have the job for you.

This is a great opportunity to be part of Oticon, a world leading hearing aid manufacturer. You will be working at the Headquarters in Denmark where we are striving to make life chancing technology that improves the life quality for our customers.

As our new Technical Writer, you will be part of the Product Marketing Support team, which is part of Oticon’s global Sales and Marketing organization. The team is responsible for supporting new product introductions, instructions and data sheets, both regarding developing new materials and updating materials already on the market.

Oticon
Oticon MedicalSenior Clinical Trial Manager

Oticon Medical, Smørum

Join us in making a difference for our users and patients within clinical trials.

You will help us build clinical documentation for our current Bone Anchored Hearing System (BAHS) and new developments. You can also look forward to be part of bringing new products to the market – and work with the clinical trials that allows that.

In your position as a Senior Clinical Trial Manager, you will play a key role with responsibility for planning and conducting sponsored clinical trial activities with focus on new pre-market bone conduction hearing solutions. You work closely with our CRO and together with our R&D, QA/RA and marketing groups. You also take part in building relationship with and connecting to researchers in the field.

ALK
Laborant til Drug Product udvikling

ALK, Hørsholm

Har du erfaring med analysemetoder og formulering inden for Drug Development? Trives du godt i en omskiftelig laboratoriehverdag? Har du lyst til at skabe analyseresultater i forbindelse med udviklingen af nye produkter i samarbejde med dygtige laborant- og kemikerkolleger? Så er du måske vores nye kollega i Drug Product Development (DPD).

Arbejdsopgaver

 • Formulering og procesudvikling i lab-skala
 • Analyse af prøver fra udviklingsstudier
 • Analyse af prøver fra stabilitetsstudier
ALK
ALK
Kemiker

ALK, Hørsholm

Vil du arbejde med til at gøre en forskel for allergipatienter? Interesserer du dig for produktion af API? Så er du måske den proceskemiker vi søger til at supportere produktionen af drug substance til ALK’s allergivacciner.

Da vi er en virksomhed i udvikling, supporterer vi også indkøring af nye processer, udstyr mm. ved siden af den daglige produktion. Som proceskemiker består din opgave i at yde en god og effektiv support til den daglige drift samt at deltage i projekter på procesudvikling og optimeringerne. Både i driften og projekterne arbejder du på tværs af ALK og er god til at tænke helheden ind i dine løsninger.

ALK
BAUHAUS
Salgselever

BAUHAUS

Ønsker du at starte din salgskarriere i en international virksomhed i vækst? Er du engageret, serviceminded, og kan du lide at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, vi leder efter som ny salgselev i branchens bedste byggemarkedskæde.

Under din uddannelse i BAUHAUS vil du møde masser af udfordringer samt muligheder for at lære alt om salg, kundeservice og godt købmandskab. Du vil komme til at arbejde med alle de områder, der er afgørende for at blive en dygtig sælger, eksempelvis kunde- og markedsanalyser, markedsføring, vareeksponering, salgsoptimering, salgets faser samt præsentationsteknik. Du vil få et indgående kendskab til vores brede varesortiment, og du vil dagligt have kontakt til mange forskellige mennesker, både private gør-det-selv-kunder og professionelle erhvervskunder.

Ibsen Photonics A/S
Produktionsingeniør til vækstvirksomhed

Ibsen Photonics A/S, Farum

Vil du være med til at skabe nye produkter, der gør en forskel i verden? Og trives du godt i et miljø, hvor delegeringsgraden er høj, og du har stor indflydelse på din arbejdsdag?

Vores kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres direkte til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometermoduler til brug i eksempelvis vindmøller og medicinsk udstyr.

Som produktionsingeniør bliver du en del af vores spektrometer-team, som arbejder med ramp-up og produktion af spektrometre til store internatonale kunder.

Din vigtigste opgave bliver at understøtte, udvikle og forbedre vores produktionsprocesser, samt i tæt samarbejde med R&D introducere og rampe nye produkter op i produktionen.

Ibsen Photonics A/S
Jobindex Kurser
SAP S/4HANA Cloud (HUB071) inkl. SAP Basic (start 20. april i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursusmål:

 • Fremskynd færdighederne i SAP S-/4HANA Cloud-løsninger
 • Oplæring på den konstante strøm af nye funktioner og funktionalitet
 • Udnyt tilgængelige teknologier til at transformere administrationsprocesser med SAP S/4HANA Cloud

Kurset henvender sig til alle, der gerne vil lære at arbejde i SAP, SAP S/4HANA.

Kurset er på engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er et must. Der kræves ingen SAP-forudsætninger for at deltage i kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP Edition for Procurement and Networks (HUB073) - inkl. SAP Basic (start 20. april i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til alle, der gerne vil lære at arbejde i SAP/SAP Hana - med indkøb.

Kurset er på engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er et must. Der kræves ingen SAP-forudsætninger for at deltage i kurset.

Kurset omfatter følgende områder:

 • Ariba solutions
 • SAP S/4HANA Procurement & Sourcing
 • SAP ERP Procurement
Jobindex Kurser
Topsil GlobalWafers A/SProduktionsteamleder, nathold

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Som teamleder vil du have det direkte personaleansvar for 8 operatører på natholdet og referere til produktionschefen. Du vil indgå i en gruppe af i alt fire teamledere. Det forventes dog, at du overvejede bruger tid sammen med dit nathold og derudover regelmæssigt mødes med teamlederne fra de andre teams. Operatørernes primære opgaver består af rengøring og klargøring af produktionsmaskinerne samt at starte og overvåge de semi-automatiske processer.

Du vil have ansvaret for at produktionen kører mest muligt effektivt, og at de opsatte produktionsmål opnås. Du vil fungere som bindeled imellem dit team og de andre hold. Typiske opgaver vil være at koordinere operatørers arbejde, lægge vagtplaner, lede og motivere medarbejdere og deltage i projekter for procesoptimering. Samtidig skal produktionen køre i henhold til IATF-kvalitetsstandarden for at sikre ensartet høj kvalitet, som gøres ved at gældende SOP følges.

Danske BankHR Strategy Partner for Wealth Management

Danske Bank, Lyngby

Do you have what it takes to deliver best in class HR strategy for top-management? And do you have an advising approach to leadership and transformation?

As an HR Strategy Partner, you will be part of a HR team working closely with our senior management team in Wealth Management. The HR team consist today of one HR Manager, two HR Strategy Partners, two HR Partners, three Talent Acquisition Specialists and one Senior Learning & Development Consultant.

You will take the lead in delivering on our strategic people agenda, work together with our senior managers as transformation partner and strategic advisor and ensure implementation in the organisation in close collaboration with our HR Partners across two of our business units: Asset Management and CFO area.

Hillerød KommuneErgoterapeut, pædagog eller PAU til Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Hillerød Kommune, Hillerød og Fredensborg

Bocentret rummer flere forskellige tilbud. Følstruphusene i Nødebo danner rammen om 49 borgeres hjem og liv. Borgerne, som har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, bor i egne lejligheder med fælles stue og køkken, og har derfor mulighed for at vælge fællesskabet til og fra.

På Vingen i Hillerød bor tyve borgere i et nybygget tilbud også i egne lejligheder og lige ved siden af ligger Boligerne på Skovstien, som er et midlertidigt tilbud til 27 unge i samme målgruppe. På alle tre tilbud savner vi lige nu nye kollegaer.

En del af borgerne befinder sig inden for autismespektret; det betyder, at vi tilrettelægger miljøet og dagligdagen med dette for øje.

Vi tilbyder dig at samarbejde med en gruppe medarbejdere og ledere med fokus på faglig sparring og med hjertet på rette sted.

Jobindex Kurser
SAP Edition for People Engagement (Hub 077) – inkl. SAP Basic (start 20. april i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursusmål:

 • Fremskynd færdigheder i SAP-menneskers engagementsløsninger
 • Oplæring på den konstante strøm af nye funktioner og funktionalitet
 • Forbered og book til SAP-certificeringseksamener til engagement i SAP-mennesker

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med HR i SAP.

Kurset er på engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er et must. Der kræves ingen SAP-forudsætninger for at deltage i kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP edition for IoT and Digital Supply (Hub076) – inkl. SAP Basic (start 20. april i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursusmål:

 • Fremskynd færdighederne i SAP IoT og Digital Supply Chain-løsninger
 • Oplæring på den konstante strøm af nye funktioner og funktionalitet
 • Udnyt tilgængelige teknologier til fremstilling, F & U, engineering og kapitalstyringsteknologier til at understøtte den intelligente virksomhed

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med IoT og Digital Supply Chain i SAP.

Kurset er på engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er et must. Der kræves ingen SAP-forudsætninger for at deltage i kurset.

Jobindex Kurser