2.026 job matcher din søgning 2.026 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneNattevagt i hjemmeplejen - er det lige dig vi mangler?

Frederikshavn Kommune

Er du klar til nye udfordringer og vil du være en del af vores natgruppe i hjemmeplejen?

Vi har brug for mere fast personale i fortrinsvis nattevagt, så hvis …

 • Du er uddannet SSH eller SSA
 • Du er engageret, fagligt velfunderet, har godt humør og er fuld af energi
 • Du tager ansvar og arbejder ud fra borgernes behov og værdier
 • Du vægter et godt tværfagligt samarbejde og godt arbejdsmiljø
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du har kørekort og kan fremvise straffeattest ved ansættelsen

Så er det måske lige dig vi mangler...

Frederikshavn KommuneHjemmesygeplejerske

Frederikshavn Kommune

Er du sygeplejerske, og vil du bidrage til at skabe fortsat udvikling og sikre den faglige kvalitet i en velfungerende sygeplejegruppe? Vi søger en sygeplejerske, som har en koordinerende rolle og et særligt flair for et helheldsoverblik gældende for hele sygeplejegruppen.

Det er blandt andet vigtigt, at du:

 • Altid har kerneopgaven i centrum og er den, der ”samler trådene” i forhold til opgaver vedr. borgere og personale.
 • Kan og har lyst til at forestå vidensdeling samt implementering af ny viden og projekter.
 • Medvirker til at sikre den rette dokumentation samt løbende kvalitetskontrol/audit af denne.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt engagerede medarbejdere, som selvstændigt træffer beslutninger.

Hjørring Kommune
Socialrådgiver til Fleksteamet

Hjørring Kommune

I Fleksteamet sætter vi ekstra stort fokus på de borgere, der er ledige og skal ansættes i fleksjob. Det betyder, at vi opnormerer på området, og vi søger derfor en uddannet socialrådgiver/socialformidler til at arbejde med ledige fleksjobbere. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra området.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • afklare og udvikle den enkelte lediges ressourcer i forhold til at få et fleksjob.
 • matche borgeren til ledige stillinger.
 • afholde jobsamtaler/sygeopfølgninger.

Vi er et rigtig godt team med ca. 25 medarbejdere, som har stor fokus på høj faglighed, ordentlighed og et godt arbejdsmiljø i en travl og spændende hverdag.

Hjørring Kommune
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent eller pædagog

Frederikshavn Kommune, Sæby

Hvis du er ude efter et spændende job, hvor du indgår i et stærkt fagligt fællesskab og har muligheden for at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så læs videre.

Sæby Hjemmepleje søger en social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent eller pædagog.

Vi er en gruppe engagerede medarbejdere, der arbejder i Sæby og opland, som varetager plejeopgaver hos borgere samt udfører sygeplejeopgaver ud fra kompetenceprofil i tæt samarbejde med sygeplejerskerne. Vi er opdelt i tre teams, som er sammensat med baggrund i kompetencer.

Frederikshavn KommuneLærer til strukturafdeling

Frederikshavn Kommune

Vi søger en lærer til en fast stilling i vores strukturklasser, der er et skoletilbud målrettet børn med ADHD eller lignende udfordringer.

Vi kan tilbyde:

 • en attraktiv stilling, hvor du bliver en del af en skole, der har fokus på samarbejde og fællesskaber
 • en afdeling med dygtige og kompetente kollegaer, der arbejder med stort fokus på elevernes udvikling, læring og trivsel i et tæt og forpligtende teamsamarbejde
 • en dejlig skole med gode forhold for elever og medarbejdere

Skoledistrikt Øst er en stor byskole i Frederikshavn med ca. 1.600 elever og 240 personaler fordelt på tre matrikler. Den ledige stilling er på Frydenstrand Skole.

Inu:It A/SErfaren IT supporter/IT konsulent til Support og Driftscenter

Inu:It A/S, Thisted

inu:it befinder sig på en spændende forretningsrejse, hvor vi mangler dig med en årrække erfaring som IT Supporter eller IT konsulenter til vores Support og Driftscenter i Danmark, Trives du med Brugersupport, Drifts -og vedligeholdelsesopgaver, samt lave delleverancer på projekter? Sætter du pris på en flad organisation med godt kollegaskab vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er et 25 år gammelt IT konsulenthus med afdelingerne i både Danmark og Grønland. Dit daglige mødested er på vores kontor i Thisted.

Arbejdsområder og scope

 • Varetage 1st og 2nd level kundehenvendelser – herunder brugersupport, fejlfinding, udbedring, samt supporter vores infrastruktur eller netværks projektteams på 1st og 2nd level.
 • Kontinuerlig eksekvering af tiltag i vores Årsdriftshjul
 • Varetage drifts- og vedligeholdelsesopgaver internt
Sternula ApSR&D Systems and Software Engineer

Sternula ApS, Aalborg

Are you passionate about systems design and software development and at the same time encouraged by a world-changing job, contributing to saving lives and reducing global pollution? Then join us pioneering a sustainable and prosperous use of space technology for new maritime applications.

Our mission is to connect the oceans using the new VHF Data Exchange System (VDES) standard. We want to save lives, increase efficiency of ship operations, reduce pollution, provide more up-to-date weather forecasts, and much more. At the same time Sternula is a small and agile company and a global enterprise. Our organization is based on values such as trust, responsibility, fairness, an open mind, and high ambitions.

Development and ambition are in our DNA and working at Sternula will be a unique opportunity for you to make a difference, to create value gaining influence, and develop your career as the results occur.

Easy-AgriCare A/SSalgskonsulent

Easy-AgriCare A/S, Nykøbing M.

Easy AgriCare og datterselskabet Sønderjysk Halmindustri er i rivende udvikling og har ambitioner om mere.

Brænder du for en salgskarriere, og har du gåpåmod og lysten til at indgå i et dynamisk team, der sætter en ære i at tilbyde løsninger og kvalitetsprodukter til kunder i Danmark og Tyskland, er det måske dig, vi søger.

Dine primære ansvarsområder bliver

 • Opsøgende salg til udvalgte kundesegmenter i Danmark og Tyskland
 • Rådgivning af nye og eksisterende kunder om produkter og anvendelsesområder
 • Opbygge og vedligeholde relationer med henblik på langsigtede partnerskaber
 • Forberedelse af og deltagelse på messer og konferencer
 • Daglig sparring med den øvrige organisation
Necas A/S
PFA-specialist

Necas A/S, Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde? Hos Necas kommer du til at arbejde med den nyeste produktionsteknologi indenfor elektronikproduktion til kunder, som stiller meget store krav til kvalitet og levering til tiden. Kunderne opererer indenfor områder, hvor manglende kvalitet og fejl kan føre til meget store økonomiske tab – endog tab af menneskeliv. Necas’ kunder opererer bl.a. indenfor rumfart, luftfart, energi, medico og det militære område. Necas er derfor bl.a. certificeret indenfor ATEX, IECEx og AS9100.

Du får en vigtig rolle, hvor du med reference til teknologichefen sikrer, at produktionsgrundlaget er solidt. Med udgangspunkt i kundens krav får du således ansvaret for udarbejdelse og vedligeholdelse af produktionsflow, produkt-styklister, instruktioner og anden teknisk dokumentation.

Necas A/S
Fonden NordVirkKompetenceudvikler med pædagogisk og IT-faglig erfaring

Fonden NordVirk, Aalborg

NordVirk er i en spændende udvikling og søger nu en medarbejder med pædagogisk og IT-faglig erfaring, der kan indgå i vores IT-produktion og samtidig varetage vejlederopgaver for 4-6 unge mennesker med en autismeprofil. Vi tilbyder et spændende job med mange berøringsflader i en dynamisk organisation præget af et højt fagligt niveau. Stillingen er 37 timer pr uge.

Din daglige arbejdsopgaver vil primært være på lageret og IT-værkstedet i et tæt samarbejde med NordVirks værksteds- og produktionsleder, IT- og teknisk leder og NordVirks deltagere i tidsrummet 9.00-14.00. Din hovedopgave er at bistå og oplære deltagerne i NordVirks mange forskelligartede IT-produktionsprocesser, samt at udvikle deres arbejdskompetencer, indsigt og forståelse for at indgå aktivt på en arbejdsplads.

TECHCOLLEGE
GENOPSLAG: TECHCOLLEGE søger en ny faglærer til industriteknikeruddannelsen

TECHCOLLEGE

Taler du maskinsprog og banker dit hjerte for CNC-programmering, tegning, måling og måske GPS? Så har du nu mulighed for at blive vores nye faglærer til industriteknikeruddannelsen.

Vi er på jagt efter en erfaren industritekniker, som drømmer om at dele sin viden og passion med vores mange elever og kursister. Som vores nye kollega skal du være klar på at arbejde i et undervisningsteam, hvor vi løfter opgaverne på det maskintekniske område i flok. Og kan du kombinere faglighed og humor, er det ekstra godt – vi har nemlig en uformel tone i teamet, hvor der både er plads til det faglige og en sjov kommentar. Alt i alt er vi et team, som vægter et stærkt sammenhold, engagement og faglighed meget højt.

TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
Rengøringsassistenter

TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE søger 5 rengøringsassistenter. Du vil indgå i et team med cirka 45 medarbejdere, der dagligt står for rengøring og servicering på skolens 6 adresser.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i rengøring af teorilokaler, kantiner, køkkener, kontorer, gangarealer, bad/toiletter og trapper.

Vi forventer, at du har erhvervserfaring fra lignende stillinger og brænder for at arbejde med rengøring, eventuelt suppleret med en uddannelse som rengøringstekniker eller serviceassistent.

TECHCOLLEGE
Coop LogistikLagerekspedient, Aalborg Distributions Center

Coop Logistik

Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestille, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.200 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det kræver sin mand, men du kan nu lige så godt være en kvinde. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab der, bag kulisserne sørger for at det hele kører. På Aalborg Distributionscenter er vi 185 medarbejdere, som alle sørger for, at vi får leveret varerne til tiden.

I Coop Logistik arbejder vi sammen for at nå vores mål både igennem vores arbejde og vores værdier. Det er ledernes opgave at vise retningen og gå forrest som rollemodel, så du som medarbejder, kan have tillid til, at vi er på rette vej og at vi gør vores bedste for at nå dertil. Vi sætter en ære, i at vi taler ordentligt og respektfuldt til hinanden og at alle medvirker til den gode omgangstone.

SuperBrugsenDelikatesseleder, Superbrugsen Nørresundby

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 43 medarbejdere. Hvor 5 af de kompetente medarbejdere er fra slagterafdelingen.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsenSlagtersvend (Barselsvikariat), SuperBrugsen, Støvring

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 34 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
ista Danmark A/S
Er du vores nye kontorelev?

ista Danmark A/S, Aalborg

Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads i energibranchen? Er administration et område du finder spændende og gerne vil blive dygtig til? Så er ista stedet for dig!

Til start 1. september 2021 søger vi en kontorelev med speciale i administration til en toårig elevplads. Du vil komme til at arbejde i vores afdeling i Aalborg.

Vi stiller høje krav til vores nye elev. Til gengæld får du en alsidig og udfordrende hverdag med mange spændende opgaver i et læringsrigt miljø.

Vi tilbyder gode rammer og et veltilrettelagt forløb for din uddannelse med oplæring af og i samarbejde med vores dygtige og søde kolleger. Du kommer til at indgå i et team der bakker hinanden op, der altid har et højt humør og er klar med en hjælpende hånd.

Norlys
Dedikerede kundesupportere til Norlys Fiber Support - Brønderslev

Norlys, Brønderslev

Sætter du en ære i at yde en unik service, hvor du kan få lov til at udnytte dine tekniske kompetencer i dialogen med vores kunder? Er du en eminent kommunikatør, der kan formidle dine budskaber, og motiveres du af personlige mål? Vi har kunden i fokus og søger derfor flere kolleger til vores Fiber Support i Brønderslev.

Din primære opgave vil være servicering af vores Stofa-fiberkunder via telefon, hvor du vil blive stillet over for en række tekniske problemstillinger omhandlende TV, internet, signaler og andre faktorer, der har en indvirkning på kundernes digitale produkter.

Via spørgeteknikker fejlsøger og afhjælper vi kunden i det omfang, det er muligt, og i 80 % af tilfældene får vi afhjulpet kunden. Der hvor vi ikke lykkes, sender vi en tekniker, så vi er sikre på, at vi altid finder den rette løsning til kunden – vi går ikke på kompromis.

Norlys
SMART Rekruttering
Servicetekniker til højteknologiske maskiner

SMART Rekruttering søger for Prima Power

Kan du levere verdensklasse service på markedets bedste og mest avancerede pladebearbejdningsmaskiner?

Siden Prima Power etablerede datterselskab i Danmark for 2 år siden, har der været fuld fart på, og med en særdeles stærk markedsposition er der brug for flere tekniske hænder. Derfor søger virksomheden endnu en selvkørende servicetekniker, der med udgangspunkt fra egen bopæl kan sikre, at kundernes maskiner altid er kørende og fuldt servicerede.

Som servicetekniker hos Prima Power tilbydes du en spændende, selvstændig og udfordrende hverdag med alsidige opgaver og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

THISTED KOMMUNE
Ergoterapeut til børneområdet i Socialafdelingen

THISTED KOMMUNE

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads i konstant udvikling? Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af opgaver? Ønsker du fokus på høj faglighed? Og Kunne du tænke dig verdens bedste kolleger?

Stillingen er en delt stilling mellem institutionen Møllehuset og børne ergo- og fysioterapeutteamet. Du vil blive ansat 22 timer i Møllehuset, og vil skulle indgå i aften- og weekendvagter her. I børne ergo- og fysioterapeutteamet vil du blive tilknyttet 17 timer og have dagvagter.

Arbejdsopgaver

 • I ergo- og fysioterapeut teamet vil du få faglig tilknytning og stillested sammen med de tre børnefysioterapeuter. De timer du er i Møllehuset, vil du få faglig tilknytning, og stillested på Møllehuset.
 • I samarbejde med børnefysioterapeuterne skal der varetages specifikke ergoterapeutiske opgaver såsom sansemotorik, mundmotorik og finmotorik. Der vil blive undervisning/oplæring i relevante test.
Meny
Slagtermester søges til MENY Als, Hadsund

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtermester?

MENY Als har brug for en kreativ og engageret slagtermester til at fastholde og forstærke vores position. Vil du have bedre råvarer mellem hænderne, og større indflydelse på din arbejdsdag? Og vil du samtidig være leder for et team af engagerede MADarbejdere? Så er du måske vores nye kollega?

Du får ansvaret for

 • Salg, service og indtjening i slagter og delikatesseafdelingen
 • At lede og udvikle afdelingen og madarbejderne
 • Produktion og tilberedning af varer i hele ferskvareområdet

Du vil få stor indflydelse på din hverdag, og du bliver en del af et stort netværk, hvor du deltager i ferskvareseminar og erfa møder med dine kolleger fra andre butikker. Vi har lavet en introduktionsplan, således at vi sikrer dig den bedste start i jobbet.

Meny