2.868 job matcher din søgning 2.868 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneRelationskompetent vuggestuepædagog til specialpædagogisk arbejde søges

Vordingborg Kommune

Vi søger en ny kollega i Kalvehave Skole & Børnehus med viden om og interesse for specialpædagogikken.

Stillingen er til vores Børnehus (0-6 år). pt til vuggestuegruppen.

Vi arbejder sammen på tværs af de fire grupper i børnehuset og på tværs af børnehave og skole. Vi er spændte på hvem du er, dine kompetencer og profil, som du bedes beskrive i ansøgningen.

Da vi er en stor arbejdsplads med pt. 35 børn i Børnehuset, 80 børn i Kalvehave Skole og 75 ansatte og studerende i børnehave, skole og administration, så sker der altid noget spændende!

Vordingborg KommuneSSA og SSH til aftenvagt på Vintersbølle Plejecenter

Vordingborg Kommune

Vi søger 2 aftenvagter til fastansættelse pr. 1. august 2021 med i gennemsnit 28 timer om ugen og vagt hver 2. weekend.

 1. Fast aftenvagt, der tilknyttes et team med 26 beboere i almene plejeboliger fordelt på to afdelinger.
 2. Fast aftenvagt, der får funktion som springer på plejecentret.

Hos os får du:

 • En arbejdsplads med godt humør, hvor høj faglighed og godt arbejdsmiljø har høj prioritet.
 • Engagerede og hjælpsomme kolleger, der gerne deler ud af viden og erfaring.
 • Stor medindflydelse på arbejdet og medansvar for den daglige planlægning.
 • God introduktion, med udgangspunkt i dine kompetencer.
Stevns KommuneStruktureret tekniker til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune

Interesserer du dig for at planlægge og styre vedligehold af bygninger, og har du lyst til at arbejde i en lille kommune, hvor du får lov til at prøve kræfter med alle mulige former for sager inden for bygningsdrift?

Som medarbejder i Stevns Ejendomme bliver du en del af drifts- og vedligeholdelsesteamet, der består af 4 engagerede og kompetente medarbejdere. Teamet står for byggeanlægssager samt større og mindre vedligeholdelsessager på kommunens bygninger.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Vedligehold af data i FM-system
 • Styring af servicekontrakter
 • Vedligehold af legepladser

Er du nyuddannet, vil dette være en stilling, hvor du virkelig vil kunne prøve kræfter med mange aspekter af bygningsdrift og -udvikling.

Selvejende Institution Køge Nord Sport CenterAnsvarsbevidst servicemedarbejdere

Selvejende Institution Køge Nord Sport Center

Køge Nord Sport Center søger 2 servicemedarbejdere til effektiv styrkelse af vores facilitets service team. Som servicemedarbejder kommer du blandt andet til at arbejde med rengøring, tilsyn og mindre vedligeholdelsesopgaver.

Som servicemedarbejder indgår du i husets seks personer store personalegruppe med daglig reference til Køge Nord Sport Centers facilitetskoordinator. Vores nye servicemedarbejdere skal se sig selv, som en del af et hus i rivende udvikling og hvor det forventes at alle bidrager til modernisering af driften.

Den primær arbejdsopgave drejer sig om at renholde faciliteterne indendørs som udendørs. Dette forventes at vil fylde 70% af arbejdstiden, derudover vil der være klargøring af huset til forskellige aktiviteter samt mindre vedligeholdelsesopgaver.

Solrød KommuneTimelønnet til vores skærmede enheder

Solrød Kommune

Er du i gang med en uddannelse inden for sundhedsområdet, eller er du uddannet SSH eller SSA?

Vi søger en timelønnet, som kan arbejde hver 2 weekend og meget gerne aftenvagter, i sommerferien.

Har du lyst til at indgå i et team, hvor vi arbejder ud fra Tom Kitwoods teori, også kaldet blomstermodellen.

Huset Christians Haves kommunale del, er delt op i 7 bo- enheder med 10-15 beboere i hver gruppe.

Alle grupper drives efter levebomiljø-tanken. Det betyder, at der købes ind og tilberedes måltider fra bunden i hver gruppe.

Måltiderne er noget centralt i beboernes dagligdag. Vi tilstræber rolige og hjemlige omgivelser og arbejder med borgerinddragelse, tryghed, nærhed og genkendelighed som vigtige værdier.

REMONDIS A/S
Erfarne og ansvarsbevidste chauffører til kørsel med skraldebil

REMONDIS A/S, Slagelse

Er du morgenfrisk og udstyret med godt humør? Lægger du vægt på et godt samarbejde og er du fleksibel? Så er det måske dig, vi lige står og mangler i vores virksomhed.

REMONDIS A/S søger lige nu erfarne og engagerede chauffører til vores regionskontor Syd, med kørsel i Slagelse, Sorø og Lejre, til kørsel med skraldebil. Du vil blive en del af et hold med stor lyst til service, sikkerhed og ansvar.

Som chauffør hos REMONDIS A/S vil du være vores ansigt udadtil, dels ved at køre vores biler og dels ved at bære vores tøj, hvorfor vi stiller høje krav til dig.

REMONDIS A/S
Holbæk KommuneBjergmarkskolen søger en faglig stærk og relationskompetent dansklærerprofil

Holbæk Kommune

Har du lyst til at være med til at afprøve nye og spændende rammer for folkeskolen, som er et led i regeringens nye tiltag – Frihedsforsøget - så er stillingen her noget for dig. Kom og bliv vores nye kollega på Bjergmarkskolen. Vi har en spændende lærerprofil i spil.

Fra august 2021 træder du ind i klasserummet i kommende 4. årgang som dansklærer og kontaktlærer for egen 4. klasse og som faglærer i engelsk og naturfag på årgangen.

Som vores nye kollega på Bjergmarkskolen brænder du for at undervise og træder velforberedt ind i klasseværelset. Du er en tydelig voksen, der brænder for at gøre børn fagligt dygtige og socialt stærke. Du trives i det tætte forældresamarbejde, er relationskompetent og har et anerkendende menneskesyn.

Vordingborg KommuneFagligt dygtig vejleder til forsikrede ledige - Projektansættelse

Vordingborg Kommune

Dagpenge og Opkvalificering søger en fagligt dygtig og initiativrig vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation.

Som vejleder er du god til at lytte og rumme de forskellige udfordringer, den ledige står i, og du ved, at det er vigtigt at have fokus på en tidlig indsats.

Vi forventer, at du har et solidt kendskab til lovgivningen på beskæftigelses- og uddannelsesområdet samt forståelse for arbejdsmarkedet og virksomheders behov.

Du kan skabe motivation hos den enkelte borger og samarbejde ud fra en anerkendende, ressourcebaseret og løsningsfokuseret tilgang. Derudover har du stærke administrative evner, et godt overblik og er dygtig til at styre en samtale- og du tør stille krav.

Vordingborg KommuneVirksomhedskonsulent til Jobafklaring - Projektansættelse

Vordingborg Kommune

Til projektet ”Særlig indsats for mennesker på kanten efter Covid-19” søger Dagpenge og Opkvalificering en virksomhedskonsulent til de jobafklaringssager, der har ophobet sig grundet Corona-restriktionerne.

Forstår du vigtigheden af det gode match, når en borger skal igennem et jobafklaringsforløb, og kan du skabe professionelle relationer med virksomheder, er denne stilling for dig.

Med et godt kendskab til arbejdsmarkedet og en god forståelse for virksomheders behov, skal du blandt andet:

 • afholde jævnlige samtaler med borgere og følge tæt op på dem gennem hele deres praktikperiode
 • finde praktikpladser til jobafklaring med hensyn til borgers skånehensyn
 • skrive tilbagemeldinger ved afslutning af praktikperiode, der beskriver borgers arbejdsevne, skånehensyn, effektiv arbejdstid samt give et retvisende billede af borgers muligheder på arbejdsmarkedet i fremtiden
Vordingborg KommuneFagligt dygtig og initiativrig vejleder til projektansættelse

Vordingborg Kommune

Brænder du for at have løsningsorienterede og motiverende dialoger med forsikrede ledige? Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet og kan sætte opkvalificering samt uddannelse på dagsordenen?

Til projektet ”Særlig indsats for mennesker på kanten efter Covid-19” søger Dagpenge og Opkvalificering en fagligt dygtig og initiativrig vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation.

Du vil eksempelvis skulle afholde individuelle jobsamtaler, fællessamtaler med a-kasserne, udføre administrative opgaver og indgå i et tværgående samarbejde med virksomhedskonsulenter, anden aktør samt uddannelsesinstitutioner.

Vi forventer, at du bl.a. har et solidt kendskab til lovgivningen på beskæftigelses- og uddannelsesområdet samt godt kendskab til arbejdsmarkedet og en god forståelse for virksomheders behov.

Sanse Motorik ApSBliv franchisetager i et stærkt koncept – vi søger til etablering af vores nye klinikker hhv. i Aarhus og på Sjælland/Vest for København

Sanse Motorik ApS

Vil du arbejde med børn og unge, der er motorisk udfordrede og samtidig blive en del af et stærkt koncept?

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder, så har du muligheden for at skabe din egen klinik som franchisetager i et landsdækkende og stærkt koncept. Din succes afhænger i høj grad af din egen motivation og drivkraft, og kun dine egne ambitioner bestemmer, hvor stor din succes skal være.

Hvem er du?

 • Du er uddannet ergoterapeut, sundhedsplejerske, fysioterapeut, psykomotorisk terapeut, lærer eller pædagog.
 • Du har muligvis allerede en uddannelse inden for det sansemotoriske område.
 • Vi forventer, at du har indgående viden om børn og unges motoriske udvikling.
Vordingborg KommuneFagligt dygtig virksomhedskonsulent til projektansættelse

Vordingborg Kommune

Brænder du for at arbejde løsnings- og udviklingsorienteret på tværs af afdelinger? Har du et stort kendskab til erhvervslivet, og kan du hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet efter sygdomsforløb?

Projektet ”Særlig indsats for mennesker på kanten efter Covid-19” er et tværgående projekt i Vordingborg Jobcenter. Målgruppen er borgere på sygedagpenge eller dagpenge, hvor sygdom eller manglende beskæftigelse kan forklares med Corona.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • at afholde jævnlige samtaler med borgere og virksomheder
 • at finde praktikpladser til borgere med fokus på tilbagevendelse til arbejdsmarkedet
 • at deltage i en prøvehandling, hvor du tilknyttes borgere tidligere i deres sygdomsforløb, end hvad er normen nu
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S
Til vores salgsselskab i Køge søges en Country Sales Manager

JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Som vores kommende Country Sales Manager bliver du en del af virksomhedens salgsteam og refererer til vores tyske Managing Director og Global Sales Director.

Du er ansvarlig for budgetplanlægning og -opfølgning og at foretage kunde-, markeds- og omsætningsanalyser. Du vil være ansvarlig for at definere og implementere markeds- og salgsstrategien for at øge markedsandelen betydeligt og planlægge salgskampagner. Du skal sørge for at vedligeholde og udvikle eksisterende kunder, finde nye kunder og opbygge et stærkt forhold til disse. En vigtig del af din hverdag er også at motivere og lede vores unge salgsteam, og tage på kundebesøg selv eller sammen med de øvrige salgsingeniører.

Vi tilbyder et uformelt miljø med 6 gode kollegaer, hvor du vil opleve en alsidig hverdag, med gode muligheder for at udfordre dine faglige kvalifikationer. Derudover god lønpakke efter kvalifikationer.

MultiLine A/S
Category Manager til stor handelsvirksomhed

MultiLine A/S, Sorø

Har du lyst til at udvikle dine kommercielle kompetencer inden for indkøb, leverandørforhandlinger og produktanalyser? Og kan du se dig selv som en del af vores team af Category Managers, som står for sourcing af forbrugsvarer fra danske og internationale leverandører? Så er du sikkert vores nye kollega.

Du får ansvar for sourcing, salgsperformance og indtjening inden for en portefølje af vores non-food forbrugsvarer. Hvis du ikke har branchekendskab på forhånd, sørger vi for, at du får specialiseret viden om produkter og leverandører.

Du får gode muligheder for at være innovativ og udvikle dig professionelt, og i hverdagen giver vi plads til, at du kan arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Vi er leverandør af forbrugsvarer til private og offentlige virksomheder, og vi indgår i Bunzl-koncernen, der arbejder i mere end 30 lande.

MultiLine A/S
Jobindex A/S
Erfaren toksikolog til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Har du en baggrund inden for toksikologi med erfaring fra medical device- eller pharmaindustrien? Og har du stor interesse for biosafety-området?

Bliv en del af Cook Medical og få en vigtig rolle, hvor du for alvor kan sætte din regulatoriske og toksikologiske erfaring i spil. Her får du både en selvstændig rolle og indgår i et stærkt fagligt samarbejde, hvor du er med til at sikre compliance og forbedre vores processer.

”Vi har brug for dig, hvis du har erfaring med at udarbejde toksikologiske risikovurderinger og har lyst til at indgå i en videnskabelig afdeling, hvor du har mulighed for at bruge din faglighed og gå i dybden med dit arbejde,” fortæller Karin Nielsen, Manager, Regulatory Science, Regulatory Affairs

Jobindex A/S
MiljøministerietNaturmedarbejder til Midtsjælland

Miljøministeriet

Er du begejstret for natur, og kunne du tænke dig at arbejde aktivt med at bevare og forbedre naturtilstanden på Naturstyrelsens arealer på Midt- og Vestsjælland? Så har vi måske jobbet til dig.

Naturstyrelsen Midtsjælland søger en medarbejder, der kan indgå i enhedens arbejde med særlig fokus på forvaltning af arealer med lysåben natur og biodiversitet i skov og balancen imellem benyttelse og beskyttelse af vores arealer.

Naturstyrelsen Midtsjælland forvalter statens skove og naturarealer i 12 midt- og vestsjællandske kommuner med særlig fokus på natur og friluftsliv. Derudover løser vi myndighedsopgaver inden for jagt- og vildtforvaltning samt gennemfører projekter inden for natur, friluftsliv og klima. Enheden beskæftiger pt. 18 medarbejdere, heraf 10 på enhedskontoret i Nykøbing Sjælland.

Kalundborg Kommune
Sagsbehandlende ergoterapeuter/fysioterapeuter til Hjælpemidler, Bolig- og bilområdet

Kalundborg Kommune

Kan du lide at bruge din viden og dine evner til god sagsbehandling, og har du lyst til at være en del af den videre udvikling af området inden for bl.a. bolig- og bilområdet, så er du måske en af de sagsbehandlere vi søger.

Stillingerne er på 37 timer ugentlig og er til besættelse 1. august 2021 eller snarest derefter.

Du bliver en del af en spændende og alsidig arbejdsplads, med høj faglighed, et godt arbejdsmiljø og plads til humor.

I Kalundborg Kommune har vi fokus på at styrke samarbejdet på tværs af faglige enheder. Vi har et rehabiliterende og helhedsorienteret fokus hvor borgeren er i centrum.

KvicklyMedarbejder til Bager, Kvickly Slagelse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød
 • Klargøring til bagerne
 • Være en del af bageriet
KvicklySalgsleder Slagter, Kvickly Vordingborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for salg og indtjening og samtidig være mellemleder for 10 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
ZBC
Dygtig og engageret lærer til elektrikeruddannelsen

ZBC, Slagelse

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Og vil du undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på elektrikeruddannelsen, herunder grundforløb, hovedforløb samt moduler. Du vil i samarbejde med teamet omkring elektrikeruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

Du vil være en hjørnesten i driften af vores uddannelse samt i opbygningen af denne, herunder deltage i opfølgning på de administrative procedurer.